>VPN, torrent s USB között különbség van.
Architekturálisan nyílván. Én analógiát próbáltam keresni, és számomra a VPN tűnt nehezebb problémának. De ez szubjektív - sőt meglehet megalapozatlan - érzés volt bennem
>Az USBhez driver kell, míg a többinek nem.
Ezt nem értem. A videókártyához nem? IDE-hez nem? Noch dazu: a hálózati kártyához nem? A VMware-nél van a VMware Tools, ami ilyesmiket jobban támogat, de nagyon nem mélyedtem el: 'bamba' felhasználóként eddig nem volt rá szükségem, elég volt installnom.
>S ha egyszer egy USB port foglalt a gazdi oprendszeren, akkor azt nem fogja átadni mint üres/foglalt a guestnek. Lehet, hogy van megoldás, de nem épp ezen a logikai vonalon, ahogy mondod.
Én VMware alatt kipróbáltam, csont nélkül ment a guestes WinXP32-n is az USB-s vinyóm. Ettől függetlenül fennállhat a probléma amit mondasz (amit én továbbra sem értek, noha engem is érdekel). Innentől én elcsitulok, és akár mindketten figyelhetjük, hogy mások mit mondanak...
>Hardweres tűzfal az okés lenne, csak drága.
Nem tudom mi drága és mi nem. Mint ahogy továbbra sem tudom mi a 'normális' tűzfal definciója, ami a gyakorlatban elegendő, pedig nemkissé szeretném. Ezért is próbáltam reagálni/bekapcsolódni, még ha nem is jártam sikerrel.
>Ja, az nForce4 tűzfalára gondolsz? Nem igazán megoldás.
Saját bőrömön azóta megtapasztaltam. Probléma kapcsán, a mikrotorrent kliens faqján láttam, hogy csúnya rés van benne. Azóta már uninstalltam.
>Ezeregyszer ki volt tárgyalva, hogy miért ebben a topikban is, máshol is. UI nem ártana előb beleolvasni a topikba mielőtt tudást osztogatnál.
Távolról sem állt szándékomban tudást osztani, csak lelkes témába bekapcsolódni vágyóként próbáltam a fonalat felvenni. A hozzászólásaimból látszik, hogy valameddig próbáltam visszaolvasni a topicot: igaz, kétségtelenül nem sikerült sem ezt sem "máshol" lévő topicokat végigolvasni. Én a magam részéről az ilyesmit mástól nem is várom el.
Szerkesztette: timortin 2006. 01. 09. 10:06 -kor