HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#581 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 14. 14:49

na akkor már ez sem akadály. csak el kell dönteni, megéri e a ps azt a kb 50ezer forint +-t
nekem x lenne a favorit, de tény, hogy a ps kontrollerje sokkal jobban tetszikKép
can't help
PC-n tolom :)

#582 Felhasználó inaktív   spetya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 15:00

Eléggé a Ps felé húzok de majd meglátjuk. Már csak azt kellene tudni mennyi lesz kis hazánkban ?

#583 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 15:56

kb 150ezer lesz. szerintem húzós kicsit, nem is kicsit, kb akkor lesz igazán értéke a ps-nek, mire a box teljesen "kiég", de addigra meg úgyis jön a köv box, és ördögi körforgás. a ps-sel kb. 6évre terveznek. szerintem kicsit hosszú. de te döntöd el.

#584 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 01. 14. 17:00

Az én szerényvéleményem szerint is X a nyerő. És az is lesz még egy ideig. Nehezen döcögve indul a PS. Itthon meg még döcögősebben. Egyenlőre játék sem nagyon van hozzá. Ezért még erősebben mondom IKSZBOKSZOT vegyél. Szerintem....
Kép
Kép
Kép

#585 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 21:50

hagyd... simán ps-t akar, már az elején le lehetett szűrni. csak azt nem tom, miért kérdezi meg. na mind1, nem baj, végülis örülünk ha segíthettünk, vagy elbizonytalaníthattunk.Kép
sok sikert a vásárláshoz, kívánom, hogy beváljon a választott termék

#586 Felhasználó inaktív   spetya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 22:03

Egyáltalán nincs még eldöntve, csak annyit mondtam hog a ps felé húzok. De az X is bejön. ezért nehéz.Kép

#587 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 10:05

Idézet

Egyáltalán nincs még eldöntve, csak annyit mondtam hog a ps felé húzok. De az X is bejön. ezért nehéz.Kép
Figyelj,azt veszel amit akarsz!Nekem x-em van és nagyon bejön.Nem kell attól félni hogy az x gyengéb mint a ps.Főleg úgy hogy a játékfelhozatal messze veri a ps-en kapható játékokat.Továbbá a Gears of War grafikájának még a közelébe sem ér semmi egy darabig.Majd talán az Assasin's Creed vagy az Alan Wake.Kontroller egyértelműen xbox mert vann benne rezgőmotor.A SIXAXIS-ban nincs.Viszont ps-re is lesznek durva játékok pl MGS4 vagy DMC4 vagy FF13.Mondom a te döntésed,de én x-et ajánlok.Minden x fannak üzenem hogy próbálja ki a PGR 3-at mert nagyon durva!DE NAGYON!!!!
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#588 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 02. 12:55

A PGR3 bejön?! Hát nekem azt adták a gép mellé, és igaz, hogy itt-ott szép, viszont nem ez a numberone autós játék arra mérget veszek. Örültem, hogy eltudtam cserélni a GoW-ra. De az is televolt hibákkal. Nejlonszatyor-fizikával felvértezett húllák, újratermelődő lőszer, no headshot. Ezek voltak számomra a leginkább zavaró problémák. A grafikára meg azt mondanám, hogy a Half-life 2-t idézte számomra. Azért presze szebb volt kicsivel, mint az, de nem sokkal. Ismerős volt a karakter krómos csillogása abból a játékból. :Đ

Viszont a kontrollerek tényleg jók. Még rezgő funkció mellett is több mint 2 héten át bírták az elemek. Aztán töltés és tovább.

#589 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 02. 02. 13:09

PGR3 engem sem fogott meg. GOW hibáival egyetértek, kivéve a hedcsátot. Távcsövessel igenis faszányosan szét lehetett durrantani az ellen fejét! Nameg ha nem ölöd meg, hanem odamész és míg agonizál, széttaposod. Akkor is lefröccsenik a fej :Đ Kontroller meg tényleg jó ! PS-ről , Wii-ről tapasztalatom nincs, de Wii műanyagjátéknak tűnik, PS meg még fikció. Legalábbis itthon. Elhisszük hogy van, de látni nem látta senki. (Errre most biztos írja valaki hogy igen én láttam....de nem ez a lényeg. Tapasztalata egy honfiának sincs...)

Kép
Kép
Kép

#590 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 14:27

Idézet

A PGR3 bejön?! Hát nekem azt adták a gép mellé, és igaz, hogy itt-ott szép, viszont nem ez a numberone autós játék arra mérget veszek. Örültem, hogy eltudtam cserélni a GoW-ra. De az is televolt hibákkal. Nejlonszatyor-fizikával felvértezett húllák, újratermelődő lőszer, no headshot. Ezek voltak számomra a leginkább zavaró problémák. A grafikára meg azt mondanám, hogy a Half-life 2-t idézte számomra. Azért presze szebb volt kicsivel, mint az, de nem sokkal. Ismerős volt a karakter krómos csillogása abból a játékból. :Đ

Viszont a kontrollerek tényleg jók. Még rezgő funkció mellett is több mint 2 héten át bírták az elemek. Aztán töltés és tovább.

Hát nekem semmi bajom nincs a Gears of War-al.Persze vannak benne butuska hibák de ki nem szarja le,ha olyan jó a játék?Grafika HL-2 es??!?!?!?!!Biztos nem volt csukva a szemed mikor játszottál?A GOW-ban max a páncél krómos nem az ember.Egyébként is a műanyagbajnok az a Far Cry!Igen nekem tetszik a PGR 3.A kocsik hiperrészletesek!!Komolyan én ilyet még nem láttam.Csak egyszer nézz körül a garázsban,vagy menj bele photo mode-ba és le fog esni az állad.Egyébként tegnap próbáltam ki a Lost Planetet és tetszett.Van hangulata az biztos.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#591 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 02. 17:17

Tudom, hogy a PGR-ben rohadtul jók az autók. Én is majdnem beszartam a Ferrarikon, meg a Lamborghiniken. De nem egy vászisztdász ami a játékélményt illeti. Szórakoztam már sokkal jobban is jónéhány autós játékkal. De grafikában ez a top. Az más, hogy nem éppen realisztikus a fizika...

A HL2-t meg azért említettem, mert én full maximum beállításokkal nyomtam végig. És komolyan mondom, hogy nem sokkal veri oda. Ha pontokban mérném, talán 2-vel adnék többet GoW-ra. Neked az butácska hibának számít, hogy az ellenfelek ráragadnak a lábadra, mint egy nejlonszatyor? Meg hogy tudom, fölösleges bemérni a fejét, úgyis ugyanannyit kell belelőni? Én azt mondom, hogy eddig tényleg a legszebb játék középszerű játékmenettel jónéhány butácskának nehezen nevezhető hibával.

#592 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 02. 19:40

Megálmodtam a legtutibb konzolt! A neve "Xstationii"!!! a konzol belülről x360, csendes mint a ps3, és az irányítása...wii! A tökéletes világban a microsoft, a sony, és a nintendo összeáll és megalkotja a fantasztikus grafika, nulla zavaró tényező és a feledhetetlen játékélmény Konzolját! és az ára???.... mondjuk anyi mint most a ps3é lesz!(kb:160e) MEGVENNÉM

#593 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 00:44

Idézet

Tudom, hogy a PGR-ben rohadtul jók az autók. Én is majdnem beszartam a Ferrarikon, meg a Lamborghiniken. De nem egy vászisztdász ami a játékélményt illeti. Szórakoztam már sokkal jobban is jónéhány autós játékkal. De grafikában ez a top. Az más, hogy nem éppen realisztikus a fizika...

A HL2-t meg azért említettem, mert én full maximum beállításokkal nyomtam végig. És komolyan mondom, hogy nem sokkal veri oda. Ha pontokban mérném, talán 2-vel adnék többet GoW-ra. Neked az butácska hibának számít, hogy az ellenfelek ráragadnak a lábadra, mint egy nejlonszatyor? Meg hogy tudom, fölösleges bemérni a fejét, úgyis ugyanannyit kell belelőni? Én azt mondom, hogy eddig tényleg a legszebb játék középszerű játékmenettel jónéhány butácskának nehezen nevezhető hibával.

Hát én is végignyomtam Full grafikán a Hl-2-t és elmondthatom,hogy az a Source má akkor elavult volt 1-2 dologban.A fejlövésekről meg annyit,hogy sniperrel Insane fokozaton 2 fejes,A láncfűrészes fegyverrel meg kb 6-7 fejes.Egyébként mennyit játszottál a GOW-val?
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#594 Felhasználó inaktív   Herr Beginner 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 03. 01:43

Üdv!Én eléggé kezdő vagyok konzol-témában. Eddig csak pc-t használtam, és ott sem voltam hárdkór játékos. Mostanában elgondolkoztam rajta, hogy kellene egy olyan konzol, ami egyben egy otthoni "multimédiás" eszközként is használható, de ha kell és szét akarom lőni a sok mocskos rohadékot (by Kretén), akkor legyen egy minőségi szórakozást nyújtó "megoldásom" is. Már túl vagyok azon a koron, hogy beleszerelmesedjek egy tárgyba (értsd: konzol), de ahogy eddig olvasgattam, az X360 a nyerő. Csak hát HANGOS! (Aszondjátok.) Ez baj. Meg hát eléggé drágák a játékok. (Nem kalózkodom.) A PS3 is jónak tűnik, csak azzal meg az a gond, hogy nem igazán állnak közel hozzám az erre fejlesztett (és fejlesztendő) játékok. Na meg aztán igencsak drága lesz a kis aranyos. De úgy olvastam, csendesebb, és jobban illene a leendő nappalimba Kép Nekem a Wii nem alternatíva. Már csak egy kérdés: Ilyen játékos háttérrel és furcsa ízléssel MIT VEGYEK?????????????Előre is kösz a válaszokat.

#595 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 03. 11:06

Egyszer végigtoltam és már szabadultam is meg tőle. Valaki megvette a géppel együtt. Érdekes amúgy hogy szerinted néhány dologban elavult megjelenésekor a HL2. Mert ahhoz képest ott van pl a fizika, ami biztos hogy abban az évekkel ezelőtti játékban még mindíg jobb mint a GoW-ban.

#596 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 12:49

Idézet

Üdv! Én eléggé kezdő vagyok konzol-témában. Eddig csak pc-t használtam, és ott sem voltam hárdkór játékos. Mostanában elgondolkoztam rajta, hogy kellene egy olyan konzol, ami egyben egy otthoni "multimédiás" eszközként is használható, de ha kell és szét akarom lőni a sok mocskos rohadékot (by Kretén), akkor legyen egy minőségi szórakozást nyújtó "megoldásom" is. Már túl vagyok azon a koron, hogy beleszerelmesedjek egy tárgyba (értsd: konzol), de ahogy eddig olvasgattam, az X360 a nyerő. Csak hát HANGOS! (Aszondjátok.) Ez baj. Meg hát eléggé drágák a játékok. (Nem kalózkodom.) A PS3 is jónak tűnik, csak azzal meg az a gond, hogy nem igazán állnak közel hozzám az erre fejlesztett (és fejlesztendő) játékok. Na meg aztán igencsak drága lesz a kis aranyos. De úgy olvastam, csendesebb, és jobban illene a leendő nappalimba Kép Nekem a Wii nem alternatíva. Már csak egy kérdés: Ilyen játékos háttérrel és furcsa ízléssel MIT VEGYEK????????????? Előre is kösz a válaszokat.
Szerintem nem hangos az Xbox... egyszer sem zavart játék vagy filmézés alatt, igaz nekem nincs felhúzva a ventillátor. A játékok meg ugyan annyiba kerülnek mint a PS3 játékok. Egyébként a játékokkal én is így vagyok... azok a furcsa japán játékok nekem nagyon nem jönnek be Kép Szal szerintem Xbox! Kép

#597 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 13:02

Idézet

Egyszer végigtoltam és már szabadultam is meg tőle. Valaki megvette a géppel együtt. Érdekes amúgy hogy szerinted néhány dologban elavult megjelenésekor a HL2. Mert ahhoz képest ott van pl a fizika, ami biztos hogy abban az évekkel ezelőtti játékban még mindíg jobb mint a GoW-ban.
Na mindegy ezen ne vitázzunk.Nekem tetszik a GOW,neked nem.Ennyi!
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#598 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 13:07

Idézet

Üdv! Én eléggé kezdő vagyok konzol-témában. Eddig csak pc-t használtam, és ott sem voltam hárdkór játékos. Mostanában elgondolkoztam rajta, hogy kellene egy olyan konzol, ami egyben egy otthoni "multimédiás" eszközként is használható, de ha kell és szét akarom lőni a sok mocskos rohadékot (by Kretén), akkor legyen egy minőségi szórakozást nyújtó "megoldásom" is. Már túl vagyok azon a koron, hogy beleszerelmesedjek egy tárgyba (értsd: konzol), de ahogy eddig olvasgattam, az X360 a nyerő. Csak hát HANGOS! (Aszondjátok.) Ez baj. Meg hát eléggé drágák a játékok. (Nem kalózkodom.) A PS3 is jónak tűnik, csak azzal meg az a gond, hogy nem igazán állnak közel hozzám az erre fejlesztett (és fejlesztendő) játékok. Na meg aztán igencsak drága lesz a kis aranyos. De úgy olvastam, csendesebb, és jobban illene a leendő nappalimba Kép Nekem a Wii nem alternatíva. Már csak egy kérdés: Ilyen játékos háttérrel és furcsa ízléssel MIT VEGYEK????????????? Előre is kösz a válaszokat.
CSő sztem Xbox360-at vegyél.Nem hangos az.Ha nem hiszed próbáld ki valahol.Havernál,vagy nagy Bevásárló központokban.LEgfőképpen viszont a játékok döntenek.Ha nem csíped a japán,Ázsiai stílusú játékokat akkor box.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#599 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 03. 13:35

Azt azért nem mondanám hogy nem hangos. Mert az. Még a PC-t is űbereli. De ha feltekered a hangerőt, akkor már elviselhető. Én beépítettem egy zárt szekrénybe, és akkor már csendes volt. Persze azért gondoskodtam a szellőzésről. De a box tényleg egy jó gép. Játszol rajta, zenét hallgatsz, filmet nézel, ilyesmi. Multimédia, az biztos. Aztán majd ehhez is tudsz venni Bluray meghajtót, ha az kell.

#600 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 13:52

Idézet

Azt azért nem mondanám hogy nem hangos. Mert az. Még a PC-t is űbereli. De ha feltekered a hangerőt, akkor már elviselhető. Én beépítettem egy zárt szekrénybe, és akkor már csendes volt. Persze azért gondoskodtam a szellőzésről. De a box tényleg egy jó gép. Játszol rajta, zenét hallgatsz, filmet nézel, ilyesmi. Multimédia, az biztos. Aztán majd ehhez is tudsz venni Bluray meghajtót, ha az kell.
Blu-ray-t talán nem, de HD DVD-t biztosan Kép de én a közeljövőben nem látom értelmét ilyen kütyü megvásárlásának... netről letöltöd a x264-es filmet, ezt átkonvertálod WMV9-be, kiírod duplarétegűre és már nézed is a hd filmet. Tudom warezolás, de nekem nincs kedvem egy játék árát kiadni egy filmre, amit az amcsik 4-5000-ért vesznek meg.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.