Idézet: World-Soft - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 17:39
Lelepleztetek. Én valóban egy "NYERÉSZKEDŐ" vagyok.
Be kell vallanom:
Szerettem volna egy új kártyát, ezért elvittem a szemvízbe, majd JEDI trükkel rávettem a szervizt, hogy nyilvánítsa hibássá. Csak a gonosz erő megzavart, és hiba csúszott a számításomba. Nem jön ki az a kártya előle amit szerettem volna.
Elnézést, ha valakit megtévesztettem volna, vagy esetleg hiú ábrándokat ébresztettem volna benne.
Elnézést, hogy úgy hittem, ha levásárlás mellett döntök, akkor a törvényi eredeti árban gondolkodhatom, és álnok módon nem értem meg, hogy most ennyit érnek már csak az AGP 6600GT kártyák.
Elnézést, hogy akkor is kiakadtam volna, ha nem 1, hanem 2 év után viszem vissza a kártyát és azt mondja, a cég, hogy az AGP kártya már semmit nem ér, de ők jószívűen felajánlják, hogy 1000Ft-ért vegyek valamit. Mondjuk egy 2 gombos egeret.
Elnézést, de 1-2 hozzászólás ezt sugallta számomra.
DE TISZTÁZZUNK VALAMIT:
Nem azért vittem vissza, mert nem tetszett a kártya és cserélni akartam, hanem azért mert rossz volt.
Nem 1 év után találtam ezt ki hanem ezt már az elején jeleztem nekik.
Nem a garanciális időn túl vittem vissza, hanem jóval azon belül.
Nincs semmi kifogásom, ha kapok egy olyan kártyát amit vásároltam is, de ha ezt nem lehetséges, akkor ragaszkodnák ahhoz ami jár.
Tudom ez nagy bűn, mert ki vagyok én, és hogy jövök ahhoz, hogy ilyeneket akarjak.
Ilyen esetben akkor vagy nem kell 3 év garanciát vállalni (hisz 3 év múlva úgy sem lesz már AGP sem), vagy közölni kell vásárláskor az emberrel, hogy mivel nem úgy mentem be hogy kérek valami jó videokártyát, mondjuk valami 6600GT-st, hanem úgy, hogy "Csókolom! Érdeklődnék, hogy van -e az MSI XYZ típusú kártyájuk...", akkor más garanciális feltételekkel lehet csak vásárolni.
De tényleg elnézést, hogy naív vagyok, de így születtem....
Amúgy hogy tisztán lásson mindenki:
-Azt mondták kérdésemre , hogy kicserélik, vagy ha nem lehet, akkor vásároljam le.
-Én a cég aktuális árlistáját nézve, illetve azt lapján, hogy a szerviz kérdezte az ár megállapításához, hogy MSI vagy Gainward gondoltam azt, hogy ezt fogják esetleg felajánlani mint cser.
-Mint írtam nyomozásom egyenlőre az, hogy nyílván ezek a kártyák is PCI-E-ek már, tehát nem is menne bele a gépembe
-Az árlistában pedig csak egyhez van odaírva, hogy AGP, az pedig ATI RADEON.
World-Soft nem értelek. tudod mit akarsz. az elállást megfogalmazod, tértivevénnyel feladod, ezzel az általad kívánt folyamatot megindítottad. nem kell idetólni a szarkazmust. igen jogilag igazad van. szerezz neki érvényt. pont.