Idézet: GI - Dátum: 2006. jún. 17., szombat - 9:52
Ez biztos így lenne?
Igaz környezetemből indulok ki, de a legtöbb konzolos ismerősöm (gyakorlatilag mind) azt sem tudja, hogy mi van a konzoljában és nem is érdekli egyátalán a dolog.
PS3-ról a nagyközönség meg kb annyit tud, hogy lesz valamikor és jobb lesz, mint a PS2.
Többet nem.
Persze, ha kijön, majd számítani fog a vásárlók elégedettségi szempontjából ez a sok dolog, de szerintem kizárt, hogy a leendő vásárlók nagy része tudja a korábban beigért dolgokat.
Igen biztos igy lenne.
A masodik reszevel pedig nem ertek egyet, mert a rajongok nagy resze bizony tudja, mi micsoda.
Es bizony az indulasnal nem a szimpla vasarlok rohanjak le a boltokat.
Az elso tobb millios tetel tehat siman azokhoz vandorol akik szinte mindennap ertesulnek a hirekrol a neten.
De nem is arrol volt szo, hanem arrol, hogy mit szolnanak az emberek, ha hirtelen mondjuk az 599$ arat mondjuk felemelne a Sony 649$-ra, annak fenyeben, hogy 299-399$ volt eloszor szo, majd 599$-rol. (tehat nem a kulso taprol beszeltem, hanem az ar megvaltoztatasarol)
Raadasul azt ne felejtsuk el mennyi a konkurencianal az X360.
Tehat a nem rajongok kozott mit fog latni egy szulo, ha bemegy a boltba vasarolni az unnepeknel vagy mas alkalombol a gyerekenek ?
399$ vs 649$ Igy az eladasai is csokkennenek a Sonynak.
Amugy meg fogsz lepodni felmeres szerint nagyon sokan tisztaban vannak a kulonfele hirekkel.
Multkor belinkeltem egy oldalt a masik topicban, ahol a megkerdezettek tobb mint 30%-a mondta hogy a neten tajekozodik a konzollal kapcsolatban.(es ez a szimpla maganemberek kozotti felmeres volt, nem pedig a rajongok kozott)
Persze ebben van nemi kenyszererzetem, gondolom valami szorakoztatoelektronikai standnal tettek fel a kerdeseket.
Szerkesztette: Jakuza 2006. 06. 17. 09:17 -kor