Idézet
legyetek csöndben píísszt
Elküldve: 2009. 09. 11. 23:52
Idézet
Idézet
legyetek csöndben píísszt 
na igen amig kezdőik a müsőr addig britni visszatér nyári szabadságáról és koncertet ad nekünk...tapsoljátok meg őt xd
Elküldve: 2009. 09. 12. 10:17
Help!
Elakadtam! mégpedig ott ahol követnem kellett az ujjlenyomatokat, és megtaláltam a könyvet benne a papírt ami el is égett! De h most hogyan tovább azt nem tom!
Elküldve: 2009. 09. 12. 11:48
Idézet
Help!
Elakadtam! mégpedig ott ahol követnem kellett az ujjlenyomatokat, és megtaláltam a könyvet benne a papírt ami el is égett! De h most hogyan tovább azt nem tom!
Elküldve: 2009. 09. 12. 12:02
Idézet
Help!
Elküldve: 2009. 09. 12. 13:29
Idézet
Idézet
Help!
Elküldve: 2009. 09. 12. 16:25
Elküldve: 2009. 09. 13. 19:23
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 13. 19:54
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 14. 19:54
Ott tartok, hogy valami Dr.Young kísérleti papírjait kell megkeresni...vagy valamilyen papírokat...ez a bizonyot csillárlevágós rész, ha valakinek így beugrik..és nem találom ![]()
Arkham Mansonban vagy hol vagyok...![]()
De nem találok semmit, van egy rész, ahol ilyen energiakapu van vagy mi amin nem tudok átmenni...de nem tudom azt se kilőni :/
Elküldve: 2009. 09. 14. 20:43
Idézet
Ott tartok, hogy valami Dr.Young kísérleti papírjait kell megkeresni...vagy valamilyen papírokat...ez a bizonyot csillárlevágós rész, ha valakinek így beugrik..és nem találom ![]()
De nem találok semmit, van egy rész, ahol ilyen energiakapu van vagy mi amin nem tudok átmenni...de nem tudom azt se kilőni :/
Elküldve: 2009. 09. 15. 04:21
Itt a kép..ebbe a terembe keressem? Kép
AKkor azt a helyet hagyjam ahol le van zárva ilyen elektromos akármivel?
Próbálom...de semmilyen kézlenyomatot nem látok detektív módba...onnan kell kezdeni, ahol az a meglepetés doboz van, és 2 ember beszélget, akiket megmentettem? Vagyis ahová a csillár esett, vagy ki kell mennem ebből a "kör" alakú többemeletes teremből vissza a nagyobbik terembe?
De ott se látok semmit, csupa papír meg fénykép a föld...a falakon sincs semmi kézlenyomat :/
Elküldve: 2009. 09. 15. 06:24

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:56
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 15. 14:58
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 15. 15:00
Idézet
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 15. 15:01
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 15. 15:17
Szóval akkor menjek a nagy harang felé, és a csilláros szobából kifelé?
Próbáltam..fel is mentem a harangig ameddig lehetett..de nem volt semmilyen halucináció..az épületből ki is mentem..és ott se történik semmi..akkor hová menjek, merre? :/
Elküldve: 2009. 09. 15. 15:36
Idézet
Szóval akkor menjek a nagy harang felé, és a csilláros szobából kifelé?
Próbáltam..fel is mentem a harangig ameddig lehetett..de nem volt semmilyen halucináció..az épületből ki is mentem..és ott se történik semmi..akkor hová menjek, merre? :/