HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#261 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 27. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 10. 27. 09:25

Kicsit makettkodtam az elmúlt két napban a játékkal, hát, vegyesek az érzelmeim.

A legnagyobb gáz a csapatok összeállítása sorsolásnál, számtalanszor voltam Tier3-as tankkal Tiger 2-esek meg Pantherek ellen, hát izé. A másik nagy baromság a platoon rendszer, miért kell premium accountot venni ha együtt akarom tolni a haverokkal (és akkor is csak max. kettővel)? Lehessen benne guildet csinálni vagy akármi, és kész, mehetnénk együtt röhögcsélni.

az összeválogatás az ugye örök sirám.. nem csak itt :)

viszontprémium acc tekintetében: a game ingyenes lesz (elvileg)
az extrákért kell majd fizetni :)

#262 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 13:47

Mondjuk az néha vicces, amikor 2 tigrises van egy platoonban és harmadikként magukkal rángatják az éppen most regelt cimborát loltraktorostul egy nehéztankos ütközetbe. :D
Ja...és nem a loltraktor esett ki elsőnek! Senkinek sem volt szíve rálőni... :)
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#263 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 27. 14:47

Mondjuk az néha vicces, amikor 2 tigrises van egy platoonban és harmadikként magukkal rángatják az éppen most regelt cimborát loltraktorostul egy nehéztankos ütközetbe. :D
Ja...és nem a loltraktor esett ki elsőnek! Senkinek sem volt szíve rálőni... :)

húúú, én is voltam iylenben... a loltraktor majdhogynem utolsónak lett kilőve! :)

#264 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 14:08

Erősen gondolkodom hogy kipörgetem a Panthert, és nem a Tigris vonalra mozdulok rá...

Mondjuk guildet vagy valamit belerakhatnának, milyen poén lenne ha mindkét oldalon 1-1 összeszokott csapat nyomulna? :D

Mert jelen állapotában inkább fun és bohóckodás a játék, mint taktikai MMO.

#265 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 17:09

Végre megvan a Stug III. Remélem most már jobb sorsom lesz, mit a hetzerrel, pedig a végére már a szívemhez nőtt :)
Kép

#266 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 05:53

Üzenet megtekintéseIdézet: wildláma - Dátum: 2010. 10. 27. 19:09

Végre megvan a Stug III. Remélem most már jobb sorsom lesz, mit a hetzerrel, pedig a végére már a szívemhez nőtt :)

Ezzel én is így vagyok.
A Hetzer szemből néha meglepően jól bírta a gyűrődést.
Azt azonban még nem igazán tudom eldönteni, hogy a játékba beprogramozták-e a döntött páncélzat előnyeit, vagy csak tisztán pőrén a páncélvastagsággal számolnak találat esetén. :think:
Kép

#267 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 28. 07:12

#268 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 28. 06:53

Ezzel én is így vagyok.
A Hetzer szemből néha meglepően jól bírta a gyűrődést.
Azt azonban még nem igazán tudom eldönteni, hogy a játékba beprogramozták-e a döntött páncélzat előnyeit, vagy csak tisztán pőrén a páncélvastagsággal számolnak találat esetén. :think:

Igen, számol a döntött páncélzattal, legalábbis a tippek között írta (a map betöltése közben)

#269 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 07:46

Jópofa ez a KV...;)
Én mióta "visszavásároltam" a KV-3-at azóta megint élvezem a játékot...még jó, hogy lenézik a Tigrisek és társaik, így szomorúak amikor a 122mm-es prémium lövedék egy lövéssel elintézi őket...persze aztán valaki úgyis kinyír, mert míg ez visszatölt.....ez amolyan fun gun..
Bár mostanában sokat bosszankodom játék közben...nem tudom miért van ez..na mindegy .
Most azt csináltam, hogy mindent kifejlesztettem a KV sorozaton belül, így fullos osztály lett, így a megszerzett xp-ket lehet arannyá konvertálni...valahol az elején még a TD időszakban használtam ezt a dolgot egyszer-kétszer.
Most gyűjtöm a pénzt, aztán lesz ami lesz, megint belevágok egy IS osztályba, bár most már jobb cuccokkal...
Ja..kipróbáltam a arty vonalat, valakivel veszekedtem egyik nap, mert a tök kivolt, hogy végig szenveded a pályát aztán a végén egy arty leszed, aztán vitáztunk, hogy ennek aztán sok értelme van játszani, döglik a bokorban, aztán lő egyet és kész, tankokat, tájat semmit nem is lát oldalról, csak felülről...aztán kérdezte a gyerek, hogy próbáltam e már ezt a vonalat, mert nem olyan egyszerű ám....hát kipróbáltam és ennél értelmetlenebb dologgal nem nagyon találkoztam...(bocs ha valaki ezen a vonalon megy).

#270 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 08:51

Arty vonalon csak a Bisont próbáltam.
Alapból elég béna. Gyenge a sebzése, az alváz alig cammog, páncélvédettség nincs, és egy ütközetben max 3-4 lövést lehet leadni, olyan lassan tölt.
Egy komolyabb, nehéz arty azonban úgy látom tud kaszálni rendesen. De nem volna türelmem végigkínlódni az arty vonalat...pláne, hogy csak 7végén játszom 1-2 órát.
Kép

#271 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 09:46

Bevallom régebben elég sok makettet raktam össze, irgalmatlan mennyiségű Tamiya cuccot vásároltam, megvolt szinte az összes színből a jó kis akril festékük. Hegyekben álltak a 6-os papírdobozok a festékes tégelyekkel...
Már akkor is csak második világháborús német gépeket építettem, az orosz harcjárművektől kirázott a hideg, olyan kegyetlen csúnyák. :D Tudom, furcsa dolog esztétikumot nézni egy háborús gépnél, de a németekben van valami elegancia, az orosz masinák úgy néznek ki mint egy rakás fos. :) :)
A KV2-es videóról jutott eszembe, bocs az offért.

Ja WoT-ban is német vonalon mozgok ofc.

#272 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 28. 09:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 10. 28. 09:46

Bevallom régebben elég sok makettet raktam össze, irgalmatlan mennyiségű Tamiya cuccot vásároltam, megvolt szinte az összes színből a jó kis akril festékük. Hegyekben álltak a 6-os papírdobozok a festékes tégelyekkel...
Már akkor is csak második világháborús német gépeket építettem, az orosz harcjárművektől kirázott a hideg, olyan kegyetlen csúnyák. :D Tudom, furcsa dolog esztétikumot nézni egy háborús gépnél, de a németekben van valami elegancia, az orosz masinák úgy néznek ki mint egy rakás fos. :) :)
A KV2-es videóról jutott eszembe, bocs az offért.

Ja WoT-ban is német vonalon mozgok ofc.

a makettezés az zsíííír, csak sajna rohadtul időigényes...pedig imádom. függőben van másfél éve egy brit Lancaster (bombázó repzi) de egyszerűen nincs időm, amikor meg van, mást csinálok inkább. :)
a német tankok -úgy ahogy mondod- egyfajta eleganciát, hatalmat sugallnak, viszont a szovjet tankok, nekem inkább tűnnek harci egységeknek. :) (sztem a sovjet vonal egy hajszálnyival erősebb, de kíváncsi leszek az USA egységeire)

#273 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 10:27

próbáltam artizny, hogy majd jól pénzt fogok keresni vele meg iylenek - de nagyon ne jön be

igen, döntött páncél számít, de igazán betehették volan a APBC lőszereket akkor már :) (vagy az orsoz lőszerek eleve APBC-k?)

(bár akkor már jönen a következő kérdés, hogy modellezzék le az FH jó kis cementált páncéllemezeket is :) )

és igen, valóban, általában a német harcjárművek/harci eszközök az emberek többségének "szebbek"
egyrészt a festés miatt (teszem azt ,egy FW190 festése, vagy a Királytigris "ambush" álcázófestése sokkal érdekesebb, mint egy P51 vagy egy T34esé)

másrészt a -khöm- gyakran "érdekes" néemt műszaki megoldások elég jóltudnak kinézni, nem "unalmasak"

meg hát ugye a gigantománia :)

a "sötét oldal romantikájáról" vagy éppen a jól sikerült propagandáról nem is beszélve (tigris tank, pl)

#274 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 10. 28. 10:46

az orosz harcjárművektől kirázott a hideg, olyan kegyetlen csúnyák. :D Tudom, furcsa dolog esztétikumot nézni egy háborús gépnél, de a németekben van valami elegancia, az orosz masinák úgy néznek ki mint egy rakás fos. :) :)

A KV-2 idétlen tornyát leszámítva azért a ruszkiknál is volt egy-két esztétikusabb jármű. A SU-85 pl. de az IS-eket se mondanám csúnyának.

#275 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 18:30

Hát nekem amikor a tököm tele volt a T-28-al akkor úgy döntöttem veszek egy SU-18-ast, kipróbálom, hátha ezzel több xp-t szerzek be, aztán átkonvertálom free xp-vé. Ez annyira bevált, hogy megvettem a SU-26-ot is :laugh:
A SU-26 még nincs kipörgetve elite-re, szóval abból nem szereztem free xp-t, de a SU-18 nagyban hozzásegített a KV megszerzéséhez. Most hogyha megnézem az átlag xp SU-18-al 180/csata (tier 2-ben ez nagyon durva), SU-26-al pedig 280/csata (ez még durvább, KV-val szerzek most ennyiket). Szóval az arty tényleg nagyon OP.

#276 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 28. 19:30

Hát nekem amikor a tököm tele volt a T-28-al akkor úgy döntöttem veszek egy SU-18-ast, kipróbálom, hátha ezzel több xp-t szerzek be, aztán átkonvertálom free xp-vé. Ez annyira bevált, hogy megvettem a SU-26-ot is :laugh:
A SU-26 még nincs kipörgetve elite-re, szóval abból nem szereztem free xp-t, de a SU-18 nagyban hozzásegített a KV megszerzéséhez. Most hogyha megnézem az átlag xp SU-18-al 180/csata (tier 2-ben ez nagyon durva), SU-26-al pedig 280/csata (ez még durvább, KV-val szerzek most ennyiket). Szóval az arty tényleg nagyon OP.

hátizé, nem akarok most arcoskodni vagy alami, de amikkel én voltam, ott a 200-300 környéki XP volt eddig az "alap", de már arra is húzogattam kicsit a szám szálét, 400-500 XP volt a jó xp, és egyszer volt 1500 XP-s harocm is (ez természetesen a leo-PzIII - PzII/IV esetén, semmi komolyabb vas)

de PzII esetén se nagyon volt 200 alatt, ott is azért 3-400 volt a "jó" XP

#277 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 11:29

Sztem f_you a járgányok átlag XP-jéről ír. Abban pedig benne van az is, amikor még eleinte lassú, gyenge a páncélos és már a meccsek legelején kilövik.

Nekem eddig Hetzerrel a legmagasabb az átlagom 280-valamennyi XP.
Időközben kimaxoltam a PZIIIA-t, így most már azzal is 260-valamennyi az átlag. (most már lehet vele száguldozni, artyk mögé rusholni)
De a Pz38(t)-vel is jóval 200-as átlag fölött fejeztem be, pedig az nagy szívás volt az elején.

PZIIIA-val most már nem sok kell a közepes PZIII-hoz...
Kép

#278 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 11:30

nemtom, nekem anno a loltraktor is elég jól muzsikált, de fogom, és ma este veszek egyet, megnézem

#279 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 29. 11:38

azt nem tudja valaki, hogy az aranyat át lehet-e konvertálni xp-vé? (nem ezüstté)

#280 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 29. 12:38

azt nem tudja valaki, hogy az aranyat át lehet-e konvertálni xp-vé? (nem ezüstté)

Ha az adott járművön belül mindent kifejlesztettél.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.