HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#4051 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 12. 08:39

Hát, anno nekem is abból állt, hogy megkérdezte az orvos, hogy az utolsóelőtti sort látnám-e a táblán, ha odaállnék, ahova kell... :(

#4052 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 08:48

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:49

Rosszindulat? Hmm, érdekes meglátás.

A hozzászólásaid soha nem nélkülözték a - gyakran igen csípős - iróniát, de általában nem alaptalanok a szurkálódásaid.

Most viszont kirohansz két olyan ember ellen, akik hasonlóan gondolkodnak az adott témában, mint Te. És olyan dolgokat olvasol a fejünkre, amik a mi elveinkkel is ellentétesek.

#4053 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 08:52

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 16:29

A Subaru Impreza WRX az mindössze 225 lóerő, nem 315. Az Impreza STI is mindössze 265 lójerő. Szerintem nem mindegy :)

A WRX STI 322 paci,  van a GT turbo SW az 215, a sima WRX az 280 vagy 226, találtam többféle kasztnival, különböző korúakat, de nem tudom, hogy mitől függ, hogy hány lóerősek, mert asszem mindegyik 2000 köbcentis turbo motorral van szerelve. :think:

#4054 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 12. 08:56

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:49

Rosszindulat? Hmm, érdekes meglátás.

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 8:48

A hozzászólásaid soha nem nélkülözték a - gyakran igen csípős - iróniát, de általában nem alaptalanok a szurkálódásaid.

Most viszont kirohansz két olyan ember ellen, akik hasonlóan gondolkodnak az adott témában, mint Te. És olyan dolgokat olvasol a fejünkre, amik a mi elveinkkel is ellentétesek.

:up:  :respect:
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#4055 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:01

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 8:52

A WRX STI 322 paci,  van a GT turbo SW az 215, a sima WRX az 280 vagy 226, találtam többféle kasztnival, különböző korúakat, de nem tudom, hogy mitől függ, hogy hány lóerősek, mert asszem mindegyik 2000 köbcentis turbo motorral van szerelve. :think:

A Japánban forgalomba helyezett változatok is más LE-kkel készülnek, ott 280 LE-nél erősebb utcai autót nem lehet levizsgáztatni.

A sima 2.0 turbo a "leggyengébb", de az nem tudom mennyi, a WRX a 226 talán, az STI még ennél is erősebb, 280, vagy még erősebb, ha nem a japán piacra szánták.

#4056 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:10

Plex, *Macika* köszi. :up:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#4057 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:14

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 8:52

A www.subaru.hu szerint tényleg 225 és 265, pedig én is azt olvastam valahol, hogy a gyengébbik van 270 körül. Lehet, hogy az már a rallyautó alapja, azokat nem hirdetik a Peugeot-Citroen-Ford...-nál sem, pedig korlátozott példányszámban megvásárolható.

PS: csak akkor az nem emberi áron van. :(

Szerkesztette: Studi 2005. 01. 12. 09:15 -kor

"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#4058 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 12. 09:14

Lehet, hogy igazad van. Átgondolom.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#4059 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:17

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 23:18

Igenis :) Nem tudtam, hogy a riposzt a te privilégiumod.  Én mindvégig megadtam neked a kellő tiszteletet, ugyanakkor ezt viszont, nemigazán tapasztaltam (mintahogy mással szemben sem). Lehet, hogy nemcsak nekem kéne magamba néznem :think: (én felvállalom)

:offtopic:
Már kezdtem megijedni, hogy engem szúrt ki magának, de látom, mindenkit leoszt, úgyhogy megnyugodtam! Persze, hogy az ő privilégiuma osztani, hogy képzelted?

ON:

Az öreg témában tökéletesen egyetértek veled, iszonyú veszélyesek: lassúak, nem látnak, nem hallanak és ez nem a nyikhajok véleménye, hanem a legtöbb józan gondolkodású emberé! Ne üljenek autóba, ha nem muszáj! Sajnos saját nagyapámat se bírjuk lebeszélni, pedig az egész család győzködi, hogy ne üljön autóba, kb egy héten 5 új karcolás van az autóján, szerencsére már azért max egy héten egyszer a Tescoig vesz elő a kocsit! De mit is beszélek, hát ha ilyet mondok ki akarom irtani előre, meg én mindent jobban tudok nyikhaj leszek! Meg is mondom neki, tata vezess nyugodtan úgyis a fórumon azt írta egy nagyon okos ember, hogy tudsz te ha akarsz és a fiatalok ne pofázzanak bele semmibe amúgy se! ;)

#4060 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:20

Személygépkocsi ütközött vonattal a XXII. kerületben
A tiltó jelzés ellenére a félsorompót kikerülve tovább haladt a vasúti átjáróba és összeütközött a neki balról érkező személyvonattal. A férfi az ütközés következtében később belehalt sérüléseibe.

#4061 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:25

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 23:04

Hát én most jöttem haza, még városban elmegy, nem olyan vészes a köd a lámpák miatt (meg talán nincsis annyira), de országúton elég durvák a látási viszonyok. Én hál'Istennek mindössze 1-2 km-et mentem ilyen részen, de ott bizony 5 méter volt a látótávolság, ráadásul rettenetesen csúszott az út.  :(

Majd gyere ki ausztriába egyszer, ezek szinte azt se tudják milyen az, ha nincs köd :D
Hétfőn reggel is Bécstől Linzig végig köd volt, egyes helyeken 30-al haladtunk egymás lámpáját követve. (A1-es autópálya ugye)

#4062 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:26

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:39

Hümm, hol van ehhez képest egy jo kis Omega A [1991] 120-150 LE-je? :D
De azert az mégiscsak egy nagy auto :)
Szerintem egyebkent a jol megformalt nagy kocsik azert jobbak a sportautoknál mert a mérettel és a kulsővel lesznek tekintélytparancsolóak, nem azzal hogy 300LE van benne. (meg hat a nagy auto is megy 200-at, affölé meg még autopályán se sűrűn megy az ember magyarországon)

Számomra az erő nem azt jelenti, hogy 200-al kell menni, hanem azt, hogy ha kell, van mihez nyúlni. Például nem mindegy, hogy 5-6 másodperc egy előzés, vagy 2. Hiába na, én abszolút veszélyben érzem magam a szembejövő sávban akkor is, ha (de tényleg) mindíg nagyon óvatosan előzök, néha túl óvatos is vagyok. Néha nem hiszek saját szememnek, amikor azt mutatja, hogy a belátható útszakasz elég az előzésre, mert volt rá példa, hogy egy kb 2 km hosszú belátható egyenes szakaszon nem jött szembe senki, elkezdtem előzni, erre valami tsz útról - aminek a kijáratát eltakarta az útszéli magas növényzet - kikanyarodott egy traktor.

#4063 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 12. 09:27

Attól tartok, csak félig van igazad. :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#4064 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:33

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 8:39

Hát, anno nekem is abból állt, hogy megkérdezte az orvos, hogy az utolsóelőtti sort látnám-e a táblán, ha odaállnék, ahova kell... :(

Amikor én szereztem a jogsit, elment egy fél napom míg végigjártam az SZTK összes rendelőjét :)
Az utánna következő megújítás már nekem is a körzeti orvosnál volt. Kb fél percig tartott.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#4065 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 9:26

Számomra az erő nem azt jelenti, hogy 200-al kell menni, hanem azt, hogy ha kell, van mihez nyúlni. Például nem mindegy, hogy 5-6 másodperc egy előzés, vagy 2. Hiába na, én abszolút veszélyben érzem magam a szembejövő sávban akkor is, ha (de tényleg) mindíg nagyon óvatosan előzök, néha túl óvatos is vagyok. Néha nem hiszek saját szememnek, amikor azt mutatja, hogy a belátható útszakasz elég az előzésre, mert volt rá példa, hogy egy kb 2 km hosszú belátható egyenes szakaszon nem jött szembe senki, elkezdtem előzni, erre valami tsz útról - aminek a kijáratát eltakarta az útszéli magas növényzet - kikanyarodott egy traktor.

Ugyanezért szeretnék én is erős autót, a mellékútról kikanyarodók mellett, még az is nagyon veszélyes tud lenni, mikor úgy látod beleférsz az előzésbe, kielőzöl, erre a melletted lévő nem nézve semerre rájön, hogy háá tök egyenes az út gyorsítok mán egy kicsit te meg szívsz!

#4066 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:39

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 9:14

A www.subaru.hu szerint tényleg 225 és 265, pedig én is azt olvastam valahol, hogy a gyengébbik van 270 körül. Lehet, hogy az már a rallyautó alapja, azokat nem hirdetik a Peugeot-Citroen-Ford...-nál sem, pedig korlátozott példányszámban megvásárolható.

PS: csak akkor az nem emberi áron van. :(

Hát igen, elég drága mulatság de remélem, hogy mire lrjár a mostani autóm lizingje, addigra valamivel mérséklődni fognak az árak, vagy nyerek a lottón... :D

Szerk.: De ahhoz lottóznom kéne. :lol:

#4067 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 10:14

Egyébként ma reggel is durva köd volt, a látótávolság max. úgy 20-25 méter lehetett, ehhez képest csak minden negyedik, ötödik autónak volt bekapcsolva a hátsó ködlámpája. Gáz. :(

#4068 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 10:14

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 9:39

Hát igen, elég drága mulatság de remélem, hogy mire lrjár a mostani autóm lizingje, addigra valamivel mérséklődni fognak az árak, vagy nyerek a lottón... :D

Szerk.: De ahhoz lottóznom kéne. :lol:

És ha nyernél a lottón, akkor is csak subarut vennél? :)

#4069 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 10:21

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 10:14

Egyébként ma reggel is durva köd volt, a látótávolság max. úgy 20-25 méter lehetett, ehhez képest csak minden negyedik, ötödik autónak volt bekapcsolva a hátsó ködlámpája. Gáz. :(

Múltkor olvastam valahol, hogy valakit megbüntettek a rendőrök, amiért KÖDBEN be volt kapcsolva a ködlámpája! Azt mondták neki, hogy csak városon kívül lehet bekapcsolva! :omg:

#4070 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 10:21

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 10:14

És ha nyernél a lottón, akkor is csak subarut vennél? :)

Igen, a legbrutálisabbat, amit kapni lehet. Meg a hétköznapokra egy H2-t, természetesen. Az a másik álomverdám. Amúgy én inkább a terpjárókat/pickup-okat preferálom, a sportosabb verdák közül csak az Impreza. Aláírom, szépek a Skyline-ok is, meg sok szép sportautó van (pl Arp verdája is gyönyörű), amiket nyálcsorgatva nézek, de egyedül az Imprezában van valami, amitől a hideg futkos a hátamon és elhomályosodik a tekintetem meg felgyorsul a pulzusom, ha csak rá gondolok, akkor is. :) Ez van.

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.