HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 03. 20:43

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 19:33

...És még valami. Én asszem nem azt mondtam, hogy McLaren kettősgyőzelem lesz, hanem azt szeretnék. :)

Ezt lehet másképp győzelemvárásnak mondani. :think:

#502 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 21:21

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 20:50

Miért? Még annyi VB címet ki akarnak neki managelni? Hát az szomorú...

Te komolyan azt gondolod, hogy Ecclestone a verseny közepén rádión beszól Montoyának vagy Alonsonak, hogy menjen 1 tizeddel lassabban, hogy Schumacher el tudjon húzni? Mókás! :D
Tyraan - Artum Inferniti

#503 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 22:29

Idézet

Szóval, voltak ugye együtt az 1500-as turbók és a 3500-as szívómotorok, és sajna a szívómotoros versenyzőknek "külön VB-t" kellett kitalálni, anynira gyengék voltak, +2 liter ide vagy oda.

Komolyan írtam.... Csak nem olvastad el végig.
Teljesítmény korlát lenne... Mondjuk 800Le.. És hogy azt 1000ccm-es feltöltős motorral vagy 10000ccm-es szivódízzellel csinálnák, az lenne mindegy. De ezt ott is leírtam. Csak el kellene olvasni..
Sőpt még talán az 1200Le-s McLaren Hondákról is áradoztam...
Tisztában vagyok vele...
Csak el kellene olvasni végig a hozzászólásomat.. Ennél többet én nem tehetek.

Idézet

hogy ott mekkora volt a lóerőkülönbség, de úgy hasra kétszeres a turbó javára ( ~1000 vs ~500-600

Edzőmotor 1200Le volt... A szivómotorok azért erősebbek voltak, mint 600Le, de pontosan nem tudom.. Rá kellene keresni...
És mindezek mellett még nyomatékosabbak is voltak a feltöltős motorok, mint a mostani kávédarálók, mert azokhoz a motorokhoz képest ezek azok...

Idézet

Szeretnék látni dízelfüstöt a McLarenből kipöffeni

Láttál te már Peugeot 206WRC-böl dízelfüstöt kipöffenni??? Szóval, ha a megfelelő teljesítmény korlátot el tudják érni feltöltős dízelmotorral is, mondjuk a 800Le-t, akkor esetlegesen megoldás lehet, a baromi nyomaték miatt.
Remélem kapizsgálod amire gondolok...
Szóval egy benzines motorral egyátalán nem művészet elérni a  könnyű súly mellett a 800Le-t. Egyértelműen a nyomatékra kellene rágyúrni, alacsony fordulaton. És ha méretben, súlyban meg tudnák csinálni ezt dízelmotorban, akkor éppen úgy lehet alternatíva, mint a Rally VB-n.

Idézet

Ezt lehet másképp győzelemvárásnak mondani.

Igen, de ha nem jöttél volna rá, akkor én mindig ezt várom. :)

Idézet

Te komolyan azt gondolod, hogy Ecclestone a verseny közepén rádión beszól Montoyának vagy Alonsonak, hogy menjen 1 tizeddel lassabban, hogy Schumacher el tudjon húzni? Mókás!

Nem! Milliószor leírtam már és lassan tényleg unalmas lesz... Nem ez a baj, mert ilyen nincs.
Hanem azzal, hogy ami KAMUKAT ÉS HAZUGSÁGOKAT kitalálnak a ferrari jogászai, (és olyan módon, hogy nem egy szomáliai bíróság, hanem még egy kétéves kisgyerek is pofánröhögné őket) azt a FIA minden kérdés nélkül beveszi és szentírásnak tartja... Míg ezt a többi csapat nem húzhatja meg.
Ennyi.
Milliószor leírtam már.
Csak nem gondolod, hogy a tavalyi VB-t józsi nyerte volna meg a szabályváltoztatások/kitologatások/szabálytalanrenaultelőzések nélkül?????

Mert ugye senki más nem előzhetett szabálytalanul a pályán kívül, természetesen büntetés jár érte... Még a csapattársat sem tolták ki USA nagydíjon, pedig éppen úgy integetett.... Á persze akkor biztosan a jogászok már nem tudták bemagyarázni, hogy a kavicságyban ülő autó mozog, mert forog a galaxis....
Vagy a szabályok szerint tökéletesen megfelelő Michelin abroncsok miért lettek szabálytalanok hirtelen...

Ezt mind a kedves jogászok érték el és nem józsi. józsinak köze nincsen a világbajnoki címhez. Ez biztos. A hungaroringre már a renaultok is szarrá alázták őket... Már nagy volt a baj...

És tudod mit, miattam legyenek jó jogászaik. de akkor kérlek, ne olyan idokok alapján csinálják a szemét ügyeiket, ami láthatóan érdekes???

Őszintén, ha az ominózus kitolós eset elött azt mondta volna neked valaki, hogy  józsi kocsija ott mozog a kavicságyban (álló kerekekkel... UIgen, mert volt olyan is bizony, de ez tök lényegtelen...), akkor szerintem kiröhögöd, még józsi szurkoló létedre is, nemde????

Most az FIA-nak miért kell eljátszania, hogy ezt beveszi??? Mondják meg, hogy józsainak mindent szabad, azt elfogadom..

Szóval én nem hiszem el, hogy valaki legyen akár eszement suhámer szurkoló is, de szentül azt gondolja, hogy a 2003-as VB józsi tehetségén múlott.... Ezt nem hiszem el...

Akkor a hungaroringre már a VB cím egyértelműen bukta volt számuikra... Az volt, mint most amit a ferrari csinál, minden nagy csapat gyorsabb volt náluk lényegesen. Szóval, ha valaki szerintem azt mondja, hogy azt a VB címet józsi magának köszönheti az hazudik.
Talán ez volt a legundorítóbb módon megszerzett VB címe, az amúgy is szép módon megszerzettek közül...

Szánalmas.. Utána meg még volt pofájuk kimenni, örülni és a kemény megérdemelt munkájukról beszélni... Mekkora szenzációs munkát végeztek a Bridgestoneval közösen... Hát nem szép eredmény gratulálok....

Józsi tehetségét, csak a brazíliai vizenjárás hozta ki.... Meg a többi esete...

Egy biztos, józsinak az utolsó VB címéhez annyi köze volt, mint a Bridgestonénak a hungaroring utána hatalmas javuláshoz. Egyszóval nulla.

És ez szomorú, nem tudom kinek jó, de az.

Most őszintén Ferrari szurkolók, nem jobbak voltak a 97-2000-es évadok??? Oké, hogy akkor is a McLarent már jogászokkal kellett visszahúzni, de legalább kiegyenlített volt. Most nem volt élvezetesebb a verseny??

De azóta sajnos náluk elpattant pár ér... És még azt sem veszik észre, hogy a saját anyanyelvű közönségük kifütyüli őket...
Szánalmas egy banda... Egy bizonyos, történelmet írnak.. Mert szerintem erre még1x nem lesz példa...
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#504 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 22:38

Jareth és mások is... egy valamit nem értek meg...

Miért kell ilyen hosszászólásokat írni nekem, mint ez, hogy börni beszól ennek meg annak az embernek, mikor TUDOD, hogy nem úgy gondolom. Leírtam már és el is olvastad valszeg, akkor meg miért????

A feltöltős motor más eset.. Mert azt tuti nem olvasta el végig Lord... Vagy nem bírta felfogni (már elnézést) De ez van...

Jó lenne, ha egyszer végigolvanátok az ember hozzászólásait azt jó lenne...

Kb eléritek azt amit multkor RDaneel_hu is.. Én vagyok a hülye, mert szerinte nem lehet egy F1-es kocsi nagy sebességeknél allúl, kis sebességeknél pedig túlkormányzott egyszerre... Aztán persze jött a kuss, mikor meg mégis...
Szóval én nem értelek titeket...

Még1x világosan a motorváltoztatással kapcsolatban.
NEM azt mondtam, hogy legyenek 1000ccm-es feltöltős motorok, nem azt, hogy szivódízel... Hanem  azt, hogy TELJESÍTMÉNY KORLÁT LEGYEN!!!!!!!

VILÁGOS????

TELJESÍTMÉNY KORLÁT LEGYEN!!!!!!!TELJESÍTMÉNY KORLÁT LEGYEN!!!!!!!TELJESÍTMÉNY KORLÁT LEGYEN!!!!!!!TELJESÍTMÉNY KORLÁT LEGYEN!!!!!!!TELJESÍTMÉNY KORLÁT LEGYEN!!!!!!!

Sajnálom, hogy üvölteni kell veletek...
És, hogy azt a mondjuk 800Le-t pedálozással, rakéta hajtással, vitorlával, szivódízellel, gázturbinával érik-e az rajtuk múlik.
Valszeg mindenki kis hengerürtartalmú feltöltős motort választaná, de ez lényegtelen...

Szóval, hogy hogy jött ide a 2 vb indítása emiatt ezt nem értem.. Miért ne lehetne a motor fajtája független, ha egyszer van max teljesítménykorlát??? Ha valaki szvódízelre akar építeni, az majd lemarad... Szó sincs itt 2 vb-röl... Hogy ez hogy jött ide?? :confused:

Sajnálom, hogy ezt le kellett írnom, de ha egyszer nem értenek az emberek a szép szóbol... Ráadásul mindig úgy próbáljátok meg kihozni engem, mintha full hülye lennék.
Legalább olvassátok végig. Abban a motorváltoztatós hozzászólásban nem hiszem, hogy annyit szídtam volna a ferrarit, hogy ne bírtad volna ki végigolvasni...
Szóval, ha én megtisztellek azzal, hogy elolvasom és nem 1 mondatot, majd arra válaszolok, akkor te is megtehetnéd...
1 mondatos idézgetésekre én is tudnék frappáns válaszokat kihozni, elhiheted....

Szóval ezt abba lehet hagyni.

Szerkesztette: GI 2004. 04. 03. 22:41 -kor

-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#505 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 22:46

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 23:33

Most őszintén Ferrari szurkolók, nem jobbak voltak a 97-2000-es évadok??? Oké, hogy akkor is a McLarent már jogászokkal kellett visszahúzni, de legalább kiegyenlített volt. Most nem volt élvezetesebb a verseny??

Szemely szerint ruhelltem azokat az eveket, kezdve Hill es Vili "csodalatos" VB cimuktol, amik utan szepen elsullyedtek, ahogy kell, egeszen Hakkinenig. O legalabb, mint ember szimpatikus volt, de a Mercedest vilageletemben ki nem allhattam es allitom, hogy baromi unalmas ket ev volt, amit koszonhettunk nekik.

Persze a Meki szurkoloknak biztosan nem az volt ezt elismerem.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#506 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 22:50

GI neked üldözési mániád van.

Én a végét poénból írtam, ott volt a szmájli is, miért kapod fel a vizet? :(
Képzeld el végigolvastam, és fel is fogtam, írtam rá választ egy normált, és egy jópofát, de te vagy az, aki egyből besértődsz, és egyből (najó, most kettőből, de a második választ sem várva volt. ) üvöltesz.
Miért kell ez?
Miért nem lehetett normálisan odaírni, hogy te figyi, nem hagytál ki valamit a válaszból?
Akkor én aszondom, hogy ja de, egy mondat kimaradt.
De neeem.
Tudod mit?
Leszarom az itteni fórumot, elegem van.
Innen elüldöztél.
Grat.

Szerkesztette: Lord 2004. 04. 03. 22:53 -kor

#507 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 22:57

Nehogy azt mond, hogy akár 98-ban is nem volt izgalmasabb az időmérő edzés???
Mert szerintem sokkal...
12 kör és az utolsó 2 percben még kijött Mika, David, Józsi, meg Irvine..
Már csak az többet ért, mint az, hogy az egész versenyen todt a "gigazseni", vagy hogy szokták nevezni... annak kezét figyelni, mikor beszél rubenshoz, hogy engedje el józsit, mert képtelen tartani a tempót...
És voltak izgalamas versenyek. Lehet, hogy neked nem tetszett bizonyos okok miatt. De szerintem most nagy élvezet visszanézni azokat a futamokat, még ha az a szerencsétlen józsi nyert, akkor is.

Ez minden, csak nem verseny. Sokan, főleg nők mondják, hogy unalmas, mert csak köröznek és semmi nem történi.. Most ez igaz is. Ott van józsira egy csomó csicskás.. FIA-val egyetemben és mind csak azért tesznek, hogy BÁRMI áron neki adják a VB címet...
Akkor is ez ment (mármint a körözgetés), de versenyenként voltak szép pillanatok, ami miatt nagyon-nagyon érdemes volt megnézni... Most ilyet nem látsz.

És nehogy azt mondd, hogy nem a Ferrari rontja el az F1-et. Mert ők.. Hill és Villeneuve VB címe szerintem jó volt... Volt verseny... Józsi nem is bírta a terhelést és a végsőkig elment... Ő is biztos izgult... Akkor még versenyzőnek is tartottam...
És nem is az eszement jó technikájuk miatt rontották el idén is.
A tavalyi szabálymódosítás után kb 1 seccel lassabbak lettek a Michelines csapatok... Na most ha azt az időt levonnánk, akkor egy nagyon szoros verseny lenne holnap is... Vagyis már ma...

Idézet

Hill es Vili "csodalatos" VB cimuktol, amik utan szepen elsullyedtek, ahogy kell, egeszen Hakkinenig

Kérdezek még valamit. Mi bajod volt Hill, Villeneuve, Hakkinen VB címeivel??? Főleg Mikáéval...
Miért szerinted a kilökös versenyző jobban megérdemelte volna??

#508 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 22:57

Idézet

Tudod mit?
Innen elüldöztél.
Grat.

Hát igen, sajnos GI-nak sok, ebből a topikból elüldözött F1-et szerető fórumozót köszönhetünk. :( :eek:  :(  :down:

Szerkesztette: Etele 2004. 04. 03. 23:00 -kor

#509 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 23:01

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. április 3, szombat - 23:50

Szemely szerint ruhelltem azokat az eveket, kezdve Hill es Vili "csodalatos" VB cimuktol, amik utan szepen elsullyedtek, ahogy kell, egeszen Hakkinenig.

Persze, mi a bajod belük? Mindnyájan megértemelték a címet amit megnyertek. Főleg Hill azok után, ahogyan elnyerte előle az előző két évben MS.

Szerintem 2001 óta nem jó az F1.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 03. 23:02 -kor

#510 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 23:03

Idézet

Én a végét poénból írtam, ott volt a szmájli is, miért kapod fel a vizet?

Ezt ma már megszívtam... Szóval 56k és a szmájlik nem mindig jönnek le... Kimaradnak. Ennek ellenére, az a szmájli és az egész hozzászólás nagyon nem úgy tünt..
Nem hinném, hogy üldözési mániám van.. Szerintem az százból 100 embernek úgy jönne le...

Idézet

Miért kell ez?

Lehet, és részben igazad is van.. Csak tudod én nem vagyok fanatikus józsi rajongó. Nem istenítem és ennek következtében ebben a topicban már akaratlanul is erre számítok.
Mert ugye, aki nem azon a húron pendül, hogy józsi a sérthetetlen és a legjobb, az egy f*sz és téves utakon jár...
Ez a gond.

Idézet

Innen elüldöztél.

Én ezt nem szerettem volna. Elhiheted, és emiatt bocsánatot is kérek. Ez van. Csak tudod ha már a nagy számok törvényére hagyatkozom, akkor így válaszolok... Tény, hogy figyelmetlen voltam. Így jött le. Sajnálom még1x is.

Idézet

Hát igen, sajnos GI-nak sok, ebből a topikból elüldözött F1-et szerető fórumozót köszönhetünk.

Kanna benzint még ne öntsek rá esetleg???

#511 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 23:06

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 0:01

Kérdezek még valamit. Mi bajod volt Hill, Villeneuve, Hakkinen VB címeivel??? Főleg Mikáéval...
Miért szerinted a kilökös versenyző jobban megérdemelte volna??

Hakkinenevel semmi, azon kivul, hogy dogunalom volt az a 2 ev akarcsak neked a mostaniak.

Vilit meg Hillt beultettek egy akkori topautoba es a verseny annyibol allt, hogy elkezdtek a mezonynek adni 1 secet koronkent es igy ment a celig. A tehetseguk kb. ennyiben ki is merult. Nezd meg milyen maradandot alkottak utana...
Pedig Vilit sajnalom, sokkal tobbet vartam tole es oriasi csalodas volt szamomra a Williams utani szereplese. :(
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#512 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 00:09

Idézet

Vilit meg Hillt beultettek egy akkori topautoba es a verseny annyibol allt, hogy elkezdtek a mezonynek adni 1 secet koronkent es igy ment a celig.

Láttad te az idei első két futamot?? Vagy akár korábban?

Tény, hogy józsi nyert vb-t nem a legjobb autóval is, de hát pont ezt mondom, nem saját magának köszönheti a címeit....

Idézet

A tehetseguk kb. ennyiben ki is merult. Nezd meg milyen maradandot alkottak utana...

Szerintem nagyszerű pilóták mindketten. Villeneuvet többre tartom, mint józsit. Sokkalta. Vezetési képességekre is.

Figyi, nem mondom, nem rossz pilóta józsi, de közel sem a mezőny legjobbja, mint ahogy állítják... Egyszerűen megcsináják neki a dolgokat...

És a mai közvetítésen tudod minek örültem először évek óta?? El sem hinnéd..
Józsi hibázott, szokásához híven, és NEM mondták a kommentátorok, hogy ilyen szépen csak józsi tudta megfogni az autót...
Gratulálok a kommentátoroknak. Szép teljesítmény.

--------------------

Komolyabb témákkal.. Mit szóltok az aszfalthoz? Mert mindenki mondta mennyire gány lesz stb... De szerintem malajzia szemmel láthatóan gányabb volt. Ez ahhoz képest csutkó fekete. Szóval szerintem annyira nem szar, amennyire beállítják.

Pálya amúgy tetszik, főleg az a kettős balos kanyar ahol csuszkáltak. Malajziában olyanbó bizony két jobbos is van, bár azok bukkanón vannak, míg ez völgyben.

---------------------

Indexen azt hiszem ma találtam is egy hírt, ami válasz a kérdésemre... Szóval, hogy miért. Nyilatkozott börni... :

Idézet

Bernie Ecclestone, a Forma-1-es világbajnokság irányítója szerint a sorozat annak ellenére sem unalmas, hogy az utóbbi négy évben Michael Schumacher négy vb-t nyert, és az idei két futamon is nagy fölénnyel lett első.

A Forma-1-es sorozat idei két futama igen unalmas volt, mIchael Schumacher a Ferrarijával Ausztráliában és Malajziában is valójában ellenfelek nélkül maradt, és simán győzött. A német 2000-óta sorozatban nyeri a világbajnokságot, ám Bernie Ecclestone szerint a ferraris fölénye ellenére sem lesznek unalmasak a versenyek.

"Schumacher miatt nézik a versenyeket"

A Forma-1 irányítója úgy gondolja, a hatszoros világbajnok miatt ülnek le a televízió elé a szurkolók, sokan azért, hogy győzni lássak, sokan pedig, hogy végig nézhessék az esetleges vereségét.

"Nem lesz unalmas a szezon. Minden sportágnak szüksége van szupersztárokra, akik megosztják a közönséget. Néhányan azt akarják, hogy a menők bukjanak és megérezzék a vereség ízét is. Mások viszont azt szeretnék, ha tovább győznének és még nagyobb csillagokká válnának" - nyilatkozta Ecclestone a német Wirtschafts-Woche című magazinnak.

Csak Alihoz hasonlítható az F-1-es bajnok

A hetvenkét éves F-1-vezér Schumachert a minden idők egyik legnagyszerűbb sportolójának tartott bokszolóhoz, Muhammad Alihoz hasonlította.

"Ali is olyan sztár volt, akit vagy szerettek vagy gyűlöltek a szurkolók. A többmillió néző azért maradt fönn hajnalig, hogy Ali újabb csodálatos mozdulatait láthassa vagy hogy végre tanúja lehessen, amint végre padlót fog" - mondta az angol milliárdos, aki a múltban már többször is elárulta, hogy Michael Schumacher a kedvenc pilótája.

A 35 éves versenyző 1991 óta indul a Forma-1 futamain, nem egész tizenhárom szezon alatt az F-1 történetének szinte minden csúcsát megjavította: hatszor volt világbajnok, hetvenkét futamot nyert meg, 1058 vb-pontot szerzett. Az egyetlen fontosabb rekord, amit még nem sikerült megdöntenie, az Ayrton Senna 65 első rajtkockás indulása, Schumacher eddig ötvenhétnél tart.

Amikor Schumacher vesztett, nőt a nézettség

Az óriási fölény Ecclestone-nak valószínűleg tetszik, a nézettségnek viszont nem tesz jót. A 2002-es szezonban Schumacher tizenegy, ferraris csapattársa pedig négy versenyt nyert meg a tizenhétből, és a német már a szezon tizenegyedik futamán világbajnok lett, jelentősen csökkentte a tévénézők számát és a helyszínekre is sokkal kevesebben látogattak ki.

Tavaly viszont, amikor Schumacher csak ötször nyert, a Ferrari pedig összesen hétszer, azaz változatosabb lett a szezon, a televíziós nézettség újra növekedett, bár egy angol lap szerint az adatokat a Forma-1-et irányító menedzsment rendszeresen feljavította. A FOM (Formula One Management) jelentései 300 millió nézőről szólnak, futamonként.

Szóval, ha börninek az jó ha józsi nyer, akkor a fianak is az jó... No comment...

Szánalmas ez az egész banda....

#513 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 01:07

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 1:13

Komolyabb témákkal.. Mit szóltok az aszfalthoz? Mert mindenki mondta mennyire gány lesz stb... De szerintem malajzia szemmel láthatóan gányabb volt. Ez ahhoz képest csutkó fekete. Szóval szerintem annyira nem szar, amennyire beállítják.

Az aszfalt minősége szerintem jobb a vártnál legalábbis amennyire megtudtam ítélni TV-n keresztül, ugyanakkor olyan mértékű por van rajt látszólag hogy az valami hihetetlen. A pályáról annyit hogy a célegyenes utáni első kanyar/visszafordító/ elég gázos lesz szerintem a rajtnál, nem akarom az ördögöt a falra festeni de szvsz páran ott elbúcsúznak már az elején.

Szerkesztette: FlowM@N 2004. 04. 04. 01:09 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#514 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 03:39

Idézet: Studi - Dátum: 2004. április 3, szombat - 21:47

Erre csak azt tudom mondani, hogy Vili a tavalyi szezon előtt megmondta, hogy ha Button jobb lesz nála, akkor önként továbbáll. Botton jobb volt, és ez nem a szerencsén múlott. Vili meg ment, nem is hiányzik. Erősen átlagos versenyző volt, viszont a közvetlen csatái tényleg látványosak voltak.

En baszottul birtam Zsakot. De kerdezem en, o nem menedzselt ki 1 cimet?

#515 Felhasználó inaktív   Ystee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 05:35

GI!

Uncsi vagy. Ismered azt a mondást, hogy ami volt az elmúlt? Akkor meg mit vergődsz rajta folyton? Azt hiszed hogy akkor a kedvedért elvesznek bárkitől is akárcsak 1 vb címet? Vagy jobb lesz tőle ez a vb hogy állandóan ugyanazokat "köpködöd" be a fórumba?

Láttad az idei két futamot? Rajtautomatika nuku, mégsem startolta le a mezőny MS-t. Vagy volt olyan szabály hogy nem szabad utolérni az 1-es rajtszámú Ferrarit? Nem hallottam róla.

Siralmas néha ami itt folyik, akárhányszor benézek ide mindig ugyanaz az anyázás van.

Na jók legyetek. Én inkább nézem a tv-t, megelégszem a látvánnyal és megtartom magamnak a vélményemet.
A jénaival ellentétben a véletlen lehet fatális.

#516 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 08:28

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 16:22

De régen láttalak, mondjuk nem is hiányoztál... Számomra is unalmas már ez a mondatod... Figyi, hanyagolj...

Miért, mit mondjak, miröl beszéljek neked, ami nem unalmas???..  Megpróbálok egy picit tenni a lelki világodért...

Azért te ismétled mindég ugyanazt..Kicsi  más szint is vihetnél ebbe a topicba, mert ha vetted volna észre én senkit nem istenitek, te meg csak józsi + ferrari fikázásért jársz néha ide :D

Szal te se hiányzol, legföképp fikázós stilusod nem, ami persze nem fikázós és én vagyok a paraszt, hogy néha ennek hangot adok..

pfffffffffff
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#517 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 08:29

Idézet: Rx7 - Dátum: 2004. április 3, szombat - 16:16

Az előző futam után még a mostanira is bevették!?

Hogy tették be műsort vezetni?
Hogy hagyták ott?

Gondolom a barátok közt szponzora lefenyitette öket, hogy nem lesz sorozat, ha nem veszik be :)

#518 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 08:32

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 16:19

Állandó fordulatról..
Itt valaki szídta az ovál pályákat.... Miért is???
Szeritnem sokkal, de sokkal izgalmasabbak a versenyek oválon.
1 ovál pálya igazán beférhetne az F1-be... Kocsik is kibírnák, csak a fordulatot kellene levenni...

Hát nem tom..Amiket  láttam indy versenyeket, minden volt csak izgalmas nem, ttöl eltekintve biztos vannak izgalmas versenyek...

#519 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 09:15

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 1:13

Villeneuvet többre tartom, mint józsit. Sokkalta. Vezetési képességekre is.

Figyi, nem mondom, nem rossz pilóta józsi, de közel sem a mezőny legjobbja, mint ahogy állítják... Egyszerűen megcsináják neki a dolgokat...

Érdekes. Mintha Villeneuve hangoztatta volna, hogy Ö nem azért van hogy teszteljen.
Ennek ellenére kevesebbre tartod azt a versenyzôt aki alá úgymond "megcsinálják" az autót.
Schuey az aktív pilóták közül még a mai napig is IMHO a legtöbbet tesztel. Mindenzt azért, mert nagyon is sok múlik a versenyzôn a fejlesztési idôszakokban is.
Én komolyam mondom nem tudom hol hagytad a reális értékelési mércét az F1-ben, de az is lehet, hogy sosem volt hozzá közöd. :)

A sors fintora, hogy amint kirakta a lábát Vili a BAR-ból, hogy megindult nekik a szekér.
Hehe. :)

Szerkesztette: RDaneel_hu 2004. 04. 04. 09:16 -kor

RDaneel_hu

#520 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 09:19

Érdekes lesz a mai futam, remélem bővelkedik majd szép jelenetekben! A pálya még mindig újnak számít, Schumacher hibázott is rendesen a szabadedzéseken és az időmérőn is, sajnos valószínűleg nem vezet majd tökéletesen a versenyen sem, de remélem, hogy ennek ellenére győzni fog vagy legalábbis dobogós helyezést ér el!
Tyraan - Artum Inferniti

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.