csak én vagyok ilyen mazoPista mint látom...
Én pont abból űzök sportot, hogy:
a, álltalában elfelejtem, hogy mekkota vagyok és "betojok" a nagy számoktól amit látok (az "énképem meg 25-ös )
b, a másik véglet amikor direkt keresem a nálam nagyobb mobokat és élvezem, ha "szivatós" vagy nehéz és mégis sikerűl 1:1 ellen a csata...
A Pala képességeimet használva eddigi "rekordok" egy 6 szinteml nagyobb mobot lecsaptam F2F-ben... a másik amikor Lvl 30-on egy 34-es Elitet vertem le és 498 (!!!) XP-t kaptam és nem voltam "kipihent"
A teljesség kedvéért leírom, hogy mindíg csóró a karim, mert sportot űzök abból, hogy az álltalam használható és elérhető jegjobb cuccokban mészkáljak, így fordúlhatott elő, hogy a másik játékosokkal való "összehasonlításoknál" egy 2-3 szintem magasabb karinak is hasonló adatai voltak... csak míg ő meg tud ütni valakit vígan, addig nekem "küzdenem kell" a találatokért
Jaa... EmPhY mondott tegnap valami "tüskét" amit egy kovács fel tud "kovácsolni" a pajzsra... annak mi a neve?
Etele: majd kérnék két ilyen "javítást" amint sikerül kideríteni, hogy mi is a neve és tudok szerezni... THX
A másik:
Tudom, hogy nem vagyok a legaktívabb játékos, de indítottam egy Mágust mert úgy véltem, hogy a Guild-ben szükség lehet egy jó mágusra (Nuker-nek tervezem... meglátjuk, hogy mi lessz
Arathor:
BaluC ->
Nimfo - Homan Mage (majd kérek egy meghívólevelet

)
Még csak Fun-bol kezdtem el sétálni a világban és majd kicsit később kívánom aktívabban pátyolgatni

Mindenesetre élményekkel gazdag volt a tegnapi menet

és megtapasztaltam, hogy egy Pap + Mage jól együttműködve durván tud haladni...
na... inkább befejezem, mert megint szóF0sásom van

kihasználom és inkább cikket írok
BaluC