HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#246 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 16:27

Idézet: NoNick - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 15:34

Még vmikor nyár elején fejeztem be a traumát, és azóta a mentések is már letörlődtek.

ha jól sejtem, akkor viszont mehet előlről az egész... :D

SYS: azért mert utálom a sziklás armort. :Đ

közben meglett city és leningrad is 5 csillagosra :) citynél a 2. tűzlétra legfelső szintjéről (ahova még fel tudsz menni), a korlátról vettem lendületet. mi a másik út? :)

mindkettő elsőre 5 csillag lett (nem számolva az elsőt, ahol az időre és a hp-re mentem)

leningradon az egyik secret egy üres szoba... :Đ

egyébként én is szeretem maxosra gyúrni a pályát, amikor legalábbis kedvem van rá :)

apropó kéne kis utalás pentagon secrethez. látom hogy az a holy ott van a ládán, de nem tudok felugrani érte. ugye nem akkor kell felugrani, amikor a földre csap a pókica? mert akkor megőrülök :Đ

nem is mondtam, színesbe kinyomtattamegy PK háttérképet (Daniel). itt figyel a falon :evil2:

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 15. 16:31 -kor

#247 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 20:19

nah a maradék is kész 5 csillagra traumán  :cool:

már csak az a fránya pentagonos holy választ el a 5 star challenge befejezésétől, ehh :Đ

#248 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 16. 04:33

...a voice from the darkness.....

Doomer, klassz látni Téged odakint is!  :up:  Majd Peti is jöhetne akár... :D Egyébként nem tudom, mennyire figyelted a topicot, de egyesek szkeptikusak (persze ez bizonyos fokig érthető): mivel van egy PowerMad nevű cheater-tool, amivel az égvilágon mindent meg lehet csinálni, így akár a "5 Stars Challenge"-et is, kb. 5 másodperc alatt. Még olyan csalás is van benne, amivel az aranyakat fel tudod szedni mind, mintha csak "Soul Catcher"-t használnál: egyszerűen odavonzza őket, van is erről egy videója Kalme Mesternek (nagyon durva :D). Szóval néhányan azt gondolják, hogy akik oda jelentkeztek, mind csaltak. Persze teljesen alaptalanul gyanúsítgatnak, anélkül, hogy bármit is tudnának. Szóval kicsit kellemetlenül sült el az a topic, de csak mert pár embernek nincs jobb dolga, mint rombolni, rombolni, rombolni, ész és ok nélkül... :( Na, kipanaszkodtam magam... :D

Visszatérve... Na, akkor már csak a "Pentagon" van, de az a legkönnyebb: bizony, a pókicát kell használnod, sajna ez van. :D De abszolút nem nehéz különben, bár szerencse az kell hozzá...

SYS "I think we have plenty to talk about!"

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 16. 04:35 -kor

#249 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 07:18

Idézet: NoNick - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 15:34

Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!

Még vmikor nyár elején fejeztem be a traumát, és azóta a mentések is már letörlődtek.
Még gondolkodom, hogy újrakezdjem-e az alapjátékot. :confused:

Titkos helyek terén be kell vallanom, hogy néha ellátogattam a painkillerhell.com-ra, de azért anyázásban így sem volt hiány. Nem mindig volt türelmem egy pályán órákat eltölteni, de ezért a játék "csata"zenéje felelős, adrenalin rulez. :D

Mostanában újítottam egy GeForce6800-at, de 1280*1024/max/szűrőkkel ez is megfogható a kieg. grafikai motorjával, mondjuk ilyen felbontáshoz már kevés lehet 512MB ram, meg egy 3.5G Celeron.

Jó hentelést mindenkinek!

ezek lehetnek kevesek, de a felbontástól gyakorlatilag függetlenek :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#250 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 20:32

megvan BOOH 5 star challenge is. pókica tök könnyű volt, én azt hittem, csak a halála előtt dobbant, de nem :)

megcsináltam a bónuszpályát is.

és semmit sem kaptam úgy zuzámmen... :(

#251 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 17. 13:03

Gratulálok, Doomer!  :respect:  :smoker:

Kaptál vagy sem, végül is, a Statisztikák maximálisak... :D Egyébként én is vártam a szokásos üzeneteket, de semmi nem jött. Az örök kártyahasználat okay, és állítólag ott van még a HellKings-skin a MP-hez. Crazy mondott ennek aktiválásáról valamit, azt beidéztem a kinti PK-Fórumon: a konfigurációnál az MP-modell számát 7-esre kell cserélni. Mondjuk ezt én még nem próbáltam ki, de Crazy azt használja a MP-hez...

A bónuszpálya szerintem poén... :) Például klassz volt látni a zeneszerzőket, meg az amúgy névről ismerősebb tagokat. De Adriant piszok nehéz megtalálni. Nem tudom, Pénteknek sikerült-e azóta...? Ha nem, akkor nekiállhatunk bátorítani... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 17. 13:08 -kor

#252 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 13:21

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 13:03

Nem tudom, Pénteknek sikerült-e azóta...? Ha nem, akkor nekiállhatunk bátorítani... :D

Áh, nem sikerült..., de nem adtam ám fel ;)

#253 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 17. 13:31

Vicces, hogy amúgy az egész pálya veszélytelen, de azon az egy helyen végleg el lehet csúszni... :D Fel kell dobbantani és szinte csak a szerencsén múlik a dolog. Talán a legjobb azzal kezdeni, hiszen a többi legfeljebb időigényes (LOL, a maga módján ez is az), de azért könnyű őket összeszedni... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 17. 13:32 -kor

#254 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 13:48

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 13:21

Áh, nem sikerült..., de nem adtam ám fel ;)

pedig mondtam hol van Kalme :)

fen na torony legfelső emeletén. csak az a dobbantó néha felcsap a fenti párkányhoz és visszesel... iron will :D

#255 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 17. 13:57

Közben odakint említettem Blood Judgment-nek - hehe, Ő az "Official StoryLine Dude" ott :) -, hogy nagyon jó lenne már látni a BOOH-hez is egy scriptet (szövegkönyv). Megígérte, hogy még ma este megnézi, mit tehet. Ez jól hangzik, talán pár napon belül meglesz. Én úgy vagyok vele, hogy értem ugyan a történéseket, meg a sztorit, de az érdekes részletekre változatlanul kíváncsi vagyok. De pl. Alastor dumáját általában magamtól képtelen vagyok megérteni (meg mondjuk a többi is elég nehezen megy)...  :o  :) Az eredetihez prezentált szövegkönyv is klassz volt, sok apró részlet kiderült belőle...  :up:

#256 Felhasználó inaktív   rage 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 13:56

A Colosseum (vagy ahogy ők írják, Colloseum) pályán lévő ugrabugra az rendkívül
hiányzott ebbe a játékba.

Lehet, a készítők nem tudták eldönteni, a Serious Samet koppintsák, vagy a Tomb Raidert
:-)

Az alapjátékot azért szerettem, mert az ember hazajön a munkából, van
mondjuk 15-20 perce játszani, s leül a gép elé, s mindenféle görcsölés, meg
idegeskedés nélkül végignyom egy pályát

15 perc tökéletes volt, de egy nap ebből a játékból annyi bőven elég

Erre a kiegészítőbe beleraknak ilyen ugrabugra részeket
Kár érte

Ez a játék nem erre való
Egyébként azt a bravúrt is elérte a program, hogy ki bírt fagyni , amit
semelyik másik játékom sem tett meg.

A grafikája baromi jó, a zene és a látvány összességében igen jó hangulatot tud teremteni.
De kb ennyi.
Megy a CD a polcra a többi felejthető program közé.

#257 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 18. 14:28

Haha! Eszembe jutott valami a "Colosseum"-féle ugra-bugrára: nekem ugyan nem probléma, de akinek igen, az tegyen már be egy nyomorék Haste-kártyát, és onnantól bizonyára "ohne problem"...  :smoker: Igazából magam sem értem, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe, hiszen még az elején én is bosszankodtam ott eleget...  :omg:

:offtopic:  Amúgy a napokban volt szerencsém megtapasztalni, hogy mit érezhetett Daniel a "Snowy Bridge" csúszkálós részén: tegnap hajnalban akkorát "laffantam" egy ház előtti lejtős betonjárdán, mint a péklapát...  :D

#258 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 15:08

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 14:28

Haha! Eszembe jutott valami a "Colosseum"-féle ugra-bugrára: nekem ugyan nem probléma, de akinek igen, az tegyen már be egy nyomorék Haste-kártyát, és onnantól bizonyára "ohne problem"...  :smoker: Igazából magam sem értem, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe, hiszen még az elején én is bosszankodtam ott eleget...  :omg:

:offtopic:  Amúgy a napokban volt szerencsém megtapasztalni, hogy mit érezhetett Daniel a "Snowy Bridge" csúszkálós részén: tegnap hajnalban akkorát "laffantam" egy ház előtti lejtős betonjárdán, mint a péklapát...  :D

colosszeumba szerintem se kellett volna az a rész, csak elvonja a figyelmet a szaftosabb dolgokról :D

anélkül tökéletes pálya lenne, de így...

SYS, szerelj láncot a bakancsodra. nem vicc! :)

#259 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 19. 08:07

Röviden és tömören ezúttal: Painkiller: BOoH Script Analysis (by Blood Judgment) - lehet bőszen olvasgatni...  :respect:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 19. 08:07 -kor

#260 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 15:32

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 8:07

Röviden és tömören ezúttal: Painkiller: BOoH Script Analysis (by Blood Judgment) - lehet bőszen olvasgatni...  :respect:

érdekes, hasonló gondolataim voltak nekem is... :)

#261 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 15:45

apropó, kint láttam a fórumokon egy olyan topicot hogy mennyire illik a PK zenéje a játékhoz mérve. szerintem fullosan :)

szerintetek melyik zenék passzolnak a leginkább a pályákhoz? szvsz:

PK:

Prison & CoW Fight :up:
Catacombs Fight
Factory Fight :up:
Forest Fight
Town Fight :up:

BOOH:

Orphanage Fight :up:
Loony Park Fight :up:
Lab Fight
Leningrad Fight  :respect:
City Fight :up:
Colloseum Fight
Mines Fight :up:

ehh... most látom, majdnem mind el van találva nagyon :D

#262 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 19. 18:52

Na hát ez az, bármelyik fight-zene nagyon jól el van találva szerintem is. Én is láttam azt a topicot: láttam, hogy sokaknak nem tetszettek a hard rock zenék az eredeti PK-hoz - nos, én nem osztom ezt a nézetet, pedig addig (mármint a PK-ig) egyáltalán nem hallgattam olyasmit... ;) Jut eszembe, említettem a csúszkálós reggeleket meg a "Snowy Bridge"-et: naná, hogy átváltottam a lejátszóban akkor, hogy az szóljon, stílusosan... :D Jut eszembe, hogy kiemeljek még egyet, amelyik nagyon passzol: "Military Base" fight-music (és érdekes módon ugyanez megy az "Atrium Complex"-hez is, na meg a szakadó esőhöz  :cool: )...  :up:

Ma egyébként végigvittem megint Traumán, és maximalizáltam a "Kills"-eket mindenhol. A "Loony Park"-hoz a "Triple Haste", "The Sceptre", meg a "Magic Gun" kiváló volt; kár, hogy nem lehet 4 kártyát letenni, mert akkor még egy "Dexterity" is beférhetett volna... :D A Kolosszeumban pedig kipróbáltam szintén a "Triple Haste"-et: nagyon jól működik, simán át lehet jutni vele az akadályokon, jóllehet, az ugrálós részeken nem segít semmit... Még a Kolosszeumban megnéztem az erkélyes, 3 holys Secretet Kalme módszere szerint: hát mit mondjak, nem egyszerű..az enyém sokkal könnyebb és biztosabb... ;) A bónusz-szint is megint "felidegelt": nagyon nehéz Adrienhez feljutni, és egyszer megint beestem alulra az egyik kép mögé, ahonnan ezelőtt azt hittem, hogy nincs kiút. Ám most rájöttem, hogy mégis van! Hála az Égnek, mégis ki lehet ugrálni onnan (adtam neki egy esélyt, "hátha"-alapon, és szerencsém volt, nem kellett visszatölteni és újra legyőzni Alastort), szóval nincs beakadás...  :up:

Legközelebb Nightmare-en ráhajtok egy kicsit a lelkekre meg a goldokra is: az "Orphanage" már most egy talány..valahogyan ott is össze kéne szedni a lelkeket, ha lehetséges. Meg a "Loony Park" is ugyanígy kényes dolog...  :think:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 19. 18:54 -kor

#263 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 19:16

Idézet

Még a Kolosszeumban megnéztem az erkélyes, 3 holys Secretet Kalme módszere szerint: hát mit mondjak, nem egyszerű..az enyém sokkal könnyebb és biztosabb... wink_2.gif

ott van egy fáklytartó, ami a földön áll, előtte egy kisebb edény, hopp-hopp-hopp fel a kerítésre és onnan már fenn is vagy az erkélyen :)

Idézet

az "Orphanage" már most egy talány..valahogyan ott is össze kéne szedni a lelkeket, ha lehetséges. Meg a "Loony Park" is ugyanígy kényes dolog...

orpanage és dead city nem fog menni a preacherek miatt.

loony park elméletileg lehetséges, a bili vonzza a lelkeket, nem? vagy csak gyógyít és nem adja hozzá?

#264 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 19. 19:32

Hmm, jól hangzik, ezt megnézem legközelebb. Én egy hordót gurítottam a kerítés belső részéhez, aztán a kerítésen a ruhámat alaposan felszaggatva könnyedén átlendültem az erkélyhez... :)

Igen, az sajnos egy kellemetlen dolog, hogy a francos preacherek (te jó Ég, a MobiMouse-om szerint ez "prédikátort"/"igehirdetőt" jelent  :eek: ) ott vannak, de... Azért hátha akad mégis valami. Most nem emlékszem biztosra, de attól tartok, hogy a lelkeket már akkor is beszívják, amikor a hulla még el sem tűnt, hogy csak a lelke maradjon ott, mint ahogyan ez normális esetben lenni szokott. Ha így van, akkor pl. a "Dead City" is elég reménytelen. Ha nem, akkor viszont talán egy Haste-kártyával meg lehet csinálni, hogy villámgyorsan lekaszálunk mindenkit... Amúgy pl. pont az "Orphanage"-ben történt, hogy még a legelső végigjátszásomnál az egyik lelket nem szívta be az a gazember: túl messze volt tőle, ott volt legalul, ahol az utolsó checkpoint megjelenik, és én simán meg tudtam kaparintani. Na most, ha el tudjuk szeparálni egy kicsit a preachert a kölyköktől, akkor talán a lelkeket is meg lehet kaparintani, legalábbis a többségét: tehát, ahol először jön, ott aktiválom a Haste-met, aztán elrohanok a legvégére, és megpróbálom begyűjteni a lelkeket (mivel a preacher relatíve a helyén fog maradni úgyis). Szóval azért kísérletezzünk vele, hátha mégis lehet valamit csinálni - nagyon szeretem a trükkös megoldásokat... :)

A "Loony Park" meg az "Underworld" is, talán lehetségesek: úgy vettem észre, hogy nagyon messziről is beszívják a járműveink a lelkeket...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 19. 19:34 -kor

#265 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 22:15

Idézet

Ha nem, akkor viszont talán egy Haste-kártyával meg lehet csinálni, hogy villámgyorsan lekaszálunk mindenkit...

ha elkapta a lekét (tehát az megindult) akkor már nem tudod felvenni, mert átmegy rajtad. talán ha felcsaljuk őt a baldachinos ágyhoz, elég messze kerül a srácoktól :) de félek hogy oda nem fog követni.

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.