Idézet: m_and_m - Dátum: 2011. 01. 28. 14:31
Újabban viszont már natívan bennük van. Popcorn A200/210 és C200 gyári jukebox az előzőekben leírtakat mind megcsinálja.
És ne feledjük a fogyasztást. Megmértem: az A200-as 16W-ot eszik HD film lejátszáskor, miközben torrentezik (szívesen megmérném egy HTPC fogyasztását).
A távirányító teljes értékű, amit a Harmony lendületből ismer.
És 50e-ből nem hiszem, hogy összejön egy HTPC, ami még kulturáltan is kinéz és csendben van. (és akkor még az A200-as drágának is találják egyesek).
Ha meg kihúzom a madzagokat, akkor hónom alá kapom és mint hordozható HDD elviszem.
HDD-vel együtt eszik annyit?
Az én Ion-os konfigom fogyasztását már írtam szerintem: Idle/torrent kb. 21-23W, HD film 29-30W.
Távirányító vevőt csak be kellett dugni az USB portra. Harmony-val ugyan nem megy, de ez valszeg a Harmony-m hibája, mert minden leírás szerint mennie kéne simán.
A többi meg annak a kérdése, hogy ki mire használja. Leírtam, hogy én hogy használom, milyen kényelmes, gyanítom egyik sima player sem szolgálja ki fele ennyire sem az embert. Rengeteg dolog van, ami apróság, de mégis jól jöhet és egy konfigolható PC-vel és lejátszó sw-vel jobban személyre lehet szabni. Mondjuk nekem régi gondom egy ilyen apróság a sok közül: lehet-e képet méretezni és ha igen mennyire egyszerűen... pl. az A200-zal?
Árban sem vészesebb, mint ezek a drága lejátszók. Az ion lap pl. volt 28e, ram 11e, hozzá a ház+táp 11e, táv: 2.5e. Kész a cucc 53e-ből. (azóta a ram kb. 8e, ugyanez ház 8.5e) Vagyis HDD kell, de az az A200-nál is plussz költség.
Nem mellékesen én pl. azért választottam magamnak és otthonra szülőknek is ezt a megoldást, mert digit hangcuccom nincs se nekem, se otthon. Szükség sincs rá, vasárnapi filmnézők vagyunk, ahogy szerintem 100-ból 95 ember az. Teljesen felesleges és a HTPC vagy player árához képest sokkal nagyobb kiadás lenne egy digitális bemenetű erősítő+hangcucc... csak azért, hogy ne sztereóban kelljen filmet nézni.
És méretre ez se az a brutál nagy gép.

60 x 321 x 220
De ha nem tetszik, most jönnek a Fusionök tonnaszám...

Súgó
A téma zárva.