Idézet
Mit ajánlok emlékezetem szerint:
Mielőbb szedj össze mindent a kezdő szigeteden, Markallal menj minden necro ellen, hogy beálljanak hozzá.,
Mindkét várad fejleszd, de ha nem megy csak 1 én a Necrót ajánlom.
Miután a szigeten mindent összeszedtél Izabellel a tengeren is szedj össze minnél több pénzt, nyersanyagot. Csinálj közbe mentéseket, túl messzire ne merészkedj, mert ha jönnek a szigetre vissza kell érj Izabellel úgy hogy a várban tudd fogadni az ellent, csak így tudod legyőzni.
Markallal a feletted északon lévő szigetek bányáit kezd elfoglalni, fogadj fel hőst te szigeteden, vigyél utánpótlást Markalnak a váradból.
Foglald el az ellen déli várát, alakítsd necro várrá. Én Markal után mentem az utánpótlás hősömmel, hogy Markalnak legyen egy szabad helye utközben átálló csapatokat fogadni, azok alacsdonyabb szintük csak így tudnak Markalhoz beállni. Van egy upgrade torony a szigeten észknyugaton ott upgradeltem őket, és utána vissza Markal seregébe.
Ellen szigetén délnyugati részen van egy sphinx oda menj el rengeteg TP tudsz szerezni.
Foglald el a másik várat is.
Ha jön barna főhős le kell győznöd, legjobb valamelyik váradban.
Én Izabellel a keleti szigeten is foglaltam el bányákat, a várat is sikerült elfoglalnom, bár az nem volt könnyű, ráment a seregem.
Minden idegen várat necro várrá kell átalakítanod 10000 aranyért, de ezt csak Markal tudja megtenni, ha bemegy a várba.
Az észkkeleti várat nem tudod csak nagy sereggel Markallal elfoglalni, én oda mentem Markallal közel, de nem tudtam elfoglalni a várat, de az Ő hőse sem jött ki a várból, ott maradtam.
Vittem Markalnak utánpótlást várva pár hetet és akkor már legyőztem az ellent.