HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1031 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 10. 22:24

A garoztatás a javító cégeknek jó, mert ők fizetve vannak. Ha visszaadják a pénzt többet nem viszed vissza javításra, ez nekik nem biznisz. Ha jólemlékszem ha javítás után nincs változás törvény szerint cserét kérhetsz vagy vételárat, bár talán már ezen is változtattak..

#1032 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 22:51

az uj torveny (talan a bluefish topic utolso oldalan van egy link ra) eleg gumi. szerintem mindket iranyban. (miutan megnezted, es jol mondom!) hivatkozz arra, hogy nem tudtak megjavitani, igy elallsz a veteltol. (szokasos korites: ha nem orulnek kered a vasarlok konyvet, meg fogyasztovedelemrol beszelsz*.) szerintem erre vissza fogjak adni az arat. tudom, nem sok, de ennyit el lehet szerintem erni. ja, ne kiabalj meg vagdoss a fejukhoz dolgokat, legyel kimert, celtudatos. (kulonben a visszajara sulhet el.)

* nekem mar tobbszor gyanusan gyorsan megoldodott problemam, amikor a vasarlok konyvet kertem, hogy akkor ezt intezze a fogyasztovedelem! nem mindig, de sokszor.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1033 Felhasználó inaktív   kids 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 13. 20:33

NE VEGYETEK ATI RADEON GEXCUBE 9600XT-t

emberek!! ilyen nincs!
a 2 éves garancia lejártának a tövébe vagyok és ismét le kellene csrélni ezt a rohatt kártyát
borzalmas amit ez művel! nem bir komunikálni a kártya a catalyst szoftverrrel és a játékoknál vagy szétesik a kép vagy pedig fekete képernyővel kifagynak
az előző 9600xt karimat a mistral (aki hires a garancia problémáiról) visszavette mert elvileg télleg hibás volt ugy hogy letesztelték a szervizbe! amit helyébe kaptam most az se müxik!
Lehetek ilyen peches vagy az én konfigomba van a gond????

#1034 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 20:49

Idézet: kids - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 21:33

NE VEGYETEK ATI RADEON GEXCUBE 9600XT-t

emberek!! ilyen nincs!
a 2 éves garancia lejártának a tövébe vagyok és ismét le kellene csrélni ezt a rohatt kártyát
borzalmas amit ez művel! nem bir komunikálni a kártya a catalyst szoftverrrel és a játékoknál vagy szétesik a kép vagy pedig fekete képernyővel kifagynak
az előző 9600xt karimat a mistral (aki hires a garancia problémáiról) visszavette mert elvileg télleg hibás volt ugy hogy letesztelték a szervizbe! amit helyébe kaptam most az se müxik!
Lehetek ilyen peches vagy az én konfigomba van a gond????

nem csodálkozom...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1035 Felhasználó inaktív   fzr1000 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 19:45

Én sem csodálkozok.

#1036 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 22:41

mistral? me' az ad egyaltalan garanciat? :(
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1037 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 08:58

Miért még létezik...
Szerintem egyáltalán semmit nem szabad ott venni, mert lassan bezárják az összes boltot...

#1038 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 06. 01. 13:16

hát az úgy vót, h vittem egy ilyen gecicube 9600xt karit havernak vissza pestre, mert ottan vette sulinyetben M-nél és leköltözött vissza. fél éves vót a cucc, 10 hónapos. másnap akarták cserélni ráfizetéssel. megbeszéltem vele, bódottá vala, kerítettem pézt, aztán irány vissza. közölték,h most már nem, mert feltűnt egy ilyen kártya  (csak úgy semmiből) egy vidéki üzletükben oszt majd az lesz. jóvan. jövő hét. mondok legyen egy hónap mer én akkor jövök csak, srác meg nem akart még +ban felutazni. addig adtam neki egy elfekvő gf3-asom, csak úgy jófejségből. én elmentem a kártyáért, megkaptam. ua-olyan fos volt nála játékban (ezt én is tapasztaltam, moha sorozat minden tagja, cod érdekes módon nem, hl2 nem de a gta sa igen, far cry is, újabbakal meg nem jáccottam) nálam ragadt, mert látni sem bírta, én meg mondtam, h nem igazán van kedvem menni mustrálba, cserébe meg adtam a gfti4600-asom (tény, h nem vmi törvényes, bár igazából nem adta el csak én használom) mert hát én úgyis csak videózom, max 1 órát ha bírok jáccani, azt meg általábna bírta, bár volt, h félóránként gpu recoverizett, de legalább ment tovább a legtöbb játékban. enyvidiás amd lap volt az övé is, enyém is. közben szereztem msi rgb-s 6600gt-t (sztem marad is pár évet a gépben), ezért beletettem egy cerka mellé, inteles alapokban, semmi gondja idáig (jóatyám kalózkodik néha a karib tengeren, vagy rómában hadvezérkedi, esetelg diablóval küzd, de ha nekiáll az öreg tolja 4-5 órát egyfolytában az ősz fejével)). időközben széthalasztotta a gépét a srác (valami hálózati gondja volt, táp murdelt oszt vitt szinte mindent, pedig fsp volt 360-as talán) és most azon gondolkom megkérdem eljárjak -e  nevében és felmenjek pestre vele milőtt lejér 2 év gari (mert ugye cserénél nem adnak pulsz garit a kis huncutok).  gondolom őszre már mutatóba sem marad ezekből a szutykokból. levásárálni az eredeti árat  (ja a sulinyet vimnyettát lehagyták egyébként). merhogy ez esetben ha szivatják/nak, ugyanbizony az már inkább adóhatósági ügy. az meg morcosabb és talán irgumburgum,  mint a nyálas fogyvédelem. bár amilyen kis mulya, sztem a kari marad nálam...

Szerkesztette: avman 2006. 06. 01. 13:17 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1039 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 13:46

:offtopic:
Ezen egy élmény volt keresztülrágni magamat. Kicsit jobban tagolhatnád a mondandódat, pár nagy mondatkezdő betű meg enter csodát tesz. ;)

#1040 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 13:47

:eek:  :eek:  :eek:

Te avman, a legközelebbi írásodat legyél szíves bekezdésekkel és mondatkezdő nagybetűkkel tagolni, mert a fenti iromány jelen formában történő elolvasása egy kalandtúrával ér fel. A fonetikus szlengszavakról nem is beszélve... :rolleyes:
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#1041 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 14:02

árggh. eztet műegyetemes vizsgaidőszakban meló mellett senki nem várhassa tőlem. :D 
tagoljak? meg nagybetű? ohne szleng és fonetikus írásmód? meg az úri közönség 10 órától táncol? még mit nem. mikor alig tudok lopni pár percet fórumra, azt is igen eklektikusan és csapongó agyműködéssel, energiaital és kv túladagolás kezdődő jeleit mutatva...
elitfórum lett ez is itten, nem ilyen magamfajta vidéki parasztoknak való...  :p ja és ha elárulnám az alapvégzettségem.... felkoncolnátok...  :Đ
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#1042 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 01. 16:21

Légy szíves, a fentinél jobban tagold a mondandódat! Olvashatatlan.

A topciban erről ennyi elég is lesz.

Szerkesztette: Carmaged 2006. 06. 01. 16:22 -kor

#1043 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 16:42

Idézet: avman - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 14:16

és most azon gondolkom megkérdem eljárjak -e  nevében és felmenjek pestre vele milőtt lejér 2 év gari (mert ugye cserénél nem adnak pulsz garit a kis huncutok).  gondolom őszre már mutatóba sem marad ezekből a szutykokból. levásárálni az eredeti árat  (ja a sulinyet vimnyettát lehagyták egyébként). merhogy ez esetben ha szivatják/nak, ugyanbizony az már inkább adóhatósági ügy. az meg morcosabb és talán irgumburgum,  mint a nyálas fogyvédelem. bár amilyen kis mulya, sztem a kari marad nálam...

Meghatalmazással nem lehet gond. Aláír ő is, te is, 2 tanú, és mehetsz is intézkedni.

#1044 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 14:54

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 17:21

Légy szíves, a fentinél jobban tagold a mondandódat! Olvashatatlan.

A topciban erről ennyi elég is lesz.

vagy nem. csak néminemű agyműködést kíván, bizonyos részleteiben. de ha nem tetszik vagy nem rendekezel az analitikus szillogizmus egyszerű képességével, hát töröld ki francba.

#1045 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 18:02

Idézet: avman - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 15:54

vagy nem. csak néminemű agyműködést kíván, bizonyos részleteiben. de ha nem tetszik vagy nem rendekezel az analitikus szillogizmus egyszerű képességével, hát töröld ki francba.

Te meg tanulhatnál egy kis jó modort is a helyesírás mellé! :(
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#1046 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 02. 22:37

avman, utoljára szólok, hogy fogd vissza magad.

[ON]

#1047 Felhasználó inaktív   kétkedő 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 00:01

Idézet: avman - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 14:54

Ne használjunk olyat szavakat amit mi magunk sem értünk, nemhogy mások. Talán az egyetem helyett tanulhatnál magyarul is........

#1048 Felhasználó inaktív   uhuhu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 03. 06:23

sziasztok!

egy gyors és rövid történetet leírnék egy asztali DVD-ről.

A Metróba vettem egy asztali DVd-t név szerint: Orion 2602 Divx es lajátszót.
Nagyon keveset használtam, de igy is a 3. hónap után elkezdett akadozni minden lemez ugy a 45 ik perc környékén.
Gondoltam : irány a szerviz. Melepődve tapasztaltam, hogy kigyózó sor, és mindenkine a hóna alatt pontosan ilyen DVd lejátszó van.
:rolleyes:
A szervizes mosolyog, és kérdi: akad?  mondom: igen. OK akkor fej csere, jöjjek 2 hét mulva, de mivel ebben csak kínai alkatrész van, igy ne tegyem mélyre a fiókomba a garancia jegyet, mert lehet hogy még találkozunk.
Érdekes vélemény egy szerelőtől, gondoltam...
és bejött. a 4. nap után ujra akadnak a lemezek.

Kiszámoltam: 2X oda vissza óbudáról a 17. kerületi szerelőhöz, annyiba kerül mintha vennék egy másik-normális lejátszót. ugyhogy az Orion megy a kukába.
Oriont soha többet.
Tele gagyi alkatrésszel, egyszerüen használhatatlan...

Én azt hittem, hogy az Orionnak neve van, sok sok éve a piacon van, igy nem járatthatják le magukat...
Tévedtem.

#1049 Felhasználó inaktív   bundas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 15:13

Orion meg a márkanév :Đ Kiskínaiak nekiálltak felmatricázni. Kb ennyi köze van a régihez.

#1050 Felhasználó inaktív   Gyalogkakukk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 14:37

Az én történetem kicsit ki fog lógni a topicból, de tanulságos...
Kaptam egy fülest egy ismerősömtől, hogy a miskolci Media Markt-ban lehet kapni egy Philips DVD/SACD lejátszót (963), ami anno a Philips majdnem csúcs DVD-je volt (~90e Ft volt anno),  28e Ft-os akciós áron. Mivel úgyis kerestem egy CD játszót magamnak (nagyon szép CD hangja van DVD lejátszó létére) úgy gondoltam miért ne, kocsiba be, közben felhívtam haveromat nem kell-e neki is egy, kellet is 2, így aznap meg is vettem 3 db-ot ebből az akciós, kifutó DVD-ből.
Egy került hozzám, egy haveromhoz, egy meg az ő haverjához. Mindenki boldog volt, amikor 1 hónap után a 3-ból 2 meghalt. Lefagytak, nem lehetett bekapcsolni őket. Garanciában vissza hát a szervízbe, ahol kiderült, hogy nem javítható, kapni meg már nem lehet ezt a típust, így csere a mostani hasonló kategóriás lejátszóra.
Ez pedig a Philips egyik legjobb most kapható DVD-je (DVP9000s) picivel 100e Ft alatti árral. A történet vége, hogy mindketten hozzájutottunk egy igen drága, új, garanciális DVD-hez 28e Ft-ért, pedig én csak egy CD lejátszót kerestem... :)
Tanulság? A Philips garanciális ügyintézése úgy tűnik működik, érdemes vadászni a kifutó modellekre, és az nevet, aki a végén nevet. :)

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.