Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 17:08
Miközben esetleg bele se gondolsz abba, hogy milyen lehetne a 4 fal között heteronak lenni. Mert azt állitod, hogy igy van. Gondolom nem hordasz eszerint jegygyűrűt, vasalatlan az inged nehogy kiderüljön hogy nővel élsz, ha a feleséggeddel mész az utcán, mintha vadidegen lenne, a kezét sem fogod meg, pláne ha még elcsattan egy csók is, akkor aztán csúszóhámba a tetőről ugranak rád az erklölcsrendészek mit képzelsz már magadról, eszedbe sem jut személyiségedhez illő cuccban járni, ami kényelmes, hanem szürke daróccsuhában jársz hegesztőmasszkal. Mert csak a 4 fal között vagy hetero.
Azaz, semmi bajod nincs a homoszexuálisokkal, amig titkolják, hogy homoszexuálisok, magadban vagy a témába vágó 3 perc beszélegtés után jól le is rendezed miért teszik, mert nem akar vele kérdkedni, biztos, nem esetleg azért mert tart tőle mit fogsz ezután gondolni róla, meg fog e változni a véleményed. Mert amikor valaki visszakérdez, hogy baj e ha ő homoszexuális, akkor biztos nem azért kérdezi meg, mert úgy érzi meg fog változni a megitélése, csak úgy hobbiból, vagy mert ki akart tölteni egy szünetet a mondatban. Pedig ez olyan, mintha neked a beszélgetőpartnereddel szemben meg kéne kérdezned, nem zavarja e hogy zöld a szemed, mert neki kék.
Nem hordok gyűrűt, kihíztam, jól főz az asszony. De OTTHON megvan.
Pólókban járok, mert a nejem utál vasalni, én is utálok vasalni. A póló meg nem igényes, ha tiszta, jóállapotú. A frakkhoz erőt vesz magán a feleségem és vasal fehér inget.
A nejem kifejezetten nem szereti, ha kézen fogom, mintha vezetném. Csókolózni otthon, a 4 fal között. Nem tartozik másra. Na meg ha úgy alakul, hogy más is jönne utána... Szóval jobb azt itthon, hazai pályán.
Nem írtam sehol, hogy TITKOLNI KELL!
Csak annyit (és ezt meg is ismétlem), hogy nincs szükség ahhoz a másik fél szexuális irányultságának ismeretére, hogy együtt tudja vele megfelelően dolgozni. Sem felmentést nem biztosít semmi alól, sem plusz kötelességeket nem ad az, ha őt nem egy nő, hanem egy szőrös férfi várja otthon munka után.
Nálunk a zenekarban volt olyan kollégám, aki férfiakkal élt alkalmi kapcsolatban. Ennek ellenére szerettük, zseniális a hangszerén, tekintélyt adó a tágyi - művészi - tudása, zenei alázata. Ha nem dolgoztam volna vele 18 évet, akkor nem tudtam volna róla, hogy nem nővel osztotta meg alkalmanként az ágyát. Ettől függetlenül eljártunk sörözni, turnékon jókat lehetett marhulni vele, nagyon művelt, olvasott.
Valami miatt nemrég felmondott, az okot senki nem tudja biztosan.