Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 19:29
Na ezért nem használom magyarhoz a kézírás felismerést.

P1510 nagyon friss! Kár hogy olyan vastag, viszont az 1024x600 -as kijelzőről igazán írhatnál. Kültéren milyen? Hat órás akkud van?
Egyébként nem áll szándékomban osztani a topicot, de jó volna tudni, mennyire érdekes másoknak a tábla téma. Nemigen írnak ide, de mailek rendszeresen jönnek.
Sajna csak néhány óra erejéig csesztettem, ami éppen elég volt ahhoz, hogy megszokjam valamennyire a stylussal való vezérlést. A géppel valami gáz van, hiába van piacon már egy ideje, csak egy prototype-ra futotta Japánból, amely egyébként nem funkcionál valami jól, azaz soha nem kapcsol be a ventije, és 600-on meg mindig a proci, valamint jelszóval védett a BIOS. Ezzel gyakorlatilag tesztelhetetlenné vált, huzamosabb működésnél riasztóan melegedik (pedig már Sonoma DDR2 elvileg). Így akkuidőről nem tudok nyilatkozni. Krinyo beszélt azzal, akitől van, nincs megoldás, csak kézszéttárás.
A kijelzőről annyit tudok mondani, hogy teljesen rendben volt, kültéren viszont nem próbáltam. Nem tudom, meddig lesz nálunk, talán jövő szerdán még meg tudom tapogatni, akkor megnézem a kijelzőt jobban. Ja igen, felbontás: a 600 szélesség sajna azért zavaró tud lenni tablet módban, scrollozni kell az összes oldalt oldalra rendesen szinte, szóval látszik, hogy a weboldalak nincsenek erre igazán felkészítve. Mondjuk erre megoldás lehet az Opera, az tud resize-olni automatce (ami nem tudom, mennyire teszi olvashatatlanná a dolgoakt, vagy mennyi cpu-t eszik le).
A kijelző nem elektromagnetikus vagy ilyesmi, hanem touchscreen, körömmel is lehet maszatolni:). Szokni kell egy ideig, de ez rövid idő. A kézírás 1-2 óra után angolul meglepően jól ment.
A gép valóban vastagnak hat, de nem tűnik zavarónak a dolog, a 8,9-es formátum eredménye gondolom. Vagy lehet mégis, de ezt nem próbáltam ki: asztalra fektetve lehet túl magas. Fél kézzel tartva viszont a tömege nagyobb gond, bár ha meg tudja az ember támasztani a lábán, akkor felülre rakva a kézírás input mezőt már jobb lehet.