nekem x lenne a favorit, de tény, hogy a ps kontrollerje sokkal jobban tetszik
can't help
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2007. 01. 14. 14:49
Elküldve: 2007. 01. 14. 15:00
Eléggé a Ps felé húzok de majd meglátjuk. Már csak azt kellene tudni mennyi lesz kis hazánkban ?
Elküldve: 2007. 01. 14. 15:56
kb 150ezer lesz. szerintem húzós kicsit, nem is kicsit, kb akkor lesz igazán értéke a ps-nek, mire a box teljesen "kiég", de addigra meg úgyis jön a köv box, és ördögi körforgás. a ps-sel kb. 6évre terveznek. szerintem kicsit hosszú. de te döntöd el.
Elküldve: 2007. 01. 14. 17:00
Elküldve: 2007. 01. 14. 21:50
Elküldve: 2007. 01. 14. 22:03
Elküldve: 2007. 02. 02. 10:05
Idézet
Elküldve: 2007. 02. 02. 12:55
A PGR3 bejön?! Hát nekem azt adták a gép mellé, és igaz, hogy itt-ott szép, viszont nem ez a numberone autós játék arra mérget veszek. Örültem, hogy eltudtam cserélni a GoW-ra. De az is televolt hibákkal. Nejlonszatyor-fizikával felvértezett húllák, újratermelődő lőszer, no headshot. Ezek voltak számomra a leginkább zavaró problémák. A grafikára meg azt mondanám, hogy a Half-life 2-t idézte számomra. Azért presze szebb volt kicsivel, mint az, de nem sokkal. Ismerős volt a karakter krómos csillogása abból a játékból. ![]()
Viszont a kontrollerek tényleg jók. Még rezgő funkció mellett is több mint 2 héten át bírták az elemek. Aztán töltés és tovább.
Elküldve: 2007. 02. 02. 13:09
PGR3 engem sem fogott meg. GOW hibáival egyetértek, kivéve a hedcsátot. Távcsövessel igenis faszányosan szét lehetett durrantani az ellen fejét! Nameg ha nem ölöd meg, hanem odamész és míg agonizál, széttaposod. Akkor is lefröccsenik a fej
Kontroller meg tényleg jó ! PS-ről , Wii-ről tapasztalatom nincs, de Wii műanyagjátéknak tűnik, PS meg még fikció. Legalábbis itthon. Elhisszük hogy van, de látni nem látta senki. (Errre most biztos írja valaki hogy igen én láttam....de nem ez a lényeg. Tapasztalata egy honfiának sincs...)
Elküldve: 2007. 02. 02. 14:27
Idézet
A PGR3 bejön?! Hát nekem azt adták a gép mellé, és igaz, hogy itt-ott szép, viszont nem ez a numberone autós játék arra mérget veszek. Örültem, hogy eltudtam cserélni a GoW-ra. De az is televolt hibákkal. Nejlonszatyor-fizikával felvértezett húllák, újratermelődő lőszer, no headshot. Ezek voltak számomra a leginkább zavaró problémák. A grafikára meg azt mondanám, hogy a Half-life 2-t idézte számomra. Azért presze szebb volt kicsivel, mint az, de nem sokkal. Ismerős volt a karakter krómos csillogása abból a játékból. ![]()
Viszont a kontrollerek tényleg jók. Még rezgő funkció mellett is több mint 2 héten át bírták az elemek. Aztán töltés és tovább.
Elküldve: 2007. 02. 02. 17:17
Tudom, hogy a PGR-ben rohadtul jók az autók. Én is majdnem beszartam a Ferrarikon, meg a Lamborghiniken. De nem egy vászisztdász ami a játékélményt illeti. Szórakoztam már sokkal jobban is jónéhány autós játékkal. De grafikában ez a top. Az más, hogy nem éppen realisztikus a fizika...
A HL2-t meg azért említettem, mert én full maximum beállításokkal nyomtam végig. És komolyan mondom, hogy nem sokkal veri oda. Ha pontokban mérném, talán 2-vel adnék többet GoW-ra. Neked az butácska hibának számít, hogy az ellenfelek ráragadnak a lábadra, mint egy nejlonszatyor? Meg hogy tudom, fölösleges bemérni a fejét, úgyis ugyanannyit kell belelőni? Én azt mondom, hogy eddig tényleg a legszebb játék középszerű játékmenettel jónéhány butácskának nehezen nevezhető hibával.
Elküldve: 2007. 02. 02. 19:40
Elküldve: 2007. 02. 03. 00:44
Idézet
Tudom, hogy a PGR-ben rohadtul jók az autók. Én is majdnem beszartam a Ferrarikon, meg a Lamborghiniken. De nem egy vászisztdász ami a játékélményt illeti. Szórakoztam már sokkal jobban is jónéhány autós játékkal. De grafikában ez a top. Az más, hogy nem éppen realisztikus a fizika...
A HL2-t meg azért említettem, mert én full maximum beállításokkal nyomtam végig. És komolyan mondom, hogy nem sokkal veri oda. Ha pontokban mérném, talán 2-vel adnék többet GoW-ra. Neked az butácska hibának számít, hogy az ellenfelek ráragadnak a lábadra, mint egy nejlonszatyor? Meg hogy tudom, fölösleges bemérni a fejét, úgyis ugyanannyit kell belelőni? Én azt mondom, hogy eddig tényleg a legszebb játék középszerű játékmenettel jónéhány butácskának nehezen nevezhető hibával.
Elküldve: 2007. 02. 03. 01:43
Elküldve: 2007. 02. 03. 11:06
Elküldve: 2007. 02. 03. 12:49
Idézet
Elküldve: 2007. 02. 03. 13:02
Idézet
Elküldve: 2007. 02. 03. 13:07
Idézet
Elküldve: 2007. 02. 03. 13:35
Elküldve: 2007. 02. 03. 13:52
Idézet