Az "Ally McBeal"-ről végül lemaradtam tegnap este, uis rosszul programoztam be a videót - a TV2-őt lőttem be a Viasat helyett. Nem is anyáztam nagyon ma reggel, mikor meg akartam nézni!!
Sorozatok
Elküldve: 2005. 11. 26. 12:30
InGen:
Köszcsi a felvilágosítást!
És hol lehet megtekinteni eme unikum sorozatot? 
Az "Ally McBeal"-ről végül lemaradtam tegnap este, uis rosszul programoztam be a videót - a TV2-őt lőttem be a Viasat helyett. Nem is anyáztam nagyon ma reggel, mikor meg akartam nézni!!
Ja, a videóra vevés a 10 perces reklámok + műsorajánlat blokk lehetséges elkerülése miatt szokott lenni. 
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 12. 17. 21:06
Mond valakinek valami filmcímet az hogy Maxigáz, Zsebpiszok és Agyalap?
Naster nachitlan kastanechli quechnitlan naar...
Elküldve: 2005. 12. 17. 21:39
Idézet
InGen:
Köszcsi a felvilágosítást!
És hol lehet megtekinteni eme unikum sorozatot? 
Elküldve: 2006. 01. 03. 19:23
Üdv mindenki!
Kellene egy kis segítség. Megszereztem a 24 1-2 évadját. Szuper volt élveztem minden percét:)
A 3. évadot is elkezdtem beszerezni, de van egy kis baki. Akitől kölcsönbe kaptam a filmet, annak a 2. része hiányzik. Nem akarom úgy megnézni a sorozatot, hogy a második óra eseményeit nem látom.
Aki tud segíteni írjon nekem!/(Videótékában nem is hallottak erről s sorozatról:(/
Előre is köszönöm.
Kellene egy kis segítség. Megszereztem a 24 1-2 évadját. Szuper volt élveztem minden percét:)
A 3. évadot is elkezdtem beszerezni, de van egy kis baki. Akitől kölcsönbe kaptam a filmet, annak a 2. része hiányzik. Nem akarom úgy megnézni a sorozatot, hogy a második óra eseményeit nem látom.
Aki tud segíteni írjon nekem!/(Videótékában nem is hallottak erről s sorozatról:(/
Előre is köszönöm.
Elküldve: 2006. 01. 03. 19:37
eh, sorozatok... ide tartozik a sorozatok konvergenciája is ?
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
=== === |EĐ==$*#=------------ - - - -
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
#126 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 27. 14:47
hhmm...sorozatok!Na akkor a helyszinelők!A tegnapi rész jó volt a New Yorkit láttam!Nagyon fejlődik elősször a sima Helyszinelők,Miami,és most a New Yorki!...Ti nézitek?
Elküldve: 2006. 01. 27. 23:04
Idézet
hhmm...sorozatok!Na akkor a helyszinelők!A tegnapi rész jó volt a New Yorkit láttam! Nagyon fejlődik elősször a sima Helyszinelők,Miami,és most a New Yorki!... Ti nézitek? 

Elküldve: 2006. 01. 27. 23:38
Idézet
naná imadom mindet, a las vegasi (sima) helyszinelok a kedvenc!
juteszembe abbol nincs dvd series?
Elküldve: 2006. 01. 28. 11:10
Idézet
hhmm...sorozatok!Na akkor a helyszinelők!A tegnapi rész jó volt a New Yorkit láttam! Nagyon fejlődik elősször a sima Helyszinelők,Miami,és most a New Yorki!... Ti nézitek? 
Elküldve: 2006. 01. 28. 12:58
Eeeejjj ... én továbbra is rabja vagyok most egy újabb mexikói sorozatnak, de a címet inkább nem nevezném meg, mert sztem a nagy többség lefordulna a székéről hirtelen felindulásában ...

Emellett továbbra is: Desperate Housewifes, Topmodell leszek, és ha nem felejtem el: Fábry-showder. Meg néha 1-1 jobb film, no és a Travel Channel.
Emellett továbbra is: Desperate Housewifes, Topmodell leszek, és ha nem felejtem el: Fábry-showder. Meg néha 1-1 jobb film, no és a Travel Channel.
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 01. 28. 18:11
Idézet
Eeeejjj ... én továbbra is rabja vagyok most egy újabb mexikói sorozatnak, de a címet inkább nem nevezném meg, mert sztem a nagy többség lefordulna a székéről hirtelen felindulásában ...

Mostanában szinte csak a Mythbusters-t nézem és a Szivek Szállodáját (NEM Szappanos!).
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
#133 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 28. 18:44
Azért jó,hogy ennyien szeretitek a Helyszinelőket!
Halfer:Jahh...szerintem se volt valami észveszejtő!A reklámokba mindíg kiválasztják a legjobb jeleneteket és te majd azt hiszed:ohh...a következő rész mégjobb lesz!sajna nem...
/mijen szemetek/
Sybilla:Ugyanmár elmesélheted mivolt abban a titokzatos filmben!Talán Hoze Armando lefekütt Luizinával?? vagy mi?

General Thomas:Nem szappanos?hanem tusfürdős?
/húh...dejó a kedvem!/
Halfer:Jahh...szerintem se volt valami észveszejtő!A reklámokba mindíg kiválasztják a legjobb jeleneteket és te majd azt hiszed:ohh...a következő rész mégjobb lesz!sajna nem...
Sybilla:Ugyanmár elmesélheted mivolt abban a titokzatos filmben!Talán Hoze Armando lefekütt Luizinával?? vagy mi?
General Thomas:Nem szappanos?hanem tusfürdős?
/húh...dejó a kedvem!/
Elküldve: 2006. 02. 12. 17:41
General Thomas + Tamás: Hát, AZ a biz. sorozat nagyjából ilyesmikről szól, meg hogy vagy már mindenki volt mindenkivel, vagy a 2 főhős szerelmespáron kívül senki sem abba szerelmes, akibe kellene.
(Bár ez a szitu előttem sem ismeretlen ...
)Bár amiért most ide írok, az a csütörtök esti, 150-ik Fábry-showder. Nem tudom, láttátok-e, de jómagam olykor percekig vergődtem zokogáshoz közeli röhögőgörcs által leterítve, mi több, megsemmisülve. "Súlyos elmebeteg" a pasas, kétség nem fér hozzá, bár az autóhangot utánzó hapsi sem volt semmi!! :DDD Amúgy a www.showder.hu -n egyes szegmensek olvashatók a Fábry szövegéből - aki akar még egyet röhögni, olvasgasson!
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 02. 12. 17:49
én is nagy tisztelője vagy Fábry úr munkásságának. És hasonlóan hatott rám a 150. adás 1. része.
Elküldve: 2006. 02. 12. 17:53
az a (150.)rész nagyon jó volt, mellesleg tatám is valahogy úgy öltözködik:D!
#137 Guest__*
Elküldve: 2006. 02. 12. 22:34
Nemrég yöttem ré, hogy az rtl-en megy vasárnaponként a Rém rendes család. Már rég aszittem, hogy már nem adják, de wow, megy
Ennek örülök, mivel sokat derülök Al Bundy-n és esetlen családján
Elküldve: 2006. 02. 13. 10:43
Fábry Showder #150: nos, azóta is bánom, hogy nem vettem fel videóra, mert jó lenne még1x borulni egyet-kettőt az olyan emlékezetes szegmenseken, mint a Design Center cseszkó szöszmöszmackója, a fecske fürdőnadrág, a maciruha csakis gombóccá gyúrt zsepivel a zsebben, és egyéb nyalánkságok. LOL!! Már nagyon várom a 2. felvonást ...
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 02. 14. 11:33
Nem is tudom, én annyira vártam ezt a sóóóót, de akkorát csalódtam benne, hogy az félelmetes! Szeirntem egy rakat széklet volt
Elküldve: 2006. 02. 14. 11:41
Idézet
Nem is tudom, én annyira vártam ezt a sóóóót, de akkorát csalódtam benne, hogy az félelmetes! Szeirntem egy rakat széklet volt 
Részemről ez volt a valaha látott Showderek közül az egyik legjobb (ha nem a legjobb) ...
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)

Súgó
A téma zárva.