Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2004. 04. 30. 16:28
Helló!
Nekem is a swamp pályán támadt egy kis problémám! Nem tudom mit is kéne csinálni pontosan. A szörnyet hiába lövöm. Sejtem, hogy a buborékokkal kéne valamit csinálni, de mit? Hiába lövöm ki őket nem sebződik a szörny, vagy a szálló buborékokat kell szétlőni? Azt is hiába lőttem...
Légyszi aki tudja a megoldást RÉSZLETESEN írja le mit, hogy kell!
Köszi
Nekem is a swamp pályán támadt egy kis problémám! Nem tudom mit is kéne csinálni pontosan. A szörnyet hiába lövöm. Sejtem, hogy a buborékokkal kéne valamit csinálni, de mit? Hiába lövöm ki őket nem sebződik a szörny, vagy a szálló buborékokat kell szétlőni? Azt is hiába lőttem...
Légyszi aki tudja a megoldást RÉSZLETESEN írja le mit, hogy kell!
Köszi
Elküldve: 2004. 04. 30. 16:30
Pont amikor rálépne a buborékra, akkor kell kilőni. Egy ideig sebződik a dög, aztán van valami változás a viselkedésében, akkor tudod közvetlenül is sebezni.
A munka eddigi jelképei megváltoztak. A sarlót és a kalapácsot felváltotta a fagyi és a galamb.
Aki nem nyal az repül!
Aki nem nyal az repül!
Elküldve: 2004. 04. 30. 19:07
Ahamm, szóval amíg a buborékok rendszertelenül jönnek, akkor kell lőni a buborékot amikor épp rálépne és akkor sebzi a robbanás, egy idő után a buborékok rendszerbe állnak kb 7 db lesz belőlük fix helyen és nem durrannak ki valamint ha kilövöd őket akkor folyamatosan égnek. Fel kell gyújtani az összeset majd le kell lődözni a repülő bubrékokat amik el akarják oltani a lángokat. Ha nincs repülő buborék akkor szörnyica maga kezdi el eloltani az égő bubrékokat ehhez materializálódnia kell (nem lesz áttetsző és a színe is ugye másabb) NA EKKOR lehet sebezni mindennel amid van
ha eloltotta a tüzeket mielőtt lelőtted volna akkor kezd előröl a bubrékok kigyújtását.
Amúgy vki adjon már tippet a necrogiant (első főgenya) 2percen belüli elintézésére! A 2x slowmo tarotkarival se megyek sokra
pedig most azért tolom újra a gémet hogy meglegyen az összes kari.

Amúgy vki adjon már tippet a necrogiant (első főgenya) 2percen belüli elintézésére! A 2x slowmo tarotkarival se megyek sokra

In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 05. 02. 21:16
En is elertem a mocsarig es most mar mindig kulonbozo hibakat generalva kilepeget...meg jo hogy nem vettem meg

Elküldve: 2004. 05. 03. 20:40
Kicsit bugos a gém autosavekor: nekem a 2/4? pályán véletlenül előttem zárta le a kaput checkpoint után. Kezdhettem előlröl. Most a 3/3? ason meg leestem a rakéta aljához és asszem ismét szopacs...Amúgy coooool.
. . . a n y t h i n g
Elküldve: 2004. 05. 03. 21:10
Kérlek, ha valaki tud segítsen.
A Catacomba pályán akadtam el. 112 monstert kellene legyakni a kártyáért. Akármit csinálok, csak 108 tökorrú akad az utamba a főgonoszt is beleértve. Van ezen a pályán valami titkos hely? Hol lehet a maradék ellenség. Van valakinek ötlete? Esetleg a bunyó hevében a szörnyek által kinyírt ellenfél az nem számít? Gyanús, hogy mindíg 108 "halott" a végeredmény.
A segítséget előre is köszönöm.
A Catacomba pályán akadtam el. 112 monstert kellene legyakni a kártyáért. Akármit csinálok, csak 108 tökorrú akad az utamba a főgonoszt is beleértve. Van ezen a pályán valami titkos hely? Hol lehet a maradék ellenség. Van valakinek ötlete? Esetleg a bunyó hevében a szörnyek által kinyírt ellenfél az nem számít? Gyanús, hogy mindíg 108 "halott" a végeredmény.
A segítséget előre is köszönöm.
Elküldve: 2004. 05. 04. 16:46
Mert van pár 'titkos hely' ahol van pár szönyilla is. Menj vissza a pályán, miután megjelnk a 'pályavégefénygömb' akkor minden ajtó kinyílik. Amúgy annyi lett volna az egész, hogy ahol megjelnik a checkpoint ott nem indulsz el rögtön felé hanem bemész az esetleges másik ajtón is.
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 05. 04. 17:53
Na megleltem a választ a saját kérdésemre. Nem mindegy, hogy milyen sorrendben megy az ember az ellenőrző pontok között. Hiába tudom, hogy, ha bezárul mögöttem valami, az majd kinyílik akkor, ha elértem a pálya végére. Ilyenkor hiába megyek vissza az adott pontra, mert már nem lesz ott senki. (Egyébként valóban az egyik ellenőrző pontnál nem mentem be a bal oldali beugróba, mert beláttam a végére, és nem volt benn senki, de ott lettek volna a dögök, mert bezárult volna mögöttem a fal, de mivel nem mentem be ez kimaradt. Mondanom sem kell, hogy a pálya végéről visszatérve nem volt itt senki.) Most 500 aranyat kell összegyűjtenem. Kíváncsi vagyok, hogy ha nem szedem fel a pálya elején lehetséges aranyat (azaz nem verem szét a törhető cuccokat), akkor visszatérve megtalálom-e még őket. Egyébként insomnia fokozaton már végignyomtam a progit, de nem öszpontosítottam a kártyákra, mert nem is használtam csak elvétve. Most tudtam meg, hogy, ha összegyűjtöm mind a 23 kártyát csak akkor nyílik meg a trauma fokozat, ahol bónuszpályákat kapok, valamint egy meglepit, amit nem akarok elárulni, bár nem nagy titok. Most nightmare fokozaton nyomulok, de nem sok esélyt látok az összes kártyára (bár az első háromból - három megvan), mert insomnia fokozaton sem tudtam mindent megszerezni, mert egyszerűen nem találtam meg pl. a szent tárgyakat, vagy nem tudtam elérni hiába láttam hol vannak, vagy hasonlóképpen nem volt elegendő a szükséges dolgokból. Tehát nagyon valószínű, hogy csak pontosan a készítők elgondolása szerinti sorrenben lehet 100%-ot elérni, bár úgy néz ki, hogy léteznek alternatív útvonalak, de az nem célravezető. Pl. a repteres pályán szintén ki kell nyírni az összes ellenséget, de én ott is kb. 21 ellenséggel mínuszban voltam a pálya végén, és sehol sem találtam őket. Apropó valakinek működik a rocketjump, mert hiába van rá két gomb is nekem nem akar összejönni.
Van valaki akinek sikerült megszereznie az összes kártyát? Jó lenne, ha megosztaná az észrevételeit velünk.
Van valaki akinek sikerült megszereznie az összes kártyát? Jó lenne, ha megosztaná az észrevételeit velünk.
Elküldve: 2004. 05. 04. 21:23
Az elejen akadtam el, egy kis segitseget kernek. Az elso fomonsztanal lehetek, egy bazi nagy dog, aki a kezeivel csapol egy kis barlangban aminek a vegen csak egy kut van, ami allandoan langol. A dogot hiaba lovom barmivel, nem ugy tunik, hohy zavarna a dolog. Mit csinalok rosszul?

÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2004. 05. 05. 08:44
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 20:23
Az elejen akadtam el, egy kis segitseget kernek. Az elso fomonsztanal lehetek, egy bazi nagy dog, aki a kezeivel csapol egy kis barlangban aminek a vegen csak egy kut van, ami allandoan langol. A dogot hiaba lovom barmivel, nem ugy tunik, hohy zavarna a dolog. Mit csinalok rosszul? 

Ő még nem az első főszörny.
A plafonon van egy csillag, azt kell kilőni, hogy bejöjjön a fény, majd a fénybe csalogatni a szörnyet, mert azt nem bírja.
"Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!"
Elküldve: 2004. 05. 05. 10:17
Idézet: Mókus - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 9:44
Ő még nem az első főszörny.
A plafonon van egy csillag, azt kell kilőni, hogy bejöjjön a fény, majd a fénybe csalogatni a szörnyet, mert azt nem bírja.
OK, koszi.

÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Elküldve: 2004. 05. 06. 21:18
Epi: Én most nyomtam az 500 aranyas gyűjtögetős "küldetést". Most jönne, hogy a NecroGiant-et ugye 2 perc alatt, amit a múltkor 5 alatt sem tudtam 
Mondjuk én nem változtattam fokozatot.
Az 500 aranyat össze tudtam szedni. Bár volt egy ajtó, amin nem tudtam bemenni, pedig lehet is látni, hogy sok cucc lenne még ott, amikor bemész a terembe a nagy szörny előtt, ott felnézel és egy csomó összetörhető akármi van ott, de én nem tudtam bejutni. A végén nem lehet visszamenni, mert le kell ugrani egy szinttel lejebb, ahonnan meg nincs létra felfelé.

Az 500 aranyat össze tudtam szedni. Bár volt egy ajtó, amin nem tudtam bemenni, pedig lehet is látni, hogy sok cucc lenne még ott, amikor bemész a terembe a nagy szörny előtt, ott felnézel és egy csomó összetörhető akármi van ott, de én nem tudtam bejutni. A végén nem lehet visszamenni, mert le kell ugrani egy szinttel lejebb, ahonnan meg nincs létra felfelé.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 05. 06. 23:38
Én PKGOD-oztam, csak azért vittem végig a játékot, hogy a VGA-tesztekben lehessenek screenshotok a játékból, mert amúgy...
Tud vki olyan PK oldalt, ahonnan már letölthető 1-2 multis demó (replay)?

Tud vki olyan PK oldalt, ahonnan már letölthető 1-2 multis demó (replay)?
Elküldve: 2004. 05. 07. 09:16
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 23:18
Epi: Én most nyomtam az 500 aranyas gyűjtögetős "küldetést". Most jönne, hogy a NecroGiant-et ugye 2 perc alatt, amit a múltkor 5 alatt sem tudtam 

nekem 2:04 volt a legobb idom,de meg probalkozok. Hasznalni kell a tobbszoros sebzest, idolasitast es meg azt a kartyat amelyik meghosszabbitja a tobbinek a hatasat.
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 05. 07. 14:57

Ciki, de én is elakadtam - bocs Piftuka!
A 3/3 as pályán a military baseben a rakétánál ugye leesek, de onnan nem tudok továbbmenni, mert csak egy rácsos, bezárt ajtó van. Secret areát megtaláltam, azzal le lehet menni a rakáta aljához. Merre tovább??? Semmi ajtó nincs nyitva....csak körbe-körbe tudok menni a folyosón a rakéta körül.
Szerkesztette: Ghilette 2004. 05. 07. 14:57 -kor
. . . a n y t h i n g
Elküldve: 2004. 05. 07. 15:23
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 8:16
nekem 2:04 volt a legobb idom,de meg probalkozok. Hasznalni kell a tobbszoros sebzest, idolasitast es meg azt a kartyat amelyik meghosszabbitja a tobbinek a hatasat.
Ugye később is vissza lehet menni felszabadítani a kártyát, mondjuk a 2. szint végén, nem fontos sorban haladni.
Elküldve: 2004. 05. 07. 18:33
Hehe a military basen én is 10 percet keringtem mire rájöttem, hogy ahol be van szakadva a plafon ott van a falon egy létra

In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 05. 07. 23:35
Sikerült megszerezni az 500 aranyat. Vigyázni kell, hogy minden éppen maradjon, és csak akkor robbantani a hordókat, vagy törni a törhető cuccokat amikor már kinyírtuk a szörnyeket. A csata hevében nem lehet gyüjtögetni. Szép lassan kell haladni és mindent összetörni amit csak lehet.
A NecroGiant-et hosszas szenvedés alatt 1.45 alatt kicsináltam, bár ami ideget megettem az nem volt semmi. A shotgunt kell használni, mert ahhoz mindjárt van egy kevés lőszer. Rögtön van egy páncél is a közelben. Ha ez megvan akkor neki kell esni a dögnek és le kell lőni róla a láncait. Az a baj, hogy a shotgun-nak kicsi a lőtávolsága így elég közel kell menni. Sokáig tartott amíg bemértem a helyes lőtávot. Amikor leesik a lánc, akkor aktiválni kell a meglévő kártyakombókat (2x-es időlassítás, sebzéscsökkentés és az aranykártya működési idejét 10 másodperccel hosszabbítót). Az a tükk, hogy jól kell időzíteni. Ezután a hasára kell célozni valahol a gyomorszáj magasságában, mert ott nem fedi ruha és ott sebződik a legjobban. Ja a lényeget elfelejtettem, bár ez volt a legszemetebb dolog. A feltámasztott dögökkel nem kell törődni. Egyszerűen nincs rá idő. Állandó mozgásban kell lenni, és folyamatosan elkerülni őket. Nekem a folytonos oldalazás bevált, bár néha elekadtam a sírkövekben és akkor load game. Lényeg a helyes lőtáv, az elerülő taktika és egy baromi nagy adag szerencse.
Eddig minden kártyát sikerült megszereznem, de most gondban vagyok. A snovy bridge pályán járok, ahol 6 titkos helyet kell megkeresni, de eddig csak kettőt találtam, bár még nem vagyok a végén remélem meglesznek azok is, bár kétlem. Valakinek sikerült már megtalálni őket?
A NecroGiant-et hosszas szenvedés alatt 1.45 alatt kicsináltam, bár ami ideget megettem az nem volt semmi. A shotgunt kell használni, mert ahhoz mindjárt van egy kevés lőszer. Rögtön van egy páncél is a közelben. Ha ez megvan akkor neki kell esni a dögnek és le kell lőni róla a láncait. Az a baj, hogy a shotgun-nak kicsi a lőtávolsága így elég közel kell menni. Sokáig tartott amíg bemértem a helyes lőtávot. Amikor leesik a lánc, akkor aktiválni kell a meglévő kártyakombókat (2x-es időlassítás, sebzéscsökkentés és az aranykártya működési idejét 10 másodperccel hosszabbítót). Az a tükk, hogy jól kell időzíteni. Ezután a hasára kell célozni valahol a gyomorszáj magasságában, mert ott nem fedi ruha és ott sebződik a legjobban. Ja a lényeget elfelejtettem, bár ez volt a legszemetebb dolog. A feltámasztott dögökkel nem kell törődni. Egyszerűen nincs rá idő. Állandó mozgásban kell lenni, és folyamatosan elkerülni őket. Nekem a folytonos oldalazás bevált, bár néha elekadtam a sírkövekben és akkor load game. Lényeg a helyes lőtáv, az elerülő taktika és egy baromi nagy adag szerencse.
Eddig minden kártyát sikerült megszereznem, de most gondban vagyok. A snovy bridge pályán járok, ahol 6 titkos helyet kell megkeresni, de eddig csak kettőt találtam, bár még nem vagyok a végén remélem meglesznek azok is, bár kétlem. Valakinek sikerült már megtalálni őket?
Elküldve: 2004. 05. 08. 11:27
Idézet: Epi - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 22:35
Én 3at találtam.
1. Amikor lemész a lépcsőn a pálya elején, akkor ráugrassz a csőre és elmész a végéig, abba a végébe, ahol letesz a legelején. Ott be tudsz menni egy ráccsal elkerített részbe.
2. Amikor legyilkoltad az elvtársakat a nagy teremben. Van a lépcső, amin fel kell menni, az épület oldalánál el lehet menni, egy baromi hosszú L alakú keskeny folyosón.
3. Amikor a lengő vasúttal vagy mivel átlimbálózol, azután van egy létra felmész és ott is egy amikor végigmész a párkányon.
Neked miket sikerült megtalálni?