Jópofa ez a KV...

Én mióta "visszavásároltam" a KV-3-at azóta megint élvezem a játékot...még jó, hogy lenézik a Tigrisek és társaik, így szomorúak amikor a 122mm-es prémium lövedék egy lövéssel elintézi őket...persze aztán valaki úgyis kinyír, mert míg ez visszatölt.....ez amolyan fun gun..
Bár mostanában sokat bosszankodom játék közben...nem tudom miért van ez..na mindegy .
Most azt csináltam, hogy mindent kifejlesztettem a KV sorozaton belül, így fullos osztály lett, így a megszerzett xp-ket lehet arannyá konvertálni...valahol az elején még a TD időszakban használtam ezt a dolgot egyszer-kétszer.
Most gyűjtöm a pénzt, aztán lesz ami lesz, megint belevágok egy IS osztályba, bár most már jobb cuccokkal...
Ja..kipróbáltam a arty vonalat, valakivel veszekedtem egyik nap, mert a tök kivolt, hogy végig szenveded a pályát aztán a végén egy arty leszed, aztán vitáztunk, hogy ennek aztán sok értelme van játszani, döglik a bokorban, aztán lő egyet és kész, tankokat, tájat semmit nem is lát oldalról, csak felülről...aztán kérdezte a gyerek, hogy próbáltam e már ezt a vonalat, mert nem olyan egyszerű ám....hát kipróbáltam és ennél értelmetlenebb dologgal nem nagyon találkoztam...(bocs ha valaki ezen a vonalon megy).