HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A09 & DVR-109 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A09 & DVR-109 16x DVD+/-R, 8x+RW, 6x-RW, 4x+/- DL Értékeld a témát: -----

#1641 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 21:19

Idézet: Kamile - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 22:16

nekemis bocs hogy nem a megfelelő topikba írok de van egy olyan problémám hogy:

Kikölcsönöztem a ************* ott bontották ki a szemem elött foliából, és decrypter nemtudja beolvasni. 2%-nál megáll. Hallottam róla hogy van valami új másolásvédelem, szerintetek ezen már az lehet? pl arra ajánlották az ANYDVD-t de azt meg nemtudom hogy hogykell használni. kérlek benneteket h segítsetek mert délelött vissza kell vinnem!!!!

Konkrét, kereskedelmi forgalomba kerülő, szerzői jogvédelem alá eső termékek lemásolásához ne kérj segítséget, kérlek javítsd ki a postodat a film címének törlésével.

#1642 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 10:41

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 14:01

Viszont csak a kivezető zónát ronthatta el, ha a fájlok leszedhetők róla. Szóval lehet, hogy teljes törlést adsz neki és utána megint jól írhatsz rá legközelebb.

Jelentem megtörtént és most működik jól! Kérdés, hogy meddig?! :think: Mind1, ettől függetlenül 3db DVD+RW lemezt veszek, most már csak azt kérdezném, hogy milyen "márkát"? Maradjak nyugodtan a TDK mellett (a +RW-je kb. 40x-es újraírás után is tökéletes) vagy esetleg Philips, Verbatim felé nézelődjek (Philips CD-RW lemezzel nagyon kellemes tapasztalatom van)?  :confused:

Előre is köszönöm!  :respect:

Szerkesztette: Csokis 2005. 08. 05. 10:43 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1643 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 12:18

Én leginkább +RW lemezeket használok, rendes írhatót ritkábban: felírom, hasznosítom, törlöm.
Kedvencem ezek közül is Verbatim 4*-es sebességű, de vannak még 2.4*-eseim is.

Üdv
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#1644 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 13:17

Újraírható médiumok tesztje. (angol)
Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#1645 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 13:29

Idézet: Lucas Garas - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 14:17

Köszi!  :respect: Ezek szerint DVD+RW lemezekkel nem járok rosszul, mert Verbatim, Philips, Memorex és Traxdata (4x-esek) lemezek is jól szerepeltek 100x újraírásig! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1646 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 16:49

Utolsó 2db Traxdata (RICOHJPNW11) lemezt hoztam el a beszerzési forrásomtól! :)

#1647 Felhasználó inaktív   Lackaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:30

Hello!

Van itt nekem egy Pioneer 109XLB és nagyjából egy hete azt csinálja, hogy a megírt lemez felétől furcsa kis "égés" pontokat tesz, mintha abba a pontba erősebb lett volna az "égetés". Egy lemezen kb 3-5 ilyen pont van, ami a lemez széle felé egy vékony csíkot húz! Hát remélem nagyjából érthető voltam! Igazából az érdekelne, hogy hallott már ilyesmiről valaki, és hogy ez mitől lehet? Mert elég bosszantó látvány! Ha így folytatja, röpül vissza gariba…

Üdvözlet!

#1648 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:43

ezek nem hupikéktörpike kék ridisc-ek?! :]
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1649 Felhasználó inaktív   Funkhouse 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 17:31

Tisztelt P.Péter!
Segítségedet kérném, mert nem tudok dönteni, hogy NEC ND 3540A vagy Pioneer DVR-109BK driveot vásároljak. Elolvastam az összes hozzászólást mindkettővel kapcsolatban, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is természetesen, de szeretném ha a jobbik lenne a gépemben. Ez az egy DVD meghajtó lenne a gépemben egyébként. Előre is köszönöm a segítséged! Adok a véleményedre ezért fontos lenne a válasz. Ha itt nem foglalhatsz állást márka mellett, akkor a hamannbmw@freemail.hu címre írj kérlek! Üdv. Zoli

#1650 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 17:33

Idézet: Funkhouse - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 18:31

Tisztelt P.Péter!
Segítségedet kérném, mert nem tudok dönteni, hogy NEC ND 3540A vagy Pioneer DVR-109BK driveot vásároljak. Elolvastam az összes hozzászólást mindkettővel kapcsolatban, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is természetesen, de szeretném ha a jobbik lenne a gépemben. Ez az egy DVD meghajtó lenne a gépemben egyébként. Előre is köszönöm a segítséged! Adok a véleményedre ezért fontos lenne a válasz. Ha itt nem foglalhatsz állást márka mellett, akkor a hamannbmw@freemail.hu címre írj kérlek! Üdv. Zoli

Ha az az egy meghajtó lesz a gépedben, akkor én a NEC-re szavazok mindenképp.

#1651 Felhasználó inaktív   Funkhouse 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 19:53

Ismét tisztelt P.Péter! Köszönöm a segítséget! Meglepődtem kicsit a válaszodon,mert én úgy tudtam,hogy a NEC nem túl jó olvasásban és mivel olvasni is ezzel fogok... de te sokat látott vagy ezért nem kételkedem a választásodban. Lemez terén legjobb a Verbatim? minőségre egyforma a 8x-osan írható(eredeti) és a 16x-os Verba? üdv.

#1652 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:02

Idézet: Funkhouse - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 20:53

Ismét tisztelt P.Péter! Köszönöm a segítséget! Meglepődtem kicsit a válaszodon,mert én úgy tudtam,hogy a NEC nem túl jó olvasásban és mivel olvasni is ezzel fogok... de te sokat látott vagy ezért nem kételkedem a választásodban. Lemez terén legjobb a Verbatim? minőségre egyforma a 8x-osan írható(eredeti) és a 16x-os Verba? üdv.

Ha normális lemezekre írsz optimális sebességgel, a NEC úgy fogja olvasni ezeket, mint a villám, míg a Pioneer 109-es olvasása ugyan sokszor elvisz olyan lemezeket is, amelyek a NEC torkán akadnak, de ha belefutsz a sok konfigurációban előbukkanó kommunikációs problémájába a 109-esnek, akkor a jó lemezek olvasása is gyötrelmes lesz. A NEC-nél csak azon múlik, hogy JÓ lemezeket használsz-e benne - ezt meg ugye meg lehet oldani. A 16x-os Verbatim természetesen újabb és jobb, mint a 8x-os volt, de mind a kettőhöz meg lehet és meg tudod találni az optimális sebességet, amivel gyakorlatilag nagyon nehéz lesz rosszul megírni. :)

#1653 Felhasználó inaktív   Funkhouse 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:14

Thanks Péter! Akkor benne volt a váaszodban,hogy a Verba a best?

#1654 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:15

Idézet: Funkhouse - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 21:14

Thanks Péter! Akkor benne volt a váaszodban,hogy a Verba a best?

Olyan nincs, hogy "best", de a Verbatim esélyes rá, hogy ha márkanév oldalról közelítjük meg a dolgot, akkor dobogós helyezett legyen.

#1655 Felhasználó inaktív   Funkhouse 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:23

TDk-t, Philipset, Verbatimot tudok beszerezni. Ezek közül melyiket ajánlod leginkább?(ha már NEC-nél vagyunk,ahhoz)

#1656 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:28

Idézet: Funkhouse - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 21:23

TDk-t, Philipset, Verbatimot tudok beszerezni. Ezek közül melyiket ajánlod leginkább?(ha már NEC-nél vagyunk,ahhoz)

Igazából egyikkel sem lesz bajod, ha nem feltétlenül a lemezhez felajánlott legnagyobb sebességgel írsz mindenáron, de sok múlik a lejátszódon is.

#1657 Felhasználó inaktív   Macskajancsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:46

Kedves PPéter!
Ezt nézd meg, légy szíves, ilyenről még nem hallottam.  Vagy csak felhasználói bénaságról van szó?
https://www.hup.hu/modules.php?name=Forums&...iewtopic&t=6816
Nagyon érdekel, hogy ilyen létezhet-e, mert én is szeretnék dvd-írót venni a linuxos gépembe, és félig-meddig pioneer-fan vagyok.

#1658 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:59

Idézet: Macskajancsi - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 21:46

Kedves PPéter!
Ezt nézd meg, légy szíves, ilyenről még nem hallottam.  Vagy csak felhasználói bénaságról van szó?
https://www.hup.hu/modules.php?name=Forums&...iewtopic&t=6816
Nagyon érdekel, hogy ilyen létezhet-e, mert én is szeretnék dvd-írót venni a linuxos gépembe, és félig-meddig pioneer-fan vagyok.

Szia,

mivel gyári nyomott DVD-ről van szó, valószínű, hogy másolásvédett a lemez, azaz CSS kódolás/titkosítás van rajta. Ilyen esetben a fájlok tartalma addig nem olvasható, amíg egy szoftveres lejátszó vagy egy CSS feloldásra képes ripper program nem végzi el az "unlock" műveletet, amire gyakorlatilag már az is elegendő, ha egy szoftveres lejátszóval kezdeményezed a lejátszást és pár mp után kilépsz belőle

#1659 Felhasználó inaktív   Macskajancsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 22:21

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 21:59

Szia,

mivel gyári nyomott DVD-ről van szó, valószínű, hogy másolásvédett a lemez, azaz CSS kódolás/titkosítás van rajta. Ilyen esetben a fájlok tartalma addig nem olvasható, amíg egy szoftveres lejátszó vagy egy CSS feloldásra képes ripper program nem végzi el az "unlock" műveletet, amire gyakorlatilag már az is elegendő, ha egy szoftveres lejátszóval kezdeményezed a lejátszást és pár mp után kilépsz belőle

Köszi, megnyugodtam. Bevallom, nekem eszembe sem jutott, hogy valaki decss nélkül akar gyári dvd-t nézni.

#1660 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 22:24

Idézet: Macskajancsi - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 23:21

Köszi, megnyugodtam. Bevallom, nekem eszembe sem jutott, hogy valaki decss nélkül akar gyári dvd-t nézni.

Hajjaj, hetente legalább tíz ember keres meg telefonon/mailben pont ezzel :D

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.