HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#301 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 22. 10:31

Idézet

Nem vagyok profi H5 játékos, de necro 3 pályán túl vagyok, bár már pár hete.
Mit ajánlok emlékezetem szerint:
Mielőbb szedj össze mindent a kezdő szigeteden, Markallal menj minden necro ellen, hogy beálljanak hozzá.,
Mindkét várad fejleszd, de ha nem megy csak 1 én a Necrót ajánlom.
Miután a szigeten mindent összeszedtél Izabellel a tengeren is szedj össze minnél több pénzt, nyersanyagot. Csinálj közbe mentéseket, túl messzire ne merészkedj, mert ha jönnek a szigetre vissza kell érj Izabellel úgy hogy a várban tudd fogadni az ellent, csak így tudod legyőzni.
Markallal a feletted északon lévő szigetek bányáit kezd elfoglalni, fogadj fel hőst te szigeteden, vigyél utánpótlást Markalnak a váradból.
Foglald el az ellen déli várát, alakítsd necro várrá. Én Markal után mentem az utánpótlás hősömmel, hogy Markalnak legyen egy szabad helye utközben átálló csapatokat fogadni, azok alacsdonyabb szintük csak így tudnak Markalhoz beállni. Van egy upgrade torony a szigeten észknyugaton ott upgradeltem őket, és utána vissza Markal seregébe.
Ellen szigetén délnyugati részen van egy sphinx oda menj el rengeteg TP tudsz szerezni.
Foglald el a másik várat is.
Ha jön barna főhős le kell győznöd, legjobb valamelyik váradban.
Én Izabellel a keleti szigeten is foglaltam el bányákat, a várat is sikerült elfoglalnom, bár az nem volt könnyű, ráment a seregem.
Minden idegen várat necro várrá kell átalakítanod 10000 aranyért, de ezt csak Markal tudja megtenni, ha bemegy a várba.
Az észkkeleti várat nem tudod csak nagy sereggel Markallal elfoglalni, én oda mentem Markallal közel, de nem tudtam elfoglalni a várat, de az Ő hőse sem jött ki a várból, ott maradtam.
Vittem Markalnak utánpótlást várva pár hetet és akkor már legyőztem az ellent.
Köszi Tom_2004, nem rossz taktik, és van benne néhány új ötlet isKépKép. Axem a Nekro várat addig fogom fejleszteni amíg lehet, a Heavant meg maxira és Isabelle lesz a kezdő sziget hejőrsége

#302 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 22. 22:26

HELP!!

szal az a helyzet, hogy a Nekromanta kampányban a 3. küldetésnél ne mtalálom Cyrius vagy ki nem találom sehol! Pedig mindegyik feladatot megcsináltam igaz a Szfinksz nél elvesztettem 7 db Szellemsárkányt és így ismét összekell gyűjtenem 20-at! De azt írja, hogy Kövesd Cy.. akárkit és öld mg asszem ez van, de sehol nem találom az egész térképet megnéztem, de sehol! Hol lehet??

/Ja és lehetőleg holnap délig mert megyünk el és furdal a kíváncsiság:)/

Köszi köszi köszi

#303 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 22:50

felül van egy vár, amit utolsónak foglal el az ember ha sorrendben halad, ott lesz Cyrus, de elteleportál a tárgyal amit neked meg kell szerezned tőle. követned kell őt (ott lesz egy teleport) de előtte összekell gyűjtened valamennyi egységet.

elég korai?:Đ
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#304 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 23. 07:35

Eléggé:Đ, egyébként tudom, hogy elteleportál és hopgy elmegy, de nem nagyon törődtem vele elfoglaltam a kéglit ott fönt és volt időm seregere:

3200 Csonti íjász:D 20 Szellemsárkűny, 100 Vámpír (felfejlesztve), 34 Archlich, aztán van még 320 olyan szellem ami hárman vannak és abból is a felfejlesztett és még az a Zombi.

Elég erős?:-D

na mindegy nagyon szépen köszönöm a segítséget!!

#305 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 10:30

szerintetek jobb lett a heroes V azzal, hogy beújítottak a grafikában?
mert sztem csak gázabb lett

felülnézeti térképek jobban bejöttek nekem
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#306 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 13:59

Idézet

Eléggé:Đ, egyébként tudom, hogy elteleportál és hopgy elmegy, de nem nagyon törődtem vele elfoglaltam a kéglit ott fönt és volt időm seregere:

3200 Csonti íjász:D 20 Szellemsárkűny, 100 Vámpír (felfejlesztve), 34 Archlich, aztán van még 320 olyan szellem ami hárman vannak és abból is a felfejlesztett és még az a Zombi.

Elég erős?:-D

nem számít a map végén mennyi sereged van

Az a feladatod h a várból a teleportba sétálj és vége a mapnak, nem kell csatáznod még. A köv. map végén le kell gyaknod, de ha ügyes vagy nem lehet akadály.

#307 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 18:31

[quote]a Tear of Asha a grál, ha már játszottál a eddigi Heroes valamelyik részével akkor tudni fogod hogy mi ez. ha nem akkro leírom majd
ezt kell megtalálnod és bevinni a váradba
[/quote]Ahha és mi ez a Tear of Asha?
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#308 Felhasználó inaktív   Petike_001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 08:20

Hát nem tom ti hogy vagytok vele de engem nem hatot meg tulságosan az 5 még a 4 is job let nála
Vagy ezt Iq harcosoknak csinálták?
Mertm ég ara se jöttem rá hogy hogyan kel lembert csinálni vagy valami aztán meg már jött a delete gomb:D

#309 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 09:45

Idézet

Hát nem tom ti hogy vagytok vele de engem nem hatot meg tulságosan az 5 még a 4 is job let nála
Mertm ég ara se jöttem rá hogy hogyan kel lembert csinálni vagy valami aztán meg már jött a delete gomb:D
Szeritem meg méltó utódja lett a 3-nak. Az hogy nem tudsz vele játszani, mert nem olvasol utána, az inkább neked ciki (egyébként shift-ell osztod meg a sereget).
Bocs, de már az is probléma ha gondolkodni kell egy játékban? Azt hiszem neked nem ez a játékstílusod Kép, vagy eltévedtél.Kép
Mivel ez egy körökre osztott stratégiai játék itt gondolkodni kell, nem pedig 'gyakni az ellent......
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#310 Felhasználó inaktív   Petike_001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 12:51

1.Ah nagyjábol megértettem azt amit mondtál de ha már it tartunk szoktam gondolkodni :Đ
2 azt se tudom hgogy mégis hol kéne utána olvasni
3Ki akareta megosztani a sereget én egyszerűen csak több embert akartam
Na enyi azért kössz amit leirtál ha lehet ezekre is válaszolj kössz:D

#311 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 12:56

Idézet

Idézet

Szeritem meg méltó utódja lett a 3-nak. Az hogy nem tudsz vele játszani, mert nem olvasol utána, az inkább neked ciki (egyébként shift-ell osztod meg a sereget).
Bocs, de már az is probléma ha gondolkodni kell egy játékban? Azt hiszem neked nem ez a játékstílusod Kép, vagy eltévedtél.Kép
Mivel ez egy körökre osztott stratégiai játék itt gondolkodni kell, nem pedig 'gyakni az ellent......
ezt most egy kicsit megcáfolom, mert az hogy méltó utódja a 3nak, hát szerintem ez így nem igaz... nekem még mindig a 3 a kedvencem. az jó, hogy a várokat megújították, és ezek szépek is. de a játék többi része, ... az nem tetszik.
Vannak olyan emberek, akik mindent elolvasnak a játékról, mielőtt elkezdenének játszani. Ez szerintem fölösleges, és hülyeség. nekem mindig élvezetet jelentett megismerni egy játékot, és megtanulni játszani vele. És azt, hogy nem tudtad "Mertm ég ara se jöttem rá hogy hogyan kel lembert csinálni..." az bizony tényleg a bénaságra utal, persze nem szóllak le, meg ne szívd mellre...KépKép

#312 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 21:20

Idézet

1.Ah nagyjábol megértettem azt amit mondtál de ha már it tartunk szoktam gondolkodni :Đ

1 nem akartalak leszólni, ezért mélységes elnézést Kép, inkább a játék stílusára akartam utalni, hogy nem neked való ha ilyen hamar feladod.
2. http://heroes.hardwired.hu/ itt mindent megtalálsz.
3. Embert ugyanúgy mint a 3-ban hetente tudsz vásárolni, a megfelelő épületek felépítése után. Ha belépsz egy várba, a jobb oldali kör alakú eszköztár kb. 7 óránál levő gombjával:
Kép
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#313 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 21:26

Idézet

ezt most egy kicsit megcáfolom, mert az hogy méltó utódja a 3nak, hát szerintem ez így nem igaz... nekem még mindig a 3 a kedvencem. az jó, hogy a várokat megújították, és ezek szépek is. de a játék többi része, ... az nem tetszik.
Vannak olyan emberek, akik mindent elolvasnak a játékról, mielőtt elkezdenének játszani. Ez szerintem fölösleges, és hülyeség. nekem mindig élvezetet jelentett megismerni egy játékot, és megtanulni játszani vele. És azt, hogy nem tudtad "Mertm ég ara se jöttem rá hogy hogyan kel lembert csinálni..." az bizony tényleg a bénaságra utal, persze nem szóllak le, meg ne szívd mellre...KépKép
Nem mondom, hogy nem a 3. rész a legjobb, de nekem az 5 epizód tényleg visszahozta a 3. hangulatát, feelingjét.
Mondjuk én azok közé az "állatok" közé tartozom, akinek tetszett a 4. rész is, sőt megvan mindkét kieg és végig is játszottam őket. Kép
Elolvasni én sem szoktam a leírásokat, csak akkor böngészek, ha elakadok valahol, ha még így sem megy, kérdezek. Kép

#314 Felhasználó inaktív   Petike_001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 19:01

Unsenen nem fogom melre szivní nem vagyok az a fajta
Amugy köce az oldalt ja és a 3,4 téleg egész jó azokkal jóideig elvoltam sőt a heroes szoktatott hozzá a stratégiához igaz később átpártoltam inkább a LOTR:battle .. -hoz mert az valahogy joban megfogott már csak amit csináltak belőle filmet azért is
Amugy falószinűleg utánanézek még a Herosnak mert kezd érdekelniKép

#315 Felhasználó inaktív   Petike_001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 19:14

Kép húú nem hiszitek el mit találtam fúj undoritó ocsmány játékot csináltak a Herosbol és a Batle -bol azt de kegyetlen szegény balrogbol csunya pokot meg ijen sz@rokat csináltak
http://www.sg.hu/cik...ihilated_empire nézétek meg fáljjjjjj

#316 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 16:11

Nekem is tetszett a Heroes IV. Nem volt olyan yo mint a kedvenc játékomKép a Heroes III, de azért eljáccogattam vele.

Szerintem nem lett volna értelme a Heroes III javított "változatát" kiadni, jó játék volt, de nem lett volna értelme h a kis hibákat kijavítják és szinte ugyanolyan játékot kinyomnak. Az %. résznek be kellett újítani ( Ubisoft egy vállalat szal haladnia kell a korral: 3D-s környezet, mozgó természet, ütős grafika, összefüggő történet). És nekik volt igazuk

Amúgy Petike0011, ezt komolyan mondod?? A LOTR : Battle for Middleearth-ből csináltak filmet??KépKépKép Tolkien már akkor megírta a történetet amikor a nagypapád talán még meg se született!!!! A filmet (nem'tom pontosan) 5 éve vetítették a mozikban!!

#317 Felhasználó inaktív   Petike_001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 16:27

Nem én az egész trilogiára gondoltam az tetszett!!!!

#318 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 15:35

Idézet

Idézet

1 nem akartalak leszólni, ezért mélységes elnézést Kép, inkább a játék stílusára akartam utalni, hogy nem neked való ha ilyen hamar feladod.
2. http://heroes.hardwired.hu/ itt mindent megtalálsz.
3. Embert ugyanúgy mint a 3-ban hetente tudsz vásárolni, a megfelelő épületek felépítése után. Ha belépsz egy várba, a jobb oldali kör alakú eszköztár kb. 7 óránál levő gombjával:
Kép
már van hozzá magyarosítás is??

#319 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 15:37

Idézet

Eléggé:-D, egyébként tudom, hogy elteleportál és hopgy elmegy, de nem nagyon törődtem vele elfoglaltam a kéglit ott fönt és volt időm seregere:

Elég erős?:D

nekem ennél volt már erősebb a küldiben... de tényleg :Đ:P:P

#320 Felhasználó inaktív   Petike_001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 15:53

Ah télleg márt megjelent a magyaritás?

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14