Elküldve: 2007. 12. 04. 21:04
Nekem 260XT-m van és épp az előbb tettem ki ak épet a tévémre, sima tv-m van semmi plazma vagy ilyemsi. Előre is elnézést a szakmaiatlanságért, de nem tudom pontosan minek mi a neve. Szóval ak ártyához kaptam egy átalakítót, ilyen sárga, ami belemegy a videókártya tv kimeentébe és a másik vége olyan jack dugó bemenet szerű. Van egy sárga kábelem, aminek mind a két vége jakcszerű kimenet. A kábelt rákötöttem erre az átalakítóra, és belekötöttem tévé sárga bemenetébe. A catalyst panelen rányomtam, hogy clone, a tévén meg megkerestem a források menüt és meg is volt.
Nekem olyasmi kérdésem lenne, hogy ezzel a fenti módszerrel kaptam egy szerintem jó minőségű képet, a monitor képéhez képest egy kicsit talán világosabb, de csak egy fokkal. Ha más módszerrel kötöm rá a kártyát a tévére, (scart) akkor kaphatok ennél is jobb minőségű képet?
A másik kérdésem, hogy olvastam, hogy nem mindegy milyen sorrendben kapcsolja ki meg be a gépet és a tévét az ember. Az oké, hogy bekötésnél minden ki van lőve, de mikor úgy döntök, hogy nem használom a tévét, de a gépet igen, akkor simán ki is kapcsolhatom a tévét, miközben a gépet bekapcsolva hagyom?
Köszi a válaszokat.