Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot?
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:44
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:47
Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:44
Egyszerűen nem akarod megérteni. Tudok róla, nekem az bőven elég látni nem akarom és nem akarom azt se hallani, hogy ez mennyre jó és szép meg hasonlókat.
Pl most olvastam, hogy az olasz strandokon tilos a monokini. Szóval női melleket nem láthatok, de két faszit smárolni igen? AHát ez tényleg überfasza. Gyönyörködni nem lehet, de elhányhatom magam köszi, de jó irányba megyünk.
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:48
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:40

Nem is neked szegeztem ezt a fegyvert. Annyit mondtam, hogy a meleg társadalom a szóhasználatban sokkal inkább azonosult a tüllboás, seggriszálós, kamiononszopó díszbuzikkal. Nem te mondtad, hogy ennek mögöttes tartalma van, hanem én érzem így.
SF
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:48
Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:40
Pontosan. Különben szerintem kiirtani senki nem akarja, legfeljebb a nyilvánosságot megvonni tőle.
Mikeee (3 e-vel írod?), te meg inkább örülhetnél, hogy létezik egyáltalán a homoszexualitás. Hogy Joey DeMaio, a Manowar zenekar nagy kanja, nőhajhász szavaival éljek, jó, hogy vannak homokosok, legalább annyival több nő marad a zenekarnak

Nem tudom, miért jelent nehézséget értelmes ember számára elfogadni a másságot, főleg úgy, hogy egyáltalán nem jelent fenyegetést a magánszférájára.
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:50
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:47
Őszintén, te láttál már strandon két férfit smárolni? Nem érzed egy csöppet sem demagógnak magad?
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:51

Elküldve: 2005. 09. 02. 08:53
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:48
Mikeee (3 e-vel írod?), te meg inkább örülhetnél, hogy létezik egyáltalán a homoszexualitás. Hogy Joey DeMaio, a Manowar zenekar nagy kanja, nőhajhász szavaival éljek, jó, hogy vannak homokosok, legalább annyival több nő marad a zenekarnak

Nem tudom, miért jelent nehézséget értelmes ember számára elfogadni a másságot, főleg úgy, hogy egyáltalán nem jelent fenyegetést a magánszférájára.
Ja muszáj volt 3-evel, mert valaki beregelt Mikee néven vagy 3-4 éve és azóta is 1 postja van.
Az nekem fenyegetés a magánszférámra, hogy elindulok egy jó étterembe vacsizni, közbe meglátok két meleg faszit enyelegni rögtön elmegy az étvágyam. Meg amikor fennen hirdetik (és nem a díszbuzik), hogy két azonos nemű kapcsolata mennyire tiszta és felsőbbrendű.
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:56
Szerkesztette: Mikeee 2005. 09. 02. 08:56 -kor
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:57
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 15:36

Majd egyszer, ha nem 'csak' beszélgetsz, hanem érzelmileg is függsz attól, hogy a másik pontosan azt értse, amit szeretnél, akkor majd jusson eszedbe, hogy szerinted itt az volt a fontos, amit be akarsz rakni egy modatba - szerintem viszont az, ami kijön belőle.
Majd akkor merd azt mondani, hogy nem nekem volt igazam

Amúgy ezt a játszmát felismerem, csináltad már egyszer vagy kétszer. Olyankor jön elő nálad, amikor sikerült egy picit túllépned a saját köreiden, de utána elveszted a fonalat... És az eddigi esetekben egyszer sem találtál vissza hozzá. Majd legközelebb

Elküldve: 2005. 09. 02. 08:57
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:53
Ilyet mikor látsz, banyek? Különben nem ismerlek, de ha téged meglátnálak bárkivel enyelegni, lehet, hogy attól is elmenne az étvágyam

Én még olyat sem hallottam, hogy valaki azt hirdesse, "mennyire tiszta és felsőbbrendű" az egynemű kapcsolat.
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:58

Elküldve: 2005. 09. 02. 08:58
Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:34
Semmi gond. A koraszülöttek több, mint 70%-a simán utoléri a 9 hónapra születetteket, ha életben marad. Ha 1971-ben lettek volna ilyen mentők, akkor a nővérem élne, én meg valószínű, hogy nem lennék. Ha januárban nem lettek volna a mentők, akkor a feleségem munkatársának a fia most halott lenne, nem pedig egészséges baba, aki már súlyban épphogy csak el van maradva a 9 hónapra született társaitól és teljesen egészséges. Tudod ez úgy működik, hogy ha akár csak egyetlenegy, csak egy élet (és talán család, sors) megmentésében közrejátszott az én támogatásom, már megérte, már elégedett vagyok. Semmit nem tartok feleslegesnek, amivel lehet tenni azért, hogy ne a halál arasson, hanem az élet virágozzon.
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:59
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:47
Nem teljesen értelek, mert azt monokini viselete vagy nem viselete hogy függ össze a csókolózó buzipasival.
Igazából arról beszéltünk, hogy az ember szexuális élete maradjon négy fal között. Akkor pont annyira maradjon egy erősebb csók is a nagy fal között, nem? Mert nekem nem célom az, hogy elérhetővé váljon az, hogy smároljak a Halászbástyán. Viszont engedtessék meg az nekem, hogy ne legyek bezárva a négy fal közé, és elmehessek mondjuk strandra, ahol strandolni akarok, és ahogy te lesni a nőket, én meg legeltetni a pasikon a szemem, nem? Vagy úgy gondolod, hogy ez hetero kiváltság?
SF
Elküldve: 2005. 09. 02. 09:00
Idézet: Rive - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:57
Majd akkor merd azt mondani, hogy nem nekem volt igazam

Amúgy ezt a játszmát felismerem, csináltad már egyszer vagy kétszer. Olyankor jön elő nálad, amikor sikerült egy picit túllépned a saját köreiden, de utána elveszted a fonalat... És az eddigi esetekben egyszer sem találtál vissza hozzá. Majd legközelebb

Már nem azért mondom, de a ti vitátokat kívülállóként nézve abszolút nem érezhető, hogy leiskoláztad volna Drummastert bármiben is akárhogy is próbálod elhitetni ezt másokkal és magaddal. Legalább annyi jó érvet sorakoztatott fel, mint te ha nem többet.
Elküldve: 2005. 09. 02. 09:00
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 7:45

Gyakorlati viszont nagyon is sok!
Elküldve: 2005. 09. 02. 09:03
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:57

Én még olyat sem hallottam, hogy valaki azt hirdesse, "mennyire tiszta és felsőbbrendű" az egynemű kapcsolat.
Ja és ha te valamit még nem hallottál, akkor az nem is létezik?
Az igaz, hogy nyilvános helyen nem enyelgünk, de ha már muszáj enyelgést lássak akkor sokkal inkább már egy csajt meg egy pasit.
Elküldve: 2005. 09. 02. 09:03
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 8:20
Nem is tudom... azért lehet, hogy tőled nem kérdezné meg a topik olvasóközönségének egyik fele, hogy hol töltötted a július 9-ét

Idézet
Továbbra is - és immár sokadszor - hangsúlyozom, a kettőnk közötti vitában te kezdtél el beszélni melegtársadalomról, míg én a társadalomról beszéltem. Megsúgom, hogy a két kifejezésben a "társadalom" szó nem egészen ugyanazt jelenti (vő.: A társadalom köznapi értelmezése embercsoportot jelöl, akik egyfajta rend szerint együtt élnek [...] még elvontabban a társadalom önálló egyedek közötti kapcsolatok hálózata, valamint a társadalom kifejezést szintén gyakran használják kölcsönösségi viszonyrendszeren alapuló közösségekre; forrás: Társadalom), meleg társadalom meg, no olyan nincs, nem is lenne hosszú életű

Idézet
Nos, talán sokkal többet én sem tudok, mint te. Talán ez valami adottság, hogy vannak, akik a csoportban nem egy egyszínű (jobb esetben kétszínű) masszát látnak, hanem sokszínű emberek összességét. Talán az is valami adottság, hogy egyesek nem vállvonogatással és ujjal mutogatással reagálnak problémákra, kiemelve, hogy ők bizony egy szalmaszálat sem hajlandók keresztbe tenni. Talán ez magában nem is ér semmit. Viszont hiszem, ha többen lennénk ilyenek, mindenkinek kevesebb gondja lenne.
Elküldve: 2005. 09. 02. 09:04
Elküldve: 2005. 09. 02. 09:07
SF
Elküldve: 2005. 09. 02. 09:08
Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:07
SF
Éppen ezért veled és az ugyanilyen felfogású melegekkel semmi bajom.