Idézet: Pille - Dátum: 2008. ápr. 21., hétfő - 12:50
Igen, ezek szubjektív dolgok. Engem az Általad felsorolt csatornák egyike sem érdekel, de a digitálisból a Spektrumot, meg a Deko-t hiányolom. Valószínű, Téged meg ezek nem fognak meg. Mindannyian mások vagyunk.

Spektrum OK. Egyébként a VIASAT History is ismeretterjesztő műsor, eléggé hasonló a Spektrumhoz.
Tényleg szubjektív... de azt nem érzem normálisnak, hogy az összes sportcsatornán (kivéve EURO) csak foci megy.
Ha már a szubjektívitásról beszélünk, pont ezért lenne jó ha sokkal jobban lennének skálázva a csomagok.
Jelenleg szinte semmi különbség nincs a digi csomagok között, de ezt már többen is írtuk.
A Digital Gold és a legdrágább Digital Platinum közt nincs nagy különbség, de utóbbi majd kétszer annyiba kerül. Gyakorlatilag van benne kb. 5 plusz csatorna, és ezért +5000 Ft-ot kell leszurkolni havonta.

A "különbség" 1-2 HD csatorna, a vacak HBO és egy poreszcsatorna?
A Premiére-nek "csak" a sportkategóriában (ha jól tudom) 3 féle csomagja van.
Azt nem vágom, hogy a UPC miért nem csinál legalább 1 sportcsomagot... pedig biztosan lenne rá igény.
Értem én, hogy most indult az egész - technikailag lassan, de biztosan mindenhol működni fog - de a csomaglehetőségek ettől függetlenek: és itt úgy látom kurva messze vagyunk attól ami nyugatabbra elérhető. :confused: