HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#521 Felhasználó inaktív   Deeptech 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 28. 18:44

megint egy Blizzard-remek, és megint tűkön ülve várom. a megjelenések havában mindíg van egy fix -10ezrem, annyi bánt, hogy a minőségre általában k****a sokat kell várni... :)
de azt hiszem nem hazudtolják meg magukat most sem!!! :respect:

a mostani videókat(gameplay, és movie) eddig 2x zsinórban nézve...

Szerkesztette: Deeptech 2008. 06. 28. 18:46 -kor

Egy szobában nagy csámcsogás-mi az??!
A NÉGY FAL!!!
Az egér világnézetét a macskától való távolsága határozza meg.
Lehet, hogy a Föld egy másik világ pokla?
Go Gunners!!

#522 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 28. 18:53

Tetszik, hogy sok dologhoz hűek maradtak a town portalnak ugyanaz a hangja a tárgyak nevei(gothic plate, short staff sbt.) és ismerős npc-k. Remélem hogy sok legendás unik tárgy is újból fellelhető lesz(SOJ) és főleg tetszik hogy egy tápos karival le lehet darálni egy képernyőnyi mobot(aka dio2).
A WOW és SC2 nem riválisa a DIO3-nak, sztem egyik sem fogja befolyásolni a megjelenési dátumot, aki virágokat akar szedni a mezőn továbbra is WOW-ozik, aki meg sci-fi RTSben akarja alázni a Zergekkel a többieket az meg várja majd az SC2-őt, aki meg hentelni akar izometrikus nézetben félreteszi az eddig játszott DIO2-őt és neki áll DIO3-azni. Én nagyon-nagyon remélem hogy semmi köze nem lesz a TQ-hoz mert akkor már most elkezdhetek ásítani...
PVP-re majd kivi leszek azért, DIO2-es társadalom 80%-a a PVP miatt DIO2-őzik még.

N.M.I.: jaja az a kettéharapós rész is tetszett nagyon(vajon ez egy kivégzés volt? pl chance to execution %?) Mekkora rész már az is amikor pár mágus megidéz egy bazi nagy démont és elöször a csontváz jelenik meg
majd felépül rá a hús majd a bőr, nagyon durva :)

szerk: ennek a gaménak a kedvéért még a havidíj felett is szemethunynék... :)

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2008. 06. 28. 18:55 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#523 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 18:57

Idézet

Az említett videóban Jay Wilson, vezető dizájner egy barbár harcossal mészárolt éppen több száz gonosz démont. Wilson állítása szerint fontos számukra, hogy minél egyszerűbben irányítható legyen a játék, így nagyon sok mindent szimplán az egérrel tudunk majd megvalósítani, a billentyűzeten nem nagyon kell majd nyomkodni semmit. Ez talán előre vetíti, hogy a játék PC és Mac exkluzív játék lesz.

Hmm,végre valami amiért a konzolosoknak is csoroghat a nyáluk :)

(Legszebb öröm a kár öröm :Đ )

#524 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 18:57

Chance to execute nagyon okos otlet, miert ne lehetne? Mas jatekokban ilyen nincs de nem is ertem miert, egy bazinagy dog siman osszeroppanthatna ha elkap de persze ez sose tortenik meg.

Amugy ebben a videjoban szerintem egy magas karit vittek gyengebb szornyek ellen, hogy nezne mar ki ha meghalna a demonstracio alatt :D

#525 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:02

Jaja tuti hogy magasabb szintu karik voltak mint a mobok jóval, hisz a barbár amikor felöltözik sima fehér alapcumókat vesz fel, a kivégzés meg már létezik az Age Of Conan-ban, van már ilyen.

Ilyen terepen vajon lehetne teleportálni? :) Enigma lesz vajon?:D micsoda kérdések, mi? :D

Ahh az milyen jól néz már ki hogy látszik a fegyveren hogy milyen elementális sebzése van a lightning sebzésü villámoktől fénylik a cold meg olyan mintha meg lenne fagyva, állat részletesnek tűnik, az inventory már inkább hasonlít pl a GW-ben látottakhoz, mint ami a DIO2-ben van, tul picik a tárgyak ez egyelőre nem tetszik annyira.

Szerkesztette: td 2008. 06. 28. 19:09 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#526 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:08

Idézet: td - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:53

Én nagyon-nagyon remélem hogy semmi köze nem lesz a TQ-hoz mert akkor már most elkezdhetek ásítani...

TQ-hoz nyilván köze nem lesz, csak a megvalósítás lesz hasonlóan látványos (grafika, fizika).
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#527 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:11

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 18:57

Chance to execute nagyon okos otlet, miert ne lehetne? Mas jatekokban ilyen nincs de nem is ertem miert, egy bazinagy dog siman osszeroppanthatna ha elkap de persze ez sose tortenik meg.

Amugy ebben a videjoban szerintem egy magas karit vittek gyengebb szornyek ellen, hogy nezne mar ki ha meghalna a demonstracio alatt :D

Ha lesz x% chance to execute, akkor biztos, hogy lesz a targyaknak -x% chance to execute-ja, ami a kari oldalarol csokkenti az eselyet, hogy kivegezhessek + gondolom kapcsolatban allhat az armor-al is, vagy fene tudja. Tenyleg nem rossz otlet. Akinek meg a TQ ``unalmas``, az nem tudom, hogy mire szamitott...
egy gorog vagy egy egyiptomi vilagot nem lehet telepakolni 2 meterenkent uber-mega NPC-kkel, meg nem is illenenek a terepbe / kornyezetbe / vilagba. Nekem soha semmi bajom nem volt vele, abszolut nem unalmas, pedig mar n+1-edszerre viszem vegig mas-mas karikkal.

#528 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:13

Idézet: td - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:02

Ahh az milyen jól néz már ki hogy látszik a fegyveren hogy milyen elementális sebzése van a lightning sebzésü villámoktől fénylik a cold meg olyan mintha meg lenne fagyva, állat részletesnek tűnik

Nah, ez pedig mar 2004-ben igy volt a Sacred nevu jatekban, ahol a karakter szine, auraja, mindene fuggott a targyaktol es a fegyverektol, es olyan hatborzongatoan jo aurakat meg szineket lehetett osszehozni, hogy az nem volt semmi. En is orulnek neki, ha ilyen is lenne a Diablo III-ban.

#529 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:15

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 14:22

Witch Doctor úgy látom a Necromancer szerepét vette át (rájottek hogy kicsit furcsa volt a gonosz nekróval megmenteni a jókat :))

wááááááá

nekró sosem volt gonosz, az egyensúlyt próbálta fenntartani, mint rathma híve :D

#530 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:15

A lángoló kalapács meg meggyújtja a mobokat :) vajon ez csak látvány elem vagy tényleg pl. pár percig sebződnek miközben égnek? Pl. Hellgate: London-ban így van.

Kép

#531 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:17

A fegyvereken feltuno elementalis sebzes nem mai talalmany, de jo hogy belerakjak.

Sorcival egy szakadekba teleportalni upsz :) Vagy egy fal melle amint pont leomlik upsz :) Vagy el akarsz ugrani a mob elol es Execution upsz :)

#532 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:19

Idézet: td - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:15

A lángoló kalapács meg meggyújtja a mobokat :) vajon ez csak látvány elem vagy tényleg pl. pár percig sebződnek miközben égnek? Pl. Hellgate: London-ban így van.

A tuzgolyo is felgyujtotta a mobokat de nem lattam a videon hogy sebzodne is tole. Mint lathattad minden robbanasnal meggyulladt az a nagy monszta a vegen es ketlem, hogy 0 ellenallasa lenne. Ha a gyulladas eselyet is be akarjak vezetni az jo lenne. Es vegulis miert ne lehetne, az elektromos baltak az elmondottak alapjan sokkolnak a jeges meg fagyaszt.

#533 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:20

Idézet: td - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:15

Jo-jo, tudom, hogy mar megint a Titan Quest-el jovok, de ez abban is alap. Ha fire damage-es (x% fire damage) cucc van nalad, akkor az ellenseget sebzes utan az egeti, tehat x masodpercig csokken a HP-ja ertelemszeruen akkor is, hogyha az elso utes utan bekenhagyod. Tehat ezt is csontra total jora csinaltak a TQ-ban, mint minden mast is. Ugyanigy pl. a poison damage-es cuccoknal a poison tovabb mergezi, miutan beviszed a talalatot akar staff-bol akar melee fegyverbol ami x% poison damage-es.

#534 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:25

Jaja végulis ez alap, emlékszem GW-ben is volt hasonló. Np hogy TQ-val jössz mindenki azzal jön amit legjobban ismer én inkább a DIO2-höz képest viszsgálódok, hogy ahhoz képest mi újjat hozhat a game.

Üdv:Dan
Kép

#535 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:27

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 20:19

A tuzgolyo is felgyujtotta a mobokat de nem lattam a videon hogy sebzodne is tole. Mint lathattad minden robbanasnal meggyulladt az a nagy monszta a vegen es ketlem, hogy 0 ellenallasa lenne. Ha a gyulladas eselyet is be akarjak vezetni az jo lenne. Es vegulis miert ne lehetne, az elektromos baltak az elmondottak alapjan sokkolnak a jeges meg fagyaszt.

Naigen, ebből sokat ki lehetne még hozni, amit ezen a videon én nem látok. Ezért is tartom ezt egy kicsit kevésnek 2008-ban, amikor kb ezt a szintet hozta a tq 2006-ban.
Olyasmire gondolok, hogy a pl tereptárgyak felgyújthatóak legyenek. Ha kinn vagy a szabadban és elnyomsz egy tűzlabdát, akkor kigyulladjon a fű és terjedjen a tűz, kigyulladjanak a fák, belső tereken meg az asztalok és egyéb éghető tereptárgyak. És persze el is égjenek annak rendje és módja szerint. Ugyanúgy be lehessen gyújtani a mobokat és sebződjenek is tőle. Tehát én valami ilyesmit szívesen láttam volna.

A fizika egy fokkal jobb lesz mint a tq-ban, rombolható terep, bár ez sajnos eléggé limitált amit láttam.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#536 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:28

TQ-val nekem két bajom volt:
1) lassú, nincs (legalábbis nagyon ritka) az igazi tömeghent, nincs gyors nyilazás, stb
2) a skillek... ez egy pontot mindenre, mert az első pont rengeteget ér, a többi meg alig, ez nagyon hülyeség, és nagyon irritál minden játékban... igenis érje meg több pontot rakni valamire!
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#537 Felhasználó inaktív   Deeptech 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:28

huhh, jöjjönmá!!
:up:
Egy szobában nagy csámcsogás-mi az??!
A NÉGY FAL!!!
Az egér világnézetét a macskától való távolsága határozza meg.
Lehet, hogy a Föld egy másik világ pokla?
Go Gunners!!

#538 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:35

Idézet: HavocS - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:28

TQ-val nekem két bajom volt:
1) lassú, nincs (legalábbis nagyon ritka) az igazi tömeghent, nincs gyors nyilazás, stb
2) a skillek... ez egy pontot mindenre, mert az első pont rengeteget ér, a többi meg alig, ez nagyon hülyeség, és nagyon irritál minden játékban... igenis érje meg több pontot rakni valamire!

TQ-nal:

1., a nyilazasra is ervenyes az attack speed, tehat ha van mondjuk 130% attack speed-ed, akkor mar eszrevehetoen jobb a helyzet, 150-200%-os attack speed-el meg ugy szorja a nyilvesszoket, hogy ihajj.

2., igenis megeri egy skillre tobb ponto pakolni, pl. (csak egy pelda) a Phantom Strike-nal nem mindegy, hogy 1 pontot raktal re es +70% korulit ad a sebzeshez, vagy pedig ki van maxolva + a passzivjai is, es +190-200% vagy 200% folotti damage-et (ha van +1, +2, +3, +x to all skill-es cuccod) ad a sebzeshez meg pluszban.

#539 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:54

Tuzsebzés szerintem sebzi a szornyeket (DoT), az elektromos meg jeges fegyverekkel kinyírt mobokon meg szépen meglátszott a sebzés (jégdarabokra estek vagy elektromos kisulések rázták végig a hullát).

Kulonosen tetszik a gazdag háttér meg a rajzolt de darkos kulso terek :) Diablo egyike nagy elonye szerintem is a dark fantasy-s megjelenítés a maga kis elkeseredett hangulatával. Az újabb RPG-kbol foleg ez hiányzik és a Fallout 3-tól is mindenki ezt várja.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#540 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 19:58

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:54

Tuzsebzés szerintem sebzi a szornyeket (DoT), az elektromos meg jeges fegyverekkel kinyírt mobokon meg szépen meglátszott a sebzés (jégdarabokra estek vagy elektromos kisulések rázták végig a hullát).

Kulonosen tetszik a gazdag háttér meg a rajzolt de darkos kulso terek :) Diablo egyike nagy elonye szerintem is a dark fantasy-s megjelenítés a maga kis elkeseredett hangulatával. Az újabb RPG-kbol foleg ez hiányzik és a Fallout 3-tól is mindenki ezt várja.

Na de a Fallout 3 mar teljesen mas stilus lesz, az ha jol tudom RPG, mig a Diablo III A-RPG lesz (Action RPG / Hack `n` Slash RPG).

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.