...a voice from the darkness.....
Na hát ez az, bármelyik fight-zene nagyon jól el van találva szerintem is. Én is láttam azt a topicot: láttam, hogy sokaknak nem tetszettek a hard rock zenék az eredeti PK-hoz - nos, én nem osztom ezt a nézetet, pedig addig (mármint a PK-ig) egyáltalán nem hallgattam olyasmit...

Jut eszembe, említettem a csúszkálós reggeleket meg a "Snowy Bridge"-et: naná, hogy átváltottam a lejátszóban akkor, hogy az szóljon, stílusosan...

Jut eszembe, hogy kiemeljek még egyet, amelyik nagyon passzol: "Military Base" fight-music (és érdekes módon ugyanez megy az "Atrium Complex"-hez is, na meg a szakadó esőhöz

)...
Ma egyébként végigvittem megint Traumán, és maximalizáltam a "Kills"-eket mindenhol. A "Loony Park"-hoz a "Triple Haste", "The Sceptre", meg a "Magic Gun" kiváló volt; kár, hogy nem lehet 4 kártyát letenni, mert akkor még egy "Dexterity" is beférhetett volna...

A Kolosszeumban pedig kipróbáltam szintén a "Triple Haste"-et: nagyon jól működik, simán át lehet jutni vele az akadályokon, jóllehet, az ugrálós részeken nem segít semmit... Még a Kolosszeumban megnéztem az erkélyes, 3 holys Secretet Kalme módszere szerint: hát mit mondjak, nem egyszerű..az enyém sokkal könnyebb és biztosabb...

A bónusz-szint is megint "felidegelt": nagyon nehéz Adrienhez feljutni, és egyszer megint beestem alulra az egyik kép mögé, ahonnan ezelőtt azt hittem, hogy nincs kiút. Ám most rájöttem, hogy mégis van! Hála az Égnek, mégis ki lehet ugrálni onnan (adtam neki egy esélyt, "hátha"-alapon, és szerencsém volt, nem kellett visszatölteni és újra legyőzni Alastort), szóval nincs beakadás...
Legközelebb Nightmare-en ráhajtok egy kicsit a lelkekre meg a goldokra is: az "Orphanage" már most egy talány..valahogyan ott is össze kéne szedni a lelkeket, ha lehetséges. Meg a "Loony Park" is ugyanígy kényes dolog...
SYS "I think we have plenty to talk about!"
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 19. 18:54 -kor