Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 22:45
Nektek, mint kereskedőknek illene tudni, s nem nekem kellene idézgetnem. De mint mondtam, olyan jogszabály, melyet rajtam számon kértek nincs, mert nem mondtam olyat, amit lordrolee mondott. Olyat mondtam, melyet a tv. is szabályoz. Ha lordrolee ismerné a rá vonatkozó kötelezettségeket, amit illene neki, és neked is, akkor nem ferdítené így a dolgokat, ahogy tette.
Ez mind szep es jo, de ettol meg egy dekaval nem fogunk kozelebb jutni a megoldashoz.
Konkretan most egy ejjel kornyeken annyi hajlandosagom sincs, hogy most megnezzem, hogy lordloree mit mondott egy oldallal hatrebb, a bedobott a torveny szerint c. dolgok nyomozasahoz meg fenyes nappal sem. Szerintem az altalam eladott termeknek van egy megfelelosegi nyilatkozata, melyben foglaltaknak kenytelen megfelelni, es nekem ezzel az egvilagon semmi dolgom. Ha jol ertem, szerinted megis. De ha nem dobsz be egy copypaste-t a kozosbe, keremszepen ezen es ezen pontok szerint ez es ez, addig nyitva marad a dolog. Nyilvan en nem tudok ilyet, a jogszabalyok nem azt irjak elo, hogy mit nem kell, hanem azt, hogy mit kell. Szerintem nem kell semmit, igy cafolni csak az ellenoldal tud, aki szerint megicsak kell valamit. Ha megteszed a nep okulasara, akkor koszontuk szepen, ha nem, akkor meg tokfoloslegesen szajkaratezunk itt masfel oldal ota...