HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#161 Felhasználó inaktív   Runcajsz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 21. 08:46

Ha meggondolod, akkor egy 4.7GB kapacítású DVD lemezen kiadott film is max 120 perc lehet, azaz 4,7GB = kb 120 perc. De ez fel is van tüntetve a lemezek többségén. Egyszerű matematikával kiszámolható, hogy ha 4.7GB=120 perc, akkor 4GB = kb 100 perc. :)
Az hogy nekem miért csak 90 perc lett a 4GB azt nem tudom, de ez az eltérés ezekszerint még belefér.

#162 Felhasználó inaktív   Runcajsz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 09:01

Windvr3-hoz valaki tud nekem mondani korlátozások feloldásához szükséges program elérhetőségéről valamit? :D

#163 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 21. 09:09

Hali!

Még mindig van gondom ezzel a trágya PCTV pro-val.

Az a helyzet, hogy Composite bemenetről veszek fel az AM mikro dekóder kimenetéről.

Csakhogy: a kép szinte soha nem lesz szines, amikor a tuner elindul. WinDvr amivel felveszek.

Úgy lesz szines a kép, ha a tunerből a kábelt kihúzom, és kb 5s után visszadugom. Mi a fene lehet ez? Ugyanis a visszadugás után mindig jó, idulás után meg soha?

Beállítási probléma nem lehet, mert akkor a kábel visszadugásával semmi nem változna.

Mivel ez a játék szükséges minden felvételnél (ha szines képet akarok), így nem tudok időzített felvételt csinálni.

Még egy lehetőség van a szines kép elérésére: Dscalerben reset tuner opció.

Látott már valaki ilyet, és mi a megoldás, ha van?

A tuner a legújabb fajta MT2032-es. Pctv Vision nincs is feltéve, csak a drivert rakta fel az XP a CD-ről (5.11-es CD).

#164 Felhasználó inaktív   Coba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 09:59

CSákó! Abban szeretném kérni a segítségeteket, hoyg van aegy avermedia TV tunerem Win 98 opppalllll és am-mikro adást szeretnék decodloni, de nem tudom milyen progival és hogyan használjam......

Üdv : Coba

#165 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 10:48

idézet:
Ezt írta Coba:
CSákó! Abban szeretném kérni a segítségeteket, hoyg van aegy avermedia TV tunerem Win 98 opppalllll és am-mikro adást szeretnék decodloni, de nem tudom milyen progival és hogyan használjam......

Üdv : Coba
[/quote]

Legjobb tudomásom szerint erre nincs lehetőség házi eszközökkel, mivel a dekóder Over The AIR kapja meg a kódoláshoz szükséges információkat. Ezáltal a kódolás akár naponta változhat.

Ugyanígy megy a letiltás is. Nem fizetsz, nem nézed.

#166 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 11:04

Mázlid van, mert nekem csúszott a hang akármibe vettem fel az 5.50-el. Most az 5.30-ast használom, az jó. A rádiója meg hol szól, hol nem. Rapszódikusan kapcsolja ki a chipet, de hogy mér?
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#167 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 13:31

idézet:
Ezt írta Runcajsz:
Mykee!

A Vision progiban (5.50-ös driver, amit a PCTV Pro kártyához adtak) a setup/chapter menüpontban lehet beállítani, hogy milyen formátumban szeretnéd a felvételt. Itt állítottam be, hogy DVD minőségben (6Mbit/sec). Felvettem a Forma1 időmérő edzését a kommentárokkal együtt (90 perc), és a végeredmény egy jó minőségű 4GB-os MPG2 felvétel. Pontosan olyan formátum ez véleményem szerint, mint a DVD-ken található filmek VOB kiterjesztésű file-jai. Azok is 6Mbit/sec-es MPG2-ők. Frame dobálást nem vettem észre, igaz, nem is tudom hogy ezt hol tudnám ellenőrizni a Vision-ben. De szemre jó lett a felvétel, és a hang sem csúszott el a video anyagtól.
[/quote]

Na megint jövök 1-2 hülye kérdéssel. Leszedtem és felraktam a legújabb PCTV Vision-t, de nem találom ezt a setup/chapter menüt, nekem csak settings van. Ez az a program amiről szó van ugye?:
Kép

#168 Felhasználó inaktív   Coba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 14:33

idézet:
Ezt írta FőDudu:

Legjobb tudomásom szerint erre nincs lehetőség házi eszközökkel, mivel a dekóder Over The AIR kapja meg a kódoláshoz szükséges információkat. Ezáltal a kódolás akár naponta változhat.

Ugyanígy megy a letiltás is. Nem fizetsz, nem nézed.
[/quote]

De ha naponta bekeresem akkor nics semi gáz.... csak egyálltalán hogy kéne és mivel... ebben kéne a help

#169 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 19:04

idézet:
Ezt írta Lipton:

Na megint jövök 1-2 hülye kérdéssel. Leszedtem és felraktam a legújabb PCTV Vision-t, de nem találom ezt a setup/chapter menüt, nekem csak settings van. Ez az a program amiről szó van ugye?:
Kép
[/quote]

Nem chapter lesz az, hanem capture. :)
Kattints bal alul a villáskulcsra :) és utána a capture fülre.
Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?

#170 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 19:12

idézet:
Ezt írta Runcajsz:
Windvr3-hoz valaki tud nekem mondani korlátozások feloldásához szükséges program elérhetőségéről valamit? :D[/quote]

Read PM please. :)

#171 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 19:22

idézet:
Ezt írta yogibear:

Read PM please. :)
[/quote]

Nekem is küld el légyszi! köszi!

Már nem kell köszi, találtam hozzá ;)

[ 2003. július 21.: Lipton szerkesztette a hozzászólást ]

#172 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 19:35

idézet:
Ezt írta yogibear:

Nem chapter lesz az, hanem capture. :)
Kattints bal alul a villáskulcsra :) és utána a capture fülre.
[/quote]

Hmmm... sejttem, de chapter/setup helyett ez capture/settings, gondoltam 2 tévedés nem lehet :)
Ettől függetlenül nekem szinte az összes kapcsoló inaktív ezen az oldalon, miért lehet ez?
Kép

A settins/special menüben mi az a Channel surf matrix size?

Lenne még 1 problémám, teljesen jó lenne már minden csak egy bajom van. Behozom az avi-t a Synchronizer-be és az azt mondja nincs audio stream pedig van. Ha játszom az avi-t rendesen van hangja. Miért írhatja ki, hogy nincs?

#173 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 19:36

Megint 2x ment el a hozzászólásom... :(

#174 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 21:53

idézet:
Ezt írta Lipton:

Hmmm... sejttem, de chapter/setup helyett ez capture/settings, gondoltam 2 tévedés nem lehet :)
Ettől függetlenül nekem szinte az összes kapcsoló inaktív ezen az oldalon, miért lehet ez?
Kép

A settins/special menüben mi az a Channel surf matrix size?

Lenne még 1 problémám, teljesen jó lenne már minden csak egy bajom van. Behozom az avi-t a Synchronizer-be és az azt mondja nincs audio stream pedig van. Ha játszom az avi-t rendesen van hangja. Miért írhatja ki, hogy nincs?

[/quote]

Passz. Nálam 5.11 van fenn és minden kapcsoló aktiv.
Synchronizer: szintén passz. Nálam ilyet nem tett, igaz a hang mindig mp3 volt, amikor használtam.
Channel surf matrix size?
A channel surf az, amikor kis ablakokba egymás mellé/alá kiteszi a befogott adók képét. Mondjuk 16 részre osztva a képernyőt, 16 adó képét látod, (szvsz sok értelme nincs, legalábbis számomra), ha 24 részre osztva, akkor 24-ét.

#175 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 22. 01:02

idézet:
Ezt írta yogibear:

Passz. Nálam 5.11 van fenn és minden kapcsoló aktiv.
Synchronizer: szintén passz. Nálam ilyet nem tett, igaz a hang mindig mp3 volt, amikor használtam.
Channel surf matrix size?
A channel surf az, amikor kis ablakokba egymás mellé/alá kiteszi a befogott adók képét. Mondjuk 16 részre osztva a képernyőt, 16 adó képét látod, (szvsz sok értelme nincs, legalábbis számomra), ha 24 részre osztva, akkor 24-ét.
[/quote]

Nekem 5.5 van fent, most szedtem le és nem akar menni, grrrr :mad:

#176 Felhasználó inaktív   Runcajsz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 22. 06:59

Lipton!

Nekem 5.50-ös driver van fent win2k alatt, és aktív mindegyik emntési lehetőség. Lehet hogy csak Pro kártyáknál aktív mindegyik? Neked Pro van? Mert ha nem, akkor egy .dll file lehet hogy segíthet ezen, de ebben nem vagyok biztos. A fórum első részét kellene átolvani....

#177 Felhasználó inaktív   Runcajsz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 22. 07:01

emntési=mentési
átolvani=átolvasni :)

#178 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 22. 09:04

Hali!

Egy kérdésem lenne és egy kérésem.
A kérdés: hardver jellegű, bár sima pctv-m van, de ha a gépem használatban van, függetlenül attól, hogy tv-t nézek, vagy bármi mást csinálok, a kártyán a tunert takaró kis fémdoboz iszonyat meleg. Annyira, hogy nemigen tudom rajtatartani a kezemet. Nincs semmi baja, de másnak is ilyen meleg?

A kérés. A pctv-n nincs rádió. Nem lehet-e rávenni valamelyik tunerprogit, hogy a tunert "natívan" használja (nem tudok jobb szót) és hangolhatók legyenek rádiócsatornák? Tudom, mono lenne, de az is jó lenne.
Adott a fairy radio, ami hajlandó lenne menni, beállítható, csak keresni nem hajlandó, fixen áll a 60mhz-en, ahonnan beszűrődik valami zene, tehát valamennyire megy.
Mi az, ami komolyan hiányzik a kártyáról (chip, rádió csatlakozója a tv antennáé fölööt, stb), ami segítene. a sztereo dolog nem igazán lényeges.
Avagy lehet, hogy a pctv pro a rádióhoz más/másik drivert rak fel. A sima ugye egy pctv data service-t, egy pctv audio-t és egy pctv video-t. A rádióhoz is van ilyen? Ez a vezérlőpult/rendszereszközök alatt van.

Talán érthető, mit akartam írni.
Az újabb pctv-m van, ami csak wdm-mel hajlandó menni.
Bocs a hosszúságért.
Köszi

#179 Felhasználó inaktív   Runcajsz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 22. 10:05

idézet:
Egy kérdésem lenne és egy kérésem.
A kérdés: hardver jellegű, bár sima pctv-m van, de ha a gépem használatban van, függetlenül attól, hogy tv-t nézek, vagy bármi mást csinálok, a kártyán a tunert takaró kis fémdoboz iszonyat meleg. Annyira, hogy nemigen tudom rajtatartani a kezemet. Nincs semmi baja, de másnak is ilyen meleg? [/quote]

Nekem is nagyon meleg, de nekem még ez nem okozott hibát.

#180 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 22. 16:29

idézet:
Ezt írta Runcajsz:
Lipton!

Nekem 5.50-ös driver van fent win2k alatt, és aktív mindegyik emntési lehetőség. Lehet hogy csak Pro kártyáknál aktív mindegyik? Neked Pro van? Mert ha nem, akkor egy .dll file lehet hogy segíthet ezen, de ebben nem vagyok biztos. A fórum első részét kellene átolvani....
[/quote]

Szia! Igen PCTV Pro a kártya, és nem aktív semmi mint látod :(

Küld el légyszi azt a .dll-t

Valaki ha tud akkor legyen szíves és küldjön nekem egy PCTV Pro drivert mert nekem most valami nagyon elcsesződött itt. Berakom a gyári CD-t és azt írja nincs rajta rendes driver. Várom a drivereket ;)

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.