HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#341 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 12. 15:40

Idézet

Hello!Én ma írattam meg ezt a játékot de nem tudom elindítani mert azt írja hogy "original disc could not be found or authenticated".Mit csináljak?Egyébként a játék dvd cd-re van írva!
Kérlek segítsetek!
Egy cracket kell szerezned szerintem. (GOndolom neked is Cloneos változat van.)

(Egyébként dvd cd nincs, csak vagy dvd vagy cd. Kép)

#342 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 06. 12. 16:14

Idézet

Idézet

Idézet

na nyőő mindenkinek! Csak nekem van olyan problémám hogy mikor a partra kell menni és táncolni kell a DJ-nek nem kezd el táncolni? Bármit csinálok nem táncol pls help mer nem lehet kihagyni a küldetést!Kép
próbáld a numerikus billentyűkkel!
kösz de nem ugy értettem...Kép Beszélek vele és nem indul el maga a táncfolyamat miután beszéltem vele akármit nyomok pozitiv vagy negativ válasz nem történik semmi akármeddig várhatok semmi...Kép
kicsit beszel hozzad, megkerdi mizu, aztan hogy akarsz-e tancolni. nincs kiirva, hogy lehet yes-t nyomni, de azt kell.
Kép
Kép

#343 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 12. 16:55

Nem reg a hippi format atszalitottam egy ilyen oreg, felkesz benzinkuthoz. Az lenne a kerdesem, hogy a kesobbiekben lesz valahol ott is normalis hazam, mert ideegsit, hogy a garazs a vilag masik felen van. Jah meg van ugye a csaj is, akit neha nem art elvinni ide-oda. Azt kb mien gyakran kell? Illetve o is atkoltozik majd a masik varosba?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#344 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 06. 12. 17:03

Idézet

Nem reg a hippi format atszalitottam egy ilyen oreg, felkesz benzinkuthoz. Az lenne a kerdesem, hogy a kesobbiekben lesz valahol ott is normalis hazam, mert ideegsit, hogy a garazs a vilag masik felen van. Jah meg van ugye a csaj is, akit neha nem art elvinni ide-oda. Azt kb mien gyakran kell? Illetve o is atkoltozik majd a masik varosba?

-van a benzinkutnal garazs, 4 autot tarolhatsz benne. a kutaktol balra ott van a garazs, egyik nyilik.
-hazad lesz, ha veszel egyet
-csajjal mar nem foglalkozom, nem gaz ha hanyagolod
-nekem meg nem koltozott at, de sztm nem is fog
Kép
Kép

#345 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 17:44

Idézet

Idézet

-van a benzinkutnal garazs, 4 autot tarolhatsz benne. a kutaktol balra ott van a garazs, egyik nyilik.
-hazad lesz, ha veszel egyet
-csajjal mar nem foglalkozom, nem gaz ha hanyagolod
-nekem meg nem koltozott at, de sztm nem is fog

Mindegyik varosban lesz elobb-utobb megvasarolhato lakas. A csajok nem koltoznek at, sot ha mas varosban vagy, akkor nem hivogatnak es nem csokken a kapcsolat ertek sem, viszont az azonos varosban levo csajok hivogatnak, es ha nem randizol veluk, csokken a kapcsolat, nulla szazalek utan pedig allitolag vegleg elhagynak, nem lehet oket ujra felszedni. A csajozas egyebkent nem szamit bele a teljesitesi szazalekba, tehat nem annyira fontos dolog, ugyanakkor mindenkepp hasznos, foleg amit a felszedesukkel megszerezhetsz, a teljes meghoditasukkal mar haszontalanabb, de azert jopofa es ritka dolgokat lehet begyuijteni.

#346 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 12. 18:11

vah! sikerült! ismét egy példa, hogy a csítek segíthetnek: megláttam, hogy van azaz időlassításos kód. beírtam és sikerült utolérnem! gondolom azért, mert így nem kapcsolódott be az elmosódás effekt.
ui.: ti mivel csináltatok képet magatokról??

#347 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 12. 18:21

Idézet

vah! sikerült! ismét egy példa, hogy a csítek segíthetnek: megláttam, hogy van azaz időlassításos kód. beírtam és sikerült utolérnem! gondolom azért, mert így nem kapcsolódott be az elmosódás effekt.
ui.: ti mivel csináltatok képet magatokról??
Én Frapsszel, de egy sima Print Screen gomb is megteszi. :Đ

#348 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:06

Ah kerdesem lenne: ugye meg az eleje fele volt egy betoreses kuldetes, es a vegen mondtak h estenkent lehet ilyet eszkozolni egy bizonyos teherautoval... viszont nem nagyon talalok olyat.. van valakinek valami tippje?
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#349 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:15

Próbálom magam hozzászoktatni a pc-s irányításhoz, de annyira hozzászoktam a ps2-eshez, hogy az OG-s motoros üldözést kb 23423423. alkalomra sikerült megcsinálnom... Kép

#350 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:18

Idézet

Ah kerdesem lenne: ugye meg az eleje fele volt egy betoreses kuldetes, es a vegen mondtak h estenkent lehet ilyet eszkozolni egy bizonyos teherautoval... viszont nem nagyon talalok olyat.. van valakinek valami tippje?
kikoto, repter, ipari kornyek, itt fordulnak elo a legtobbszor. amugy csak keves penz van belole ezert is nem foglalkoztam vele, sztm felejtos!
Kép
Kép

#351 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 21:16

Van egy kuldetes, amiben egy csomo kis epuletet szet kell szedni egy epitkeezsen, pont a benzinkut mogott. Mindenre rajottem kivetel arra, hogy a toi wc-t hogyan emelem fel es dobom be abba a lyukba. Mi a megoldas?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#352 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 12. 21:40

Idézet

Van egy kuldetes, amiben egy csomo kis epuletet szet kell szedni egy epitkeezsen, pont a benzinkut mogott. Mindenre rajottem kivetel arra, hogy a toi wc-t hogyan emelem fel es dobom be abba a lyukba. Mi a megoldas?
nem kell felemelni. bele kell tolni, aztán ráönteni egy kis betont.

#353 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:07

Idézet

Az elso lakasodtol nem tul messze talalhato egy tolvajfurgon, valoban nem a legjobb penzkeresesi lehetoseg, es idoigenyes is, viszont ha 100%-ra mesz, azt a munkat is ki kell pipalni. Asszem 15000 penzt kell egyszerre megcsinalni (de lehet, hogy rosszul emlekszem), akkor veszi a jatek teljesitettnek a munkat.

Amugy minek csalni, szerintem nagyon konnyu a jatek osszes fokuldetese es munkaja, kizarolag a fakultativ kuldetesek es a versenyek egy resze durva. A mountain bike-os hegyiturakat peldaul en sem tudtam megcsinalni.

#354 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 13. 04:42

Idézet

Próbálom magam hozzászoktatni a pc-s irányításhoz, de annyira hozzászoktam a ps2-eshez, hogy az OG-s motoros üldözést kb 23423423. alkalomra sikerült megcsinálnom... Kép

Nekem Ps2es irányítás nélkül sikerült idegbajt kapnom tőle... Kép

Egyébként nagyon belejöttem a bringázásba. Madd Dog házától OGig moutain bikekal tekertem, majd onnan hazáig... egyszer estem el: nekem jött egy álladék....

#355 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 05:28

Idézet

Idézet

Nekem Ps2es irányítás nélkül sikerült idegbajt kapnom tőle... Kép

Egyébként nagyon belejöttem a bringázásba. Madd Dog házától OGig moutain bikekal tekertem, majd onnan hazáig... egyszer estem el: nekem jött egy álladék....

Ha az nagy tav, akkor probald majd ki a triatlonokat, BRUTALISAK. Cirka 5-6 merfoldet kell uszni es futni hegynek felfele (akarmilyen jok az ertekeid, hamar elfogy a szuflad), de a lenyeg, hogy az egesz allamot a leghosszabb utakon kell korbebiciklizni, nagyon kemeny rivalisokkal. Ha jol emlekszem az autok es jarokelok ekkor kikapcsolnak, de a szerpentineket azert meglehetosen durva a helyzet, egy rossz kanyarbevetel, es oda a 25-30 perc aktiv, teljes eros gombnyomogates es kotelidegekkel kanyargas, utazhatsz vissza a kiinduloponthoz es kezdheted elolrol. Raadasul en pont a masodik legveget baltaztam el a legtobbszor, elfelejtettem leszallni a biciklirol, es odalett a hatalmas elonyom, nagy rutin es koncentracio kell az ilyen reszletekhez is. Persze ezek sem kotelezok, tehat nehezek is, foleg a masodik.

#356 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 06. 13. 06:54

Fölmentem az ejtőernyős toronyház tetejére motorral, felmarkoltam az ejtőernyőt és lezúztam a tetőről motorral. A hülyegyerek véletlenül sem engedné el magától a motort! Kép

#357 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 07:45

Idézet

Idézet

Az elso lakasodtol nem tul messze talalhato egy tolvajfurgon, valoban nem a legjobb penzkeresesi lehetoseg, es idoigenyes is, viszont ha 100%-ra mesz, azt a munkat is ki kell pipalni. Asszem 15000 penzt kell egyszerre megcsinalni (de lehet, hogy rosszul emlekszem), akkor veszi a jatek teljesitettnek a munkat.

Amugy minek csalni, szerintem nagyon konnyu a jatek osszes fokuldetese es munkaja, kizarolag a fakultativ kuldetesek es a versenyek egy resze durva. A mountain bike-os hegyiturakat peldaul en sem tudtam megcsinalni.
Nekem az a kedvenc szorakozasom h amikorm egyek kajalni vagy gyurni akkor vegig egykerekezve tekerek el odaig BMX-el Kép

Amugy kinek milyen kocsika pihen a garazsaban?
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#358 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 06. 13. 08:07

Idézet

Csak motorok. Kép

#359 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 08:11

Idézet

Idézet

Csak motorok. Kép
Nemrossz Kép Amugy ismeritek azt a bugot ami mar Vice City ota bennevan a jatekban, miszerint nem csak annyi jarmuvet tudsz tarolni egy garazsban, amennyit elvileg megszabnak. Pl ha befer ket auto de meg van hely, annyi bringat meg moccit be tudsz tuszkolni amennyit akasz. Annyi a tortenet, h odaallsz szorosan a cangaval a garazskapuhoz, lepattansz rola, ekkor felnyilik, gyorsan vissza es be... utana leparkolod kimesz, mentesz, es mindig ott van a jarmu. Kép

#360 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 08:13

Hehe egyszer erdekes helyre sikerult pottyannom a kocsimmal Kép
Kép

Jah amugy meg van mar GTA:SA honlap ahonnan terkepeket stb lehet letolteni. Kép

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.