HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1921 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 01. 12:26

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 10:39

Üres oplogót SE-hoz hol, mert mindeütt nokiásat találok... :think:

Sehol, SE/S/E tudtommal soha sem támogatta az OPlogót.

Szolgáltató kiírását eltüntetni max firmware trükkösködéssel lehet eltüntetni, de ha a kártyán is rajta van a felírat (pl t-mobile kártyák), akkor bukta. Legalábbis valami ilyesmit olvastam :D

#1922 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 13:02

Nem, közvetlen vandugva, nem hubba.

Pannon, és érdekelne, mert több témánál/képnél is rossz helyen van az oplogo, nehogymá' mission impossible legyen...

JBench szerint R1AA008 a szoftom (mert még mindig nem tudom hogy lehet telón lekérdezni), ami úgy nézem nem lehet túl friss...

Kíváncsi vagyok ha nem látja semmi már kábelen a temól, a sw frissítés fog-e menni...

Komoly fel kell tölteni fullra elötte az akksit?! :eek:

Szerkesztette: MC Pite 2006. 07. 01. 13:19 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1923 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 14:15

Nah, nemkönnyen, de rajta a R1CA021...
j*bb*b* a sw ver, meglett...

SE filemanager még nem látja...
FMA még nem látja...
MPE már látja legalább... és újra megjelent mind meghajtó ttcmdben...

MPE olyat ír hogy hőmérséklet 34°:eek: Ez akksi hő? Akksihoz írja, másik hőnek 34°ot ír... (teló? )
AZ 5140i-n 25°van... (hova mérnek ilyen sokat, 22° van aszobában)

Szerkesztette: MC Pite 2006. 07. 01. 14:25 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#1924 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 14:28

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 14:02

Pannon, és érdekelne, mert több témánál/képnél is rossz helyen van az oplogo, nehogymá' mission impossible legyen...

JBench szerint R1AA008 a szoftom (mert még mindig nem tudom hogy lehet telón lekérdezni), ami úgy nézem nem lehet túl friss...

---
Tippek
http://www.wapzona.h...ked=cikk&cid=39
---
Én előtte feltöltöttem, kb. 10 percig tart.
---
Ha te "oplogo" alatt a hálózatkiírást érted, akkor azt én is úgy tudom hogy valami komolyabb szoftver-hack-el lehet csak eltüntetni.

---
Hőmérsékletek, elvileg FMA-val nekem is volt 32-34 fokos hőkiírásom, de ez valós, hiszen előtte fél óráig a kezemben nyomkodtam, melegedett.

Szerkesztette: Kory 2006. 07. 01. 14:29 -kor

#1925 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 15:10

Köszi!

Persze hogy azt... óóó, nem hiszem el... mindegy, majd utána lesek később hgoy hogy lehet...
De én nem fogdostam, és gondolj bel: A kezed 32-34°os, ez igaz. De nem kézmeleg a telefon belseje... :think:
Bár most 1 ideje az ágyon van és 28°/26°, ami reálisabb... ezt gondolom a telefonba még véletlenül sem tudom lekérni, ugye? :confused:

#1926 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 15:15

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 15:10

Köszi!

Persze hogy azt... óóó, nem hiszem el... mindegy, majd utána lesek később hgoy hogy lehet...
De én nem fogdostam, és gondolj bel: A kezed 32-34°os, ez igaz. De nem kézmeleg a telefon belseje... :think:
Bár most 1 ideje az ágyon van és 28°/26°, ami reálisabb... ezt gondolom a telefonba még véletlenül sem tudom lekérni, ugye? :confused:

Teljesen felesleges emiatt parázni szerintem, én például sohasem néztem hány fok a telcsi és nem is izgat, ameddig működik:D

Szerkesztette: AMD rula 2006. 07. 01. 15:17 -kor

#1927 Felhasználó inaktív   WikingBeast 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 01. 16:45

Idézet: Lasrach - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 22:02

Hmm, lehet hogy trivialis, de nincs veletlenul bekapcsolva az ejszakai mod? Kis hold ikon jelzi fenykepezogep modban a dolgot. Nalam akkor csinal hasonlo kepeket, es persze akkor ha nagyon nincs feny.

trivialis :paci:

#1928 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 13:09

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 16:10

Köszi!

Ezek a vékony műanyagok elég gyorsan átveszik a hőt, elég 4-5 perc is, meg nem tudjuk pontosan hol van a hőérzékelő benne, lehet pont ott szorongatod :)

Jó lenne ha le lehetne kérdezni, de szerintem nem igazán lehet.

#1929 Felhasználó inaktív   Razor 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:19

Sziasztok

Lenne pár kérdésem. Ha a pannonnál venék egy SE K750i-t számlás előfizetéssel akkor mit kapnék mellé, továbbá mennyire karcolódik a plexije a mindennapos használattól, és megy-e pór a kijelző és az előlap közé? Előre is köszi a válaszokat.

#1930 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:29

Idézet: Razor 2 - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 19:19

Sziasztok

Lenne pár kérdésem. Ha a pannonnál venék egy SE K750i-t számlás előfizetéssel akkor mit kapnék mellé, továbbá mennyire karcolódik a plexije a mindennapos használattól, és megy-e pór a kijelző és az előlap közé? Előre is köszi a válaszokat.

Azt kapsz hozzá amit mindenki más:
Telefon, headset, 64MB MSDuo+adapter, cd, töltő, leírás, stb.
Kijelzője nekem nem karcos, mondjuk tokban hordom, csak használlatnál veszem ki, meg itthon.
Por mehet be az előlap alá, páran panaszkodtak rá, én nem tapasztalom.

Szerkesztette: AMD rula 2006. 07. 03. 19:30 -kor

#1931 Felhasználó inaktív   Razor 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:03

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 20:29

headset, 64MB MSDuo+adapter, cd

Ilyesmikre gondoltam  :respect:

#1932 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 23:44

Idézet: Razor 2 - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 20:03

Meg adatkábel, ez lemaradt :D

#1933 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 17:53

Idézet: Razor 2 - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 21:03

Igen, én is ugyanezeket kaptam + ugye az usb-s kábel :) A Memory Stick Sony-s, az adaptor Sandisk.

Amúgy jó rég (?) óta ott állhatnak a Pannonnál a telefonok, én egy január végi gyártásút kaptam pár hete. Legrégebbi szoft volt rajta (frissítés), de legalább original SE. :)

Szerkesztette: Kory 2006. 07. 04. 17:54 -kor

#1934 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 08:42

Nekem is ős sw volt rajta, gyártást nem is figyeltem...

#1935 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 19:01

Nektek műxik a kép kicsinyítés/crop? Nekem nem :(

Na, megvan a memkari... nem tudom mit paráztok, playlistbe bepipálom azokat a könyvtárakat amiket le akarok játszani, új, és kész... Sztem messze nem olyan parás ahogy mondták páran...
Bő 400 mega zenét is alig 1 sec alatt betölti a minden zenébe... szóval nem lesz rá W800 sw :)

Szerkesztette: MC Pite 2006. 07. 05. 19:21 -kor

#1936 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 06. 00:21

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 13:26

Sehol, SE/S/E tudtommal soha sem támogatta az OPlogót.

Szolgáltató kiírását eltüntetni max firmware trükkösködéssel lehet eltüntetni, de ha a kártyán is rajta van a felírat (pl t-mobile kártyák), akkor bukta. Legalábbis valami ilyesmit olvastam :D

negativum :/
macbook air 2014

#1937 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 12:52

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 18:01

Nektek műxik a kép kicsinyítés/crop? Nekem nem :(

Na, megvan a memkari... nem tudom mit paráztok, playlistbe bepipálom azokat a könyvtárakat amiket le akarok játszani, új, és kész... Sztem messze nem olyan parás ahogy mondták páran...
Bő 400 mega zenét is alig 1 sec alatt betölti a minden zenébe... szóval nem lesz rá W800 sw :)

Bo 400 Mb zene.... Az nincs egy CD, es nincs 10 album (jo minosegben) nyilvan gyorsan betolti. Nalam most 1gb korul van, ott mar 3-4 sec, es meg mindig nincs tele a 2gb -s kartya ugye.... Raadasul olyan dologra varok mindig mikor elinditom a mediaplayert, amire nincs szuksegem, nem hasznalok, es szerintem senki sem akar 600-800 mp3 -at omlesztve latni a kis kijelzon, szal nemtom mi ertelme ennek.

Masreszt a francnak se kell playlist meg jelolgetes, sokkal egyszerubb lenne ha azt mutatna ami valojaban van az fs -en, vagy rendezze id3 szerint mappakba, mar az is jo lenne. Szoval nalam tovabbra is fennall a kerdes hogy a w800i sw -je tud e ilyet, mert ez meg nem derult ki.

#1938 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 14:25

Há' ennyi zenét sem akarok végig böngészni a listán, azért vannak a könyvtárak, hogy bepipáljam, azt csóklom... így tagelni sem kell ha nincs.... Úgyis mappákban van a zene, és mappákba is másolom, idegesítenek a szanaszertesszéjjel lévő fileok...

TTCMDvel felmásolom és kész. Ha 400 mega max egy sec, egy egy gigás karin 2 sec körül kéne legyen kb, és így tovább... W810est használtam, nem éreztem hogy demennyiveljobb lenne nekem mert ott előadó szerint láthattam...

Ízlések és pofonok :)

#1939 Felhasználó inaktív   WikingBeast 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 15:09

Hali
Van nekem ugye ez az r1ca021 szoftom amin állítólag ki lett javítva az animált menüs bug ugy hogy ha elinditom a beállításokban az animációt akkor többet nem kell.
Namost ezt hol lehet?Mert a beállításokban a témáknál nem találtam erre vonatkozó opciót.  :banghead:

#1940 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 15:16

Idézet: WikingBeast - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 16:09

Hali
Van nekem ugye ez az r1ca021 szoftom amin állítólag ki lett javítva az animált menüs bug ugy hogy ha elinditom a beállításokban az animációt akkor többet nem kell.
Namost ezt hol lehet?Mert a beállításokban a témáknál nem találtam erre vonatkozó opciót.  :banghead:

Milyen animált menüs bug?
---------

Ennél a telefonnál már nincs lehetőség rejtett számmal hívni a telefonkönyvből kapásból valamilyen "egyebek opcióval"?

Be kell állítanom a Hívásinformáció - Szám elrejtése menüben fixre? (fix küldés, fix tiltás, hálózati alapértelmezett?)

Korábbi SE-knél a telefonkönyben ráállva egy névre, opciókkal lehetett hívni rejtett számosan az adottat, bár ott meg nem volt "Szám elrejtése" menü :)

-----

Nektek full akksifeltöltés után 100%-ot ír az állapotnál?

Szerkesztette: Kory 2006. 07. 06. 15:18 -kor

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.