HWSW Informatikai Kerekasztal: Batman: Arkham Asylum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Batman: Arkham Asylum

#241 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 11. 23:41

Idézet

Kép legyetek csöndben píísszt Kép
Kép

#242 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 11. 23:52

Idézet

Idézet

Kép legyetek csöndben píísszt Kép
Kép
Kép na igen amig kezdőik a müsőr addig britni visszatér nyári szabadságáról és koncertet ad nekünk...tapsoljátok meg őt xd Kép
Kép

#243 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 10:17

Help!

Elakadtam! mégpedig ott ahol követnem kellett az ujjlenyomatokat, és megtaláltam a könyvet benne a papírt ami el is égett! De h most hogyan tovább azt nem tom!

#244 Felhasználó inaktív   Ghost 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 12. 11:48

Idézet

Help!

Elakadtam! mégpedig ott ahol követnem kellett az ujjlenyomatokat, és megtaláltam a könyvet benne a papírt ami el is égett! De h most hogyan tovább azt nem tom!

Ha minden igaz,akkor a térképen jeeleznie kell, hogy hova is menj. Ha nem, akkor az objectives között lesz. Ott olvasd el, ha nem érted, akkor írd be ide és segítünk, de szerintem rá fogsz jönni, merre is kell menned. Pontosan nem emlékszem, hogy onnan hova tovább.

#245 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 12:02

Idézet

Help!

úgy emlékszem onnan a botanikus kertekbe kell menni (nem egészen értem mért van olyan egy elmegyógyintézetben, azon kívül, hogy Ivy-nak legyen hol elszabadulnia, de mindegy). de nézd meg előbb a térképet, lehet rosszul emlékszem.

#246 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 13:29

Idézet

Idézet

Help!

Ha minden igaz,akkor a térképen jeeleznie kell, hogy hova is menj. Ha nem, akkor az objectives között lesz. Ott olvasd el, ha nem érted, akkor írd be ide és segítünk, de szerintem rá fogsz jönni, merre is kell menned. Pontosan nem emlékszem, hogy onnan hova tovább.
Megvan...egyszerűen az történ t h tegnap mikor eljutottam oda h megsemmisítettem azt a papírt akkor már elég fáradt voltam és abba hagytam...ma mikor folytattam a dolgot ott bolyongtam a könyvtár és a Doktor irodája között! Egyszerűen csak újra el kellett égetni a dokumentumot!
Köszi a segítséget!

#247 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 16:25

Eddig baromira bejön.Ez életem legjobb szuprhősös/képregényes játéka (nálam eddig minimum 9.5/10).Nemrég voltam ott ahol ciler croc csatornájába kellet sporákat vagy miket gyüjteni.Amikor először kiugrott az 1-ik uszó fadarab alol majd be xartam(azért mert megijedtem meg a hangulata is ahogy kiugrott hatalmas volt ).Meg az is király volt amikor(croc) elkapta azt a madárijesztő csávot (asszem a magyar neve ez).Am. crocal találkozok még a játékban mert ha jól tudom nem halt meg csak lezuhant?

Az ilyet majd takard el kérlek, mert van, aki még nem játszotta végig. Köszi. - Ghost

Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#248 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 19:23

Idézet

Eddig baromira bejön.Ez életem legjobb szuprhősös/képregényes játéka (nálam eddig minimum 9.5/10).Nemrég voltam ott ahol ciler croc csatornájába kellet sporákat vagy miket gyüjteni.Amikor először kiugrott az 1-ik uszó fadarab alol majd be xartam(azért mert megijedtem meg a hangulata is ahogy kiugrott hatalmas volt ).Meg az is király volt amikor(croc) elkapta azt a madárijesztő csávot (asszem a magyar neve ez).Am. crocal találkozok még a játékban mert ha jól tudom nem halt meg csak lezuhant?

Az ilyet majd takard el kérlek, mert van, aki még nem játszotta végig. Köszi. - Ghost

nem találkozol többet vele

#249 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 19:54

Idézet

Idézet

nem találkozol többet vele
Már tudom ma átvittem.Kép
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#250 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 14. 19:54

Sziasztok!

Ott tartok, hogy valami Dr.Young kísérleti papírjait kell megkeresni...vagy valamilyen papírokat...ez a bizonyot csillárlevágós rész, ha valakinek így beugrik..és nem találom :Đ

Arkham Mansonban vagy hol vagyok...:-D

De nem találok semmit, van egy rész, ahol ilyen energiakapu van vagy mi amin nem tudok átmenni...de nem tudom azt se kilőni :/

Mit kell csinálni itt?:)

Előre is köszi!
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#251 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 14. 20:43

Idézet

Sziasztok!

Ott tartok, hogy valami Dr.Young kísérleti papírjait kell megkeresni...vagy valamilyen papírokat...ez a bizonyot csillárlevágós rész, ha valakinek így beugrik..és nem találom :Đ

De nem találok semmit, van egy rész, ahol ilyen energiakapu van vagy mi amin nem tudok átmenni...de nem tudom azt se kilőni :/

Előre is köszi!
Csak detektív módban kövesd a kézlenyomatokat.

#252 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 04:21

Itt a kép..ebbe a terembe keressem? Kép

AKkor azt a helyet hagyjam ahol le van zárva ilyen elektromos akármivel?

Próbálom...de semmilyen kézlenyomatot nem látok detektív módba...onnan kell kezdeni, ahol az a meglepetés doboz van, és 2 ember beszélget, akiket megmentettem? Vagyis ahová a csillár esett, vagy ki kell mennem ebből a "kör" alakú többemeletes teremből vissza a nagyobbik terembe?

De ott se látok semmit, csupa papír meg fénykép a föld...a falakon sincs semmi kézlenyomat :/

Playstation 3 60 GB

#253 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 06:07

szerintem nagyon frankón lett játék én számomraKép

#254 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 06:24

Minap vittem végig. Nagyon állat játék volt, pedig nem szoktam szeretni a szuperhősös feldolgozásokat. Itt viszont telitalálat az egész game. Joker és Harley Quinn karaktere nagyon el lett találva. A csaj vidékies hangja, meg a ruhája, viselkedése. Tőlem nyugodtan jöhet a második rész.

Kép

#255 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:56

[color= #000000; font-family: 'Times New Roman'; line-height: normal; font-size: medium" class="Apple-style-span]
Én meg ma szereztem meg.Rohadt jó! :-D csak az 1. főellenség nevetségesen könnyű volt,4 ütés és 1 batarang.A batarang lepattant róla,aztán hirtelen elszédült és kidőlt :) néztem is hogy most mivan,átváltozik mégnagyobb állattá vagy valami,de nem :Đ :)
[/color]

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#256 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:58

Idézet

[color= #000000; font-family: 'Times New Roman'; line-height: normal; font-size: medium" class="Apple-style-span]
Én meg ma szereztem meg.Rohadt jó! :-D csak az 1. főellenség nevetségesen könnyű volt,4 ütés és 1 batarang.A batarang lepattant róla,aztán hirtelen elszédült és kidőlt :) néztem is hogy most mivan,átváltozik mégnagyobb állattá vagy valami,de nem :Đ :)
[/color]
Az első nem is főellenség volt hanem ilyen kis gyakorló cucc,mert elmondom neked,ha nem ütöd meg,csak körbe körbe ugrálsz akkor is kidől Kép

#257 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:00

Idézet

Idézet

[/color]
Az első nem is főellenség volt hanem ilyen kis gyakorló cucc,mert elmondom neked,ha nem ütöd meg,csak körbe körbe ugrálsz akkor is kidől Kép
Jah lol.Akkor ezért volt ilyen könnyű XD

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#258 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:01

Idézet

Sziasztok!

Előre is köszi!
Innen indulj el visszafelé,aztán lesz egy halucináció,utána fent leszel le kell ütni egy harangot ami bevisz oda ahová eddig nem tudtál bemenni,aztán meg kell mentened Dr.Young-ot Zsasztól,és aztán elárulja,hol vannak a lapok.Remélem érthető.

#259 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:17

Szóval akkor menjek a nagy harang felé, és a csilláros szobából kifelé?

Próbáltam..fel is mentem a harangig ameddig lehetett..de nem volt semmilyen halucináció..az épületből ki is mentem..és ott se történik semmi..akkor hová menjek, merre? :/

Playstation 3 60 GB

#260 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:36

Idézet

Szóval akkor menjek a nagy harang felé, és a csilláros szobából kifelé?

Próbáltam..fel is mentem a harangig ameddig lehetett..de nem volt semmilyen halucináció..az épületből ki is mentem..és ott se történik semmi..akkor hová menjek, merre? :/

Ejjha :/ Hát nekem úgy volt megmentettem a 2 csávót lent,aztán kimentem asszem visszafele bedobott megint egy ilyen ScareCrow-os cuccot,és utána egyből fent a harangnál voltam és le kellett vágni.nemtom mi lehet a gond nézd meg youtubeon Kép

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.