Idézet: Leeroy - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 12:55
Az átlag Amigásnak pedig a Mac-ről igen rossz véleménye van, már az oprendszert tekintve, szóval ezzel nem lehet behelyettesíteni.
Arról pedig, hogy kinek mi drága és mi nem: akinek kell, ennyiért is meg fogja vásárolni.
No offense a részemről se, de ez van.
Igen azt mondom én is, hogy volt, illetve aktuális Amigások vesznek leginkább. De a legtöbbjük ért annyira a számítógéphez, hogy nem sz*pik a winnel. Akiknek a Windows nehézséget okoz használat közben azok többnyire nem volt Amigások, leginkább olyan emberek, akiknél a PC az első gép amit úgy-ahogy megismertek. Így pedig már érthető mi az idegen.
Az átlag Amigás véleménye itt a Mac-ről nem mérvadó, szvsz. Én a Mac-et mint munkára használható alternatívát hoztam fel, egyébként a 9-es OS-ig személy szerint nekem se szimpatikus, de X-szel azért más a tészta. Lehet utálni egyébként a MacOs-t, vagy a Win-t, de dolgozni a három oprendszer közül ezzel a kettővel lehet igazából (mármint nekem: Photoshop, QuarkXpress, Acrobat, Illustrator, Flash).
Drágaság: valóban akinek nagyon kell, az megveszi, van ennél sokkal drágább hobbi is, pl. veterán autók, de:
Én nem hobbiként mondtam rá, hogy drága, hanem munkagépként.

Súgó
A téma zárva.