HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#1421 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:08

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:53

Az nekem fenyegetés a magánszférámra, hogy elindulok egy jó étterembe vacsizni, közbe meglátok két meleg faszit enyelegni rögtön elmegy az étvágyam. Meg amikor fennen hirdetik (és nem a díszbuzik), hogy két azonos nemű kapcsolata mennyire tiszta és felsőbbrendű.

Miért érzem úgy, hogy ha két nőt látnál enyelegni, nem ezt mondanád? :D
Felsőbbrendű... ezt hol hirdetik? Mutasd, én is olvasni akarom :).

#1422 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:10

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:33

De én ezt a részét nem tudom elfogadni, ahogy Drum sem.

Nem is kell. Azonban elég erőteljes jelentésbeli különbség van aközött, hogy 'nem tudom elfogadni' (mint az életem esetleges részét) , vagy 'elutasítom'. Ezt vagy felfogod magadtól, vagy nem, magánügyed. De ha a létező különbség ellenére elutasítod, hogy pontosíts, illetve legközelebb pontosabban fogalmazz, akkor ne kérd ki magadnak, hogy nem értenek meg. Ha megértetni akarod magad, az már nem magánügy.
Elköltöztem :-)

#1423 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:12

Idézet: Rive - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:57

Majd egyszer, ha nem 'csak' beszélgetsz, hanem érzelmileg is függsz attól, hogy a másik pontosan azt értse, amit szeretnél, akkor majd jusson eszedbe, hogy szerinted itt az volt a fontos, amit be akarsz rakni egy modatba - szerintem viszont az, ami kijön belőle.
Majd akkor merd azt mondani, hogy nem nekem volt igazam :)

Amúgy ezt a játszmát felismerem, csináltad már egyszer vagy kétszer. Olyankor jön elő nálad, amikor sikerült egy picit túllépned a saját köreiden, de utána elveszted a fonalat... És az eddigi esetekben egyszer sem találtál vissza hozzá. Majd legközelebb :)

Hál' istennek következetesen kézben tartottam/tartom a fonalat, viszont a játszma (csináltad már egyszer vagy kétszer), hogy megpróbálsz ügyeskedve kihozni a béketűrésemből, ezúttal nem sikerült. Olyankor jön elő nálad, mikor elfogynak az érveid, de képtelen vagy elismerni, ha másnak is lehet igaza rajtad kívül. Ráadásul nem is mondtam olyat, hogy totál nincs igazad, két különböző aspektusból tekintünk egy témára, két különböző irányból közelítjük meg. Sajnálom, hogy Netmasterrel együtt az érdemi - és amúgy kellemes és tanulságos - vitát felcseréled ilyen sz@rakodással, amiből kösz, de nem kérek. Én a továbbiakban csakis a témáról óhajtok beszélni, ha ebben partner vagy szívesen veszem, ha nem, akkor kérlek, hogy a személyeskedésed tartsd meg magadnak, vagy add másnak.

#1424 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:12

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:08

Miért érzem úgy, hogy ha két nőt látnál enyelegni, nem ezt mondanád? :D
Felsőbbrendű... ezt hol hirdetik? Mutasd, én is olvasni akarom :).

Hát ha két jó nő és enyelgés közben kihívóan kacsintgatnának felém akkor biztos nem.  :D

Szóban kérlek ugyanis sajnos volt szerencsém végighallgatni egy ilyan eszmefuttatást. Mennyire tiszta érzelmek vannak, meg hogy felülemelkednek a heterok ócska kis dolgain és hasonló szöveg.

#1425 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 02. 09:13

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:12

Sajnálom, hogy Netmasterrel együtt az érdemi - és amúgy kellemes és tanulságos - vitát felcseréled ilyen sz@rakodással

Köszönöm a név szerinti megtisztelést. :respect:

#1426 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:15

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:12

Hál' istennek következetesen kézben tartottam/tartom a fonalat, viszont a játszma (csináltad már egyszer vagy kétszer), hogy megpróbálsz ügyeskedve kihozni a béketűrésemből, ezúttal nem sikerült. Olyankor jön elő nálad, mikor elfogynak az érveid, de képtelen vagy elismerni, ha másnak is lehet igaza rajtad kívül. Ráadásul nem is mondtam olyat, hogy totál nincs igazad, két különböző aspektusból tekintünk egy témára, két különböző irányból közelítjük meg. Sajnálom, hogy Netmasterrel együtt az érdemi - és amúgy kellemes és tanulságos - vitát felcseréled ilyen sz@rakodással, amiből kösz, de nem kérek. Én a továbbiakban csakis a témáról óhajtok beszélni, ha ebben partner vagy szívesen veszem, ha nem, akkor kérlek, hogy a személyeskedésed tartsd meg magadnak, vagy add másnak.

Nagyjából erre számítottam.

Idézet

Majd egyszer, ha nem 'csak' beszélgetsz, hanem érzelmileg is függsz attól, hogy a másik pontosan azt értse, amit szeretnél, akkor majd jusson eszedbe, hogy szerinted itt az volt a fontos, amit be akarsz rakni egy modatba - szerintem viszont az, ami kijön belőle.
Majd akkor merd azt mondani, hogy nem nekem volt igazam :)

Ez majd jusson eszedbe időben...

#1427 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:17

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:03

Ja és ha te valamit még nem hallottál, akkor az nem is létezik?

:think:

Ki mondta, hogy nem létezik? Feltettem egy kérdést, amire nem válaszoltál. A kérdést pedig azért bátorkodtam neked szegezni, mert folyamatosan ezzel a nyilvános enyelgéssel jössz vissza, mint érvvel (vagy mivel) a homoszexualitás ellen. Szerintem ez ugyanis egyáltalán nem gyakori és jellemző, biztos te élsz olyan helyen, ahol minden sarkon, minden sétálóutcában, minden vendéglőben smároló homokosokkal lehet találkozni.

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:03

Az igaz, hogy nyilvános helyen nem enyelgünk, de ha már muszáj enyelgést lássak akkor sokkal inkább már egy csajt meg egy pasit.

Én meg két homoszexuális, de a biszexualitásra és új ismerettségekre nyitott, 17 éves hamvas kis barnára szavazok.

#1428 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 02. 09:18

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:12

Szóban kérlek ugyanis sajnos volt szerencsém végighallgatni egy ilyan eszmefuttatást. Mennyire tiszta érzelmek vannak, meg hogy felülemelkednek a heterok ócska kis dolgain és hasonló szöveg.

Aha. Szóval ez fennen hirdetés. Te, hogy én néha miket vagyok kénytelen végighallgatni a Moszkva téren, egész meglenne a véleményem rólunk magyarokról, hogy mennyi sületlenséget tudunk összehordani. De mégis inkább csak nevetek magamban és továbbállok.

#1429 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:18

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:08

Éppen ezért veled és az ugyanilyen felfogású melegekkel semmi bajom.

Ja, hogy a díszbuzikról beszélsz? Szerintem azokkal az a legkisebb baj, hogy melegek.

#1430 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:19

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:17

Én meg két homoszexuális, de a biszexualitásra és új ismerettségekre nyitott, 17 éves hamvas kis barnára szavazok.

Ha nőre gondoltál jöhet.  :D

#1431 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:22

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:19

Ha nőre gondoltál jöhet.  :D

Na oszt' nekik mé' van több joguk nyilvánosan enyelegni, mint két férfinak? Mer' Mikeee eldöntötte, hogy a nő szép, a férfi csúnya?

Édesapám mondta, hogy katonaságnál volt náluk egy mondás: "miért nem mi csináltunk minden embert?" :D

#1432 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:23

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:18

Te, hogy én néha miket vagyok kénytelen végighallgatni a Moszkva téren...

Nyócker is jó... "Pénz, pénz, p*na..." A filmben csak félig vicc, elég néha végigutazni reggel (vagy pl. szilveszter este) mondjuk a 99-es járaton :D

Az a szinvonal engem sokkal jobban zavar, mint két pacák kézenfogva :confused:

Szerkesztette: Rive 2005. 09. 02. 09:26 -kor

#1433 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:26

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:20

DE van egy szegmense az életüknek amitől a belem kifordul. Méghogy ugyanolyanok háhhh, már nem azért de egy férfi arra lett kitalálva, hogy a nőket hajkurássza és nem arra, hogy egy másik f*szát sz*pja már elnézést a kifejezésért. És ezt akkor sem fogom elfogadni ha fejtetőre állnak. Nehogy már bárki bizonygassa, hogy ez normális.

Érdekes módon a két hölgyikéhez nem így állsz hozzá. Nézd, én elhiszem, hogy nem látsz túl a saját szexuális beállítottságodon (mármint a magad viszonylatában nem is kell, mielőtt egyes kedves emberek meggyanúsítanak), de ez inkább a te problémád. Hidd el, ha téged meglátnálak valakivel enyelegni, én is jobban örülnék, ha a te képed és egyéb alkatrészeid nem lennének ott :). Igaz, én ezt nem teszem szóvá, legfeljebb odaszólok, hogy máshol csináljátok.

#1434 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:29

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:18

Ja, hogy a díszbuzikról beszélsz? Szerintem azokkal az a legkisebb baj, hogy melegek.

Nem nem a díszbuzikról beszélek. Gondoljuk végig logikusan a dolgot, ugyebár ha egyenlő jogaik lennének és ugyanolyannak elfogadva, akkor értelemszerűen megengednének ugyanolyan dogokat maguknak amiket a heterok, és valljuk be elég sok fiatal hetero párt lehet azért látni az utcán csókolozni és enyelegni. De ezt a társadalom ha egyesek rossz szemmel nézik is elfogadja hiszen alapvetően egy természetes dologról van szó és egy születendő élet egy család kialakulásának ígéretét hordozza magában valahol a dolog.
De egy meleg pár ezt akkor se engedheti meg magának ha a fene fenét eszik is, mert az amit művelnek egyszerűen sokak számára ellenérzéseket vált ki amit nem tudnak legyőzni magukban és szerintem nem is kötelező nekik amíg abszolút többségben vannak és ők azok akik a "természetesen" funkcionálnak.

#1435 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:32

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:22

Na oszt' nekik mé' van több joguk nyilvánosan enyelegni, mint két férfinak? Mer' Mikeee eldöntötte, hogy a nő szép, a férfi csúnya?

Édesapám mondta, hogy katonaságnál volt náluk egy mondás: "miért nem mi csináltunk minden embert?" :D

A két nő enyelgése meg nyilván a hetero nőkböl vált ki ellenérzéseket. Ez amit most írtál egy csúsztatás. Nem Mikeee döntötte el hanem a rengeteg hetero férfi akinek a bele kifordul a látványtól.

Szerkesztette: Mikeee 2005. 09. 02. 09:33 -kor

#1436 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:44

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:32

Nem Mikeee döntötte el hanem a rengeteg hetero férfi akinek a bele kifordul a látványtól.

Mikeee most eldöntheti, hogy ez itt akkor a többség diktatúrája, vagy demokrácia, ahol a többség nem követelhet meg többet senkitől, mint önmagától?

#1437 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:45

Idézet: Rive - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:44

Mikeee most eldöntheti, hogy ez itt akkor a többség diktatúrája, vagy demokrácia, ahol a többség nem követelhet meg többet senkitől, mint önmagától?

Mér a hetero férfi többség követeli hagy ölelkezzen egy férfival az utcán vagy mi?

#1438 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:47

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:45

Mér a hetero férfi többség követeli hagy ölelkezzen egy férfival az utcán vagy mi?

Kérlek vagy érdemben válaszolj, vagy, ha nem megy, akkor inkább sehogy.

#1439 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:49

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:13

Köszönöm a név szerinti megtisztelést. :respect:

Szívesen. Kettőtökön kívül mindenki maradt az érdemi vitánál.

#1440 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:49

Idézet: Rive - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:47

Kérlek vagy érdemben válaszolj, vagy, ha nem megy, akkor inkább sehogy.

Érdemben válaszoltam. Egy hetero ember (többség) se követeli, hogy ölelkezhessen egy azonos neművel az utcán. A te mondatodra ez a válasz.

Szerintem ez a dolog most ott tart, hogy a többség "elfogadja, de nem az arcába tolva" ezt a dolgot. Ja, hogy ez még mindig nem elég? Akkor magukra vessenek a melegek.

Szerkesztette: Mikeee 2005. 09. 02. 10:01 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.