Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 1:33
Ez legyen a legnagyobb probléma. Ugye?
ez bizony probléma. az hogy nem érzed annak, téged minősít.
A felhozott forrásokban sem található más, mint amit leírtam. A blokk/számlakérdést pedig egyáltalán nem buktam be, de nekem az is mindegy, ha azt hiszed, hogy igen.
mivel ezirányú állításaid ellentmondanak a hiteles forrásnak, szerintem jobban teszed ha beismered, mertha nem - egyvalamivé válsz: nevetségessé.
Arra gondoltam - bár látván a viselkedésedet tévesen - hogy e kérdésben érdemi vitára alkalmas érveket tudunk felhozni egymásnak.
te az érvelés és a vita szabályaival nemvagy tisztában, fellengzősen kijelentesz - aztán ha visszakérdeznek vagy vitatják az álláspontod megsértődsz, személyeskedsz.
Remélem Jahno továbbra is kitartó lesz és megkeresi az említett BH-t, az ezzel a kérdéskörrel foglalkozó szakmai publikációkat. Én veszem a fáradtságot és felhívom ma egy ismerősömet, hogy kikérjem erről a véleményét.

ezt látod nagyon jól teszed, mármint ha veszed a fáradságot (sic!) továbbá arra azért megkérnélek, hogy lehetőleg ne harcostárshoz hanem szakemberhez fordulj
Ha viszont ismételten irónikus, ellenszenves hangnem lesz a mérvadó, úgy nem fogom erőltetni, hogy értelmes párbeszédet folytassunk, mert nincs szükségem a felesleges hülyeségekre, amikkel többnyire eddig traktáltatok.
hidd el komám, a te felesleges hülyeségeidre sincs szükség. lehet emberi, értelmes hangnemben is megbeszélni dolgokat, nem muszáj arrogánsan kioktatnod másokat. ha erre képtelen vagy akkor ide irkálnod is felesleges, mert önfényezésen kívül semmi hatást nem vagy képes gyakorolni.
Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 12. 00:55 -kor