Idézet: Etele - Dátum: 2011. 09. 23. 07:04
Nekem mondod? Én most kezdek el egy totális lakásfelújítást, falbontással-mozgatással és vakolatig való leveréssel, nyílászárócserével meg mindennek amit el tudsz képzelni. Megőszülök mire befejezem, az tuti.
Az szép

Nyílászárócsere nálunk is, szigetelés (kicsit érdekes, hogy tetőtér van, a tetőn 2 kutyaól, amiket újra kell építeni, de a legizgalmasabb, hogy nem lehet hozzáférni a tetőtér támfalaihoz, csak ha szétszedjük a faburkolatot. viszont még 20 centi szigeteléssel sem lógunk túl mindenütt az ereszen), aztán belül is kéne csinálni valamit, némi villanyszerelés, ja a vizet is be kéne kötni...
De az is szép, amikor egy pici, tetőtéri szobába akarunk bepakolni 4 hangfalat

Még jó, hogy ágyat nem akarunk, na az nem férne semmiképp.
Ja, betonozás is lesz, előbb fel kell verni a régit, a pincének mellig ér az ajtaja...
Elleszünk.
Teppik: Én zenehallgatás közben állandóan váltok és tekerek, ha a zenehallgatás a fő (kell nekem túlhallgatni a kedvenceimet, amiken belül egyes szakaszok a legkedvesebbek), ez motoron annyira nem jó, azonkívül túl sokat elvon, csak autópályára való nekem (másutt is hallgattam már zenét, de nem feltétlenül tartom helyesnek), de oda nem megyek. Ha már motorozok, legyen kanyargós az út
Ma sikerült ezt túlzásba vinni, pedig sosem voltam jó szerpentinen, főleg nem a 3 hónap kihagyás után és ma. Nem voltam valami friss. De az az érzésem, a Szápár-Várpalota útvonalon máskor sem mennék gyorsan... Főleg az erdőben, az éles majdnem U kanyarban, ahol az út csak jóindulattal nevezhető annak... Brutális útminőségekkel találkoztam, de kedvelem az erdőt s az egyéb tájakat arrafelé. Várpalotára, illetve inkább a mellette levő hegyre is jó lenézni.
Igazából innen bármerre indulunk, kanyarog az út

Ezt meg tudom szokni

Este pedig bőgnek a szarvasok. Most is kiültünk a teraszra hallgatni őket egy kis sörrel.
Szerkesztette: shr 2011. 09. 23. 20:43 -kor