HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 02. 08. 17:17

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#182 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 10. 12:51

Hejhóó

nem tudja valaki hogy esetleg a "A felhő a Gangesz felett" cimű filmet ismétli-e a TV2???

vagy hogy honnan lehet megszerezni

#183 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 02. 12. 14:50

idézet:
......... azt most lépésről lépésre nyomon követhetjük az RTL Klub Üstökös című műsorában, ahol sztárocskákat faragnak. Olyanokat, akik azokat is minősítik, akik számára ők sztároknak minősülnek. Nincs szó kultúrsznobságról, azt tizenéveikből kinőtt és némi zenei panorámával rendelkező ember nem várta el Kozsótól, hogy akár csak pop-szinten is némi kevésbé rémeset alkosson. Nem jót, mert az túlzott igény lenne, csak kevésbé rosszat. De hát ez is maximális igénynek látszik. Igaz, Kozso teljes eddigi tevékenysége felértékelődni látszik annak fényében, amit most művel a három lánnyal és az egy fiúval, akiknek értelmi képességei siralmas fényt vetítenek a mai tinédzserekre.

A mozgás fontosabb, mint az ének
Ebben a műsorban azt tűzték ki célul, hogy új zenekart hoznak létre, kiválogatják a tagokat, nevet találnak nekik és egy slágerrel felvértezve piacra dobják őket. Egy olyan piacra, ahol a magyar popzene a legjobbak utánzatainak az utánzatait utánozza, s a háromszoros klónozás többnyire olyan igényesre sikerül, mint egy kínaipiacon vett mackónadrág. Először is megnézhettük a sok jobb sorsra érdemes lánykát, akik sírórohamokat kaptak, amikor kiderült, hogy nem őket választották be abba a csapatba, amely a bulit jelentő deszkák várományosa. Az is sokat elmondott a jelentkezők önismeretéről, hogy néhányan mind vizuálisan, mind orálisan messze elmaradtak a műfaj követelményeitől, amely természetesen a vizuális követelményekre, azaz a külsőre helyezi a hangsúlyt, s ezen az orális szolgáltatások sem mindig segítenek. De legalább helyén volt a jelentkezők önbizalma.

Ezek után nem kell más, csak egy név, persze angolul, mert hátha rájuk szakad a világsztárság, s akkor meg kimondható név kell. A három leányzó meg a fiatalember olyan extázisba tört ki az All for love névre kereszteléskor, mint egy valamirevaló szent a Mária-látomások idején. Az pedig egyenesen szánnivaló, ahogy a híresség fogalmát garantáltan nem tisztán ismerő fiatalok halvány bájaik kelletésével bevonultak a lemezkiadó irodájába. Holott ezek a fiatalok nem lennének kirívóak, ha nem vették volna a fejükbe, hogy egy sztárpalántának a szépségkirálynő-versenyeken megismert lépésekkel kell bevonulnia valahová, s feltétlenül ki kell domborítania azt az oldalát, ami neki nincs is.

És jön a szabvány vattacukorzene, a chewing gum music, amelyet a zenéhez bizonyítottan némileg értő Pásztor László, a Neoton egykori frontembere kissé keresett szavakkal bár, de roppant elismerően minősít. Itt azonban nem a zenész Pásztor, hanem az üzletember Pásztor szólt, akinek mindegy milyen a nóta, csak vegyenek belőle annyit, hogy az hozza a nyereséget.

Hozni fogja. Az epigonok korában menő a stílushiány, vagány az ötlettelenség és jól jön a szókincs teljes hiánya. Egyébként utóbbi kapcsán a műsor rávilágított egy fontos mozzanatra: a mai tinislágerek azért íródnak ugyanannak a 17 szónak a kombinációiból, hogy az előadók el tudják őket énekelni. Ellenkező esetben új szavakat kellene megtanulniuk és a végén kiesnek a ritmusból és az aggodalomtól nem fog majd rajtuk a szolárium. Ez a következtetés a zenekar – rossz kifejezés: se zene, se kar nincs itt – tagjainak beszélgetéseiből vonható le: még a kameraláz sem magyarázza, hogy a jövő csillagai miért képtelenek egy bővített mondat elmondására, önismétlések nélkül. Ilyenkor csak annyit mondanak: meg minden, mert ez egyszerűbb, mint gondolkodni, hogy mit is akarnak kifejezni. [/quote]
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#184 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 12:19

...hm, nem tudom szó nélkül hagyni a tekercskettő tegnapi 19h-kor kezdődő szenzációhajhász műsorát. Pesten nem hallottak a 4ütemű Trabantról? :rolleyes:

#185 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 13:36

idézet:
Ezt írta Omega:
...hm, nem tudom szó nélkül hagyni a tekercskettő tegnapi 19h-kor kezdődő szenzációhajhász műsorát. Pesten nem hallottak a 4ütemű Trabantról? :rolleyes:[/quote]

Bocs de ebből aztán, semmi nem derül ki: az sem, hogy mi volt a műsorban, az sem miről szólt, és az sem mi kifogásolni valót találtál benne :rolleyes:

#186 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 13:47

idézet:
Ezt írta Mumia:
Bocs de ebből aztán, semmi nem derül ki: az sem, hogy mi volt a műsorban, az sem miről szólt, és az sem mi kifogásolni valót találtál benne :rolleyes:[/quote]

Igazad van, ha aki nem látta, nem tudja, miről van szó.

Győzike (Romantic) börtönbe ment zenényi, oszt a szenzácőzió része volt az is, hogy Trabant-tal érkezett, külön kihangsúlyozva, kétütemű Trabanttal.

A felvételen yóóól látszott, hogy a '90-es évek elején gyártott fajta 4 ütemű trabival offolta oda a kormos s*ggét; ilyennel, e:

Kép

A kétütemű csekk-dö-trabicsekk meg illen:

Kép

Ez nem tetszett, persze nem baaaj, csak offoltam egyet mert nagyon rájérek. :)

#187 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 23:29

beleneztem ebbe a valovilag ajanlasba. azt hittem, hogy a stholnak atoperaltak a hangjat. a szoke csaj, lali, lila, vagy luli, nem tom hogy hijjak :D sztem nem is erdekes, tokre ugy beszel, mint a stohl.. :eek: ez csak nekem tunt fel es rosszul hallottam, vagy telleg igy van?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#188 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 26. 06:49

Vajon,,, mert az divatos? :eek: <= hú se izgalmas és überképzett beszédstílus ez azze' :)

Engem nem zavar, csak annyira néztem bele a VV-ba, hogy tudjam, mit is / miért is fikázok! :cool:

Viszont a többi műsorba nem kéne belevonni ezt a szutykot! :rolleyes:

#189 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 07:28

idézet:
Ezt írta lameXpert egy másik topic-ban:
Évi csöcseit vagy Oki tökeit akarod-e nézni inkább [Éles István][/quote]

Nagyon találó! ;)

[ 2004. február 27.: Omega szerkesztette a hozzászólást ]

#190 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 08:07

idézet:
Ezt írta Omega:

Nagyon találó! ;)

[ 2004. február 27.: Omega szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Én szerettem a Caludiát....És jó volt a felvezető zene is.......

#191 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 08:48

idézet:
Ezt írta Litium:
Én szerettem a Caludiát....És jó volt a felvezető zene is.......[/quote]

Claudia ripacs stílusa ellenszenves, a valóságshow-k felvezető zenéjétől a hátamon futkos a hideg (mivel orrba-szájba nyomják, egy este 15-ször hallani a szignálját)! :mad:

A BB1 jó volt, a többi gyenge utánzat, marketingfelmérésekkel eltorzított, erőltetett maszlag. Ahogy Piftuka írná: "Ez persze szigorúan szvsz.", vagy hogy t2k-t idézzem "IMHO". :)

#192 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 09:15

idézet:
Ezt írta Omega:

Claudia ripacs stílusa ellenszenves, a valóságshow-k felvezető zenéjétől a hátamon futkos a hideg (mivel orrba-szájba nyomják, egy este 15-ször hallani a szignálját)! :mad:

A BB1 jó volt, a többi gyenge utánzat, marketingfelmérésekkel eltorzított, erőltetett maszlag. Ahogy Piftuka írná: "Ez persze szigorúan szvsz.", vagy hogy t2k-t idézzem "IMHO". :)
[/quote]

Sajnos.. csak a sok zsé a fontos. Klaudia stilusa nekem se fekszik, de a beszelos soja az tetszett. :) Amit meg a mostani "nevettettos" musora meg kifejezetten FUJJ. kicsit hasonlit az akkori A3/Msat musoran hetente futo Marton Csaba vezette vicces "musor"... :rolleyes:

#193 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 01. 07:57

idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:

Sajnos.. csak a sok zsé a fontos. Klaudia stilusa nekem se fekszik, de a beszelos soja az tetszett. :) Amit meg a mostani "nevettettos" musora meg kifejezetten FUJJ. kicsit hasonlit az akkori A3/Msat musoran hetente futo Marton Csaba vezette vicces "musor"... :rolleyes:
[/quote]

Mondjuk azétr néha levetkőzhetne ez a Claudia

#194 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 01. 15:47

idézet:
Ezt írta Litium:

Mondjuk azétr néha levetkőzhetne ez a Claudia
[/quote]

Nem eleg, ha a Gesztesi elott teszi? :p

#195 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 08:14

idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:

Nem eleg, ha a Gesztesi elott teszi? :p
[/quote]

Hogy a fenébe lenne az elég.MInden nő vetközzön le....Upsz no azért ne mindegyik de a nők jelentős része.Most.

#196 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 15:16

idézet:
Ezt írta Litium:

Hogy a fenébe lenne az elég.MInden nő vetközzön le....Upsz no azért ne mindegyik de a nők jelentős része.Most.
[/quote]

le kene fektetni, hogy ki ne vetkozzon le. :p

[ 2004. március 02.: Schwarzmueller szerkesztette a hozzászólást ]

#197 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 15:50

idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:

le kene fektetni, hogy ki ne vetkozzon le. :p

[ 2004. március 02.: Schwarzmueller szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Sok mindenkit le kéne fektetni....
;)

Na egyébként nem tudja valaki hol lehet megtalálni a friss nézettségi adatokat????

#198 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 18:53

Én rühellem a TV-t. Egyszerűen a nethez szokott agycsökevényemnek nme tetszik ez az előre szabott műsoridő. A szobámban a kisTV utoljára vmelyik F1 futam miatt volt bekapcsolva/ asszm japán gp/. Az öcsémnél van a 66centis tvm, de nem is akarom visszakérni. Egyedül divxnél lenne jó a nagy kép, + dvd-n...De ha "videózok" a menyasszonyommal, az ágy elé rakom a monitort és kész. 1előre jó ez. Sportot nézni utálok/bocs!/, VV, Barátok közt szintén, Mónika és tsait csak haverokkal néztük bexxxx RÉGEN, úgy mondjuk vicces volt. De józanul???? Vicc az egész televízió, jobb volt régen, hogy csak ritkán volt adás. 7végén Balcsin voltunk, gondoltam , majd akkor tvzek/ nincs ott net../, de nem vitt rá a lélek. Elvoltunk nélküle...Spektrum és tsai amúgy biztos jók, csak nem lehet beletekerni...és eléggé unalmas ugyanazt a felvételt 3-5x bejátszani...
Mozi és színház rulez!
. . . a n y t h i n g

#199 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 20:04

idézet:
Ezt írta Ghilette:
Mónika és tsait csak haverokkal néztük bexxxx RÉGEN, úgy mondjuk vicces volt. De józanul????[/quote]

:D

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#200 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 22:18

Kép
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.