HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#1241 Felhasználó inaktív   mackosajt111 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 25. 09:31

OFF
Egyébként néha annak is van előnye ha egy rendszer nem elérhető: A minap a Sportingbetnél akartam fogadni egy focimeccsre (a meccs már ment), de a fogadás felvivő rendszerük (nem az egész) mindvégig elérhetetlen volt, valami VBScript error baja volt :), így nem tudtam fogadni - de közben úgy alakult az eredmény, hogy a fogadást elbuktam volna... :)
ON

#1242 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 28. 17:38

Van egy  megvezetés a honlapon. Az a bizonyos "Itthon kiegészítő" díjcsomaghoz ezen a lapon elfelejtették odaírni, hogy CSAK csúcsidőn kívüli időszakra vonatkozik a 0 Ft.
http://www.upc.hu/in...p?PageID=112269
*  Telefonáljon hálózaton belül éjjel-nappal 0 Ft-ért!
    * Ingyenes telefonszám-megtartás minden új előfizetőnknek
    * Mobil kiegészítő díjcsomaggal (1200 Ft/hó) csúcsidőn kívül 25 Ft-os percdíjjal hívhat minden magyarországi mobilszámot!
    * Itthon kiegészítő díjcsomaggal (1200 Ft/hó) 0 Ft-ba kerül minden magyarországi vezetékes szám hívása!
    * Havidíja a próba ideje alatt 0 Ft-ba kerül!
    * Ingyenes bekötés

Csúcsidőben a helyi hívás amúgy: 8,52 Ft/perc , távoságí hívás pedig: csak 17,28 Ft/perc 

#1243 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 19:44

Idézet: gap - Dátum: 2006. júl. 28., péntek - 18:38

Van egy  megvezetés a honlapon. Az a bizonyos "Itthon kiegészítő" díjcsomaghoz ezen a lapon elfelejtették odaírni, hogy CSAK csúcsidőn kívüli időszakra vonatkozik a 0 Ft.
http://www.upc.hu/in...p?PageID=112269
   *  Telefonáljon hálózaton belül éjjel-nappal 0 Ft-ért!
    * Ingyenes telefonszám-megtartás minden új előfizetőnknek
    * Mobil kiegészítő díjcsomaggal (1200 Ft/hó) csúcsidőn kívül 25 Ft-os percdíjjal hívhat minden magyarországi mobilszámot!
    * Itthon kiegészítő díjcsomaggal (1200 Ft/hó) 0 Ft-ba kerül minden magyarországi vezetékes szám hívása!
    * Havidíja a próba ideje alatt 0 Ft-ba kerül!
    * Ingyenes bekötés

Csúcsidőben a helyi hívás amúgy: 8,52 Ft/perc , távoságí hívás pedig: csak 17,28 Ft/perc 

Inkább tévesztésnek nevezném.
Ugyanis másik lapon ezt látod: http://www.upc.hu/in...=14833#szolgter

Idézet

Vezetékes telefon - verhetetlen árakon

Gondolta volna korábban, hogy egyszer majd a televíziós kábelen keresztül fog telefonálni? A UPC úttörő szerepet vállal a legmodernebb technológiák meghonosításában, és a vezetékes telefonszolgáltatás beindításával már teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújt Önnek. A UPC Telefon a hagyományos szolgáltatókhoz képest számos előnnyel rendelkezik:

Akár 30%-kal kedvezőbb percdíjak
Alacsony havidíj
Nincs kapcsolási díj
Nincsenek komplikált előhívószámok
UPC hálózaton belül éjjel-nappal 0 Ft-ért telefonálhat!
Az Itthon kiegészítő díjcsomaggal csúcsidőn kívül minden belföldi hívása 0 Ft-ba kerül!
Mobil kiegészítő díjcsomaggal csúcsidőn kívül 25 Ft/perc díjon hívhat minden magyarországi mobil számot!

Telefonáljon többet, de fizessen kevesebbet!

Nálunk nincs szükség bonyolult előhívószámok tárcsázására, így továbbra is a megszokott módon telefonálhat és a meglévő vezetékes telefonkészülékét sem kell lecserélnie.

UPC Telefon Alap tarifacsomag havi előfizetési díj maximum 2.400 Ft áfával (chello classic/chello plus + Kábeltelevízió Családi csomag előfizetéssel csak 1.190 Ft áfával, részletek itt
Kapcsolási díj 0 Ft
UPC hálózaton belül éjjel-nappal 0 Ft-ért!
Itthon kiegészítő díjcsomaggal havi 1.200 Ft-ért csúcsidőn kívül minden helyi és belföldi távolsági hívás 0 Ft-ba kerül!
Mobil kiegészítő díjcsomaggal havi 1.200 Ft-ért csúcsidőn kívül 25 Ft-os, csúcsidőben 55 Ft-os percdíjjal hívhat minden magyarországi mobil számot!
Kedvező percdíjak, másodperc alapú számlázás
UPC hálózaton belüli hívások éjjel-nappal 0 Ft-ért, azaz pl. budapesti UPC Telefon előfizető ingyenesen beszélgethet debreceni UPC Telefon előfizetővel!
Ha Ön nemcsak a percdíjakat, hanem a telefonálás teljes költségét csökkenteni szeretné, beleértve a havidíjat is, akkor a UPC Telefont érdemes választania! Amennyiben ugyanis előhívószámok segítségével telefonál, akkor eredeti szolgáltatójának továbbra is fizetnie kell a havidíjat. A UPC saját hálózatán nyújtott teljes körű telefonszolgáltatásával azonban nem kell megtartania eredeti (T-Comos) előfizetését és bonyolult előhívószámokat sem kell tárcsáznia. Ez teszi lehetővé, hogy Ön valóban szolgáltatót váltson, azaz egyszerre élvezze az alacsony havi- és forgalmi díjakat.

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1244 Felhasználó inaktív   Arthuro_Adam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 10:34

Nekem Webstar modemem van, és egy FSP rendszerű hivószámkijelzésű telefon (Swisscom), de csak a UPC hálózatból jövő számokat jelzi ki. Mi lehet a gond?

Ezt leszámitva nincs semmi gond a szolgáltatással, bár nem mindig sikerül kapcsolgatni a két vonal között, illetve nem lehet kikapcsolni a hivásvárakoztatást.

Ha valakinek van valami ötlete azt előre is köszönöm.

Viszont nem szolgáltatással, hanem céggel kapcsolatos hatalmas nagy ..., hogy elmegy a net, nincs telefon, akkor nekem, saját pénzből mobilról kell felhivnom őket, és nem hajlandóak visszahivni. Ez undorito szerintem.

#1245 Felhasználó inaktív   kelemano 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 22:08

Idézet: Arthuro_Adam - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 11:34

Nekem Webstar modemem van, és egy FSP rendszerű hivószámkijelzésű telefon (Swisscom), de csak a UPC hálózatból jövő számokat jelzi ki. Mi lehet a gond?

Az a gond, hogy az UPC csak a sajat maga altal kivalasztott szabvanynak megfelelo telefonokat kezeli

#1246 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 06:09

Idézet: Arthuro_Adam - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 11:34

Ezt leszámitva nincs semmi gond a szolgáltatással, bár nem mindig sikerül kapcsolgatni a két vonal között, illetve nem lehet kikapcsolni a hivásvárakoztatást.

Ha valakinek van valami ötlete azt előre is köszönöm.

RPAS és FSK szabványok támogatottak UPC Telefonnal.

#1247 Felhasználó inaktív   Adams 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 17:08

A szept. 2-től érvényes ÁSZF-ben már szerepel egy új alapcsomag is, aminek UPC Telefon Plusz (Alap)csomag a neve.

Tud valaki erről valami közelebbit? Mert az ÁSZF csak a nevét említi, de semmi igazán konkrátat nem közöl ...

Köszi az infót előre is!
Adams

#1248 Felhasználó inaktív   oszika1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 11:51

Sajna nem UPC-s területen lakom, fizetnem kell az Invitelnek a havi 3000 Ft-nál is több sarcot.
Nálam az Invitel vonal egy Sipura3000 adapterbe megy be. VOIP szolgáltatóként a Neophone-t és a Voipstuntot használom. Kifrele menő hívások a VOIP szolgáltatókon keresztül mennek ki, befele pedig hívható vagyok az Invitel-en, vagy a Neophone-on keresztül a 21-es körzetszámon.

Ezt a megoldást a UPC telefon mellett is össze lehet hozni. Fizetnétek az alacsony UPC havidíjat, hívhatók lennétek a UPC-s vonalon, ha meg mégsem - és a net még megy - akkor a neophone-os számon. Ja, és VOIP-on hívhatnátok a UPC ügyfélszolgálatot. :-))

Úgy hallottam megjelent a Sipura3000 újabb változata, amely már router is. Az egész így 25-30k Ft-ból megoldható. Olcsóbb megoldás a Grandstream ATA486, amely szintén router is.

Oszika

#1249 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 12:36

Idézet: oszika1 - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 11:51

Fizetnétek az alacsony UPC havidíjat, hívhatók lennétek a UPC-s vonalon, ha meg mégsem - és a net még megy - akkor a neophone-os számon.

A gáz az, hogy amikor nincs telefonszolgáltatás, akkor 99%-ban net sincs.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1250 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 12:54

Idézet: oszika1 - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 11:51

Nálam az Invitel vonal egy Sipura3000 adapterbe megy be. VOIP szolgáltatóként a Neophone-t és a Voipstuntot használom. Kifrele menő hívások a VOIP szolgáltatókon keresztül mennek ki, befele pedig hívható vagyok az Invitel-en, vagy a Neophone-on keresztül a 21-es körzetszámon.

Szia,

azert ez nem tul nyero megoldas.  Adjak meg az ismeroseimnek harom telefonszamot (mobil, upc, neophone) aztan probalkozzanak valamin ha nem tudnak elerni?  Vagy ha csak pizzat akarok rendelni, akkor kezdjek el vacakolni 3 telefonnal mire vegre megy a telefonalas?

Mult honapban hivott engem amugy az upctol egy kedves-johangu-fiatal kislany, valami sales lehetett, mondogatta, hogy akcio meg ingyen kiprobalas meg jajdejolenne.  Egy darabig hallgattam mert tenyleg kedves hangja volt, de sajnos arra mar nem volt betanitva, hogy vannak emberek, akiknek nagyon jo az, hogy ket kulonbozo tavkozlesi szolgaltatas (telefon, internet) ket kulonbozo szolgaltatotol jon, s igy egyik hibaja eseten ott a masik (ha nincs upc van dialup, ha nincs matav... ooo... ilyen meg nem volt soha...).

Azota nem probalnak meggyozni, hogy telefonaljak naluk.  En meg arra jutottam, hogy ha havi plusz par ezer forintba kerul egy atombiztos telefon, ami eddigi eletem soran meg sosem volt hibas, akkor ez egy jo biznisz.

#1251 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 16:17

Hello!

Nem tudjátok, hogy ha walaki lemondja a upc-s telefont, akkor a webstar modemet lecserélik nála másikra?
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1252 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 20:19

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 17:17

Hello!

Nem tudjátok, hogy ha walaki lemondja a upc-s telefont, akkor a webstar modemet lecserélik nála másikra?

Nem, mivel már a csak internetet rendelő előfizetők is webstart kapnak.

#1253 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 20:26

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 17:17

Hello!

Tapaszalat: nem. Mi lemondtuk és maradt a modem.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#1254 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 16:09

Na, voltam ma lemondani a telefonomat az upc irodában. Nagyon kedves volt a pultos lány, megírtuk a papírokat, azt javasolta, hogy legyen a lemondási időpont szeptember 1. Ez a dátum 2 helyen is szerepel a szerződésmódosításon!

Ezek után 1 órával már nem tudtam hívni a lakást, meg onnan sem lehet hívni. A vonalam megsemmisült 1 óra alatt, határidő előtt 3 nappal. (az előfizetési díjat pedig már előre levonták szeptemberre, mint tudjuk).

Ez gusztustalan. :reklamacio:
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1255 Felhasználó inaktív   Bajtay 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 20:12

csá

annyit kérdeznék csak hogy az oriás plakátokon hirdetett 1080ft havidijat mivel lehet kiérdemelni egy kezdetektöl fogva elöfiztö ügyfélnek
:mad:

#1256 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 20:30

Idézet: Bajtay - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 20:12

csá

annyit kérdeznék csak hogy az oriás plakátokon hirdetett 1080ft havidijat mivel lehet kiérdemelni egy kezdetektöl fogva elöfiztö ügyfélnek
:mad:

Kell hozzá még ugyanarra a névre családi csomaggal tvt előfizetni+ legalább chello classic internetet!
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#1257 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 20:52

Sziasztok!
Látom az új ÁSZF-ben már benne vannak a magasabb sávszélek szept 2-től..a logika azt diktálná,hogy akkor emelnek, amikor a korlátfeloldás szokott lenni, vagyis holnap..mikor kezdhetünk reménykedni, és modemresetelni 10 percenként?:D
Engem ez az 1mbit-es upload már nagyon izgat:D

A máisk, tud arra valaki mondani valamit, hogy ha új mac címet akarok regisztrálni, a prov.chello.hu-n miért nem tudok bejelentkezni semmilyen kóddal, felh.névvel?
Nem a korláttal akarok játszani, csak ilyenkor új ip-t kapnék, és végre látszódna a cod2-es szerverem a magyarok között..sikerült olyan ip-t kapni, amit nem magyarnak látnak a szerverkeresők, és azóta nem tudok játszani.:D
(emiatt is érdekel már az 1mbit felfelé)

#1258 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 21:41

Idézet: SimonTower - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 20:52

Sziasztok!
Látom az új ÁSZF-ben már benne vannak a magasabb sávszélek szept 2-től..a logika azt diktálná,hogy akkor emelnek, amikor a korlátfeloldás szokott lenni, vagyis holnap..mikor kezdhetünk reménykedni, és modemresetelni 10 percenként?:D
Engem ez az 1mbit-es upload már nagyon izgat:D

A máisk, tud arra valaki mondani valamit, hogy ha új mac címet akarok regisztrálni, a prov.chello.hu-n miért nem tudok bejelentkezni semmilyen kóddal, felh.névvel?
Nem a korláttal akarok játszani, csak ilyenkor új ip-t kapnék, és végre látszódna a cod2-es szerverem a magyarok között..sikerült olyan ip-t kapni, amit nem magyarnak látnak a szerverkeresők, és azóta nem tudok játszani.:D
(emiatt is érdekel már az 1mbit felfelé)

Első kérdésedre a válasz itt.
A másodikra pedig próbálkozz itt.

Remélem segít. ;)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#1259 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 22:00

Oucch, bocsi, csak szétáll a fejem, véletlenül a telefonos topicra kattintottam rá:D
Köszi azért, mert már megint ide néztem be elsőnek:D

#1260 Felhasználó inaktív   Bajtay 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 10:21

Idézet: gdeak - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 21:30

Kell hozzá még ugyanarra a névre családi csomaggal tvt előfizetni+ legalább chello classic internetet!

csá

én mindenre elö vagyok náluk fizetve
TV+CHELLO+TELEFON

de a számnál amit hoztak még mindig a 2400 ft 6ho telefon van
automatikussan nem csökkentenek??
akkor most vivaldi 1/2 orám lessz

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62