...a voice from the darkness.....
Rémlátó, komolyan..nagyon jó voltál! Látszik a CS-s múltad: amit megfigyeltem, az az, hogy tudsz mindent (strafe, bunnyhop, RJ, gránátos trükk pl. a folyosókon, és így tovább), eszméletlenül gyorsan strafe-elsz körbe-körbe, és messziről is piszok pontos tudsz lenni (amit utálok, LOL). Gyors és pontos vagy. Sokszor éreztem úgy ellened, hogy csak a map és a taktikák ismerete mentett meg: tudod, MegaHealth és aranypajzs fontos, meg persze az ammók is...

De ha ezek nem lettek volna, és közelharcban...

Azért vesztettem el a fejem a "DM_Factory"-n is - egyszerűen zavarban voltam, és "féltem" (mentálisan jobban álltál akkor)... Ráadásul én 0 pinggel voltam... Szóval én megemelem a kalapom Teelőtted, és tovább megyek: lehet, hogy fogok kérdezni tippekkel kapcsolatban. Például én még mindig iszonyú lassú vagyok, és nagyon bénán célzok általában...
Még MultiPlayer... Még Rémlátó után kapcsolódtam máshová is, de most sem ment igazán a játék (mondjuk lehet, hogy a sört ilyenkor el kéne felejtenem (korábban az SP-ben is lehúzott rendesen)...

), mígnem találkoztam egy sráccal, aki Musso néven fut. Mondta, hogy lengyel, én meg mondtam, hogy nagyon jól játszik: kb. kétszer tudtam fragelni, igaz, FFA-ban voltunk. Na de, a poén ezután jött..kiment Spectator-módba (megfigyelő), és beállított engem nézőbe. Elkezdett szurkolni és tippeket adni..persze csak diszkréten...

De annyira jól estek ezek a dolgok, és annyira "felspannolt" velük, hogy éreztem, hogy most tényleg ott vagyok, és tényleg nagyon jól kezd menni. Úgy küzdöttem mint az oroszlán, és bementem a sűrűjébe is, a szokásos rejtőzködő játékmodor helyett... Határozottan éreztem, hogy jobban, magasabb szinten/minőséggel játszom, mint az elmúlt pár órában... A szebb frageknél beszólt, hogy "NICE!", ha lelőttek, volt, hogy benyomott egy "

"-smileyt. Néha adott tippeket fegyverekre és ugrásokra. Mindez hihetetlenül hatott rám, egy élmény volt így játszani...

Olyan volt, mint egy edző, nem is szurkoló, de az ilyesmi minden sportban sokat számít (ha az embernek drukkolnak és érzi, hogy nincs egyedül), mint tudjuk... Ha lesz alkalmam, biztos meghívom Mussót a serverünkre (mondjuk mindannyiunkat le fog alázni, LOL). Végre ismét egy olyan expert (PeTjA és St1ker után), aki nem csak lealázni tudja az embert, hanem segíti is tippekkel. Állítom, hogy ebből a meccsből többet tanultam, mint amúgy egy hosszabb MP-időszakaszban... Na,
itt a Statisztika, de a legtöbb fraget kb. a közepétől felfelé lőttem el (30 perces volt, és
itt egy korábbi, majdnem a felénél, ahol még csak harmadannyi fragem van), és nem mindet szegény Benin, LOL..pont ezért vagyok vele elégedett (sokkal többre értékelem, mint a múltkorit)... Állítom, ez volt eddig a legjobb meccsem (mert élvezetes volt), és most már a "DM_Sacred" is jobban tetszik (korábban nem szerettem)...
NecroGiant... A közelharcban ShotGun, távolról pedig StakeGun. A karók mindig hatnak, akkor is, ha fent van a lánc, és amúgy teljesen mindegy, melyik testrészét lövöd. A Peti
Gólem-videóját (alapmű) tudom ajánlani még mindig.

Amikor a Necro' letépi láncait, felszabadítja az energiáit és elszabadul a pokol: tornádókat gerjeszt és meteorokat kezd köpködni Daniel fejére..akkor kell vigyázni (a tornádók elől a sírboltokba lehet bújni), és akkor én inkább a távoli harcot preferálom már (főleg Nightmare és Trauma fokozatokon)...
A tarot kártyák használatáról egyszer Peti azt hiszem írt egy útmutatót, vagy valami effélét - azt olvasd el, Bepe. Amúgy még a pályák indítása előtt, a térképen a kártya-ikonra kattintva lehet előhozni a Black Tarot Desket, és ott lehet kiválasztani a megfelelő kártyákat a megfelelő helyekre. Az ezüstök végig hatnak az egész pályán, míg az aranyakat az "E"-vel lehet aktiválni, és alapértelmezésben csak egyszer... Valószínűleg a Te Black Tarot "asztalodon" nincsenek még kártyák kiválasztva...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 16. 01:47 -kor