HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#7741 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 24. 14:02

Ja és ez a régi, kukás:

Csatolt fájl:

#7742 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 04. 24. 09:27

35k. :(

Bontottak olyan 8-10k körül mocorognak, elég durva különbség. Főleg, hogy nem mozgó alkatrész, hanem csak egy fémdarab.
Alsónémei bontóban állítólag van dekni, csak fekete színű, nem ezüst, jövő héten lemegyek és hozzápasszintom az enyémet, ha stimmel, el is hozom. (Majd csajost megkérem, hogy vigye el a seggemet, mert az én autómban pénteken szétesett menet közben (!!!) a gyújtáskapcsoló, szerelőnél dekkol. Szóval most se moci, de autó, mázlista vagyok mi? :) )

Ennél nagyobb bajod sose legyen! ;) Amúgy a 35 ropper tényleg nem valami jutányos ár... :blink:
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#7743 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 19:15

Húú, nagyon nagyokat mentem a hétvégén. Mostmár az aszfalt is kezd megfelelő hőmérsékletű lenni. Már egyesben is oda merek pörkölni, mert végre nem forog el a hátsó kerék.

#7744 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 10:15

ja kérem a hátsó kerék.. ismerősnek volt valamikor az ősidőkben 1100-as katana, 130-as hátsó gumival, az csinált olyanokat hogyha 140-150 körül odavágtad neki a gázt a fordulat felugrott egyből 11 ezerre, kicsit dobálta a seggét majd ahogy a gumi kezdett megtapadni a fordulatszám csökkent a motor meg gyorsult :omg: a kipörgő hátsó kerékről mindig ez jut eszembe. volt egyfajta 'karaktere' a gépezetnek...

Kép

#7745 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 12:19

Honda CBF600N-em eladó. Ha kell valakinek. ;)

#7746 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 04. 26. 13:19

Haver most csinálja a jogsit, 600-as vasat akar, átdobom neki a linkedet.

Kinőtted a mocit? :)

#7747 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 04. 26. 22:03

Haver most csinálja a jogsit, 600-as vasat akar, átdobom neki a linkedet.

Kinőtted a mocit? :)

Komolyabbat szeretnék, azt hiszem így helyénvaló a megfogalmazás. ;)

És köszi a segítő szándékot. Remélem tetszik neki a motorom! :)

Szerkesztette: Lali-213 2011. 04. 26. 21:26 -kor

#7748 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 22:17

Ma megjött az új kasznim :)... azaz a Probiker PRX-4-es bőrcuccom. Fixre talál. De mit mondjak... nagyon fura. Nehézkes a mozgás, feszít, robotosan mozgok, stb. Majd hozzám idomul s megszokom, mondták a nálam okosabbak. Ezért ma mentem is egy rövidke kört... hadd szokjam :)

#7749 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 23:16

Cili szervízben, s könnyen lehet, hogy hétfőig nem tudjuk elhozni (igazából én hozom el, de odafele ketten megyünk, innen nem célszerű tömegközlekedni, no meg Teresának sincs még felszerelve az új tükre).
Kicsit hiányérzetem van most. A 700km-es útból kimaradunk, illetve én mehetek utasként, csak ki kell párnázni a hátsóm, úgy látszik, a "beépített" nem elég, 50km-t bírok egyszerre, bezzeg béléssel ment 500... Vékonyabbnak tűnik ez az új nadrág, de baromira kényelmes :) Utasnak lenni különben nem jó, sokkal unalmasabb és sokkal fárasztóbb egyben, mint vezetni, legalábbis túrákon, pesti dugókban egyikért sem rajongok. Plusz nem tudok mit csinálni a kezemmel. A ballal legalább néha integetek :). De majd kitalálok valamit. Nem akarok itthon maradni egyedül :( De ha szép kellemes utakon járunk, fájni fog a szívem, az tuti. De majd bepótolom, részben egyedül :) Ideje többet és messzebbre mennem úgy is, gyakorolni kéne a tájékozódást (vagy a szórakoztató eltévedést. új utakra tévedni még mindig bejött nekem :) csak legyen rá idő).

#7750 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: shr - Dátum: 2011. 04. 27. 00:16

... gyakorolni kéne a tájékozódást (vagy a szórakoztató eltévedést. ...

Franc se tudja, én mindig is utáltam eltévedni. Legalábbis egyedül motorozva, ha többen vagytok, akkor már bejön a buli faktor. :D

#7751 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 04. 26. 13:19

Szóval megszületett az elhatározás. Ellentétes fázisban vagyunk, én kb mostanában döntöttem el hogy marad a drágaszágom még jó sokáig. A következő gépem meg valami zaftos túra-maxirobogó lesz, adok nekik pár évet hogy kinőjék magukat.

#7752 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 04. 27. 16:24

Szóval megszületett az elhatározás. Ellentétes fázisban vagyunk, én kb mostanában döntöttem el hogy marad a drágaszágom még jó sokáig. A következő gépem meg valami zaftos túra-maxirobogó lesz, adok nekik pár évet hogy kinőjék magukat.

Engem még lenyűgöz, ha gyors, erős és hangos. :) De lehet, hogy ki fogom nőni ezt a nézetemet előbb vagy utóbb. :)

#7753 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 04. 27. 16:24

Már a nekibuzdulásodat sem értettem anno, hogy le akarod cserélni a Suzukit. :) Nem tettem szóvá, mert ha rákattan az ember, akkor úgysem lehet lebeszélni, de a te motorod pöpec állapotban van, nagy, kellően erős és szalonból hoztad ki, mi kellhet még? :)

#7754 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 04. 27. 11:45

Franc se tudja, én mindig is utáltam eltévedni. Legalábbis egyedül motorozva, ha többen vagytok, akkor már bejön a buli faktor. :D

Ez nem igazi eltévedés, inkább nem tudom, hova akarok eljutni, de bekanyarodok itt, mert olyan szimpatikus ez az út...
De a környéken mindazonáltal sikerült nem megtalálni a 81-es főutat Móron, de azt mondjuk nem bánom, mert elég rossz minőségű arra. Viszont mentem cukorfalat kis utakra, Dad meg Kömlőd vagy mi, utóbbinál máskor előre tudom, hogy az országút kanyarodik egy lelkeset, majd egy viszonylag meredek rövid lejtő és település tábla... Az ilyeneket nem szeretem. Na ott sikerült duplahurokkal hazajönni, de elvoltam.

Alvaro most bizonytalankodik, de szerintem megyünk szombaton Leobenbe. Ez alkalommal egy motorral :(

#7755 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 04. 27. 17:23

Már a nekibuzdulásodat sem értettem anno, hogy le akarod cserélni a Suzukit. :) Nem tettem szóvá, mert ha rákattan az ember, akkor úgysem lehet lebeszélni, de a te motorod pöpec állapotban van, nagy, kellően erős és szalonból hoztad ki, mi kellhet még? :)

Nálam egyre inkább a kényelem a fő szempont, valami laza pöfögős járgány jó lett volna. De másik oldalról viszont, jó a meglátás, semmi bajom ezzel a gépezettel és túl jó ahhoz hogy csak úgy odaadjam. Árában értelmes csere nem jött össze úgyhogy marad, és már nem is foglalkozok vele többet egy darabig.

(zárójelben, a gilera gp továbbra is qrvára teccik :] ha egyszer lesz rá lehetőséged próbálj ki egyet, vagy inkább lehet hogy jobb ha mégse mert a végén beindulsz rá. csak sajnos túl olasz a kicsike, kényes, hisztis, iszonyú drága hozzá minden és annyit fogyaszt mint egy teherautó. reméljük a japók csinálnak legalább olyan élvezetes példányt jobb technikával)

#7756 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 04. 27. 19:33

Nálam egyre inkább a kényelem a fő szempont, valami laza pöfögős járgány jó lett volna. De másik oldalról viszont, jó a meglátás, semmi bajom ezzel a gépezettel és túl jó ahhoz hogy csak úgy odaadjam. Árában értelmes csere nem jött össze úgyhogy marad, és már nem is foglalkozok vele többet egy darabig.

(zárójelben, a gilera gp továbbra is qrvára teccik :] ha egyszer lesz rá lehetőséged próbálj ki egyet, vagy inkább lehet hogy jobb ha mégse mert a végén beindulsz rá. csak sajnos túl olasz a kicsike, kényes, hisztis, iszonyú drága hozzá minden és annyit fogyaszt mint egy teherautó. reméljük a japók csinálnak legalább olyan élvezetes példányt jobb technikával)

Ha nyugiban akarnék krúzolni és még gazdag is lennék, akkor az új K1600GT-t választanám. Bár kicsit furán néznék ki rajta. :)

#7757 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 17:51

Jelentem elkészült a moci, nem is néz ki rosszul a fekete önindító deknivel.
Majd ha értelmes idő lesz, lefotózom. :)

#7758 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 07:42

Az kiváló, kezdődhet a hétköznapi rosszalkodás hétvégi csavargás :D

#7759 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 09:35

:)

#7760 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 11:57

[ezt egy csomó helyre be fogom linkelni, szóval ha valami nem újdonság, plízignor]

Walpurgisnacht auf Burg Oberkapfenberg

Még a Madoka 10-11. része között találtam ki (elvonási tüneteknek hívják az ilyeneket), hogy feltétlenül meg kellene nézni a leobeni Justizanstaltot, amiről a sorozat iskoláját mintázták (mint ahogy az egész világ modernista építészete képviseli magát Mitakiharában), ugyanis mindig borsódzott a hátam tőle, és még közel is van hozzánk (kb. 350km). Az időzítés is eléggé adta magát, mikor mennék máskor, mint Walpurgisnachtkor?

El lehet képzelni az örömömet, amikor fölfedeztem, hogy egy szomszédos kisvárosban, Kapfenbergben egy jó kis Hexenfesttel ünneplik a jeles éjszakát. Azonnal kiviláglott, hogy ezt a kettőt össze kell kötni. Közben meg lehetett ünnepelni a születés- és névnapunkat, meg az 50000. kilométeremet Teresával. Több asszem nem volt.

70, illetve 25 ezres szervizek után, friss új gumikkal vágtunk neki először Magyarországnak (a Bakonyon keresztül, Bakonybél környékén is el kellene tölteni némi időt...), Pápa mellett egy kis eltévedéssel fűszerezve (azért Sárvárra elég könnyen visszataláltunk a 8/84 utak párosán), és a 89-esen lógtunk ki a határon. Nem tudok betelni a Schengeni Egyezménnyel... Ott még főutaztunk egy darabot (múltkorról ismerős volt a hartbergi virágos körforgalom), aztán bevágódtunk a hegyek közé. Egy ügybuzgó osztrák bácsi próbált minket másfele terelni, mondván, hogy "rossz az út" - bah, MAGYAROK vagyunk, NEKÜNK próbálja megmagyarázni, milyen a rossz út? :D Aztán kiderült, hogy az a baja, hogy hegyes... :omg: Mondanom se kell, az érve nem győzött meg minket :D

Természetesen Walpurgis megmutatta, hogy közeledik, a hegyen végig áztunk. Persze mire legurultunk, el is állt... ezt mondjuk nem bántuk.

Kép

Kép

Szállást ennyire egyszerűen még nem találtunk. Ott volt a fogadó rögtön a Burghoz fölvezető utacska kezdete előtt, 50 ojróért megszámították a szobát, lepakoltunk, és gyorsan iramodtunk is fölfele, a boszorkányok már gyülekeztek!

Erre la:

Kép

Némi hegymászás után lefele nézve ez a kép fogadott minket:

Kép

Aztán idővel a vár bejáratát is elértük. Ezt azóta se értem, de nem baj:

Kép

Volt még egyéb WTF is ezen a helyen, például egy headcrab(???):

Kép

Na és a boszorkányok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Leültünk enni-inni azért egy idő után. Mígnem...
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • Utolsó »