Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. jan. 17., hétfő - 16:50
verseny van, ahol egymás fölé kell ígérni, és többet kell nyújtani a másiknál. szerintem.
és 20D/D100 még az a kategória, amit nem csak profik vesznek.
Sajnos nekem még az a kategória, és úgy tűnik, hogy hosszú ideig az is marad. Nem írom ide, hogy "

" mert alapvetően nem tartozom az elégedetlenkedők és telhetetlenek közé, örülök neki, hogy egy D70-et megengedhetek magamnak (kopogjuk le), azt hiszem nagyon sok ember van, aki ennél sokkal rosszabb helyzetben van, és lesz is. Na ez a gondolat már megérdemel egy

-t.
Egyébként is úgy érzem, hogy nekem még a D70 funkcionalitása is messze több, mint amire szükségem van, mindenesetre jó érzés tudni, hogy a megvásárolt technikában van tartalék, ha kell (gondolok itt ilyenekre, mint az 1/8000-es záridő).
Egy másik dolog. Valaki, akinek gyakorlati tapasztalata van a D70-nel, írhatna pár szót, hogy használat közben milyen az autofókusz sebessége. Ha az objektív számít, akkor az AF-S 18-70 DX Nikkorral lesz kitben megvásárolva.
Van ugyanis egy nikon F65-öm, egy Sigma 75-300-zal, és annak (vagyis ennek a felállásnak) az autofókusza borzasztó lassú. A hétvégén voltam sirály- hattyú- és kacsafényképezésen (szerencsére a házunktól kb 100m-re lévő tavon, mert baromi hideg volt) és egy-két alkalommal eljátszott egy ilyen játékot a gép, hogy "tekerjük már végig a telét a makró állásig hogy aztán élesre álljunk a végtelen és 70 méter között"
... és ez baromira zavart, azt hiszem érthető módon.