HWSW Informatikai Kerekasztal: HD media playerek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD media playerek Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#1281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 10. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2011. 07. 10. 17:49

Amúgy akkor az a lényeg, hogy kijelenthetjük, hogy a WD TV HD Live a routeren keresztül el fogja érni a routerre kötött WD Lan-os merevlemezt? ;)

Igen.
Make love not Wor.

#1282 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 10. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2011. 07. 10. 17:49

De a szövegedtől még jobban meg vagyok kavarodva, mert felét sem értem! ;) :D

Amúgy akkor az a lényeg, hogy kijelenthetjük, hogy a WD TV HD Live a routeren keresztül el fogja érni a routerre kötött WD Lan-os merevlemezt? ;)

Igen. :)
Ha akrsz még kavarogni, nézz el ide. :)

#1283 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 10. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2011. 07. 10. 19:04

Igen. :)
Ha akrsz még kavarogni, nézz el ide. :)

Akarok? :think: ;) Én csak SAP BI témában akarok kavarogni, a többiben inkább megkérdezem az okosabbakat (futball, hoki, Forma-1 kivétel, azokban professor emeritus szinten vagyok - mint mindenki :D)...

#1284 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: fcseh - Dátum: 2011. 09. 07. 10:48

SpeedShopban most akciós:
http://speedshop.hu/hirek/821_.html

Árgépen sincs ettől drágábban :)
Nekem gyanúsan olcsó, jellemzően a net nélküli, csak usb-s cuccok mennek ennyiért. Nézz szét a forum.mpeg4-players.info-n, hátha találsz valami használhatót.

#1285 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 18:09

Üdv!

Véleményeket kérek a WD Elements Play 2TB-s médialejátszóról.
Csak lejátszónak kell, nincs szükségem hálózati csatlakozásra, se másra, csak arra, hogy egyszerűen le lehessen játszani a filmeket, fotókat nézni, ilyesmik.
Árban nagyon jó.
Érdemes megvenni?
Asztalravissza!

#1286 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 24. 16:20

Helo.

A napokban vettem egy Ac Ryan HD2 médialejátszót és az érdekelne hogy lehet-e a belehelyezett merevlemezröl helyben törölni a videofájlokat.egyenlre usb kábelen keresztül nyomtam rá a filmeket és a használati utasitásbol még nem(angol nyelvü)tudtam kisilabizálni hogy lehet e vagy ujbol rá kell csatlakoztatni a pc re és azon keresztül törölni a megnézett filmeket.a hálózati kábeles megoldás még nincs kész egyenlöre usb kábelezés van.
Köszi.
TJ

#1287 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 24. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Hurka2 - Dátum: 2011. 09. 24. 17:20

Ac Ryan HD2 médialejátszót és az érdekelne hogy lehet-e a belehelyezett merevlemezröl helyben törölni a videofájlokat.egyenlre usb kábelen keresztül nyomtam rá a filmeket és a használati utasitásbol még nem(angol nyelvü)tudtam kisilabizálni hogy lehet e

Kérlek figyelj oda a helyesírásodra, tagolásra, ilyesmi. Nem kell mindenre kínosan ügyelni, de ez az igénytelen szöveg az olvasást is nehezíti. Köszi.
Egyébként én úgy láttam a manual-ban, hogy tudja. Nincs ilyen gépem, csak a manual-t néztem át.

Szerkesztette: xclusiv 2011. 09. 24. 21:10 -kor

#1288 Felhasználó inaktív   R737FA 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 06. 19:05

Sziasztok!

Van egy Scott MDX 40 audio rendszerünk, de meghibásodott, viszont nem találom hozzá a számlát, papírokat.
Szerintetek hova lehet egy ilyen készüléket elvinni javíttatni?

(A meghibásodások
- minden egyes kikapcsolás után törlődik a memóriája, és folyton újra kell hangolni a rádiófrekvenciákat benne,
- felgyorsítja a cd-ről/usb-ről hallgatott mp3-akat, élvezhetetlen, mintha kis manókat hallgatna az ember.)

Esetleg tudtok mondani a PH!-n vagy máshol a neten a témával foglalkozó szakmai fórumot?

#1289 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 06. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: R737FA - Dátum: 2011. 10. 06. 20:05

de meghibásodott, viszont nem találom hozzá a számlát, papírokat.
Szerintetek hova lehet egy ilyen készüléket elvinni javíttatni?

Ott a forgalmazó linkje, amúgy meg kuka és kész.
Make love not Wor.

#1290 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 07. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: R737FA - Dátum: 2011. 10. 06. 20:05

Van egy Scott MDX 40 audio rendszerünk, de meghibásodott, viszont nem találom hozzá a számlát, papírokat.

Normális cégek tudnak (és hajlandóak) utólag is számlamásolatot nyomtatni.

#1291 Felhasználó inaktív   R737FA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 10. 07. 19:21

Kicsit félreérthető voltam. Valószínűleg már nem garanciális a készülék, tehát csak egy szerviz kellene nekem, ahol meg tudnák javítani.

Egyébként - ha jól emlékszem - a MediaMarktban vettük, úgy 30k körül.

Jahno: A kukát azért írtad, mert a szervizelés költségei helyett inkább be kellene ruháznom egy új lejátszóra? Ha nem, miért?

#1292 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 10. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: R737FA - Dátum: 2011. 10. 07. 20:21

Kicsit félreérthető voltam. Valószínűleg már nem garanciális a készülék, tehát csak egy szerviz kellene nekem, ahol meg tudnák javítani.

Egyébként - ha jól emlékszem - a MediaMarktban vettük, úgy 30k körül.

Jahno: A kukát azért írtad, mert a szervizelés költségei helyett inkább be kellene ruháznom egy új lejátszóra? Ha nem, miért?

Szervizeléssel az van, hogy szervíz jó eséllyel be se veszi. Ha be is veszi, akkor is számolj legalább óránként 3k szervízóradíjjal, és jó eséllyel meg se tudják javítani. Ezek a cuccok úgy néznek ki, hogy van egy SoC benne (system on a chip), memória, flash chip, mellette néhány alkatrész mutatóba és pont. Ha egyszerű a probléma, mint rossz feszt ad a táp, elengedett 1-2 forrasztás, rossz 1-2 elkó a lapon, akkor azt tudja javítani egy vállalkozó szellemű szakember, de simán lehet, hogy ettől bonyolultabb a hiba.

Autóknál ezt nevezik gazdasági totálkárnak, többe kerülne a javítása, mint amit ér.

#1293 Felhasználó inaktív   R737FA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 10. 10. 19:11

Köszönöm a tömör és világos magyarázatot. Tehát sanszos, hogyha szervizbe viszem, akkor többet bukok rajta, mint amennyi hasznom származna belőle.

#1294 Felhasználó inaktív   Pongi30 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 04. 08:57

Tisztelt Mindenki!
Vettem egy Egreat R500+wifi+dvb-t lejátszót. Van néhány rossz tapasztalatom is, de lehet, hogy valakinek már sikerült megoldani.
- youtube nem működik (erre esetleg nincs megoldásod?)
- nincsen internetes rádió
- a wifi sokszor lecsatlakozik
- BT kliens szinte használhatatlan
- neten nem találok szinte semmi supportot. Utolsó frissítés májusban voltEsetleg más jobban frissített média player firware-je nem lehet jó R500-ra?
Előre is köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat.
Üdv. Pongi

#1295 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 05. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Pongi30 - Dátum: 2011. 12. 04. 08:57

Tisztelt Mindenki!
Vettem egy Egreat R500+wifi+dvb-t lejátszót. Van néhány rossz tapasztalatom is, de lehet, hogy valakinek már sikerült megoldani.
- youtube nem működik (erre esetleg nincs megoldásod?)
- nincsen internetes rádió
- a wifi sokszor lecsatlakozik
- BT kliens szinte használhatatlan
- neten nem találok szinte semmi supportot. Utolsó frissítés májusban voltEsetleg más jobban frissített média player firware-je nem lehet jó R500-ra?

Szia,

Sorban, amire reagálni tudok
- tecső: gyakran variálják, illetve gondolom sok gyártó nem hivatalos úton használja, szóval ez előfordulhat
- wifi: ez sajnos ilyen, vezetékest ajánlok médialejátszóra
- BT: ezekben jellemzően egy médiadekódolásra kihegyezett SoC van, minden más funkció galádul megy rajtuk, ezzel együtt kell élni
- support: Itt pörögnek leginkább ezek a témák, hátha tudnak segíteni, hakkolás témájában az én lejátszómmal kapcsolatban elég sok infó van.

#1296 Felhasználó inaktív   Pongi30 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 05. 18:42

Köszönöm szépen.

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 12. 05. 13:12

Szia,

Sorban, amire reagálni tudok
- tecső: gyakran variálják, illetve gondolom sok gyártó nem hivatalos úton használja, szóval ez előfordulhat
- wifi: ez sajnos ilyen, vezetékest ajánlok médialejátszóra
- BT: ezekben jellemzően egy médiadekódolásra kihegyezett SoC van, minden más funkció galádul megy rajtuk, ezzel együtt kell élni
- support: Itt pörögnek leginkább ezek a témák, hátha tudnak segíteni, hakkolás témájában az én lejátszómmal kapcsolatban elég sok infó van.

#1297 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 10. 14:35

Amúgy az ISO támogatás az DLNA-ról is működik a lejátszókban?

Úgy értem, ha az ISO fájl egy NAS-on van, amin fut egy DLNA szerver és a lejátszó DLNA-n keresztül hálózaton fár a fájlokhoz, az ISO akkor is támogatott?
Gondolok pl. Popcorn A-210-re.

Szerkesztette: batagy 2012. 01. 10. 14:36 -kor

Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#1298 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 12. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2012. 01. 10. 14:35

Amúgy az ISO támogatás az DLNA-ról is működik a lejátszókban?

Úgy értem, ha az ISO fájl egy NAS-on van, amin fut egy DLNA szerver és a lejátszó DLNA-n keresztül hálózaton fár a fájlokhoz, az ISO akkor is támogatott?
Gondolok pl. Popcorn A-210-re.

Magamnak válaszolok:

Ezen topik alapján nekem úgy tűnik, hogy DLNA-n keresztül a DVD ISO-t nem lehet lejátszani. De SMB vagy NFS-sen keresztül látja a hálózati fájlrendszert, akkor elvileg mennie kell.

A másik megoldás, de ezt csak feltételezem, ha az ISO fel van mountolva, akkor végül is olyam mintha ki lenne csomagolva, akkor lehet DLNA-n keresztül is elérhető, de hogy ilyenkor a DVD menürendszere és minden működik-e, azt nem tudom.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#1299 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 12. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2012. 01. 12. 19:02

A másik megoldás, de ezt csak feltételezem, ha az ISO fel van mountolva, akkor végül is olyam mintha ki lenne csomagolva, akkor lehet DLNA-n keresztül is elérhető, de hogy ilyenkor a DVD menürendszere és minden működik-e, azt nem tudom.

Én ezt a külön szerverest sem értem. WD olvas isot is, aztán kész, van rendes felirat, minden formátumot ismer. DLNA meg olyan, amilyen, akkora csodát ne várjunk tőle.
Make love not Wor.

#1300 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 12. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 12. 19:24

Én ezt a külön szerverest sem értem. WD olvas isot is, aztán kész, van rendes felirat, minden formátumot ismer. DLNA meg olyan, amilyen, akkora csodát ne várjunk tőle.

Külön szerveres téma úgy jön szóba nálam, hogy a fájlok egy Linux NAS-on lesznek, nem a lejátszónál. Onnan a lejátszó csak hálózaton keresztül fér majd hozzá a fájlokhoz. Első körben DLNA fordult meg a fejemben, de ha azzal nem megy a DVD ISO, akkor NFS fájlmegosztás lesz. Ha onnan olvassa az ISO-t akkor jó! :)

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.