HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1101 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 15. 18:05

...a voice from the darkness.....

Rémlátó, légy üdvözölve akkor a mi kis elmegyógyintézetünkben... :D Jó olvasni az élményeidről és jó látni, hogy időnként mindig csatlakozik hozzánk valaki. Akit aztán teljesen magunkkal ránthatunk... :) A topic amúgy hullámzó: néha alaposan lesüllyed, aztán utána sokáig az első oldalon marad, és így tovább. De azért többé-kevésbé szem előtt van, így mások is megtalálhatják maguknak... Igen, azok a Secretek, amelyek nagy ugrásokat igényelnek, eszméletlenül egyszerűvé válnak egy Speed kártyával. A "Babel" első Secretje pedig már egy jó ideje nem elérhető a kőtömbök húzkodásával: ha jól tudom, még az 1.2-es verzió volt az utolsó, amelyiknél ez működött. De tudod, van egy másik módszer is oda, egy nagyon egyszerű, gyors, és biztonságos módszer... ;)

Welcome back, DOOMER!  :up:

Peti, azokkal hordókkal jó magasra lehet repülni, ezt Te is tudod: emlékezz a "The Palace"-re, meg a MegaHealth-Secretre... Biztos megtaláltad az első és egyetlen CheckPointot is, a torony alatt: Lucifer röhögését hallhatod ott, ami persze átvitt értelemben Varusé is. Na, ott láthattad, hogy egy "mély kút" legalján vagy, egy hordó társaságában. Arra fel tudsz ugrani és egy shurikent beleeresztve már repülsz is a magasságokba... :) Csak nagyon nehéz kiugrani a "kútból", hogy ne ess vissza... Ráadásul sajnos ez a módszer kötelező is, ha valaki az 5 csillagra hajt: mert a "kútban" van egy bronzpajzs is...

MultiPlayer... Tegnap este késő volt és nem volt már igazán időm, meg nagyon fáradt is voltam. Mondjuk felcsatlakoztam mégis egy pár serverre, de nem igazán ment a játék. Viszont KaLeunnak igaza volt: ez a Medic egy vadállat... :D Ma este viszont mindenképpen lesz server: dobok még egy hozzászólást a részletekkel, amikor indítom... De már előre elmondok két dolgot: 1. a PowerUpok tiltva lesznek (de lehet, hogy később újra engedélyezem őket); 2. lőni fogunk kegyetlenül... :D A 2. ponttal kapcsolatban viszont természetesen "tüzet szüntess!" lesz, ha valaki olyan jön be, aki még sosem volt, és szól nekünk, hogy ne lőjünk már... :) Ja, még valami: mivel a gépem erősen alsó kategóriás, és mivel az én 0 pingem egy kissé unfair, így csatlakozhatunk majd egy megbeszélt serverhez is, amit akkor választunk ki a listából - majd meglátjuk... Sajnos a külföldi servereken elég magasak a pingek...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#1102 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:33

na igen, ezt is túlmisztifikálták :)
megvan kártyák nélkül, bár azt megoldani hogy úgy érjek földet az uszály romján hogy ne haljak meg nehezebb volt mint összeszedni a titkokat.
maradt 6 health-em  :D

igen a bábel azóta meg van, innen lestem :)
és köszi a ruins utsó ammoját is, asszem megőszültem volna ha nekem kell megtalálnom.
"i saw god on TV"

#1103 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:35

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 18:39

viszont szégyenemre a latint nem értem.

Nem egészen latin, hanem firenzei nyelv, annak is valami toszkánai dialektusa. :)

"Per me si va ne la citta dolente,
Per me si va ne l'etterno dolore,
Per me si va tra la Perduta Gente.
Giustizia mosse il mio Alto Fattore;
Fecemi la Divina Podestate,
La Somma Sapienza e 'l Primo Amore.
Dinanzi a me non fuor cose create
Se non etterne, e io etterno duro
Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate"

"Én rajtam jutsz a kínnal telt hazába,
én rajtam át oda, hol nincs vigasság,
rajtam a Kárhozott Nép városába.
Nagy Alkotóm vezette az igazság;
Isten Hatalma emelt égi kénnyel,
az ős Szeretet és a fő Okosság.
Én nem vagyok egykoru semmi lénnyel,
csupán örökkel; s én örökkön állok.
Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:05

Na, ott láthattad, hogy egy "mély kút" legalján vagy, egy hordó társaságában. Arra fel tudsz ugrani és egy shurikent beleeresztve már repülsz is a magasságokba... :) Csak nagyon nehéz kiugrani a "kútból", hogy ne ess vissza... Ráadásul sajnos ez a módszer kötelező is, ha valaki az 5 csillagra hajt: mert a "kútban" van egy bronzpajzs is...

Most már sejtem melyikre gondolsz, de én azt óvatoságból már messzebbről szétlőttem  (ilyen óvatos duhaj vagyok, tudod :Đ). Nem, nem... a kútba fentről is be lehet jutni, hiszen én is így szedtem fel a bronzpajzsot. De asszem itt abba is hagyom a spoilerezést... lehet hogy mégsem csak ketten játszunk vele — Doomer visszajön, meg itt az Új Hús is. :D ;)

MP. Ma meg lehet hogy én nem fogok tudni csatlakozni. Végetért a szabadság és hát a mai koránkelés eléggé betett nekem a múlt heti délig heverészés után. :smoker:

#1104 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:43

Én még nem is lövöldöztem multiban, de a mai nap nekem sem jó :(
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1105 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:46

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:35

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"

így már ismerős :)

még akartam valamit kérdezni, bár még nem láttam, hogy valaki szembesült volna ezzel a problémával:

a kastély előtti videó az utolsó amit meg tudok nézni, az utána következők helyett csak egy bugyikék képernyőt kapok meg a hangot alá.
viszont úgy emlékszem, hogy mikor előszőr játszottam még peccs nélkül ment minden rendesen, bár azóta ápgrédeltem a gépet.
valaki?
"i saw god on TV"

#1106 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:49

Nekem az első 2 chapter utáni összes videó akad :( Patch nékül persze nem...

Megoldás: Radtools és külön megnézni.

http://www.radgameto...com/default.htm

Innen tudod leszedni.

Szerkesztette: BoGab 2005. 08. 15. 18:52 -kor

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1107 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 19:21

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:35

MP. Ma meg lehet hogy én nem fogok tudni csatlakozni...

De azért 10-11-ig még belefér. :D

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:46

a kastély előtti videó az utolsó amit meg tudok nézni, az utána következők helyett csak egy bugyikék képernyőt kapok meg a hangot alá.

Régebben volt másnak is hasonló problémája, asszem a videokártya volt a ludas. BoGab javaslata jó ötletnek tűnik. Én is követni fogom, mert soha nem néztem meg az átvezető múvikat külön. :)

#1108 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 19:38

ó köszönöm!

végre megnézhetem trú end-et.

bódottá :D
"i saw god on TV"

#1109 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 19:49

hát nekem a normál vég jobban tetszett.
ahogy körbeveszik, összeszorult a gyomrom és már nyúltam is az egérért :)
"i saw god on TV"

#1110 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 15. 21:00

Na, gyorsan löventem is a servert akkor (11 már tényleg nagyon késő lenne azért)... :D Persze lesz holnap is, és reményeim szerint talán kicsit korábban. Hmm, és azt hiszem, össze kéne szednem ide pár külföldit is: van amelyiken akár 7-8-an is egészen kultúráltan lehet nyomulni. És érdekes lenne vállvetve gyűjtögetni a frageket mások és persze egymás ellen is (a poén az, hogy Petivel még meg is ismernénk egymást, és titkon szövetkezhetnénk a külföldiek ellen - avagy kvázi TDM without warning :p)... :D

Server: SYS H.Q.
Password: painkiller

Mostantól számítva 5 percen belül élni fog... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 15. 21:02 -kor

#1111 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 22:03

Hi All! Alap Painkiller, chapter 1, level 5. Azt a kib@sz*tt nagy égigérő valamit hogyan lehet kinyírni?  :confused:  :think: Mit lehet ellene tenni? Mert akármivel lövöm, nem sebződik, vagy el sem ér odáig a golyó / karó / robbanó-töltet, és ha legyint egyet a kezével ütéstávon belül, akkor rövid úton megfekszem.  :( Ez valami temetőben zajlik és asszem' enclave a map neve.  :rolleyes: Próbáltam az E gombbal a tarrot kártyát is felhasználni, de nem értem, hogy hogy működik, és az sem csinált vele semmit. Legjobbnak az az ötlet tűnt, hogy ott helyben megásom a temetőben a saját sírom, vagy hogy elkezdek kúszni a legközelebbi sír felé.  :( Kilátástalan...  :reklamacio:  :mad:

Üdv: Bepe

#1112 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 22:13

Shotgun és szépen közelmész hozzá,mert távolról nem hat, ugribugri és pofozod.

Ha jól rémlik karó addig nem hatásos, amíg rajta van a lánc...

Az sem mindegy melyik testrészét lövöd, inkább a felsőtestre célozz, a lábai nem sebződnek, ill s*ggét is lehet lőni, én mögé szoktam kerülni és a nagy ótvar v*lagába eregetem a shotgunban ami van :D

#1113 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 22:30

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 23:13

Shotgun és szépen közelmész hozzá,mert távolról nem hat, ugribugri és pofozod.

Ha jól rémlik karó addig nem hatásos, amíg rajta van a lánc...

Az sem mindegy melyik testrészét lövöd, inkább a felsőtestre célozz, a lábai nem sebződnek, ill s*ggét is lehet lőni, én mögé szoktam kerülni és a nagy ótvar v*lagába eregetem a shotgunban ami van :D

Nem mondod, hogy shotival ki lehet nyírni...?  :think: Mert nincs annyi töltény a földön. Én lőttem, lőttem, de semmit nem ért.  :(

#1114 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 22:30

hát köszi a meccset sys, jó lecke volt :D kicsit megnőtt a pulzusszámom.
az elhagyott gyár vége a sok csontfejűvel semmi ehez képest, pláne hogy ők nem pattognak úgy mint te :)
legközelebb azért remélem kettőnél több fragom lesz :D
"i saw god on TV"

#1115 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 01:03

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 23:30

kicsit megnőtt a pulzusszámom

Rémeket láttál?  :D
Én kérek elnézést..  :D

Üdv: Bepe

#1116 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 16. 01:41

Rémlátó, komolyan..nagyon jó voltál! Látszik a CS-s múltad: amit megfigyeltem, az az, hogy tudsz mindent (strafe, bunnyhop, RJ, gránátos trükk pl. a folyosókon, és így tovább), eszméletlenül gyorsan strafe-elsz körbe-körbe, és messziről is piszok pontos tudsz lenni (amit utálok, LOL). Gyors és pontos vagy. Sokszor éreztem úgy ellened, hogy csak a map és a taktikák ismerete mentett meg: tudod, MegaHealth és aranypajzs fontos, meg persze az ammók is... :D De ha ezek nem lettek volna, és közelharcban...  :think:  Azért vesztettem el a fejem a "DM_Factory"-n is - egyszerűen zavarban voltam, és "féltem" (mentálisan jobban álltál akkor)... Ráadásul én 0 pinggel voltam... Szóval én megemelem a kalapom Teelőtted, és tovább megyek: lehet, hogy fogok kérdezni tippekkel kapcsolatban. Például én még mindig iszonyú lassú vagyok, és nagyon bénán célzok általában... :D

Még MultiPlayer... Még Rémlátó után kapcsolódtam máshová is, de most sem ment igazán a játék (mondjuk lehet, hogy a sört ilyenkor el kéne felejtenem (korábban az SP-ben is lehúzott rendesen)... :D), mígnem találkoztam egy sráccal, aki Musso néven fut. Mondta, hogy lengyel, én meg mondtam, hogy nagyon jól játszik: kb. kétszer tudtam fragelni, igaz, FFA-ban voltunk. Na de, a poén ezután jött..kiment Spectator-módba (megfigyelő), és beállított engem nézőbe. Elkezdett szurkolni és tippeket adni..persze csak diszkréten... :) De annyira jól estek ezek a dolgok, és annyira "felspannolt" velük, hogy éreztem, hogy most tényleg ott vagyok, és tényleg nagyon jól kezd menni. Úgy küzdöttem mint az oroszlán, és bementem a sűrűjébe is, a szokásos rejtőzködő játékmodor helyett... Határozottan éreztem, hogy jobban, magasabb szinten/minőséggel játszom, mint az elmúlt pár órában... A szebb frageknél beszólt, hogy "NICE!", ha lelőttek, volt, hogy benyomott egy ":("-smileyt. Néha adott tippeket fegyverekre és ugrásokra. Mindez hihetetlenül hatott rám, egy élmény volt így játszani... :) Olyan volt, mint egy edző, nem is szurkoló, de az ilyesmi minden sportban sokat számít (ha az embernek drukkolnak és érzi, hogy nincs egyedül), mint tudjuk... Ha lesz alkalmam, biztos meghívom Mussót a serverünkre (mondjuk mindannyiunkat le fog alázni, LOL). Végre ismét egy olyan expert (PeTjA és St1ker után), aki nem csak lealázni tudja az embert, hanem segíti is tippekkel. Állítom, hogy ebből a meccsből többet tanultam, mint amúgy egy hosszabb MP-időszakaszban... Na, itt a Statisztika, de a legtöbb fraget kb. a közepétől felfelé lőttem el (30 perces volt, és itt egy korábbi, majdnem a felénél, ahol még csak harmadannyi fragem van), és nem mindet szegény Benin, LOL..pont ezért vagyok vele elégedett (sokkal többre értékelem, mint a múltkorit)... Állítom, ez volt eddig a legjobb meccsem (mert élvezetes volt), és most már a "DM_Sacred" is jobban tetszik (korábban nem szerettem)... :)

NecroGiant... A közelharcban ShotGun, távolról pedig StakeGun. A karók mindig hatnak, akkor is, ha fent van a lánc, és amúgy teljesen mindegy, melyik testrészét lövöd. A Peti Gólem-videóját (alapmű) tudom ajánlani még mindig.  :respect:  Amikor a Necro' letépi láncait, felszabadítja az energiáit és elszabadul a pokol: tornádókat gerjeszt és meteorokat kezd köpködni Daniel fejére..akkor kell vigyázni (a tornádók elől a sírboltokba lehet bújni), és akkor én inkább a távoli harcot preferálom már (főleg Nightmare és Trauma fokozatokon)...

A tarot kártyák használatáról egyszer Peti azt hiszem írt egy útmutatót, vagy valami effélét - azt olvasd el, Bepe. Amúgy még a pályák indítása előtt, a térképen a kártya-ikonra kattintva lehet előhozni a Black Tarot Desket, és ott lehet kiválasztani a megfelelő kártyákat a megfelelő helyekre. Az ezüstök végig hatnak az egész pályán, míg az aranyakat az "E"-vel lehet aktiválni, és alapértelmezésben csak egyszer... Valószínűleg a Te Black Tarot "asztalodon" nincsenek még kártyák kiválasztva...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 16. 01:47 -kor

#1117 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 06:47

Bocsánat, elaludtam tegnap. :)

>> Bepe, ide <<
>> folytatás <<

#1118 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 08:18

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 2:41

Rémlátó, komolyan..nagyon jó voltál! Látszik a CS-s múltad: amit megfigyeltem, az az, hogy tudsz mindent (strafe, bunnyhop, RJ, gránátos trükk pl. a folyosókon, és így tovább), eszméletlenül gyorsan strafe-elsz körbe-körbe, és messziről is piszok pontos tudsz lenni (amit utálok, LOL). Gyors és pontos vagy. Sokszor éreztem úgy ellened, hogy csak a map és a taktikák ismerete mentett meg: tudod, MegaHealth és aranypajzs fontos, meg persze az ammók is... :D De ha ezek nem lettek volna, és közelharcban...  :think:  Azért vesztettem el a fejem a "DM_Factory"-n is - egyszerűen zavarban voltam, és "féltem" (mentálisan jobban álltál akkor)... Ráadásul én 0 pinggel voltam... Szóval én megemelem a kalapom Teelőtted, és tovább megyek: lehet, hogy fogok kérdezni tippekkel kapcsolatban. Például én még mindig iszonyú lassú vagyok, és nagyon bénán célzok általában... :D

hát amit rám írtál szerintem  rád igazabb mint rám, de azért köszönöm :)
(bár a gyárban tényleg jól ment, bár az volt a legegyszerűbb map.)

ami zavar az a sebesség, baromi gyors a jaték, gondolom több emberrel még kaotikusabb.
kicsit jobban tetszene ha más fegyverrel is lehetne alázni nem csak gránáttal, bár valaki biztos tud frag-elni a karóvetővel is. ha lenne egy tűpontos egerem, meg 16 éves reflexeim, biztos nekem is menne :D

docks-on vissza lehet menni valahogy a pálya elejére?
az uszálynál nem tudok visszább menni.

Szerkesztette: rémlátó 2005. 08. 16. 08:21 -kor

"i saw god on TV"

#1119 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 16. 09:34

Hát hogyne: karókkal is lehet fragelni... :) Például Str1ker beceneve "The Stake", mert nagyon veszélyesek a karói... ;) Meg lehet jól sütögetni az ellenfeleket az Electróval, bár erre már Te is rájöttél a "DM_Trainstation"-ön... :D Végül is, bármivel lehet fragelni: én megettem már valami "n00b" ellen PK-t is (LOL!), mert kevés HP-m volt, és nem vigyáztam. Mint mondtam, nekem pont az esztelen sebesség az, ami tetszik - nagyon szeretem a gyors dolgokat... :D Persze én sem vagyok elég gyors és pontos, de már sokkal gyorsabb és pontosabb vagyok, mint pár hete, amikor az egészet az abszolút nulláról (na jó, abszolút nulla + PK-SP) elkezdtem. Szóval bele lehet jönni a sebességbe, és onnantól élvezetessé fog válni (persze annak, aki szereti a sebességet, mert képessé válik kontrollálni azt, és a maga hasznára fordítani). Csak bele ne szédüljön az ember... :) A karóvetést és fragaratást egyébként a "DM_Unseen"-en lehet kiválóan gyakorolni...

Sajnos a "Docks"-on nem lehet visszamenni a legelejére (legalábbis a PK-tudomány mai állása szerint :D), csak addig, ameddig Te is visszajutottál... :( Ezt is javíthatnák egyszer... Ráadásul a legelején durva savebugok vannak: egyszerűen nem szabad QuickSave-elni és QuickSave-et visszatölteni addig a CheckPointig, ahol már 83 killsed van (persze az AutoSave-ek használhatók, és a 83 killses CheckPoint után már a QuickSave-ek is). Szóval visszatérve az 5 csillagra..ki kell kutatnod mindent biztosra azon a területen, ahová a végéről már nem lehet visszamenni...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 16. 09:41 -kor

#1120 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 11:02

akkor délután újra nekiveselkedem :)
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +