HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 16. 10:36

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:24

5 milkából új mitsubishi lancer sedan pl?

Szintén néztük, 4 milla körül indul, de ebből azért fullextrát illene, az pedig már több. <1 éves használtat pedig nem találtunk :(

#422 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 10:37

Idézet: fram - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:29

mondanám, h A3 2.0 TFSI, de nem mondom:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...ber=1&scopeId=C

Jó meglátás, de mint írtam ezzel kezdtük itthon is. 1.8as 8g ufó == tökéletes lenne, de egyszerűen nincs, csak új, heroin árban :(

#423 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 10:38

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 11:37

Jó meglátás, de mint írtam ezzel kezdtük itthon is. 1.8as 8g ufó == tökéletes lenne, de egyszerűen nincs, csak új, heroin árban :(

ha itthon nincs, gótu dojcsland
Ciciman is on borda

#424 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 10:39

Idézet: Rudi - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 11:22

A 185/65 a virsli és a ballonos. Egyébként meg pár mm a különbség a te gumid oldalfala és az én 17-esem oldalfala között. Akkor miről is beszélünk?

Valószínüleg nem direkt pestre fejlesztették ki az RS-t és az én autóm is nagyrészt vidéken (autópályán) kapja a kilómétereket. Nekem nem okoz kényelmetlenséget a 17-es Pesten sem. Jóhogynem 15-ös felnikkel nyomják ki a 225 lóerős autót.

Egyébként érdekes, hogy a sportosabb autók között is van különbség futóművileg. Van amelyik tart kanyarban, de szétráz gyengébb minőségű utakon, és van olyan, amelyik tart kanyarban és közben mégsem  funkcionál vesekőzúzóként (nem a sajátomról beszéltem, hanem pl. Megane RS, Clio RS, TypeR és társaik).

Impreza GT pl 15ös felnivel jött ki anno, 200-pár lóval meg egy akkora turbóval mint egy gyerek feje. Nem az a lényeg ugyanis. Ha csak kaparva birsz elindulni, akkor tök mindegy hogy mit csinálsz, előbb-utóbb valami engedni fog, ha a gumi tapad be mint az ördög, akkor a kuplungot sütöd meg, ha meg az is birja, akkor a SixBallnál leszel gyakori vendég a féltengelyekkel. Vagy a váltóval. Eleve, 200-pár lovas autó elsőkerekesben szerintem egy elvi tévedés, tudom, most mindjár jön a Vogelsinger franctudja hány lovas turbós civicje, hogy az elsőkerekes meg king of juróp, csak ugye ha megnézed hányszor 400 métert bir ki a féltengelye....

Persze, hogy van különbség. Amelyik kényelmes, az nem sportos, és forditva, mert ezek jórészt egymást kizáró tényezők, de ez nem csak a futóműre igaz, hanem az egészre kompletten. Az, hogy sportosabb, meg sportos jellegű, az meg a parasztvakitás. Persze, mihez képest?
Type-R meg, melyik Type-R? Van pár. Megane meg Clio meg pont az a rossz példa, igen, kényelmes, meg sportosnak tűnik, egy mai utcai dizel parasztkergetőhöz képest. Csak amikor odarakják egy régivágású, sportkocsinak nevezhető gép mellé, akkor bukik ki hogy a kanyarba sincs.

#425 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 10:39

Idézet: fram - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:38

ha itthon nincs, gótu dojcsland

Regadóval + fával kijönne belőle itthon egy type-s :(

#426 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 10:47

Idézet: Kory - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 11:34

250 km után hogy is vesztett el az új árából 7600 Eurot?

Idézet

das Fahrzeug hat einen nicht reparierten Hagelschaden

gyött a jégessö, oszt annyi lett a verdának

itt a C oszlopon látszik picit: Kép

---

nem pont ezt kell megvenniük, ha idehaza nincs, vegyenek kint
szerintem azért megy ez a vajúdás (Sx4től Imprezáig), mert ufószivikről le kellett mondaniuk a hazai kínálat miatt, pedig ez a modell már ki lett választva családilag és okés lenne minden szempontból

Szerkesztette: fram 2008. 09. 16. 10:51 -kor

Ciciman is on borda

#427 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 10:51

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:35

Erre próbáltam utalni, hogy eléggé tág körben nézelődünk. Egy ignis után egy fekete impreza nem elegáns? Na nemár ;-)

De, elegáns. Én javasolni, hogy ha neked lenni kess és tetszeni, Impreza megvenni, bár lenni kedvenc nekem autó STi, de az lenni van magasan fenntartási költség pénzek, Forester a nyerő, lenni gyors, vanni nagy, erős is lenni, meg kényelmesnek van lenni. :)

#428 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 10:54

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 11:39

Regadóval + fával kijönne belőle itthon egy type-s :(

nem értelek  :confused:

ufó 1.8 jó lenne
kintről behozva belefér az 5M-s keretbe? szerintem bőven

akkor miért számít, h ebből a pénzből más (jobb?) autót is lehetne venni idehaza, mikor nektek az 1.8as UFO civic a nyerő?  :think:
Ciciman is on borda

#429 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:01

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 11:51

De, elegáns. Én javasolni, hogy ha neked lenni kess és tetszeni, Impreza megvenni, bár lenni kedvenc nekem autó STi, de az lenni van magasan fenntartási költség pénzek, Forester a nyerő, lenni gyors, vanni nagy, erős is lenni, meg kényelmesnek van lenni. :)

És az erdésznek lenni doszt kurva magas fenntartási költség, meg ha kelleni szerelni, van sok ember ki hozzányúlni, mivel autószerelő szeretni semmihezseférnioda-boxermotort, meg szeretni egzotikus szerszámok, melyek nélkül mr szopás beköltözni, lakni, s maradni szerelés idejére, végig.

Ufó civic meg elegáns? Biztos. Ha bringás az a bizonyos kör, ahol kinézik az ignácot, mert formára pont olyan, mint egy futurisztikusságában használhatatlan, elfuserált biciklissisak, lehet hogy pár év és mig a citrom szarapikasszó marad, addig a szívik meg lenszármsztróngos szignót kap. Majd úgy fogja hirdetni az öreg túrdöfranszer, hogy habár ez az autó is ugyanugy kasztrált a régihez képest, ahogy én, de vissza is fog vonulni. A kilincse meg olyan, mint egy koporsó, szegény Raul Julia aka Gomez Addams, ha még élne, szentség ilyennek furikázna mattfeketében :D

#430 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:14

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 9:48

Ontopic :cool:

C Merci?

#431 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:26

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 11:36

Szintén néztük, 4 milla körül indul, de ebből azért fullextrát illene, az pedig már több. <1 éves használtat pedig nem találtunk :(

Egy 1.8-as invite felszereltségűben mi nincs benne, ami fontos? Vagy elmentek és alkudtok az intense-ből...
Civicből valaki meg vakdugós 1.4-est vesz mégis boldog :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#432 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:35

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 11:39

Persze, hogy van különbség. Amelyik kényelmes, az nem sportos, és forditva, mert ezek jórészt egymást kizáró tényezők, de ez nem csak a futóműre igaz, hanem az egészre kompletten. Az, hogy sportosabb, meg sportos jellegű, az meg a parasztvakitás. Persze, mihez képest?
Type-R meg, melyik Type-R? Van pár. Megane meg Clio meg pont az a rossz példa, igen, kényelmes, meg sportosnak tűnik, egy mai utcai dizel parasztkergetőhöz képest. Csak amikor odarakják egy régivágású, sportkocsinak nevezhető gép mellé, akkor bukik ki hogy a kanyarba sincs.

Olvasgass 1-2 hot hatch tesztet és utána nyilatkozzál. Biztos véletlen döntött körrekordot a régi nürnburgringen a Megane :) Mindenhol egységes a vélemény, hogy RS-eknek (MRS, CRS) nagyon jó futóművük van és közben mégsem vesekőzúzóként viselkedik rosszabb úton. Tc-n, A5-ön vagy bármelyik külföldi oldalon olvass bele, hogy miket irogatnak róla. És akkor talán kicsit tisztulna benned is a dolog és nem csak azt puffogtatnád, hogy ilyenolyan szar tré francia ócskavasak.

Biztos az is csak véletlen, hogy mindenhol a Clio Williamset tartják a hot hatch kategória királyának és nem valami japó csodavasat.

Szerkesztette: Rudi 2008. 09. 16. 11:41 -kor

#433 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:37

Idézet: Rudi - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:35

Biztos az is csak véletlen, hogy mindenhol a Clio Williamset tartják a hot hatch kategória királyának és nem valami japó csodavasat.

Egy problem hogy amit a szalonban kapsz Clio-t annak minőség bőven alulmúlja ezt a szintet.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#434 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:37

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 12:01

Ufó civic meg elegáns? Biztos. Ha bringás az a bizonyos kör, ahol kinézik az ignácot, mert formára pont olyan, mint egy futurisztikusságában használhatatlan, elfuserált biciklissisak, lehet hogy pár év és mig a citrom szarapikasszó marad, addig a szívik meg lenszármsztróngos szignót kap. Majd úgy fogja hirdetni az öreg túrdöfranszer, hogy habár ez az autó is ugyanugy kasztrált a régihez képest, ahogy én, de vissza is fog vonulni. A kilincse meg olyan, mint egy koporsó, szegény Raul Julia aka Gomez Addams, ha még élne, szentség ilyennek furikázna mattfeketében :D

Ufószivik pont annyira elegáns, mint egy konzumlotyó egy forgalmasabb éjszaka után. :D

#435 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:43

Idézet: Pitbull - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 12:37

Egy problem hogy amit a szalonban kapsz Clio-t annak minőség bőven alulmúlja ezt a szintet.

Williams utódja az RS lett és a legújabb RS-sel nincsen semmi probléma, azon kívül, hogy elhízta magát (amit némileg kompenzál az erősebb motor).

#436 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:45

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:26

Igaz, napfénytető nincs...

http://www.hasznalta..._romeo_156_2002

Ez kicsit erős lenne egy 50 év feletti nem gyors autóhoz szokott embernek! :)

Akkor már inkább tényleg egy 147 JTDm 150 pacival, ha ügyesek 6 millerért újat is tudnának venni.

#437 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:47

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 12:37

Ufószivik pont annyira elegáns, mint egy konzumlotyó egy forgalmasabb éjszaka után. :D

:nevet:

#438 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:49

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 12:45

Ez kicsit erős lenne egy 50 év feletti nem gyors autóhoz szokott embernek! :)

No meg ennyi lóvéért egy 6 éves autóban vibrátorszopó automata helyett egy digitklíma férjen má' bele... :omg:

#439 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:50

Ha már valami elegáns akkor ő :

http://www.hasznalta..._romeo_159_2006

:wub:

#440 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 11:55

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 9:26

Én se erőltetném a 3 ajtót, ha nem muszáj.

Pedig nagyon praktikus: gyerek ugyanúgy elfér, felnőtt meg nem akar a nyakadba akaszkodni, h vidd már el. És nagyobbat nyílik az ajtó, mert nagyobb az ajtó a 3 ajtós kocsin, így kényelmesebb.
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.