HWSW Informatikai Kerekasztal: miniDV kamera tulajok IDE! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

miniDV kamera tulajok IDE! Értékeld a témát: -----

#1871 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 13. 23:41

Idézet: dettoboy - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 21:18

Sziasztok.
Már régebben írtam ide, akkor a kamerám zúgása volt a téma, hát nincs nagy baja, csak be kell melegednie(oda-vissza megtekergetem a kazit és vége a zúgásnak) és nagyon néma. Remélem ez a normalitás keretei között van. Próbáltam a Pinnacle 11-et használni vágáshoz, de aztán láttam, hogy az Adobe Premiere Pro cs3 jobb, igaz angol, de alakul. Csak annyit szerettem volna, ha valakinek lenne egy-két hasznos tippe, hogyan tudnék rövid reklámfilmeket készítgetni, csak még amatőr alapokon(vagy lagzikat, arra több esélyt látok), ugyanis lenne rá igény, azt örömmel venném.
Hát röviden ennyi lett volna,kritika is jöhet.
Köszi! :respect:

Én évekig a Pinnacle Studio-t használtam aztán amikor csak kíváncsiságból felraktam a Sony Vegas-t akkor láttam mennyir gyenge a Studio. Most Vegassal nyomom, szerintem nagyon felhasználó barát, egyszerűbb mint az Adobe, valamint az sem mindegy, hogy az utóbbi vagy háromszor annyiba kerül mint a Sony. Ha jól tudom a Vegas olyan 200 USD körül van és abban megkapod a DVD szerkesztőt is. Lagziknak megfelel az is.  :D

#1872 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 13. 23:53

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 0:41

Ha jól tudom a Vegas olyan 200 USD körül van és abban megkapod a DVD szerkesztőt is. Lagziknak megfelel az is.  :D

Azért az otthonra nem occsó, idehaza összegért 20ezresért elég fullos Pinnaclét adnak, de nyilván kisebb is jó, max. kevesebb az effekt.
Make love not Wor.

#1873 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 00:33

azt nem mondanám, hogy profi vagyok, de viszonylag sok videót csináltam, és elég kevesen reklamáltak :)
szóval azt akarom mondani, hogy az esetek 97%ában élesvágást használok, 2,5%ban áttűnést, a maradék fél százalékban meg valami mást. effektnek pedig max színkorrekció és szintállítás, gyorsítás-lassítás. ezzel lényegében vége is, ezeket pedig bármelyik szerkesztő tudja. innentől már csak az számít, hogy melyik esik jobban kézre.
persze ez függ attól, hogy mit csinálsz, de a csilli-villi effektek nagyon amatőr benyomást fognak kelteni.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1874 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 00:34

Idézet: dettoboy - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 0:00

Nem gondoltam semmi egetverő tippre, csak gondoltam nektek öreg rókáknak, csak van egy-két tippetek.

de ez most olyan, mintha vettél volna egy piros biciklit, adjunk tippeket. mégis miket? hát mi már rutinos bringások vagyunk, biztos tudunk pár tippet...

#1875 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 06:31

Akkor lett elegem a Studióból, amikor az éppen aktuális verziója, ami elvileg támogatja a HD anyagokat teljesen kikészült egy órás anyag szerkesztésétől, pedig csak annyi lett volna a feladat, hogy egy öt perces klippet összerakni, nem több. Iszonyat lassan nyitotta meg a fájlokat, lassú volt a vágott részek mozgatása és egy idő után kb óránként lefagyott.
Felraktam a Sony Vegas-t, ami nagyságrendekkel gyorsabb, semmi fagyás, és annak ellenére, hogy életemben először használtam minden ment majdnem elsőre. Nem kellett semmi extrát csinálni, csak vágni, színeket helyre tenni, meg zenét alá. (egy búvár video volt) Nem volt semmi lassulás a HD felbontás miatt.

Ha munkára kell, akkor egyértleműen a Sony a jobb. Az Adobe is szuper csak az meg már túl drága.

#1876 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 15. 16:25

Sziasztok!
Ti mpst minden progit megvásároltok hivatalosan?
Én nem adnék annyi pénzt érte, mert még nem tudom megkeresni az árát. Van egy rahedli progim a netről, fullosak, extra dvd-k meg ilyenek. Mindenből a legújabb. Persze meg kell vennem, de majd később. Most még próbálkozok ezzel-azzal.
Én Ukrajnából írok, tudni kell azt, hogy az ukrán-orosz nép oda van a csicsa-micsa dolgokért, tehát nekik az tetszik, ami agyon van nyomva efeketekkel. Tüzijátékokon át, nyulacskák meg szivecskék, minden kell. Rengetegen kameráznak, de mind ugyanazt csinálja. Én azért merészkedtem belevágni, mert más vagyok, van egy csepp izlésem, és azt a réteget célzom meg ezzel, akiknek szintén akad egy kis normális gondolata( olyat is láttam, hogy az egyik kép a másikba egy kinyíló képeslappal megy át, gyorsan. Lelassítottam, ott pedig ez a szöveg volt: "Happy new year", és mindez egy esküvői felvételen és csak én vettem észre).
Csak ebnnyitt szerettem volna, de majd ha lesznek gondjaim, írok.
Na csá!

#1877 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 15. 16:30

Idézet: dettoboy - Dátum: 2008. máj. 15., csütörtök - 17:25

Ti mpst minden progit megvásároltok hivatalosan?
Én nem adnék annyi pénzt érte, mert még nem tudom megkeresni az árát.

Kevéssel is beérem, próbálkozni meg kísérletezni a trialokkal meg haverén is lehet. Studió proggit együtt vettem a digizőkártyával, amúgy akisebbik kivitel talán van vagy 10ezer pénz. Bár én másképp gondolkozom, mert PCvel keresem a pénzt is, így AVGtől a Totalcommanderig minden vackot megvettem.
Make love not Wor.

#1878 Felhasználó inaktív   minidv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 09:47

Kellene panasonic nv-ds60 minidvhez service manual! Vagy érdekelne hibás, működésképtelen ilyen kamera! Vkinek nincs tapasztalata kameraszerelésben? Szétszedéshez kellne segítség!

#1879 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 22:01

Hali, bocsi, hogy közbekotyogok, de erre én is gondoltam már. Tudjátok, van az a zúgás. Ha betennék egy szivacskát, csak csebdesebb lenne, nem?
Köszi, írjatok!

#1880 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 23:00

Sziasztok, megint én!
Szeretnék aksit venni a kamerámra(Pana nvgs80), csak az eredeti drága, venni nincs hol, de hallottam olyasmit, hogy vannak nem eredeti, hanem utángyártottak. Hol vehetnék ilyet? Hátha tud valaki valamit.
Köszi!

#1881 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 19:23

Arra gondoltam még, mi lenne, ha vennék egy nagyobb, egyszerü aksit, kb 4 amper-eset és arról táplálnám az a kamerát egy váltáskából, a 9,5 voltos bemenetén keresztül. Az húzná egy darabig, nem?

#1882 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 18:03

Gáz van srácok!
Próbálkoztam a kamerámmal(pana gs 80), és szerintem nagyon el b....sztam valamit. Ráengedtem a bemenetre több mint 8 voltot (vagy felcseréltem a polarizációt) és a kamera nem kapcsol be, még aksiról sem.
Elküldtem a szervízbe mert garancia van rajta, 3 hét mire megkapom. Szerintetek észreveszik, hogy miért ment ki? És ha ez még nem lett volna elég, a helyrehozás reményében kicsavargattam a csavarokat, azt észrevehetik? Nem piszkáltam bele, minek már eléggé nagy szarban vagyok e nélkül is.
Szóval, van még remény? Irjatok!

#1883 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 18:05

Idézet: dettoboy - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 19:03

Gáz van srácok!
Próbálkoztam a kamerámmal(pana gs 80), és szerintem nagyon el b....sztam valamit. Ráengedtem a bemenetre több mint 8 voltot (vagy felcseréltem a polarizációt) és a kamera nem kapcsol be, még aksiról sem.
Elküldtem a szervízbe mert garancia van rajta, 3 hét mire megkapom. Szerintetek észreveszik, hogy miért ment ki? És ha ez még nem lett volna elég, a helyrehozás reményében kicsavargattam a csavarokat, azt észrevehetik? Nem piszkáltam bele, minek már eléggé nagy szarban vagyok e nélkül is.
Szóval, van még remény? Irjatok!

egy megsült elektronikát is jó eséllyel észrevesznek, de ha azt nem, akkor csavarokat szinte biztos...

#1884 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 18:24

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 19:05

egy megsült elektronikát is jó eséllyel észrevesznek, de ha azt nem, akkor csavarokat szinte biztos...

Vagy lehet meg sem nézik, mert nem indul, nagyvonalakban semmi nincs, fél év múlva meg közli a kinti disztrib, hogy ez nem volt garis. De júzernél közben ott az új, mert veri az asztalt.

Ha júzerben gerinc van, akkor nem is viszi be garanciálisan, hanem betolja a tanulópénzes konténerbe.
Make love not Wor.

#1885 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 18:24

Idézet: dettoboy - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 20:23

Arra gondoltam még, mi lenne, ha vennék egy nagyobb, egyszerü aksit, kb 4 amper-eset és arról táplálnám az a kamerát egy váltáskából, a 9,5 voltos bemenetén keresztül. Az húzná egy darabig, nem?

Ez működik, esküvős imserős így tolja végig az egész napot, övén ott lógnak pótakkuk, aztán csak átdugja a gépet menet közben.
Make love not Wor.

#1886 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 18:30

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 19:24

Ha júzerben gerinc van, akkor nem is viszi be garanciálisan, hanem betolja a tanulópénzes konténerbe.

ezt nem is akartam említeni...

#1887 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 18:42

A csavarokat hogyan, nem volt semmi jellegzetes, csak be volt csavarva. Én ukrajnában élek, és remélem az ukránok nem annyira aprólékosak. De megjavítani lehet, nem gond, ha fizetnem kell érte!

#1888 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 18:46

Idézet: dettoboy - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 19:42

A csavarokat hogyan, nem volt semmi jellegzetes, csak be volt csavarva. Én ukrajnában élek, és remélem az ukránok nem annyira aprólékosak. De megjavítani lehet, nem gond, ha fizetnem kell érte!

Ezt általában drágább javítani, mint maga a kamera.
Make love not Wor.

#1889 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 21:44

Ha valakit érdekel egy Sony HC96E: My Webpage
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#1890 Felhasználó inaktív   K82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 05:44

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni :)
A következő kamerák között kellene döntenem. Melyik a legjobb az alábbiak közül? Esetleg sorrendben?  :) Vagy egy új ajánlat?:)
Minidv kazettára, vagy kis cd-re vett vétel a jobb? Előre is köszönöm a segítségeteket!!
Samsung VP-D371
Samsung VP-DC171
Samsung VP-D375W
Canon MD216
Panasonic NV-GS90
Panasonic NV-GS60

Ezek kb 50e átlaértékéűek, ennyit szánok rá. Amire használnám, évente 1-2x nyaraláskor, hogy egy könnyű kamerát kelljen cipelni az utakon és ne a nagyobb kazettás kiskamerát, mert dögnehéz és egyébként jvc.
Szóval semmi extra igényem nincsen, csak a súlya, és hogy a dolgot a tv-ben és számítógépen egyaránt le tudjam játszani. Fényképezésre sztem nem használnám arra van külön pöpec gépem, esetleg elvétve, hogy ha már úgyis a kezemben van a gép... :)
Válaszaitokat előre is köszi! :respect:

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.