HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? Értékeld a témát: -----

#191 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 03. 22:00

Gyerekek!
Nekem ebből a mai szófosásból csak egy hüje szóvicc jött át:

a különféle ízléseket követik a különféle pofonok.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#192 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 08:26

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 16:22

Töröld a postot (ami mellesleg nem ízléstelen, de ez persze szubjektív) és annyi.

Így van.
Szerintem nagyon egyszerű a történet. Ha valaki olyan képet linkel ami nem felel meg a fófumszabályzatnak, azt törölni kéne. Ha egy ember többször linkel olyan képet ami nem fér bele, akkor azt szankcionálni kell. Nem is értem miért van már megint ez a fenyegetőzés?  :omg:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#193 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 09:32

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 16:36

Azért nem fogják fel, hogy miért nem jó az ő képük, mert az ő értelmezésük szerint az még az izlésesség határain belül van (én nem linkeltem be képet, de nekem semmi bajom nemvolt ezekkel a képekkel, izlésenek tartom őket és szívesen nézegettem). És memgondom őszintén én az olyan embereket nem szeretem, akik nem képesek kiálni a vélt igazukért........

azért a "nem képes kiállni" és a "nem képes elfogadni" között is kéne valami köztes állapotnak lennie...

viszont. amíg lehet egy nőről olyan képet készíteni, aminek a mondanivalója valami ilyesmi: "megalázkodom, csinálj velem amit akarsz, bánj velem úgy mint egy teszkógazdaságos guminővel", mindezt úgy, hogy az adott kép elvileg az összes itt megfogalmazott szabálynak megfelel (takarások-látszódások), és lehet készíteni olyan művészi aktot, ahol nem látszik a modell feje, addig ezt a problémát nem hiszem, hogy megnyugtatóan lehet rendezni :rolleyes:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#194 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 10:15

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 10:32

azért a "nem képes kiállni" és a "nem képes elfogadni" között is kéne valami köztes állapotnak lennie...

viszont. amíg lehet egy nőről olyan képet készíteni, aminek a mondanivalója valami ilyesmi: "megalázkodom, csinálj velem amit akarsz, bánj velem úgy mint egy teszkógazdaságos guminővel", mindezt úgy, hogy az adott kép elvileg az összes itt megfogalmazott szabálynak megfelel (takarások-látszódások), és lehet készíteni olyan művészi aktot, ahol nem látszik a modell feje, addig ezt a problémát nem hiszem, hogy megnyugtatóan lehet rendezni :rolleyes:

Belinkelnél nekem vmelyik topicból képet ezzel kapcsolatban, mert én nem láttam egyetse :think:
Amit leírtál mellesleg, az megint tökéletesen szubjektív, bármíj hatásosan is próbáltad ábrázolni...

Szerkesztette: jrpryv 2005. 01. 04. 10:16 -kor

" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#195 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 10:20

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 9:26

Így van.
Szerintem nagyon egyszerű a történet. Ha valaki olyan képet linkel ami nem felel meg a fófumszabályzatnak, azt törölni kéne. Ha egy ember többször linkel olyan képet ami nem fér bele, akkor azt szankcionálni kell. Nem is értem miért van már megint ez a fenyegetőzés?  :omg:

A fórumszabályzat szerint sexuális tartalmú képeket nem szabad közölni, a probléma pontosan ennek megítélésével kapcsolatban van, ki hogy értelmezi. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akko nem lenne vita.......
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#196 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 10:37

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 10:32

Átnézve a topicot, nem találtam benne "művészi akt"-ot. (Igaz, nem vagyok művész, bár a dohányzás is 'árt')  Akkor miről beszélünk?

Jaaa, azokról a sefeje-seakarata torzókról...! Teljesen világos....  :(

Az "ízléses fotók szép nőkről" nem biztos hogy egyenlő az "Ízléses(?) fotók szép(?) mellekről/fenekekről"-el.

Egy darabolósgyilkos biztosan szépnek találna egy sekeze/lába/feje torzót...  ...bár nem tudhatom, hogy mennyi látens darabolósgyilkos jár ide fórumozni.... :think:  :D
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#197 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 10:57

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 10:15

Belinkelnél nekem vmelyik topicból képet ezzel kapcsolatban, mert én nem láttam egyetse :think:
Amit leírtál mellesleg, az megint tökéletesen szubjektív, bármíj hatásosan is próbáltad ábrázolni...

példának írtam, erősen sarkítva (nincs művészi akt...). de azt nem mondhatod, hogy ugyanolyan jellegű képek vannak csak arrafelé.

arról meg szó sincs, hogy a topikban tulajdonosuk arca nélkül megjelent testrészek képeit művészinek tartom :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#198 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 04. 11:14

Parttalan vita, mint mindig, ahol nincs konszenzus alapvető kérdésekben.

De. Essen már szó a kommentekről is, ne csak a fotókról.

Egy a sok közül:

Idézet

Nemértem egy köldökpiercingen mi tud jólállni, inkább anélkül nyaldosnám meg a pocikáját. smile2.gif

Akkor hol is van nyílt szexualitás?

#199 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 11:17

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 11:20

A fórumszabályzat szerint sexuális tartalmú képeket nem szabad közölni, a probléma pontosan ennek megítélésével kapcsolatban van, ki hogy értelmezi. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akko nem lenne vita.......

Én arra akartam célozni, hogy mindenféle fenyegetőzés nélkül ki kéne törölni azokat a képeket amiket a modok nem taratanak a topic-ba illőnek. Ennyi lenne a megoldás. Nem a topic bezárását kéne minden egyes oldalon hangoztatni.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#200 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 04. 11:20

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 11:17

Én arra akartam célozni, hogy mindenféle fenyegetőzés nélkül ki kéne törölni azokat a képeket amiket a modok nem taratanak a topic-ba illőnek. Ennyi lenne a megoldás. Nem a topic bezárását kéne minden egyes oldalon hangoztatni.

Nem vagyok kompetens személy, mivel nem moderálok abban a szekcióban, de én is úgy látom, hogy más megoldás nincs, mivel közös nevezőre soha nem fogunk jutni.

#201 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 04. 11:34

Idézet: special - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 11:14

Egy a sok közül:

És min megy a vita és mi kerül terítékre?  Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#202 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:19

Idézet: special - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 12:14

Egy a sok közül:

Hííííííí megnyalná a pociját  :eek:  Szodoma és Gomora!!!!!!      :omg: Ez aztán a sexualitás ne továbbja! Sőőőt perverz!!!!  :omg: Ne vicceljünk már :) 

Ezek fényében óriási szakadék van köztünk, ami a dolgok megítélését illeti.  :rolleyes:

#203 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:22

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 12:17

Ezigaz, és ezt én is eltudnám fogadni kompromisszumként. (ettől függetlenül a véleményem nem változik, továbbra sem látok kivetni valót azokban a képekben, amiket a moderátorok fenyítéssel jutalmaztak)

Szerkesztette: jrpryv 2005. 01. 04. 13:22 -kor

#204 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:30

Idézet: special - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 11:14

...
...

Ha már szóba hoztad, az ezen kijelentésedet alátámasztó linkkel még mindig adósom vagy :) :

Idézet

Jobb, ha tudod, hogy előző topik bezáráshoz is döntő részben a kommentelések járultak hozzá,...

Azt mondtad, már csak 2005-ben lesz időd rá(m)... 2005 van. :)

#205 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:40

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:30

Ha már szóba hoztad, az ezen kijelentésedet alátámasztó linkkel még mindig adósom vagy :) :

Azt mondtad, már csak 2005-ben lesz időd rá(m)... 2005 van. :)

Az elöbb említett egyet, hogy az az undorító perverz fless megnyalná a lány pociját  :omg:  :D

Szerkesztette: jrpryv 2005. 01. 04. 13:42 -kor

#206 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:47

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 13:19

Ezek fényében óriási szakadék van köztünk, ami a dolgok megítélését illeti.  :rolleyes:

Hál' Istennek.

#207 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:51

Spec, Drumm, mi a francnak vitatkoztok efféle alakokkal? Akinek a szexualitásba csak a dugás fér bele, azzal soha életbe nem juttok közös nevezőre...
Elköltöztem :-)

#208 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:54

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:47

Hál' Istennek.

Én nem mondtam volna, hogy Hál' Istennek, de most hogy így felhívtad rá a figyelmem.......... :think:

#209 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:01

Idézet: Rive - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:51

Spec, Drumm, mi a francnak vitatkoztok efféle alakokkal? Akinek a szexualitásba csak a dugás fér bele, azzal soha életbe nem juttok közös nevezőre...

Alak... hm..... :think:
Nemtom, hogy az állításod honnan vetted, én azokat tiltanám be, ahol konkrétan látszik a nemiszerv, de a hasonló stílusu lekezelő megjegyzések helyett esetleg vmi példát is hozhatnál, hogy számodra mi meríti ki a nyilt sexualitás fogalmát, miben sért, bánt, zavar téged az a megjegyzés, vagy kép, ami közlésre került és mi a teendő szerinted az adott esetben (gondolom bezárni a topicot :eek: )

#210 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:03

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:01

Alak... hm..... :think:
Nemtom, hogy az állításod honnan vetted, én azokat tiltanám be, ahol konkrétan látszik a nemiszerv, de a hasonló stílusu lekezelő megjegyzések helyett esetleg vmi példát is hozhatnál, hogy számodra mi meríti ki a nyilt sexualitás fogalmát, miben sért, bánt, zavar téged az a megjegyzés, vagy kép, ami közlésre került és mi a teendő szerinted az adott esetben (gondolom bezárni a topicot :eek: )

Példát? Én? Neked? Minek?

Spec hozott már épp eleget. Ha nem értesz belőle, akkor az a te bajod: amennyi jószándékot itt rátok pazaroltak, abból már százszor megérthettétek volna az itteni kívánalmakat.

Szerkesztette: Rive 2005. 01. 04. 14:10 -kor

Elköltöztem :-)

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »