Én már nem emlékszem, mennyi a rekordom, Alvaro pedig most épp fanficet ír, így nem akarom megkérdezni tőle, hogy mi volt a motoros túráinkon (azt még tudom, hogy honnan jutottunk hova, de útvonalakban nem vagyok jó s akkor még finom voltam. meg keveregtünk is

)... 400 biztos volt egy nap... Akkor állapítottam meg, hogy kéne lábtartó trepni, de még anélkül se vész, csak azért mégsem volt olyan kényelmes a lábamnak, mint az összes többi testrészemnek

Cilinek puha ülése van, nekem tökéletes, Alvarónak valamiért az se, meg a lábtartás se, persze az ő lába hosszabb. Óriási mákunk volt az első motorunkkal (egyes szám, mert személyenként csak egy, ez egy furasága a nyelvnek és sokan elrontják), mind Teresa, mind Cili pont a saját gazdájának való

S még sosem hagytak minket cserben. Cili még ifjoncz, Teresa pedig az a fajta, aki félig letört szíjkerékkel vagy "bármikor elszakadhat" állapotú szíjjal is hazajön az ország túlsó végéből.
Hm, azért ha majd 2 hetes olasz túrára megyünk, kötünk biztosítást, azt hiszem
Teresa ülése ezzel szemben kemény, a tegnapi 500 km végére már kezdett határozottan kényelmetlen lenni. Párszáz km után mindig ez van, megállás nélkül nem bírnám. Lesz még 1-2 ilyen utunk sajna. Továbbra is egy motorral megyünk, mert a fene költ rá duplán, a négyesen nem élvezetmotorozás zajlik
Különben volt minden, napsütés, borult idő, eső, jégeső, erős szél. Teresán borzasztó a szélzaj.
Jó időt akarok és Cilit

A jövő hét elején pedig gyakorolni a két emberes motorozást, ha röviden is, az utcánk alkalmas rá, forgalom szinte semmi (az út nem vezet sehova, ha nincs az embernek valami terepre való cucca). Még a jogsim előtt felült egyszer Alvaro, úgy 10 méter után szállt le ész nélkül. Nem volt valami türelmes

De szerintem is korai volt még

Teresát is kipróbálnám már egyszer

Persze azt is csak az utcában.
Nehéz így egy évnél fiatalabb plusz korlátozott jogsival, bár normálisan nem igazán probléma, egyedül Cilin nekem épp elég.
A tegnapi egyik megállás most is az alkalmas helyen levő Yamaha szalonnál volt, elég durvák az árak, nem vennék új motort...
Picit eltűnődtem a jövőmön, de fogalmam sincs, mi lesz a második motorom. Igazán szívesen kipróbálnék egy nagyobb cruisert, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nekem hosszútávon az kell. Az én elvárásaim inkább túraendúró irányba mutatnak, azt hiszem, csak ne legyen túl magas, mert azért jó, ha az embernek leér a lába, nem mintha bármi gyakorlatom lenne magasabb motorokkal (ez nálam kb. minden, ami nem cruiser), még ha menet közben nem is számít s biztos megoldható. De azért sokszor kényelmesebb és nehogy már azt feladjam.
Ez persze a távoli jövő, előbb Cilivel és Teresával bejárjuk Európát (Alvaro közben picit aggódik, hogy elérjük az olajkor végét, én nem tudom, de inkább nem foglalkozom vele, csak annyiban, hogy megyek, amennyit tudok

Főleg miután lesz is rá pénz bőséggel, most épp másra kell).