HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#2761 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 17. 20:49

En most csak anyazas jelleggel szolnek hozza es csokoltatnam a hp programozoit :p

Lezeres halozatos multifunkci. Megdoglott, csereltek. Telepitesnel _direkt_ manualisan megadott ip cimmel telepitettem a nyomtatot a gepekre. Ofcoz a hulye telepitoprogram csakazertis a nyomtato nevere csinalta a nyomtatoportot, igy persze senki nem tudott nyomtatni a csere utan. Csak negy gep volt, igy nem irtam at a nyomtatoban a nevet, inkabb csinaltam mindegyikre ip-s nyomtatoportot, hatha ismet bedoglik, akkor nem kell megegy kort futni :) Orom, boldogsag. Egeszen addig, amig scannelni nem akartak. Mert neeeem, az nem eleg, hogy ugyanazon az ip-n ott log egy ugyanolyan multifunkci (immar amugy ugyanazon halozati nevvel), o arrol nem scannel, a scannelesi forras ablak ures volt, hozzaadni, ujrakeresni nem lehet, a nyomato sw konyvtaraiban sem talaltam semmi beszedes nevu file-t erre. HP szerint a megoldas: reinstalljam a nyomtatoszoftvert. Hat, gratulalok...

Szerkesztette: asdf 2010. 03. 17. 20:51 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2762 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 21:15

Adott egy Canon Pixma 5000 ami sárgán villant ötöt és nem hajlandó nyomtatni.
Annyit hámotam ki, hogy valami hőérzékelő gond és szervíz.
Tényleg szervíz, nem oldható meg? Mi lehet pontosan elpusztulva benne?
Valaki esetleg találkozott már ilyennel?

#2763 Felhasználó inaktív   inf3rno 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2010. 03. 26. 14:22

Sziasztok!

Szeretnék színes nyomtatót vásárolni, kb. havi 500 színes oldalt(mondjuk minden 3. oldalon 1 fénykép arányban) szoktam nyomtatni. Ami nekem fontos, hogy a patronok/tonerek egyenként cserélhetőek legyenek. Gondolom sok itt az olyan ember, akinek már komoly tapasztalatai vannak a témában, tudtok valamit ajánlani?
(lézer és tintasugaras is érdekel, nem tudom, hogy a lézer mennyi idő alatt térül meg a tintasugarashoz képest - feltéve ha alacsonyabb a ft/lap arány a lézernél, tintasugarasnál olyan 50-60 pénzt szánnék rá, lézeresnél 120-150k-t, ha kijön annyiból - sajnos elég tájékozatlan vagyok a témában)

Előre is köszönöm a válaszokat!

#2764 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 15:06

Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni, egy HP Deskjet F2280-as nyomtatót néztem ki magamnak. Azt is megmondom, hogy azért, mert ehhez van utángyártott patron. Van-e valakinek tapasztalata ezzel a típussal, jó-rossz egyaránt érdekelne. Egyébként most vágom ki a kukába az Epson RX-520-asomat, tele lett vele a f...om, hogy állandóan beszárad és két-három tisztítás is kell neki, hogy tudjon utána nyomtatni, ezzel meg odavan a fele tinta. Arra már rájöttem, hogy nem szabad kikapcsolni, de ha sokáig nem nyomtatok vele (1-2 hét), ez sem segít. Szóval ilyesmi tapasztalatok is érdekelnének. Előre is köszi.

#2765 Felhasználó inaktív   medox 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 11. 08:12

Sziasztok! Miért nem ismeri fel az Xp az F2480-as nyomtatót mikor gyári Cd-ről lett felrakva? Kéri hogy a kábelt csatlakoztasam és utána semmi nem történik.Már újra telepítettem vagy 4-szer,de nem változik.Van erre valami megoldás? Előre is köszi:)

#2766 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: medox - Dátum: 2010. 05. 11. 09:12

Sziasztok! Miért nem ismeri fel az Xp az F2480-as nyomtatót mikor gyári Cd-ről lett felrakva? Kéri hogy a kábelt csatlakoztasam és utána semmi nem történik.Már újra telepítettem vagy 4-szer,de nem változik.Van erre valami megoldás? Előre is köszi:)

Eszközkezelőben megjelenik? Ismeretlen eszközként sem?
Másik kábel?
Másik gépen ugyanez a nyomtató ugyanazzal a kábellel?
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#2767 Felhasználó inaktív   medox 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 14:56

Az eszközkezelőben megjelenik mint ismeretlen eszköz. A kábel jó az tuti!

#2768 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: medox - Dátum: 2010. 05. 11. 15:56

Az eszközkezelőben megjelenik mint ismeretlen eszköz. A kábel jó az tuti!

Ha a cd-ről fel van telepítve, akkor próbáld meg azt az ismeretlen hardver manuálisan telepíteni (frissíteni a driverét). Vagy próbáld meg azt, hogy amikor a drivercd-s telepítés keresi a nyomtatót, akkor manuálisan eltávolítod, majd új hardver keresése.

#2769 Felhasználó inaktív   medox 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 05:10

Köszi Csirke! Már a tálcán megjelent a nyomtató,de sajnos a tesztoldalt nem nyomtatta ki.Felraktam a diagnosztikai progit,de nem találja a nyomtatót.Légyszives adj néhány tanácsot,hogy mit kéne tennem.Kizárásos alapon ellenőrizném át a hibát.Egyébként másoltam vele ,szépen dolgozik.Csak a gép nem akarja vinn:( Sorba szedném a hiba lehetőségeket,hogy miért nem indítja el a gép a nyomtatót!Előre is köszi!Üdv!

#2770 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 06:08

Üzenet megtekintéseIdézet: medox - Dátum: 2010. 05. 12. 06:10

Köszi Csirke! Már a tálcán megjelent a nyomtató,de sajnos a tesztoldalt nem nyomtatta ki.Felraktam a diagnosztikai progit,de nem találja a nyomtatót.Légyszives adj néhány tanácsot,hogy mit kéne tennem.Kizárásos alapon ellenőrizném át a hibát.Egyébként másoltam vele ,szépen dolgozik.Csak a gép nem akarja vinn:( Sorba szedném a hiba lehetőségeket,hogy miért nem indítja el a gép a nyomtatót!Előre is köszi!Üdv!

Hajaj.
Megint csak az eszközkezelőt nézném meg. A nyomtatóval jelez valami gondot? Tehát nem lehet ismeretlen eszköz, meg nem lehet felkiáltójel nála, se kérdőjel. Ha az eszközkezelőben normálisan megjelenik (pl. HP DeskJet F2480), akkor már talán csak beállításhiba (nem 100%, de...). Pl. valamiért nem jó portot rendelt hozzá, vagy maga a port szerencsétlen. Valószínűleg valamilyen dotx nevezetű porthoz van csatlakoztatva.

Sok ötletem így távolról már nincs. Azzal is próbálkoznék, hogy a cd-s setup-pal uninstallálnám, aztán leellenőrizném, hogy a portot is leszedte-e (ha nem, akkor manuálisan leszedném), aztán kezdeném a dolgokat elölről. Fontos betartani, hogy elkezded az installt, akkor még ne legyen bedugva a nyomtató!! Csak akkor dugd be, ha a setup kéri!

#2771 Felhasználó inaktív   medox 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 09:15

Az az érdekes,hogy az eszközkezelőben nincs benne!Pedig a C-ben a programoknál benne van!Az USB-nél van az ismeretlen eszköz.

#2772 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 06:06

Üzenet megtekintéseIdézet: medox - Dátum: 2010. 05. 12. 10:15

Az az érdekes,hogy az eszközkezelőben nincs benne!Pedig a C-ben a programoknál benne van!Az USB-nél van az ismeretlen eszköz.

Az, hogy a c-ben a programoknál benne van, csak azt jelenti, hogy a programja, meg egyebek telepítve van. De ez nem a nyomtató! A nyomtatót az eszközkezelőben tudod leellenőrizni. Amíg ismeretlen, kérdőjeles, vagy felkiáltójeles, addig nem fogsz tudni nyomtatni.
Arra mit ír ki, ha az ismeretlen eszköz->jobbklikk/tulajdonságok-nál az illesztőprogram frissítése gombra kattintasz, és végigcsinálod az alapértelmezett varázslót?

#2773 Felhasználó inaktív   medox 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 14:12

Köszönöm a segítséget Csirke! Megoldódott,egy nyomtatós haver adott egy kábelt amivivel felment!A kábel volt a hunyó! Üdv:)

#2774 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: medox - Dátum: 2010. 05. 13. 15:12

Köszönöm a segítséget Csirke! Megoldódott,egy nyomtatós haver adott egy kábelt amivivel felment!A kábel volt a hunyó! Üdv:)

Fentebb elsők között ajánlottam, mert filléres dolog, és tudja szívatni az embert!
De a lényeg, hogy megoldódott! ;)

#2775 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Csirke - Dátum: 2010. 05. 13. 19:08

Fentebb elsők között ajánlottam, mert filléres dolog, és tudja szívatni az embert!
De a lényeg, hogy megoldódott! ;)
Már korábban kérdezte a ph-n: http://prohardver.hu...sz_636-636.html
Én is ugyanezt mondtam neki: http://prohardver.hu...sz_637-637.html

Az ilyen ügyfeleknél szokott eldurranni az agyam és a ceruzám a számlázásnál. Volt már olyan, hogy két ceruzaelemért fizetett kedves ügyfél 30 rugót, mert nem volt képes kicserélni egy távirányítóban, pedig telefonon mondtam neki. Kiszállás oda-vissza ~200 km, óradíj, 30e.

#2776 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 14. 03:06

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2010. 05. 13. 22:24

Már korábban kérdezte a ph-n: http://prohardver.hu...sz_636-636.html
Én is ugyanezt mondtam neki: http://prohardver.hu...sz_637-637.html

Az ilyen ügyfeleknél szokott eldurranni az agyam és a ceruzám a számlázásnál. Volt már olyan, hogy két ceruzaelemért fizetett kedves ügyfél 30 rugót, mert nem volt képes kicserélni egy távirányítóban, pedig telefonon mondtam neki. Kiszállás oda-vissza ~200 km, óradíj, 30e.

Mindig van tanulópénz! ;)

#2777 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 11:52

Milyen olcsó lézer nyomtató van mostanság, amivel jó sokat lehet nyomtatni, a tonerjével? Szöveget nyomtatnék csak, másra van egy elég korrekt tintasugaras, csak drága fenntartani.

#2778 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 07. 21:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2010. 06. 07. 12:52

Milyen olcsó lézer nyomtató van mostanság, amivel jó sokat lehet nyomtatni, a tonerjével? Szöveget nyomtatnék csak, másra van egy elég korrekt tintasugaras, csak drága fenntartani.

Olcsó és sokat ki szokta zárni egymást, de én kis Samura szavaznék.
Make love not Wor.

#2779 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 07. 22:48

Olcsó és sokat ki szokta zárni egymást, de én kis Samura szavaznék.

Tehát a Samu árához képest sokat tud nyomtatni?

#2780 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 12:41

Én biztos, hogy valamelyik 435A, vagy 436A toneres HP-ra szavaznék. Annyival olcsóbb hozzá az utángyártott toner, hogy pár hónap alatt kitermeli egy másik nyomtató árát.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141