HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#381 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 24. 09:26

Kecsöpp grat a komoly instance-hez és a sok képhez, én már azt hittem nem nagyon tudnak újat kitalálni Blizzardosok :)

Még csak a Fear, Physic Shock, Terrify -hoz annyit szeretnék hozzátenni, hogy azért érdemes ovatosan használni, mert:

1. Nagyobb szintű egységeknél, főleg piros bizony gyakran előfordul hogy resist, aztán onnantól lehet kétségbe esni :D

2. Érdemes nagy területen használni mert az elfutó egységek gyakran egy másik csoportosulásba futnak bele félelemtől sikoltozva, és akkor bizony 3szoros túlerő helyett egyből lesz sokkal több ;)

Mind controll-om nekem is van  :]

#382 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 09:34

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 9:26

Még csak a Fear, Physic Shock, Terrify -hoz annyit szeretnék hozzátenni, hogy azért érdemes ovatosan használni, mert:

2. Érdemes nagy területen használni mert az elfutó egységek gyakran egy másik csoportosulásba futnak bele félelemtől sikoltozva, és akkor bizony 3szoros túlerő helyett egyből lesz sokkal több ;)

Pontosan ezért nagyon meg kell gondolni azt a feart, én többször behaltam Scarlet Monasteryben azért, mert végveszélyben ellőttem és minden elfutott őr 2 másikat is hozott magával, mikor elmúlt a 8mp. Ráadásul így egész csapatot gyalulták... Jó vari, csak nagyon meg kell nézni, mikor lehet ellőni, lehet jobban jár az ember, ha behal és majd feltámasztja egy túlélő.

#383 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 10:20

:think: csak én vagyok ilyen mazoPista mint látom...

Én pont abból űzök sportot, hogy:
a, álltalában elfelejtem, hogy mekkota vagyok és "betojok" a nagy számoktól amit látok (az "énképem meg 25-ös )
b, a másik véglet amikor direkt keresem a nálam nagyobb mobokat és élvezem, ha "szivatós" vagy nehéz és mégis sikerűl 1:1 ellen a csata...

A Pala képességeimet használva eddigi "rekordok" egy 6 szinteml nagyobb mobot lecsaptam F2F-ben... a másik amikor Lvl 30-on egy 34-es Elitet vertem le és 498 (!!!) XP-t kaptam és nem voltam "kipihent" :)

A teljesség kedvéért leírom, hogy mindíg csóró a karim, mert sportot űzök abból, hogy az álltalam használható és elérhető jegjobb cuccokban mészkáljak, így fordúlhatott elő, hogy a másik játékosokkal való "összehasonlításoknál" egy 2-3 szintem magasabb karinak is hasonló adatai voltak... csak míg ő meg tud ütni valakit vígan, addig nekem "küzdenem kell" a találatokért :)

Jaa... EmPhY mondott tegnap valami "tüskét" amit egy kovács fel tud "kovácsolni" a pajzsra... annak mi a neve?
Etele: majd kérnék két ilyen "javítást" amint sikerül kideríteni, hogy mi is a neve és tudok szerezni... THX :)

A másik:
Tudom, hogy nem vagyok a legaktívabb játékos, de indítottam egy Mágust mert úgy véltem, hogy a Guild-ben szükség lehet egy jó mágusra (Nuker-nek tervezem... meglátjuk, hogy mi lessz :)

Arathor:
BaluC -> Nimfo - Homan Mage (majd kérek egy meghívólevelet ;) )

Még csak Fun-bol kezdtem el sétálni a világban és majd kicsit később kívánom aktívabban pátyolgatni :)
Mindenesetre élményekkel gazdag volt a tegnapi menet :) és megtapasztaltam, hogy egy Pap + Mage jól együttműködve durván tud haladni...

na... inkább befejezem, mert megint szóF0sásom van :p kihasználom és inkább cikket írok :)

BaluC
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#384 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 10:23

Idézet: Orgi - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 9:34

Pontosan ezért nagyon meg kell gondolni azt a feart, én többször behaltam Scarlet Monasteryben azért, mert végveszélyben ellőttem és minden elfutott őr 2 másikat is hozott magával, mikor elmúlt a 8mp. Ráadásul így egész csapatot gyalulták... Jó vari, csak nagyon meg kell nézni, mikor lehet ellőni, lehet jobban jár az ember, ha behal és majd feltámasztja egy túlélő.

warlockkal éppen ezért nem is használom feart, mert nincs az az isten hogy egy szörny helyett ne 2-3 jöjjön vissza.

én általában alapból megosztom az ellenfeleket pettel, de emellett succubus tud seductiont, én meg elementálok, démonok ellen banisht, végső soron ezt tudom használni. vagy ha az ellenfelet másról kell leakasztani, akkor adok neki egy erősebb varázslatot hogy rám forduljon.

csapatban elég sokan tudnak dolgokat amivel le lehet állítani több ellenfelet. warlock mellett a mage tud birkát, frost novát, priest mind controllt, stb. gáz akkor van ha nem figyel valaki és a leállítottat támadja vagy mindenki egy célpontot szúr ki magának miközben pl 4en jönnek szemből.

Szerkesztette: DOOMER 2005. 03. 24. 10:31 -kor

#385 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 10:34

szép egy dög
gratula!

#386 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 11:58

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 9:26

...
...

Ezzel már párszor megszívtam. :)

#387 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:02

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 10:20

...
Jaa... EmPhY mondott tegnap valami "tüskét" amit egy kovács fel tud "kovácsolni" a pajzsra... annak mi a neve?
Etele: majd kérnék két ilyen "javítást" amint sikerül kideríteni, hogy mi is a neve és tudok szerezni... THX :)
...

Mithril Shield Spike.

Kérhetsz, de nem tudok csinálni, mert a recipe-t drop-olják, és AHban még nem sikerült értelems áron megcsípnem.

Idézet

kihasználom és inkább cikket írok

Milyen cikket? :think: Remélem korrektor van a közelben. :nevet2: (Bocsi, nem hagyhattam ki, de nem megsértődni, nem akarlak bántani! :) )

Nekem a köv. karim azt hiszem pap lesz, mert kevés van, és a legjobb supportáló kaszt.

Szerkesztette: Etele 2005. 03. 24. 12:02 -kor

#388 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:23

van itt valaki nagy alkímista (rajtam kívül :) )? lenne kérdésem:

magas alchemy-mnek köszönhetően nemsokára (pár nap) tudok ironból goldot, mithrillből truesilvert meg valami "arcanite"-ot csinálni. nem tudjátok véletlen mennyi ezekre a cooldown, illetve mennyire értékesek ezek a skillek? mert pl az arcanite-os az 5 goldos recept...

#389 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:25

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 10:23

warlockkal éppen ezért nem is használom feart, mert nincs az az isten hogy egy szörny helyett ne 2-3 jöjjön vissza.

Igen, tehát csak bizonyos esetekben jó a fear ez kétségtelen de szerencsétlen warrior nem rendelkezik más akár ideiglenesen is, népet ártalmatlanító ezközzel. Ami még megoldásnak bizonyúl hogy mielött fear-t használ az ember, kap az egyed egy szép dazed-et is ami 50%-al lelassítja ... fele annyira tud elfutni de hamarabb vissza is ér! De ezért is írtam oda hogy szégyen a futás de hasznos így azt is tudni kell használni. Csata közbeni elfutás nagyon ritkán jár sikerrel mert vagy akkor fut az ember amikor már késő vagy ha peches akkor belefut a respawnba... vagy stb...

De a Mind controll nagyon gyönyörűen működött, minden  :respect: a papoké. A 4 mobból kiszemel 1-et, ezt ugye azonnal le is támadják mert csapattárssá vállik. Verzio A: a mind controllos egyed kidöglik és máris -1 a bajok száma valamint a maradék 3 is meggyengűl ez idő alatt. Verzió B: amint a controll alatt lévő mob felveszi az aggrot a maradék 3nak neki kell esni (6Vs3 hehe). Miután kipusztult a 3 nem marad csak a controlált egyed aki igazán nem gond miután magához tér...
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#390 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:28

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 12:23

magas alchemy-mnek köszönhetően nemsokára (pár nap) tudok ironból goldot, mithrillből truesilvert meg valami "arcanite"-ot csinálni. nem tudjátok véletlen mennyi ezekre a cooldown, illetve mennyire értékesek ezek a skillek? mert pl az arcanite-os az 5 goldos recept...

48 óra cooldown ... elég nagy "crap"' bár ha megnézed hogy 1 mithril bar AH-ban BO-val 20-30S max addig a truesilver több Goldot kostál... jók de legyen is rá kereslet!
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#391 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:52

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 11:25

Igen, tehát csak bizonyos esetekben jó a fear ez kétségtelen de szerencsétlen warrior nem rendelkezik más akár ideiglenesen is, népet ártalmatlanító ezközzel. Ami még megoldásnak bizonyúl hogy mielött fear-t használ az ember, kap az egyed egy szép dazed-et is ami 50%-al lelassítja ... fele annyira tud elfutni de hamarabb vissza is ér! De ezért is írtam oda hogy szégyen a futás de hasznos így azt is tudni kell használni. Csata közbeni elfutás nagyon ritkán jár sikerrel mert vagy akkor fut az ember amikor már késő vagy ha peches akkor belefut a respawnba... vagy stb...

De a Mind controll nagyon gyönyörűen működött, minden  :respect: a papoké. A 4 mobból kiszemel 1-et, ezt ugye azonnal le is támadják mert csapattárssá vállik. Verzio A: a mind controllos egyed kidöglik és máris -1 a bajok száma valamint a maradék 3 is meggyengűl ez idő alatt. Verzió B: amint a controll alatt lévő mob felveszi az aggrot a maradék 3nak neki kell esni (6Vs3 hehe). Miután kipusztult a 3 nem marad csak a controlált egyed aki igazán nem gond miután magához tér...

Mind Controllal egy baj van, hogy 5 másodpercenként dob a kontrollált egyed arra hogy kiszabadulhat a controll alol, és ha egyszer kiszabadult, tetemes aggro kell, hogy leszedd a papról, az enyhén felpaprikázott mob-ot :D

LINK

#392 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 13:31

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 12:23

Ironból Gold 24h, Mitrhilből Truesilver 48h, Arcanite Bar 48h.
Ebből egyedül az utolsó érdekes, mert azt nem lehet másképp előálítani! Átlagosan 5 aranyért lehet venni (esetedben eladni :)) egyetlen Arcanite bart...szal a második transmute már tiszta profitot termel.
Amúgy a spellek össze vannak kapcsolva, tehát ha készítessz egy Truesilvert, akkor hiába telt el 24h, akkor sem tudsz goldot csinálni.
Amíg nem elég magas az alhemy-d, addig érdemes truesilvert csinálni, bár kis tételben nem tudom, hogy ki veszi meg...arcanite egyenesen főnyeremény lesz, egyszer kell csak befektetni, utána kovácsok viszik hozzád az alapanyagot, és fizetnek azért, hogy átváltoztasd az ércet.

Szerkesztette: Péntek 2005. 03. 24. 13:34 -kor

#393 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 13:37

az arcanite viszont más, mert csak "Te" tudsz arcanite bar-t előállítani ami a magas szintű kovácsolás egyik gyakori alapanyaga. "hibája", hogy a thorium bar mellé 1 arcane crystal is kell ami baromi ritka.

#394 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 15:26

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 13:31

arcanite egyenesen főnyeremény lesz, egyszer kell csak befektetni, utána kovácsok viszik hozzád az alapanyagot, és fizetnek azért, hogy átváltoztasd az ércet.

amíg az elejét olvastam:

:look:  :bolond:  :blink:  :eek:  8)

aztán mire a végére értem:

:]  :D  :dance:  :banana:  :evil2:

nyehhehhehee.

#395 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 15:31

azé' mijen laza lesz, amikor a kovácsok kérdezik hogy

-mennyi egy arcanite?
-10 gold...
-fizetek!!!!!!

:D

gazdag leszek, gazdag!! jeeeeee :Đ :Đ :Đ

vagy pofára esek, de nagyon :D :D :D :D

#396 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 16:06

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 15:31

azé' mijen laza lesz, amikor a kovácsok kérdezik hogy

-mennyi egy arcanite?
-10 gold...
-fizetek!!!!!!

:D

gazdag leszek, gazdag!! jeeeeee :Đ :Đ :Đ

vagy pofára esek, de nagyon :D :D :D :D

szerinetm nem leszünk üzletfelek :D
van olyan kard amihez 18db. kell

#397 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 17:00

Idézet: flinta - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 16:06

szerinetm nem leszünk üzletfelek :D
van olyan kard amihez 18db. kell

Pont ezt akartam írni. :)

DOOMER, ne legyél olyan, mint a Mistral! :D

#398 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 17:20

Teljesen off: Etele, van valami közöd az index.hu-s Eteléhez?

On: a bankártyámat 3 nappal ezelőtt elfogadta, most fellépve invalid megint, név fordítva van (pl.: Péter, Kovács). Nem mintha most akarnám befizetni, de azért zavar.

#399 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 18:01

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 17:20

Teljesen off: Etele, van valami közöd az index.hu-s Eteléhez?
...

Nincsen. :)

Ez jó vagy rossz? :)

#400 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 18:22

Juniior Visa Electronnal lehet fizetni ?
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20