HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#941 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 23. 00:24

Around the World in 80 Days: Hát kicsit csalódtam Jackie Chanban:( Sokkal kevesebb akciót tettek a filmbe, ami lényegében fel kellett volna hogy dobja az egészet. Hmmm öregszik kis ferdeszemű barátunk, de mégis kicsit többet is mutathatott volna...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#942 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 22:02

Egy újabb "anime" jellegű filmet ajánlanék, egy koreai sci-fit (Trailer). Kicsit a Blade Runnerre hasonlit a lejáró idejű / élni akaró androidd(okk)al. Mindenképp figyelemre méltó alkotás. KépKép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#943 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 22:18

The Chronicles of Riddick
nekem épp az első tetszett jobban. :Đ sztem az jobban össze volt rakva és nagyon klassz kis hangulata volt. ebben viszont az tetszett, hogy az előzőhöz képest egy teljesen fura világba kalauzolt el. végre vmi kis kreativ újdonság.  Kép viszont vhogy mégsem áll össze ez a minden képpel vmi nagoybbat, harsányabbat, ütősebbet mutatni akaró produkció. Kép egy erős közepest  és a dvd egy helyet a polcon azért megér. Kép Diesel pedig olyan mint Dwayne "The Rock" Johnson (méltó utódja lesz Schwarzinak Kép:-D), nem lehet nem észrevenni a kisugárzását. KépKépKép 

#944 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 22:44

Mondasz valamit, de nekem a második rész megvalósítása jobban bejött. Látványosabb volt és a story is jobban ki volt vitelezve.

Az anime valahol már elérhető?

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#945 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 23:08

no, no, ez nem anime - élő szereplős, - csak olyan utánérzése van. :Đ egyébként a szokásos nagy hubokon - nagy nehezen Kép - fellelhető.

várhatóan lesz még egy igazi koreai nagyágyú, de arról majd 1 max 2 -Kép- hónap múlva amikor is landol a gépen.

#946 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 23:44

Na majd rákeresek...

Aliens versus Predator: Igen, sajnos nem moziban néztem meg, hanem bátorkodtam a kamerásat meglesni itthon. Amúgy kiváló a minősége így is-ahhoz képest hogy kamerás-. Na szóval a lényeg a lényeg, hogy a Predator sorozatból szigorúan az 1 a legjobb míg az Alienből az első kettő a többi már gagyi. Nagy várakozással vártam a filmet, hiszen mondhatom azt hogy egy kultusz filmsorozat-ez talán rá a legjobb szó- álltunk eddig szembel és a két ősi rivális végre egy filmben:DDD

Nem is tudom!Vegyesek az érzéseim. Voltak nagyon jó pillanatok és voltak nagyon gagyik. Szerintem kevés az akció benne sokkal többet beletehettek volna és sajna ebből 2-t már le is lőttek a FOX-os arcok a trailerrekkel. A storyból sokkal többet is kihozhattak volna-érzésem szerint-,mert rövidkének tűnt a film. Nem árulom el a végén lévő poént:D, de úgyis rájöttök Ti is mi az:DDDD 5/3, mert összeségében nem volt rossz!

#947 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 11:44

48.Hours.1982.HunDub.DVDRip.XviD-VULCANO

Hehe mekkora film már:DDD Eddiw Murphy egyik, hanem a legjobb filmje!!Na jó Beverly Hills-i Zsaru még üt:DDD Jajjj jó volt nosztalgiázni:DDDDDDDD

#948 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 20:17

IMMORTEL

egy újabb különös látványvilágú sci-fit ajánlanék, ezúttal egy franciát (Trailer). kicsit 5. Elem utánérzése van és sokhelyütt teljesen Final Fantasy animált közegbe vált vagy keveri az élőszereplőssel. mindenestre nagyon jó kis sajátságos atmoszférát teremt. KépKép

u.i.: Linda Hardy pedig egy piszok jó nő Kép

#949 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 10:05

És a minősége milyen a kicsikének?

#950 Felhasználó inaktív   Rasiel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 10:43

Bizalom gerlyesztő!
Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!

#951 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 13:41

az eddig emlitettek közül tán ennek a legjobb, Kép de azt nemtudom miből gyúrták mert csak a cimből áll a file.

khm... gerJeszt Kép

#952 Felhasználó inaktív   Rasiel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 15:49

Jó akkor jó lesz a film!
Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!

#953 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 27. 01:58

mindtha errol lattam volna mar trelert.ez nem uj elozetes igaz?
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#954 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 04:51

nem, szerintem ez az amit te is láttál. :Đ

#955 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 15:39

Az Immortel nem valami nagy durr, mondjuk én az "fs" verziót néztem meg, de nem igazán mondtam azt egy két jelenetnél többnél hogy "ez igen, ez jól néz ki, ez üt". Amolyan kis semmilyen nem volt számomra...

Egyébként amiket meg megnéztem, azokat a főoldalon elolvashatjátok :Đ

#956 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 20:52

"Egyébként amiket meg megnéztem, azokat a főoldalon elolvashatjátok :Đ"
Alien vs Predator
te áruló! Kép

#957 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 22:19

DE MOST MÉÉÉÉÉÉ? :Đ:D:D:DD:D:D:D

#958 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 28. 14:22

en is azt olvastam hwn, hogy nem nagy durranas a film, sot!
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#959 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 14:09

No azért nem rossz az ám! :Đ

#960 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 09. 01. 08:46

Alien vs Predator

Nos, én is engedtem a sötét oldal csábításának:) Kifejezeten vártam ezt a filmet, bár túl sokat nem vártam tőle. Még szerencse. Meg lehet nézni, csak az a szomorú, hogy szokás szerint egy kis gondolkodással sokkal jobb is lehetett volna... Ezt nem fogom megérteni soha, benne van a pénz, nem igénytelen, látvány, játék, minden OK (legalábbis nem képez problémát), kivéve a sztorit, a tartalmat. Szerintem következetlen. Tudom, mindent az irreális elemek miatt szidok, és hogy ez Sci-Fi akció film (véletlen sem horror), de azért a saját szabályaikat lehetne következetesen betartani. Ami legjobban zavarja a szememet:

SPIOLER féle (is)

-Az alienek vére közismerten veszedelemes, khmm, "savas". De pontosan hogy is van ez? A követ is megmarja, a fémet is feloldja, a Predator-ok páncélzatát is. Máskor meg nem. Ráadásul a nyáluk nyilvánvalóan veszélytelen, hiszen minden tocsog tőle, és mégis fogdossák:) Ez szerintem logikátlan, az evolúció szerintem fordítva szelektálna. A nyáluk legyen veszedelmes, a vérük mi a fenének? Ráadásul, ők tudják, és használják is a veszedelmes váladékukat sokszor. Miért nem tudják ezt úgy hasznosítani, hogy ne sérüljenek közben? Valami cészerv segítségével spriccelhetnék, vagy valami.

-Predatorék túl bénák. Ők is erősek, gyorsak, néha puszta kézzel bunyóznak az alien-nel. Tehát már alapból majdnem kiegyenlítettek az erőviszonyok. Ehhez jönnek a civilizációjukból fakadó előnyök, mint fegyverek, techológia. Semmi esélye nem lenne az alien-nek, legfeljebb nagy tömegben. Ez sincs így a filmben. A ragadozót valami következetes módon kellene meggyengíteni, ha egyenlő ellenfeleket akarunk. Vagy legyenek a kütyük nélkül puhányabbak, jobban technika függők, mint az emberek, vagy ne használják a hightech fegyvereket, mikor tiszta harcot akarnak.

-Meg kellene húzni a határt, hogy hol van a fizikai ellenállóképesség korlátja. Attól nem törik be a feje az aliennek, hogy odaverik igen nagy erővel a sziklához, csak a szikla sérül? Akkor hogy lehet átlőni, szétvágni őket? Fel kellene állítani egyszer egy paraméter listát, hogy melyik lény mit bír ki. Ez így össze-vissza van. A földi civilizáció csúcsa, a G36, pontosabban annak lövedéke:) kárt sem tesz egyik lényben sem? Azért ez túlzás, az alieneket eddig lazán kaszálták golyós fegyverekkel is, csak el kellett találni. Most nagyon frusztráló, hogy egyetlen egyszer sem nyitnak tüzet emberek alienekre... És a Predator-ról is tudjuk, a páncélja nem áthatolhatatlan, csak nagyon ellenálló. Legalább a mozgási energia megbillenthetné...

-csomó apróság: na ne már, hogy a csaj tudjon lőni a predator vállfegyverrel:), ne tartson már fél percig, amíg befogja a célt, és odaár az energiacsomag a célba:), ne pittyegjen-csipogjon már örökké minden, ne a csaj fusson már elöl, lefutva a ragadozót... Ezek olyan film klisék, amiket kitalálni is baromság volt, görcsösen ragaszkodni hozzá még idegesítőbb. Más módon is lehetne fokozni a feszültséget, és ingergazdagabbá tenni a képeket, mint hogy tök fölöslegesen pittyeg minden (billentyűleütés, célzórendszer, műhold stb.), és hogy használhatatlanul lassúvá és körülményessé tesznek minden eljárást, hogy érthatőbb és látványosabb legyen...

Bocsi, hogy ismét copy-paste-elek, de minnél több helyek szertnék választ provokálni:)

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.