Idézet
a baj az, hogy olyan volt a keverek, hogy melegedesre kiszelesedik a futofelulete, es mar alapbol hidegen olyan szeles volt, mint a megengedett, igy amikor felmelegedett egybol tul ment a hataron...ha ezt nem tudod felfogni, akkor sajnallak...de tudta ezt Pierre apo is nagyon is jol, azert is nem hozongott, hogy gyanusitgatjak meg oket a szabalytalan gumival
Nem ez volt a baj, megnyugtathatlak....
Hobizoli, ha valamit nem tudsz, akkor miért irogatsz róla, ha egyszer kurvára nincsen róla fingod. Elnézést a moderátor uraktól.
A baj az volt, hogy:
- a barázdák oldalfalainak mivolta nem volt lerögzítve a szabálykönyvben. És a Michelin gumik barázdáinál nem egyenes, hanem ha jól emlékszem parabolikus ívet zárt be. Tehát nem négszögek voltak a barázdák, hanem trapéz szerűek. Legalábbis ez volt az indok.
Az akkori szabályoknak azonban ez megfelelt.
Így belátható, hogyha egy trapéz szárait azonos szög mellett rövidítjük, akkor a felső éle kiszélesedik.
Ezért használtak kopott gumikat. Akkoriban volt divat a kocsikra, többek között a Ferrarira is kopott gumikat feltenni. Éppen ezért.
Nem pedig a te képzelőerőd által írt okok miatt.
Ezt nem tudom honnan szedted. Adjál linket vagy valamit.
Így csak magadat járatod le, mert félreinformálsz másokat, vagy pedig aki tudja mi volt, azt csak egy jót kuncog magában.
Elárulok még1 titkot is neked. Minden ami melegedik kitágul.
És a szabályban nincsen ilyen pont, tehát szabályos.
Pl van olyan pont, hogy több fékpedál tiltott. Direkt erre. Csak erre.
Nézd meg ma hogy teszik fel a gumikat hobizoli. De ne csak nézz, hanem láss.
MA is kopott icipicit. Figyeld meg, de csak a közepüket koptatják le a felület miatt. Ugyanis magas guminyomással dolgoznak.
Akkoriban pont a kiszélesedés miatt kiptatták le annyira a gumikat, hogy már felrakásnál nem voltak rajta barázdák.
Azt sem tudod mi volt, és mik voltak. Erre ilyen saját gondolatvilágodból származó akármilyen ötletekkel állsz elő. Szánalmas.
Olvass vissza.
De ha nagyon muszáj, akkor előkeresek neked pár cikket erröl a témáról.
Úgyhogy arra kérlek Hobizoli, hogy ezekután ne írj olyat, amiröl halványlila fingod sincsen. Jó?
Én sem szoktam olyan témákban vitázni, amiröl azt sem tudom, hogy micsoda.
Pl ha bráun tényleg atomfizikus, akkor nem állnék le vele a hidrogén fúziójáról társalogni.
Ez logikus. Ha nem tudom micsoda valami, akkor elöbb utánanézek és nem azt írom le, hogy szerintem így van, szerintem nélkül. És a saját marhaságaimat nem állítom kész tényként. Te ezzel szemben ezt csinálod.
Nincsen veled semmi bajom, félre ne érts. És ne haragudj, ha megbántottalak. De azért áljon meg a menet. Mi lesz legközelebb. Megpróbálsz meggyőzni arról, hogy nekem 1cm-el nagyobb dákóm van, mint ahogyan azt én tudom, miközben még nem is láttad???
Vagy mi lesz???
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector