HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 01. 07:34

Idézet: BigBear - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 6:55

Videofelvételek: miért is kellett volna nyilvánosságra hozniuk? Ha olyan információkat találnak valamiben, ami bármely szempontból nemzetbiztonsági lehet, akkor a büdös életben nem hozzák nyilvánosságra. Ez mindenhol így van.

nemzetbiztonsági szempont? lol
a kétkedők nagyrészét azzal a videóval egyszerűen meg lehetne győzni. sokkal nagyobb hitelt adott volna az egész eseménynek. e nélkül nekem csak az évszázad viccének tűnik.
(tudom :lama: vagyok ,ne is mond  :omg: )
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1222 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 07:54

Idézet: acu - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 1:58

így furcsa hogy a 27-es főút melletti villanyoszlopokat kidöntötte, majd pár méterrel a föld felett bcsapódott az épületbe.

Idézet

Az egy dolog, hogy ki a gyanúsított és ki vezette a gépet. :) Épp ezt mondod te is...

Mi nem azt mondjuk, hogy a hivatalos változat az igaz, hanem azt, hogy ezek az összeesküvéselméletek sem igazak. Mindkettőben van igazság - valamennyi. Arra próbálunk rávilágítani, hogy ezek az elméletek miért hibásak.

#1223 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 08:05

Idézet: acu - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 8:34

nemzetbiztonsági szempont? lol
a kétkedők nagyrészét azzal a videóval egyszerűen meg lehetne győzni. sokkal nagyobb hitelt adott volna az egész eseménynek. e nélkül nekem csak az évszázad viccének tűnik.
(tudom :lama: vagyok ,ne is mond  :omg: )

Ne legyel mar ennyire naiv... 3 nap alatt olyan videot krealnak, amit barki elhisz. Ha atveres lenne mar meg is csinaltak volna...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1224 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 08:40

Én elhiszem, hogy egy kb 20 méter magas épületbe egy kb 5 méter magasságú repülőgépet egy olyan ember halál pontoson bele tud vezetni, aki előtte 3 hónapig tanulta a repülőgép vezetési technikákat. És azt is lehiszem, hogy ott volt az a repülő, csak azon a marha széles úton mindenki a leállós sávban elhúzó toplessbe öltözött lányokat vizslatta és ezért nem látták a repülőt közeledni. És azt is elhiszem, hogy a Concorde balesetnél volt véletlenül egy kézikamerás felvétel, de itt, csak egy kiszuperált ipari kamera tudta 1 kép/perc sebességgel felvenni a történteket, mert éppen renoválták a biztonsági rendszert lejebb kapcsolták, hogy ne zörögjön már, mert megfájdult a fejük a bentieknek.

Szerkesztette: Daihelyon 2006. 06. 01. 08:43 -kor

Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#1225 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 09:42

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 9:05

Ne legyel mar ennyire naiv... 3 nap alatt olyan videot krealnak, amit barki elhisz. Ha atveres lenne mar meg is csinaltak volna...

Samott

ha meg nem lenne átverés, akkor meg nyugodtan bemutathatnák amijük van.
csavarhatjuk még a mondatokat napestig.

bye
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1226 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 09:47

Idézet: acu - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 10:42

ha meg nem lenne átverés, akkor meg nyugodtan bemutathatnák amijük van.
csavarhatjuk még a mondatokat napestig.

Csavarhatjuk: barmit mutatnak be, ugyse hinned el... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1227 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 09:51

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 10:47

Csavarhatjuk: barmit mutatnak be, ugyse hinned el... ;)

Samott

Én sem. :) De a másikat sem. :)

#1228 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 10:44

Nem tudok sokat hozzászólni, csak annyit, hogy egy Boeinget nem lehet 5-10 méterrel a talaj fölött tartani még 2-3 másodpercig sem, mert nem tud elég felhajtóerő képződni. Épp ezért van az, hogy ha a pilóta elszúrja a leszállást, bizonyos magasság alatt inkább kényszerleszáll, mert nem tudja az "átlövést" megcsinálni. Tehát hogy felemeli a gép orrát és full kakaót ad a hajtóműveknek.
Fenntartásokkal kezelem a fentebb linkelt animációt, mindenesetre az nekem is fura, hogy a Pentagon élületén egy lyuk van. A lyukat biztos, hogy a gép törzse ütötte (most hagyjuk, hogy milyen gép, lehetett Boeing is). A lyuk szép szabályos, tehát a szárnyaknak a hajtóművekkel együtt le kellett törnie és kívül maradnia, mielőtt a törzs elűnt a lyukban. Egy Boeingnek van párszáz négyzetméter szárnyfelülete, fura, hogy nem találtak nagyobb darabot. Persze ez csak az én gondolatmenetem, nem vagyok szagértő. :D Azt, hogy az ügynökök megszállták a környéket és begyűjtöttek mindent, természetes és helyénvaló intézkedésnek tartom. A felvételek nyilvánosságra hozása meg attól függ, hogy a belőlük megtudható információ mennyire tartozik a nyilvánosságra. Erről mindíg a nemzetbiztonságiak döntenek.

#1229 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 11:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 11:44

Nem tudok sokat hozzászólni, csak annyit, hogy egy Boeinget nem lehet 5-10 méterrel a talaj fölött tartani még 2-3 másodpercig sem, mert nem tud elég felhajtóerő képződni. Épp ezért van az, hogy ha a pilóta elszúrja a leszállást, bizonyos magasság alatt inkább kényszerleszáll, mert nem tudja az "átlövést" megcsinálni. Tehát hogy felemeli a gép orrát és full kakaót ad a hajtóműveknek.
Fenntartásokkal kezelem a fentebb linkelt animációt, mindenesetre az nekem is fura, hogy a Pentagon élületén egy lyuk van. A lyukat biztos, hogy a gép törzse ütötte (most hagyjuk, hogy milyen gép, lehetett Boeing is). A lyuk szép szabályos, tehát a szárnyaknak a hajtóművekkel együtt le kellett törnie és kívül maradnia, mielőtt a törzs elűnt a lyukban. Egy Boeingnek van párszáz négyzetméter szárnyfelülete, fura, hogy nem találtak nagyobb darabot. Persze ez csak az én gondolatmenetem, nem vagyok szagértő. :D Azt, hogy az ügynökök megszállták a környéket és begyűjtöttek mindent, természetes és helyénvaló intézkedésnek tartom. A felvételek nyilvánosságra hozása meg attól függ, hogy a belőlük megtudható információ mennyire tartozik a nyilvánosságra. Erről mindíg a nemzetbiztonságiak döntenek.

Ezt a gondolatmenetet a felhajtóerővel kapcsolatban nemigazán értem. Akkor felszálláskor miért tud annyi felhajtóerő termelődni, hogy a gép felemelkedik? Hiszen akkor a földhöz a lehető legközelebb van a gép, mégis termelődik annyi felhajtóerő, hogy a gép elemelkedik, még egy A380-as is.
Illetve, az elméleted alapján, leszálláskor a gépnek oda kéne csapódnia a betonhoz, az alacsony magasságban megszűnő felhajtóerő miatt. Mégsem ez történik, a pilóták akár lehelletfinoman is le tudják tenni a gépet.
Ha a pilóta nem tudja megfelelően végrehajtani a leszállás precíz manőverét (tehát a gép a kifutópálya vége fölé nem megfelelő sebességgel/magassággal/szögben ér), végrehajtja az átstartolást.
Mit értesz az alatt, hogy átstartolás helyett ilyenkor kényszerleszáll a pilóta?

A leszakadó szárnyakhoz és farokrészhez: A WTC videóján jól láttuk, hogy egyik sem vált le a gépről a becsapódást követően. Mindkét gép teljesen eltűnt az ikertoronyban.
A pentagon videón pedig több olyan fényképet mutatnak,távolabbról, amelyeken jól látható,hogy az épület sérülése egyáltalán nem csak a lyukra korlátozódik, hanem végig az épület fala mellett.

A videó azt is fejtegeti, hogy a terroristák - oktatóik véleménye szerint - nem voltak eléggé képzettek a merénylet végrehajtásához.
Egyfelől az, hogy a gép a levegőben hirtelen, utasszállítótól szokatan,vad manővereket végez, nagyon is
mutathat arra, hogy egy gyakorlatlan személy ül a botkormánynál.
A másik dolog az, hogy ki tudja, a fickók miféle továbbképzésben részesültek/ mennyit gyakoroltak még a merénylet előtt, miután elhagyták az amerikai pilótaiskolákat. Szimulátorokon akár, esetleg magánrepülőgépeken valahol a világban az Al-Kaida jóvoltából.

A legdurvább dolog viszont:
Az egész történetben a merénylők személye az egyetlen olyan információ, amelyet az FBI állításain kívül semmi sem bizonyít.  Ők végezték el az azonosítást, kezelték a maradványokat, nyilvánvalóan azt mondanak a tettesek kilétéről, amit csak akarnak.

#1230 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 11:40

Idézet: bgabor - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 12:33

Az egész történetben a merénylők személye az egyetlen olyan információ, amelyet az FBI állításain kívül semmi sem bizonyít.  Ők végezték el az azonosítást, kezelték a maradványokat, nyilvánvalóan azt mondanak a tettesek kilétéről, amit csak akarnak.

Mivel ők végzik hivatalosan a nyomozást, meglepő lenne, ha bárki más relevánsan nyilatkozhatna. Úgy értem, másik hatóság.

#1231 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 12:11

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 12:40

Mivel ők végzik hivatalosan a nyomozást, meglepő lenne, ha bárki más relevánsan nyilatkozhatna. Úgy értem, másik hatóság.

Persze, nyilván nem is lehetne másként, nem is ezt mondom. Csak hogy ezt az információt egy olyan forrás szolgáltatja, amit nem lehet ellenőrizni, és nincsenek külső bizonyítékok(fotók), mint a többi dologgal kapcsolatban. Nem is lehetnek, természetesen.

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az egész történetben gyakorlatilag ez az egyetlen pont, ahol mód nyílhatott volna machinációra.

#1232 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 12:40

Ezt a gondolatmenetet a felhajtóerővel kapcsolatban nemigazán értem. Akkor felszálláskor miért tud annyi felhajtóerő termelődni, hogy a gép felemelkedik? Hiszen akkor a földhöz a lehető legközelebb van a gép, mégis termelődik annyi felhajtóerő, hogy a gép elemelkedik, még egy A380-as is.
Illetve, az elméleted alapján, leszálláskor a gépnek oda kéne csapódnia a betonhoz, az alacsony magasságban megszűnő felhajtóerő miatt. Mégsem ez történik, a pilóták akár lehelletfinoman is le tudják tenni a gépet.
Ha a pilóta nem tudja megfelelően végrehajtani a leszállás precíz manőverét (tehát a gép a kifutópálya vége fölé nem megfelelő sebességgel/magassággal/szögben ér), végrehajtja az átstartolást.
Mit értesz az alatt, hogy átstartolás helyett ilyenkor kényszerleszáll a pilóta?

A leszakadó szárnyakhoz és farokrészhez: A WTC videóján jól láttuk, hogy egyik sem vált le a gépről a becsapódást követően. Mindkét gép teljesen eltűnt az ikertoronyban.
A pentagon videón pedig több olyan fényképet mutatnak,távolabbról, amelyeken jól látható,hogy az épület sérülése egyáltalán nem csak a lyukra korlátozódik, hanem végig az épület fala mellett.

A videó azt is fejtegeti, hogy a terroristák - oktatóik véleménye szerint - nem voltak eléggé képzettek a merénylet végrehajtásához.
Egyfelől az, hogy a gép a levegőben hirtelen, utasszállítótól szokatan,vad manővereket végez, nagyon is
mutathat arra, hogy egy gyakorlatlan személy ül a botkormánynál.
A másik dolog az, hogy ki tudja, a fickók miféle továbbképzésben részesültek/ mennyit gyakoroltak még a merénylet előtt, miután elhagyták az amerikai pilótaiskolákat. Szimulátorokon akár, esetleg magánrepülőgépeken valahol a világban az Al-Kaida jóvoltából.

Látom nem voltam világos. Azt írtam, hogy nem lehet 5-10 méter magasságban TARTANI egy ekkora gépet. A leszállás és a felszállás más tészta, teljesen más technika, az előbbi statikus állapot, az utóbbiak dinamikusak. Leszállásnál puhán teszi le a gépet. Az orra fent -> megnövelt emelkedési kényszer és egyben fékezőerő, és kieresztett féklapok mellett tolóerőt adagol a pilóta, hogy finoman "essen le", ne durván. Tehát nem MEGSZŰNIK a felhajtóerő, csak NEM ELÉG. Felszállásnál pedig fel tudja meredek szögben emelni az orrát így el tud "szökkenni", mivel a hátsó kerekek mint egy bak - libikóka-tengely - működnek, a hátsó lapátok leszorítóerejét átfordítják az orr emelésére és hozzáadódik az első szárnyakhoz. Repülés közben 5-10 méteren ezt nem lehet kivitelezni, mert nincs annyi/olyan áramló levegő a szárnyak alatt, hogy elegendő felhajtóerőt képezzen a hatalmas súly megtartásához.

Épp ezért mondtam, hogy ilyen alacsonyan már átstartolni sem lehet (még mindíg 5-10 méteres magasságról beszélünk és még mindíg a Boeing-ről)).  Innen már így vagy úgy, de muszáj letenni a gépet.

A WTC-nél a szárnyak is berepültek a géppel az épületbe (vszínűleg nem ütköztek akkora ellenállásba, mint a Pentagonnál), ezt lehetett látni az ütközés pillanatában is, meg utána az épület sérülésén is. A Pentagonnál csak egy lyuk van, nem látni a szélein arra utaló sérülést, hogy a szárnyak is bementek volna a törzzsel együtt.

#1233 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 12:59

Itt egy kép erről a videoból.
Kép

A WTC-n nem meglepő, hogy kibírták a szárnyak, lévén üvegablakokon kellett átrepülni.

A Pentagonnál viszont több betonfalat vitt át a gép törzse, csakhogy már az épület külső falainál sincsen akkor a sérülés, hogy azon a gép szárnyai beférjenek. Vagyis azoknak (nagyobbik részüknek) valahol odakint illene lenniük darabokban.

Szerk: a lényeg nem az, hogy beton vagy üveg, még mielőtt belekötne valaki. Hanem az, hogy a nyomok alapján be nem mehetett a szárny nagy része, de kint meg nincsen.

Szerkesztette: Taranis 2006. 06. 01. 13:10 -kor

#1234 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 15:42

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 13:40

Repülés közben 5-10 méteren ezt nem lehet kivitelezni, mert nincs annyi/olyan áramló levegő a szárnyak alatt, hogy elegendő felhajtóerőt képezzen a hatalmas súly megtartásához.

Az efféle tudományosnak álcázott belemagyarázások miatt terjednek az összeesküvéselméletek.
Ez amit írsz, hülyeség. Pont nem így van, a föld közelében az úgynevezett párnahatás miatt a felhajtóerő megnövekszik, tehát kisebb sebességgel lehet átesés nélkül repülni mint odafent.

#1235 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 20:39

Idézet: ZXer - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 16:42

Az efféle tudományosnak álcázott belemagyarázások miatt terjednek az összeesküvéselméletek.
Ez amit írsz, hülyeség. Pont nem így van, a föld közelében az úgynevezett párnahatás miatt a felhajtóerő megnövekszik, tehát kisebb sebességgel lehet átesés nélkül repülni mint odafent.

Örülnék, ha nem nyomnád a fikázást, pláne nem hülyéznél még akkor sem, ha esetleg nincs igazam. Semmi tudományosat nem írtam szerintem. Ha nekem bárki egy Boeinget meg tud tartani (tehát fix magasságban - azaz a variométer 0-án áll - egyenletes sebességgel) 5-10 méteren, az kiérdemli a repülési Nobel díjat. Persze, egy Extra 330-al "könnyen" lehet repülni fél méter magasan is, csak épp a tömeg/méret/szárnyfelület/teljesítmény/sebesség arányszámok másak kicsit. A helikoptereket és a Harriert meg ne említsük példaként szerintem. :D

Vagy magyarázom másképp: A Boeingnél negyed fokos horizontális/vertikális eltérés korrekció is lehetetlen ilyen kis magasságban, mert vagy az orrát csapja oda, vagy a farkát, vagy valamelyik szárnyat, tekintve, hogy a Boeingnek relatíve magas az átesési sebessége.

#1236 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 21:02

:offtopic:

Nem igaz, hogy négy év alatt nem tűnt fel senkinek. :D

Szerk.: már jó. :)

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  cim.JPG (0byte)
    Letöltések:: 0

Szerkesztette: Carmaged 2006. 06. 01. 21:03 -kor

#1237 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 22:42

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 21:39

Örülnék, ha nem nyomnád a fikázást, pláne nem hülyéznél még akkor sem, ha esetleg nincs igazam.

Nem téged akartalak minősíteni, csak jelezni hogy a véleményed nagyon nem állja meg a helyét. Ha másként jött át, sry. A lényeg ugyanaz: nagyon sok olyan indoklása van az 'alternatív elméleteknek', amelyekben a témában kicsit is tájékozott rögtön kiszúrja a hibát. Ha aerodinamikailag hülyeség van leírva, azt én rögtön kiszúrom, de például az építőmérnökök tudományáról segédfogalmam sincs, innentől kezdve ha valaki valamit beír egy fórumra, hogy a vasbeton, meg az acél így-meg-úgy, abban simán lehet olyan hiba ami nekem (és a nagy átlagnak) nem tűnik fel. Innentől kezdve az ilyen vélemény nem is mérvadó számomra.

Valóban baromi nehéz lehet egy boeinggel vízszintesen, földközelben repülni, de elvileg nem lehetetlen. Más kérdés, hogy ettől még a pentagonos dolog finoman szólva is büdös, de ez nem mindent elsöprő érv.

#1238 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 22:48

Idézet: ZXer - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 23:42

Nem téged akartalak minősíteni, csak jelezni hogy a véleményed nagyon nem állja meg a helyét. Ha másként jött át, sry. A lényeg ugyanaz: nagyon sok olyan indoklása van az 'alternatív elméleteknek', amelyekben a témában kicsit is tájékozott rögtön kiszúrja a hibát. Ha aerodinamikailag hülyeség van leírva, azt én rögtön kiszúrom, de például az építőmérnökök tudományáról segédfogalmam sincs, innentől kezdve ha valaki valamit beír egy fórumra, hogy a vasbeton, meg az acél így-meg-úgy, abban simán lehet olyan hiba ami nekem (és a nagy átlagnak) nem tűnik fel. Innentől kezdve az ilyen vélemény nem is mérvadó számomra.

Valóban baromi nehéz lehet egy boeinggel vízszintesen, földközelben repülni, de elvileg nem lehetetlen. Más kérdés, hogy ettől még a pentagonos dolog finoman szólva is büdös, de ez nem mindent elsöprő érv.

Ennyi erővel a te véleményed sem mérvadó számunkra, mert nem láttuk sem a pilótajogsidat, se a repülőgépmérnöki diplomádat.  ;)

Elvégre ezen elgondolás alapján simán lehet hiba a te gondolatmenetedben is.

Szerkesztette: bgabor 2006. 06. 01. 22:53 -kor

#1239 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 10:01

Idézet: bgabor - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 23:48

Ennyi erővel a te véleményed sem mérvadó számunkra,

Valóban. Nem is azt mondom, hogy az én fejtegetésemet ész nélkül fogadjátok el, hanem hogy legyetek kissé kritikusabbak a beérkező információkkal. Tökmindegy, hogy az egy fórumhozzászólás, vagy egy neten terjedő film. Ha meg valakit tényleg érdekel, azért utána lehet nézni, google, wikipedia... stb. elég sok helyről beszerezhető annyi információ, ami alapján legalább az eldönthető, hogy a kinyilatkoztatást tevő személynek van-e bármi köze a témakörhöz.

#1240 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 12:13

Idézet: ZXer - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 11:01

Valóban. Nem is azt mondom, hogy az én fejtegetésemet ész nélkül fogadjátok el, hanem hogy legyetek kissé kritikusabbak a beérkező információkkal. Tökmindegy, hogy az egy fórumhozzászólás, vagy egy neten terjedő film. Ha meg valakit tényleg érdekel, azért utána lehet nézni, google, wikipedia... stb. elég sok helyről beszerezhető annyi információ, ami alapján legalább az eldönthető, hogy a kinyilatkoztatást tevő személynek van-e bármi köze a témakörhöz.

Erre törekszünk.  :)

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.